Asu 6/3/13

Eilen oli mitä täydellisin kevätpäivä! Havahduin sisällä nököttäessäni mittarin kivunneen lähemmäs viittä astetta plussan puolelle, joten oli pakko pistää nokka hetkeksi ulos ja pyörähtää asioilla :) Kaivoin jopa uskaliaasti kaapista ehdottoman suosikkitakkini, parin vuoden takaisen Zaran kevättakin kultaisilla yksityiskohdilla.

Vierailin vähän aikaa sitten serkkuni kaapilla ja ryöväsin taas tuon LV:n shawlin, serkun etuoikeudella ;) Meillä on tapana lainailla asusteita ja vaatteita toisiltamme, ja tämä kaunokainen on ollut huomassani useat kerrat. Jalkaan laitoin pitkästä aikaa jotkin muut kuin siniset farkut, nimittäin viime syksyiset khakipöksyt.

Takki, pusero ja housut / Zara
huivi / LV
laukku / Mulberry
aurinkolasit / Ray Ban

Juuri tätä minä rakastan näissä neljässä vuodenajassa, kun ensimmäiset kunnon kevätpäivät saavat pitkän ja synkän talven jälkeen hymyn korviin asti! Ihan kuin sitä aurinkoa ei olisi koskaan aikaisemmin nähnytkään. Aihetta hymyyn on kyllä muutenkin, nimittäin poikaystäväni tulee tänään extempore muutaman päivän reissulle Suomeen :)

Aurinkoista torstaita! ♥

PS. Testissäni olevasta Manfrotton valkoisesta jalustasta on tulossa tarjous messuille ja Top Shotin verkkokauppaan, vinkkailen siitä vielä myöhemmin tarkemmin!

58 thoughts on “Asu 6/3/13

  1. Tiedätkö minkä värinen tuo LV:n huivi on mikä on sinulla lainassa? Haaveiletko itse kyseisestä huivista jossakin toisessa värissä?

  2. Hei, huivi on mielestäni sävyä Dune :) Jos huivin joskus itselleni hankkisin, niin tulisi kyllä valinnanvaikeus värin suhteen. Varmaan kuitenkin kallistuisin tähän, ei niin hirveän yleinen sävy ja minusta se sopii mielettömän hyvin kasvojani vasten! Hinta vaan on jarrutteleva tekijä minun ja tämän kaunokaisen välillä :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *