Aamutunnelmissa ja kuulumisia

Huomentapäivää!

Täällä ollaan kuvan mukaisissa laiskoissa aamutunnelmissa, pehmeä kylpytakki päällä kaffea hörppien. Viikko on taas jo voiton puolella, en käsitä miten nopeasti aika oikein menee! Varattuani matkan Lontooseen asensin puhelimeen päivälaskurin ja muistan, kuinka masentavaa lukua se silloin näyttikään, päiviä oli yli 60. Yhtäkkiä lähtö onkin jo ylihuomenna!

Harmikseni sää Lontoossa näyttää todella huonolta ja unelmani kuivista kaduista ja baltsukeleistä ovat haave vain :D Noh, eipä siellä tällä reissulla nähtävyyksiä pahemmin kierrelläkään, onneksi kaupoissa on hyvä pitää sadesuojaa ;) Pääasia kuitenkin on, että pääsen pitämään pienen huilitauon luvuista murun kainalossa!

Aamusmoothie ja uusi lempparitee!

Tänään pitäisi alottaa pakkaamisia, en ole vielä edes raahannut matkalaukkua varastosta. Osa teistä ehkä jo tuntee surullisen kuuluisat pakkaustaitoni.. :D Vaikka kuinka yritän suunnitella laukun sisällön etukäteen, niin reissuun tulee pakattua aina aivan liikaa tavaraa! Tällä kertaa yritän kuitenkin olla vähän järkevämpi (onko tämä kenties kuultu aikaisemminkin?) ja tavoitteena olisi, ettei siellä olisi ihan hirveästi ylimääräistä. Ja sujahtaa sinne pari kirjatiivistelmääkin, ihan täysin en osaa pistää aivoja narikkaan!

Lukemisista puheen ollen, voisin jakaa vähän kuulumisia niidenkin saralta. Laskeskelin tuossa juuri, että pääsykokeeseen on suunnilleen 11 viikkoa jäljellä. Tänä vuonna olen pitänyt valmennuskurssiohjeiden mukaisesti tarkkaa kirjaa luetuista tunneista ja niiden mukaan ollaan ihan aikataulussa :) Takana on suunnilleen kolme kuukautta pänttäämistä, mutta töitä on tehtävä vielä aivan valtavasti ja tahtia on kiristettävä. Motivaatiosta ei ainakaan nyt ole pulaa!

Ennen matkaa minun pitäisi myös vihdoin ja viimein vitkuttelun jälkeen lähettää hakupaperit eteenpäin. Olen vieläkin kuukausien miettimisen ja pähkäämisen jälkeen vähän ulapalla, mihin kaupunkeihin hakisin ja erityisesti, minne niistä ensisijaisena vaihtoehtona. Noh, ei auta kuin tehdä pikkuhiljaa päätöksiä, kai sen jossain sisimmässään kuitenkin tietää :)

Sellainen pieni kuulumispaketti! Nyt toivottelen oikein aurinkoista ja keväisen tuntuista lauantaita :)

22 thoughts on “Aamutunnelmissa ja kuulumisia

 1. Sanon tän ehkä tuhannennen kerran, mutta voi hyvänen aika miten kaunis sä oot! Tuo kuva on aivan upea. :) Lontoon reissu tuo varmasti vielä lisäboostia lukemiseen, joten ei muuta kun nautit ja tsemppiä loppu-urakkaan.

  Mulla ois kaino pyyntö myös postaukseen liittyen. Syy siihen, miksi sun blogi nousi heittämällä mun suosikkien joukkoon on nää sun upeat kuvat. Oisko mahdollista saada joskus postausta siitä, miten kuvaat? Siis esimerkiksi “stailaatko” kuvauskohdetta jotenkin, miten saa parhaan valon kuviin, jne. Harjoitushan tekee varmaan tuossakin mestarin, mutta jos sulla on jotain vinkkejä ja kikkoja, kuulisin niistä mielelläni.

 2. Suosittelen hakemaan Tampereelle! :) jonkin verran alhaisemmat pisteet kuin Helsinkiin ja aivan ihana kaupunki!

 3. Voi näitä sun kuvia! Niiiin mahtavia! Mä aina innostun kun nään että on tullut uus postaus. Miehellekkin sanoin, että tämä on mun lemppari blogi. <3

  Ihanaa päivää sinne muru ja vielä ihanempaa reissua teille! Nautikkaa! <3

 4. Ps. Sori nämä mun kirjoitusvirheet. Koitan nopeeta aina kommata, kun mulla on 4kk. vauva toisessa kainalossa. ;)

 5. Voi murunen sinua, kiitos ihan hurjan paljon! Tässähän ihan häkeltyy :) Pieni huilitauko tekee kyllä enemmän kuin hyvää, sen voimin jaksaa sitten taas pakertaa!

  Ja pyyntö otettu vastaan! Toteutan sen oikein mielelläni, jotain kuvausaiheista postausta on ollut muutenkin suunnitteilla :) Heh, olen kyllä aikamoinen kuvauskohteiden “stailaaja” ja asetelmien väkertelijä :D Voisin ainakin postauksen muodossa kertoa, millä asetuksilla useimmiten itse kuvaan ja pientä helppoa tutoriaalia aiheesta :) Harjoitus toden totta tekee mestarin ja paras keino oppia on ihan konkreettisesti kokeilla, miten säädöt ym. vaikuttavat itse kuvaan!

 6. Tampere on heti Helsingin jälkeen kärjessä pisteiden suhteen, joten sinne on hiukan liian korkea taso omaani nähden :/ Muuten voisin ehdottomasti hakea sinne, se kun olisi niin lähelläkin :)

 7. Voi kiitos piristävistä sanoistasi, ihana naana <3 Onpa kurja, kun blogisi on nykyään suljettu, olisi niin kiva kurkkia välillä kuulumisiasi sieltä :) Ja voi reissusta nautitaan varmasti kyllä täysin rinnoin!

 8. Hihih, voin kuvitella että sieltä sylistä löytyy vikkelät pikkuruiset sormet, joita kovasti kiinnostaisi tutkia kaikkea ;)

 9. Clipperin teetä voi ostaa lähes kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista! :) Juuri tätä valkoista appelsiiniteetä en ole itse nähnyt kuin yhdessä suuremmassa kaupassa.

 10. käytätkö sä itseruskettavaa, kun oot ruskeempi kaulasta ja kasvoista verrattuna käsiin? :)

 11. En käytä, niillä lotraaminen ei ole oikein oma juttuni :) Kuvassa valo vääristää sävyä, sillä kasvoihin ja käsiin osuu ikkunasta tulviva auringonvalo eri tavalla. Näyttää tässä kieltämättä hassulta :D

 12. Hei!
  Oletko miettinyt Vaasaa vaihtoehtona? Tämä on aivan ihana opiskelijakaupunki, itselläni pelkkää positiivista sanottavaa. :)

  -Eva

 13. Hei Eva! Itse asiassa juuri sain lähetettyä hakupaperit ja ykkösenä komeilee Vaasa :) Olen kuullut siitä niin paljon hyvää ystäviltäni, että sinne sitä nyt oltaisiin sitten toivottavasti lähdössä! ;)

  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa sinne!

 14. Oot kyllä aina niin kadehdittavan kaunis ja ennen kaikkee positiivinen!! Itsellä alkaa kans luku-urakka ens viikolla kun materiaalit ilmestyy, en tiedä haluutko raottaa asiaa enempää mutta olis tosi kiva kuulla sun lukutavasta enemmän ja et mistä revit sitä motivaatiota kun se on kaikkein alhaisimmillaan :))

  Mukavaa alkavaa viikkoa ja ihanaa reissua ;)

  Janscu

 15. Voi kiitos oikein kovasti <3 Postausta pääsykokeista on toivottu ja voisin jotain sellaista väkertää :) Jostain se motivaatio vaan kumpuaa sisältä, jäin viime vuonna niin hilkulle, että tänä vuonna tahdon onnistua! Välillä kuitenkin tulee niitäkin päiviä, kun lukeminen ei millään maistu ja silloin pitää vaan ottaa itselleen pieni huilitauko.

  Kiitos, ja mukavaa viikkoa sinullekin! Ja ennen kaikkea sylikaupalla tsemppiä lukemisiin :)

 16. Hei! Mistä tuo sun ihana kylpytakki on? Oot kyllä niiin kadehdittavan kaunis että :)

 17. Hei! Kylpytakki on joululahja vuoden takaa, Stockalta ostettu ja Ralph Laurenin :) Aivan ihanan paksu ja pehmeä, lähes asun tässä! Kiitos hurjan kauniista sanoistasi ja mukavaa pääsiäistä sinne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *