Vuosi takana!

Synttärikakku ja ilmapalloja, mutta ei varsinaisesti minun kunniakseni, vaan tänään pikkuinen blogipahaiseni täyttää vuoden! En voi uskoa, että tämän tärkeäksi muodostuneen harrastuksen parissa on vierähtänyt jo vuosi, aika on mennyt ihan hujauksessa. Muistan yhä kuin eilisen päivän sen hetken, kun vihdoin ja viimein pitkän pähkäilyn jälkeen rohkaistuin perustamaan oman blogin. Jännitti ihan valtavasti ja mietitytti, eksyyköhän kukaan lukemaan juttujani… ;)

Minulla on kuitenkin käynyt tuuri, sillä teitä on päätynyt tänne aivan mielettömän upea joukko! Päivittäin piristätte minua ihanilla kommenteillanne ja jaatte kullanarvoisia vinkkejä niin minulle kuin muille lukijoillekin. Ilman tätä vuorovaikutusta koko touhu olisi kyllä yhtä tyhjän kanssa! Kiitos siis pitkäaikaisemmille lukijoille kuluneesta vuodesta ja uusille tulokkaille lämpimästi tervetuloa mukaan ♥

Myöhemmin tänään on luvassa blogihistoriani ensimmäistä arvontaa! Pysykää kuulolla :)

70 thoughts on “Vuosi takana!

 1. Voi kiitos itsellesi, ihana että innostuit jättämään kommenttia! On aina yhtä mukavaa, kun joku pitkäaikainen lukija sieltä ruudun takaa ilmoittautuu :)

 2. Vasta yhden vuodenko olet bloggaillut? Miten se on jäänyt multa tajuamatta?! :) Kirjotat ja kuvaat niin hyvin, että luulisi sun tehneen tätä jo vuosia! Hyvän päivän ootkin valinnut, mun synttäripäivä nimittäin!

  Itse oon myös pitkään pähkäillyt josko rohkaistuisin ja aloittaisin myös oman blogin… Tänään sain vielä paremman järjestelmäkameran lahjaksi, olisi kiva saada niille kuville käyttöä ;) Ehkäpä otan susta mallia ja vihdoin ryhdyn tuumasta toimeen :) Kiitos upeasta blogista Jonna !

 3. Viime kesästä asti olen varmastikin blogiasi seurannut ja ensimmäisellä lukukerralla kahlasin läpi koko arkistosi. Blogistien harmiksi olen vain äärettömän laiska komentoija, vaikka tiedänkin komenttien olevan se suola jolla kirjoittamista jaksaa tehdä. Ehkäpä siis aktivoidun. Olen useasti todennutkin, että esteetikkona haen ensisijaisesti blogeista kauniita kuvia joista näkee, että kuvaaja ymmärtää kameraansa ja pystyy tallentamaan juuri sen kauniin hetken. Kuvat kertovat niin paljon. Tästä syystä oletkin yksi lempibloggaajistasi. Kuviesi laadusta näkee, että kuvausvälineet ovat kunnossa ja osaat niitä myös käyttää. Aurinkoista viikonloppua.

 4. Oi, kiitos hurjasti kehusta! Olen kyllä niin iloinen, että intohimo valokuvausta ja kirjoittamista kohtaaan on herännyt taas blogin myötä :) Ja hei oikein paljon onnea näin hieman myöhästyneesti!

  Ehdottomasti jos vain voin, niin rohkaisen sinua blogin perustamiseen! Itse haaveilin siitä todella pitkään, kunnes lopulta tajusin että mikä minua estää :) Kirjoitinkin ihka ensimmäisessä postauksessani, että kerran täällä vaan eletään, joten kokeillaan nyt sitten ;) Tulehan ihmeessä vinkkamaan, mikäli innostut laittamaan blogin pystyyn!

  Kiitos itsellesi mukavasta kommentista!

 5. Kiitos kovasti Niina! :) Hih, saa nähdä, ainakin näillä näkymin intoa riittää vaikka muille jakaa ;)

 6. Onnea ihanalle 1-vuotiaalle!! Blogia on ollut ihana seurata ja toivottavasti intosi jatkuu vielä sillä tätä blogia on ihana lukea. Päivä piristyy mukavasti ihanista kuvista ja höpöttelystä.

 7. Kiitos valtavasti Elisa kauniista sanoistasi sekä siitä, että aina niin ahkerasti piristät päiviäni kommenteillasi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *