Asu 13/3/13

Tulipas siinä monta kolmosta! Eilisen asu on univormu, jossa olen tepastellut useamman kerran syksyn ja talven aikana. Tiedättekö, sellainen luottoasu niille päiville, kun tuntuu ettei kaapista jaksa etsiä mitään päälle pantavaa. Tämän kaltaisia helppoja ja simppeleitä asuja on hyvä olla pahan päivän varalle!<

Poikaystävältä syntymäpäivälahjaksi saatu Mulberryn viininpunainen Tree Wrap-huivi jaksaa yhä ihastuttaa ja sopii minusta hirmu hyvin tummansinisen ja beigen rinnalle. Vieläkin hymyilyttää, kuinka hän silloin etsi tätä jo lähes loppuunmyytyä huivia Lontoon perukoilta… :)

Takki / Gant
pusero / Zara
housut / Zara
huivi ja laukku / Mulberry
aurinkolasit / Ray Ban

Vielä kun saisi jo vaihtaa nuo iänikuiset saappaat baltsuihin ja takit kevyempiin. Vai pitäisiköhän mielummin vaihtaa tätä lorua ja odotella suosiolla ihan rauhassa kevään saapumista? ;)

Aurinkoista torstaita!

30 thoughts on “Asu 13/3/13

 1. Huivi jaksaa ihastuttaa, en ole onnistunut löytämään sitä itselle. Käy yllättävän monen sävyn kanssa. Kiva kokonaisuus taas ♥

 2. Ihana asu, joka omaan pukeutumiseeni verrattuna näyttää jo mukavan keväiseltä :) Olen sen verran vilukissa, että joudun edelleen käyttämään päivittäin töissä neuleita, enkä voi edes haaveilla tuollaisista ihanista ohuista paidoista :) Eilen olin aivan innoissani, kun uskaltauduin aamulla laittamaan tuon samaisen villakangastakkini mikä sinullakin on, mutta tänään oli taas pakko palata untuvatakkiin, kun mittari näytti sen verran pelottavia lukemia :/ Voih, tulisi tosiaan jo kunnolla kevät! Ehkä se sitten jossain vaiheessa tulee oikein rytinällä, toivotaan niin :)

 3. Hei jonna taasko sulla oli saappaat…..:-D Talvellahan ei luonnollisesti niitä sopis käyttää…Ainakaan jonkun anonyymin mukaan,joka oli oikeen laskenu kuinka monta kertaa olin talvisaappaitani talvella pitänyt :-D Eli no worries,et oo ainot ku on jämähtänyt(ja kyllästynyt!!)samoihin kenkiin ja takkiin. Voisko se kevät tulla jo? Uudet Toryt,ja Zaran jakut odottaa kuumeisesti ulos pääsyä! Tulis asukuvistakin kivempia,nyt kun tosiaan tuntuu että päivästä toiseen näyttää samalta. HUOH.

  Olipa sekava konmentti?:-D<3

 4. Voi kurja :/ Harmittaa vieläkin, että onnistuin silloin hävittämään minulle huiviaan tarjonneen lukijan yhteystiedot, olisin voinut välittää ne sinulle. Olen myös yrittänyt Huutonetissä pitää silmiä auki, lupaan vinkata jos huivi osuu jossain silmiini :) Kiitos Kirsi <3

 5. Kiitos Mimmunen! Itsekin olen pitänyt näitä ohuita puseroita lähinnä vain silloin, kun liikun autolla paikasta a paikkaan b, esimerkiksi luennoilla tämäkin vilukissa sitten kääriytyy huiveihin ja neuleisiin :) Ja minäkin jouduin alistumaan ja kaivamaan toppatakin pari päivää sitten kaapista, kun aamulla pakkasta oli yli kymmenen astetta, kääk! Noh, ehkä se kevät sieltä pian tulisi :)

 6. Are you kidding me? :D Voi että, milloinkahan niitä saappaita sitten kuuluisi pitää jos ei talvella! Itse katson kauhulla, kun näen näillä pakkasilla esimerkiksi matalavartisia Converseja, joista nilkat vilkkuvat paljaina, hrrr!

  No niinpä, kaapissa on kaikkea uutta kivaa odottelemassa kevään saapumista ;) Toivottavasti ne pääsisivät pian käyttöön! Ja pikkuisen sekava olet Siiriseni, mutta ei se menoa haittaa <3

 7. Sulla on kyllä niiin ihana tyyli! Aina ihailen asujasi, ai että 8))

  -maippi

 8. Höh, kurja kyllä kun nämä myytiin niin sukkelaan loppuun :/ Omanikin sain tosiaan jostain ihan perä-Lontoosta ja tämäkin oli viimeisiä kappaleita. Toivottavasti jotain vastaavaa tulisi myyntiin ensi syksynäkin! :)

 9. Hei täytyy kyllä sanoa ,että sinulla jos jollain on tyyli hallinnassa aivan upeaa. :) voisitko neuvoa minkälainen on hyvä takki ajaton,klassinen,tyylikäs ja kävisi kaiken kanssa ? Itse mietein trenssiä lyhyttä sinistä missä olisi luun tapaiset napit :) ? Hakusessa takin lisäksi minulla on ruudullinen mulberryn huivi ihan se perus mitä näkee paljon. Ongelmana on se ,että en tiedä mistä sen tilaisin kun en Helsinkiin pääse enkä haluaisi ulmomaalaiselta nettikaupalta ostaa sitä. Mistä itse olet omasi ostanut ? :)

 10. Hyvältä näyttää asusi. Itselläni on sama huivi ja hävettävän vähän olen sitä käyttänyt, mutta tänään otin sen vaihteeksi taas käyttöön. On se kyllä ihana huivi. :)

 11. Hei Sofia! Kiitos hurjasti kauniista sanoistasi, olen ihan otettu :) Takeista sitten, juuri trenssi on klassikoista klassikoin ja käy lähes minkä tahansa kanssa! Väreinä toimivat niin beige, tummansininen kuin mustakin, joten metsään ei tosiaankaan voi mennä :) Itse olen löytänyt oman trenssini Zarasta, myös esimerkiksi Mangolla on kivoja ajattomia malleja. Mangollahan toimii myös nettikauppa, mikäli sitä ei ole omassa kotikaupungissasi, ja itse asiassa huomisessa postauksessa vilahtaa eräs tosi nätti malli Vilalta!

  Mulberryn perus Check Scarf-huivi on kuulemma jo loppuunmyyty tältä erää, mutta niitä on taas saatavilla sitten ensi syksynä :) Omani olen ostanut vuosia sitten Helsingin liikkeestä, mutta Mulberryn nettikauppa toimittaa myös Suomeen. Olen itsekin sieltä tilannut, kaikki on pelannut oikein näppärästi :) Toivottavasti tästä oli jotain apua, mukavaa alkavaa viikonloppua!

 12. Kiitos Riina, muistankin ihailleesi sinunkin kuvissa huivia ennen kuin sain omani :) Nyt ihmeessä se käyttöön sieltä kaapin perältä! Huivi on tosiaankin aivan ihana, täytyy itsekin käyttää sitä nyt ahkerasti ennen kunnon kevätkelejä :)

 13. Hih, kiitos ihana, kiva kuulla että tykkäät! Pitäisi petrata näiden asukuvien ottamisen kanssa, sillä itsekin pidän näistä ylivoimaisesti eniten muiden blogeissa :) No niinpä, kyllä se on joka vuosi sieltä jossain vaiheessa tullut, hitaasti mutta varmasti ;)

 14. Moikka! Mikä noiden sun aurinkolasien malli ja koko on?:) Mun ois tarkotus hankkia ray ban aviatorit mutta oon ihan sekasin kun noita malleja on niin monta erilaista etten tiiä mikä ois hyvä:s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *