Easy Like Sunday Morning

Viikonloppu on mennyt mitä mahtavimmissa tunnelmissa ystävien seurassa! Eilen vieteltiin porukalla tortillailtaa sekä pelattiin lautapelejä, jotka pitäisi ehdottomasti muistaa kaivaa kaapista esiin useammin. Sain vielä ulkomailta palanneen ystäväni yökyläseuraksi ja meillä meni pitkälle yömyöhään rupatellessa. Kunnianhimoinen ajatus oli herätä aikaisin ja lähteä salille, mutta valvominen ja kellon siirto pistivätkin kaupuloita rattaisiin ja uni maistui neideille.

Pääsimme kuin pääsimmekin lopulta ylös ja aamupalapöydässämme vallitsi huumaavan herkullinen tuoksu! Teimme marjaisat smoothiet ja THE banaanipannukakkuja, joihin kaikki tuntuvat hurahtaneen ;) Eikä ihmekään, hirmu hyviähän ne ovat (uskokaa tai älkää, te jotka ette ole kokeilleet!) ja ennen kaikkea helppoja tehdä! Pannareihin ei tarvitse kuin 2 banaania ja 2 kananmunaa, ripottelimme sekaan vielä vähän kanelia antamaan makua. Päälle pensasmustikoita ja vaahterasiirappia, nam!

Jaksoimme vielä lyllertää salillekin asti, tämmöisiä sunnuntaita lisää! Mukavaa päivää sinnekin, onneksi huomennakin saa vielä latailla akkuja :)

11 thoughts on “Easy Like Sunday Morning

  1. Mä oon yrittäny tehä noita banaanipannukakkuja monta kertaa, mut aina ne on menny ihan pipariks, taikina ei oo pysyny kasassa paistovaiheessa, vaan se on menny ihan muussiksi :(. Noi sun tekemät näyttää niin hyviltä, että taidampa vielä kerran yrittää.

  2. Heh, no tähän kuvaan onkin valittu ne paistokasan kauneimmat yksilöt ;D Varsinkin ensimmäiset epäonnistuvat aina, mutta kyllä se siitä! Toivottavasti saat pannarit onnistumaan, sen verran hyviä ne ovat :)

  3. Anonyymi, mulla kävi aivan samalla tavalla, tuloksena oli joka kerta banaanikokkelia. Mutta onneksi bongasin jostain vinkin siitä, että kannattaa laittaa enemmän kananmunaa, jos setti ei meinaa pysyä kasassa. Se todella toimii! Nykyään laitan kaksi kananmunaa ja yhden banaanin ja lopputulos on ihan erilainen. Hyvänä puolena on myös se, etteivät pannarit ole aivan niin ällömakeita kuin yhden munan kanssa, vaikka maketa ovat toki edelleen.

  4. Tää on vähän tyhmä kysymys, mutta minkä merkkisiä nuo haarukat ovat? :-)

  5. Kiitos sinulle vinkistä! Täytyypä itsekin kokeilla joskus vähemmällä banaanilla, josko koostumuksesta saisi vielä hieman pannarimaisemman :)

  6. Sekoitetaanko banaanit ja munat vaan keskenään vai pitääkö munat eka vaahdottaa? Ja ilmeisesti banaani survotaan mössöksi? :)

  7. Muussasin haarukalla banaanit, ne voi toki survoa jollain koneellakin ja vaahdotin munat. Sitten vain ainekset sekaisin ja paistamaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *