Asu 20/3/13

Takki ja housut / Zara
huivi ja laukku / Mulberry
pipo / Lindex
saappaat / Piano

Kävimme eilen ystäväni kanssa pitkästä aikaa tekemässä pienen kaupunkikierroksen aamutuimaan ja tässä päivän rentoa asua. Sääksi oli luvattu harmaata ja lumisadetta, mutta onneksi saimmekin nauttia oikein kunnon kevätauringosta. Optimisti oli sujauttanut lähtiessä takin taskuun varoiksi aurinkolasit ja niille tulikin käyttöä!

Olen tänä talvena innostunut taas pipojen käytöstä ja hoksannut, ettei helpompaa tapaa pesemättömien hiusten pelastamiseen olekaan! Sen kuin tekee muutaman kiharan latvaan ja sujauttaa pipon päähän, niin huonosta hiuspäivästä on selvitty. Puhumattakaan siitä, miten paljon tuokin Lindexiltä viime talvena ostettu karvatupsupipo lämmitti viimassa! Ja mites tuo Lily, alatteko jo kyllästyä sen ainaiseen vilahteluun täällä? Minä en nimittäin ainakaan! ;)

Aurinkoista torstaita!

39 thoughts on “Asu 20/3/13

 1. Minkä kokoinen tuo sinun Lilysi on? :) small koko? Itse harkitsen tällä hetkellä juuri smallin ja mediumin välillä.

 2. Voisitkohan näyttää miten teet noin ihanat kiharat?
  Olen monta kertaa itse yrittänyt ja lopputulos ei todellakaan vastaa sinun kiharoita. :D

 3. Hurjan kaunis asu sinulla upeus! ♥ Olet Jonna niin kaunis tyttönen, että!<3 Mahtavaa päivää ja tsemppiä lukemiseen. Täällä vietetään aamusta iltaan kirjojen parissa.. Tosin eilen ei ollut tippaakaan lukufiilistä :D mutta jos tänään jaksaisi paremmin. Olet kaunokainen! ♥

 4. Täydellinen kevätinen asu! En malta odottaa, että ilmat lämpenisivät kunnolla, vitsi kun voisi jo kaivaa balleriinat esiin! :)

 5. Kiharapostausta on toivottu hurrjan paljon ja olen sellaisen ajatellutkin videolla toteuttaa! Kunhan sopiva rako löytyy, niin ryhdyn tuumasta toimeen, kiitos muistutuksesta ;) Kun tekniikan on kerran oivaltanut, niin sitten kiharoiden teko onnistuu kuin vettä vaan! :)

 6. Voi kiitos, olet aina Veera niin herttainen :) Noita huonoja päiviä tulee aina, itsellänikin sellainen oli eilen! Tänään kuitenkin uudella innolla, toivottavasti sielläkin on parempi päivä :) Tsemppiä <3

 7. Kiitos, kiva jos pidit! :) No sanos muuta, itse olin jo elätellyt toiveita, että pääsisin Lontoossa tepastelemaan ballerinoilla. Sää siellä kuitenkin näyttää kaikkea muuta kuin hyvältä, voih.. :D

 8. Onpas söpö asu!!! Pakko kyllä kertoa, että oot ehdottamasti yks mun lempparibloggaajista,koska oot niin ihanan aurinkoinen, aina ystävällinen ja kirjoitat kivoja juttuja, sekä sul on upee tyyli. Mun mielestä on myös mahtavaa, että vastaat aina kaikkiin kommentteihin , eikä sun blogissa näy sellanen kauhee kulutushysteria, niinkun monissa muissa blogeissa. Oot mahtava esikuva nuorille tytöille ja piristät päivää uusilla postauksillasi. Jatka samaan malliin, olet ihana!

 9. Arvaa mitä? Hih. Mä eilen valvoin yömyhään ja selailin sun postauksia. On tämä vaan ihan paras blogi! Kiitos kun päivität tätä usein (ja saa useamminkin päivittää). Mulle on tullu pakkomielle tuosta Lilystä, mutta apua minkä hintainen se on! :/

  Ihanaa päivää sinulle murunen! <3

 10. Voi mikä ihana kokonaisuus! Kävelin eilen itsekin keskustassa ja vitsit kun siellä on jo ihanan sulaa, uslaktauduin sitten ohuemmilla nilkkureissa tänään liikkeelle jo :)

 11. Ihania kuvia! <3 Minulla taitaa olla tuo sama pipo mustana sekä valkoisena, löysin ne joskus syksyllä Lindexiltä 2€/kpl!!! :D

 12. Ihana asu Jonna! Tämmösten aurinkoisten kuvien katsominen piristää päivää kummasti, kun itsellä on viimeiset rutistuksiin kirjoituksiin menossa, eikä auta kuin olla neljän seinän sisällä nenä kiinni kirjoissa! Tsemppiä vielä sinnekkin pääsykirjojen parissa! :)

 13. Moikka! Tää on vähän tyhmä kysymys, mutta mulla on Converse all star light hi -tennarit kokoa 37,5. Haluaisin tilata Tory Burchin revat, mutten tiedä sopivaa kokoa, 7,5? Nuo conversethan on kapeaa mallia, en haluaisi mitään palautusrumpaa noiden revojen kanssa :D

 14. voi ihana jonna! ja niin totta tuo pipo juttu! mä oon vieläkin ihan rakastunut mun HPI of swedenin tupsupipoon, ja ihan harmittaa että se on suomessa on vanhempien luona (sillä ajattelin joulun jälkeen etten sitä täällä enää tarvii….kevät hoiii?!). ja lilyyn ei voi kyllästyä, no worries ;-)

 15. Kiitos Marianna! Tuolla kuivilla, aurinkoisilla kaduilla tepastellessa oli kyllä ihana kevätfiilis :) Tosin, pakkaslukemat ja viima pitivät huolen siitä, ettei mieli ihan päässyt karkaamaan :D

 16. Oi että miten ihana kommentti, kiitos iltani piristämisestä! Tällainen palaute jos mikä lämmittää mieltä ja antaa uutta puhtia tähän harrastukseen, vaikka sitä löytyykin jo entuudestaan :) Tuhannet kiitokset kauniista sanoistasi, olen erityisen otettu siitä, että voisin mielestäsi olla esikuva.

  Oikein aurinkoista alkavaa viikonloppua sinne! :)

 17. Voi muru! Olen saanut viime päivinä teiltä aivan erityisen ihania kommentteja ja tämä on yksi niistä <3 Ei tässä voi olla kuin yhtä hymyä tällaisen palautteen jälkeen, kiitos :) Yritän päivitellä tätä parhaani mukaan kiireistä huolimatta, tämä on hyvää vastapainoa pääsykoeuurastukselle!

  Ja Lilystä sitten, se on ollut kyllä jokaikisen pennin arvoinen ja enemmänkin! Tosin, omani sainkin jopa parisataa halvemmalla (huh!) ostettuani sen ennen korotuksia ja vielä lentokentältä. Suosittelen sitä kyllä kuitenkin lämpimästi :)

 18. Kiitos kaunis :) Keskustassa oli kyllä oikein kunnon kevään tuntua, jos ei ottanut huomioon luissa ja ytimissä tuntuvaa pakkasta ja viimaa ;) Aurinkoinen kuiva katu tekee kuitenkin jo paljon!

 19. Kiitos Nannuska <3 Oho, no eipä olleet pahan hintaisia! :D Tämän myötä olen innostunut noista karvatupsullisista pipoista, ottaisin vastaavan mieluusti myös mustana kaappiini ;)

 20. Voi kiitos Sanna, niin kehuista kuin tsempistäkin! Vielä kun muutaman päivän jaksat rutistaa neljän seinän sisällä, niin pian pääset nauttimaan auringosta oikein olan takaa! :) Rutkasti tsemppiä viimeisiin kirjoituksiin!

 21. Kiitos! Yleensä olen melkeinpä neuroottisen tarkka ruskean ja mustan nahan yhdistämisestä, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen, hih ;) Kiva jos toimii sinusta!

 22. Heippa! En osaa yhtään kyllä sanoa, sillä itselläni on Converseista vain normaalimalleja. Niissä usein sanotaan, että kannattaa ottaa normaalia pienempi koko ja itsellänikin on lyhytvartisista koko 35. Toryissa kuitenkin suosittelisin ottamaan sen oman normaalikoon :) Jos palautusrumba ahdistaa, niin Tampereen Cottoniltahan saa tilattua Revoja, jolloin palautuskin on helpompaa kuin ulkomailta tilattaessa. Myös Helsingissä nykyään sellainen liike kuin Feminett kuulemma myy Torya :)

 23. Ihana Sirkku! Oi se onkin aivan ihana, mutta teidän jälleennäkemisenne onkin sitten kaiken sen odottelun arvoinen (niin, puhutaan siis piposta ;D)! Ja siis kääk, olen tutkaillut Lontoon sääennusteita ja missä ovat ballerina- ja trenssikelit! Olen pohtinut tässä pakkailuja, ja onko sinne tosiaan lähdettävä villakangastakilla ja saappailla? :(

 24. Heippa aivan ihana asu taas kerran. Blogi on niin hyvä ,että täällä täytyy joka päivä käydä katsomassa ja lukemassa jopa vanhoja postauksia. Minulla olisi sinulle kysymys mutta en saanut laitettua sähköpostia kun viesti tuli heti takaisin mulle ja väitti jotain virhettä. Asia olisi sellainen ,että en täällä siitä viitsisi keskustella.

 25. Hei Sofia! Kiitos kaunis :) Sähköpostilaatikkoni oli huomaamattani mennyt tukkoon, mutta nyt jos kokeilet uudestaan, niin pitäisi tulla perille!

 26. Heips,

  mulla on Converse lightit koossa 38 (normaali kengänkokoni), ja käytän normaalinahkaisissa Revoissa kokoa 7, ja kiiltonahkaisissa 7.5 (eivät veny niin paljon). 7.5 on hyvin luultavasti sinulle liian iso, 7 olisi varmaan parempi tai ehkä jopa 6.5, riippuen siitä kuinka paksu sukka noihin 37.5 Converseihin mahtuu mukavasti, ja onko jalkasi kapea vai leveä. Toivottavasti tästä oli jotain apua :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *