Viimeinen silaus

Kosmetiikka ja kauniit putelit ovat heikkouteni ja tänään ajattelinkin vinkata muutamasta suosikkituotteestani. Osa näistä on vilahtanut täällä jo aikaisemminkin, mutta halusin esitellä nämä vielä yhtenä kokonaisuutena. Kyseessä on nimittäin mainitsemisen arvoinen viisikko, joiden avulla luon viimeisen silauksen niin arki- kuin iltameikkiinikin. Pohjan levittäminen ja silmien meikkaaminen tekevät jo paljon, mutta minä tahdon vielä pandasilmäni piiloon sekä vähän väriä ja hohdetta kasvoille ;)

Tämä hieman erikoisen näköinen violetti purtilo on yksi suurimmista ihastuksistani. Benefitin Watt’s Up– highlighter on esitelty aikaisemmin vajaa vuosi sitten Meikkipussin uusin tulokas-postauksessa, mutta näin pidemmän käytön jälkeen voin yhä ylistää tätä kuultopuikkoa. Puikkoa on tarkoitus laittaa kasvojen korkeimpiin kohtiin korostamaan, mutta itse olen käyttänyt tätä lähinnä vain kulmaluulle tuomaan hohdetta.

Poskipuna saattaa olla monen arkirutiineissa itsestäänselvyys, mutta itse olen ollut aina hieman arka sen käytössä. Poskeni ovat luonnostaan aika punakat, joten puna jää tästä syystä usein laittamatta. Oli sitä punakkuutta omasta takaa tai ei, niin kevyellä sipauksella poskipunaa, Diorin sävyä Strawberry Sorbet, saa ihmeesti raikastettua ilmettä. Olen siis yrittänyt muistaa tarttua rasiaan useammin, mutta minun mottoni tämän suhteen on silti – “vähemmän on enemmän”!

Olen useasti maininnut omistavani varmasti universumin tummimmat silmänaluset, kiitos atooppisen ihoni. Niiden peittäminen on riesani, mutta onneksi vuosien aikana olen löytänyt rinnalleni uskolliset luottotuotteet! Diorin nestemäisellä Nude-peiteaineella saa hyvin pahimmat tummentumat piiloon ja kaiken lisäksi voide on uskomattoman riittoisaa – sama tuubi on kestänyt jo useamman vuoden. Lisäksi luotan YSL:n klassikkoon, Touche Éclat-valokynään, jota laitan niin silmänalusille, silmäkulmiin kuin amorinkaarellekin. Tarkemmat ohjeet esimerkiksi merkin omilta sivuilta täältä. Täysin piiloon renkuloitani tuskin saa, mutta näillä päästään ainakin jo pitkälle :)

Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä monille blogiani lukeneille jo kovin tuttu tuote, Diorin Lip Glow-huulivoide. Ilman tätä ei meikkini ole mitään, kevyt pinkki sävy huulilla tekee vässähtäneelle olemukselle ihmeitä! Aina välillä kokeilen nudepunia palaten kuitenkin aina tähän ikisuosikkiini :)

Näillä tuotteilla siis viimeistelen arkimeikkini, joka muuten koostuu pitkälti bareMineralsin mineraalimeikkipohjasta, kulmien laitosta sekä ripsiväristä. Monia näitä saa tilattua edullisempaan hintaan netistä, esimerkiksi Benefitin highlighterin olen tilannut Lookfantasticilta. Toisesta vakipaikastani, Feeluniquelta, taas saa niin Yves Saint Laurentia kuin Dioriakin, mutta tullirajojen muutosten myötä saa olla tarkkana, sillä tilauksen summa ei saisi ylittää 22:ta euroa. Muuten tilaus voi jäädä tulliin kiinni, sillä tuotteet tulevat Jerseyn saarilta. Feeluniquella on kuitenkin usein tarjouksia ja alekoodeja, joiden kanssa saa kikkailtua, itsekin tilasin ystävänpäiväalennuksen myötä purkin BM:ia jemmaan :)

Onko teillä mitään erityisiä suosikkituotteita meikin viimeistelyä varten?

36 thoughts on “Viimeinen silaus

 1. Voinko kysyä, miten nestemäiset tuotteet silmien alla soveltuvat yhteen mineraalimeikkien kanssa? Itse koin peitevoiteen ja valokynän hankalaksi mineraalimeikkivoiteen kanssa, joten siirryin mineraalipeiteaineisiin. Ne ovat ihan hyviä, mutta valokynää kaipaan. Lisäksi viimei aikoina olen huolestunut kaikesta siitä hankauksesta, mitä silmän aluseen kohdistuu kun pyörittelen siihen meikki- ja peitepuutereita.

  Missä järjestyksessä käytät aina peiteaineita ja baremineralseja iholle ja silmien alle?

 2. Mä niin tiedän tuon tuskan tummien silmänalusten peittämisestä. Lumenen tummien silmänalusten peitevoide on toiminut mulla hyvin, ja on tosi riittoisaa. :) terveisin herkkähipiäinen, paljon unta tarvitseva atoopikko.

 3. Tiedätkö onko tota “liilaa putellia” ja tummiin silmänalusiin tota diorin peiteainetta myytävänä missään kaupassa? :)

 4. Tuo YSL:n valokynä on käytössä täälläkin ja se on ihan mieletön! Ajattelin aiemmin, että ei kai noissa voi niin paljon eroa olla ja käytin edullisempia tuotteita, jotka kyllä ajoivat asiansa. Sitten sain Touche Éclatia näytepakkauksen ja se oli menoa. Joku hyvä tummien silmän alusien peittäjä pitäisi vielä löytää.

  Poskipunan kanssa olen arka minäkin, varsinkin kun käytän aurinkopuuteria varjostuksiin ja en halua näyttää pelleltä. :D Pitää varmaan taas aloittaa uudelleen punan käyttö. Vähemmän on kuitenkin enemmän, niin kun sanoit, ja ainahan punaa saa lisättyä, jos ensimmäinen kerros jää hailakaksi. :)

 5. Tottahan toki, kysymykset ovat aina tervetulleita! Itselläni ei ole ollut mitään ongelmia nestemäisten peiteaineiden toimimisesta mineraalien kanssa, päinvastoin. Käytän itse asiassa vielä BM:n omaa jauhemaista peiteainetta (sanoinhan, universumin tummimmat! :D), jota laitan ihan ensin pienellä sudilla iholle. Sen jälkeen tuputtelen vähän Diorin Nudea ja lopuksi valokynä. Nudea joudun kyllä usein lisäämään loppupäivästä jos korjaan meikkiä, sillä tummat aluset kuultavat sieltä sitten lopulta vähän esiin.

  Tuohon ihon ärsyttämiseen sitten, oletko kokeillut ihan noita peitesiveltimiä? BM:n oma on tosi hyvä, eikä ainakaan minun ihoani hankaa yhtään sitä käytettäessä, kabukilla pyörittely taas voisi tuntua vähän tylsältä.

 6. Mulla on tainnut olla joskus sellainen Lumenen trio, jota olen käyttänyt silmänalusten peittämiseen, mutta tuo Diorin on aika paljon kosteuttavamman tuntuinen :) En kyllä ymmärrä omaa unentarvettani, miten sitä voikin tarvita niin paljon! :D Samassa veneessä ollaan siis.

 7. Benefitiä ei taida harmi kyllä saada Suomesta mistään kaupasta, mutta tuolta Lookfantasticilta tilaaminen on tosi helppoa ja tullirajoistakaan ei tarvitse huolehtia :) Dioria sen sijaan saa niin Stockalta, Sokokselta kuin Kicksistäkin!

 8. Eilen etsiessäni tuota levitysohjetta törmäsin johonkin artikkeliin, jonka otsikko oli kutakuinkin niin, että valokynissä hinnalla saa laatua. Ilmeisesti niissä on sitten suuriakin eroja! Suosittelen kyllä kokeilemaan tuota Nudea, ei ole sitä voittanutta. Olen käyttänyt aiemmin mm. Lumenen peiteaineita, mutta tuo Diorin on paljon kosteuttavamman tuntuinenkin iholla :)

  Mikä siinä poskipunassa onkin, että sen kanssa pitää arkailla :D Minäkin sudin välillä vähän turhan ahkerasti aurinkopuuteria, joten siksikin puna saattaa jäädä unholaan. Pieni sipaus tuo kuitenkin kivasti väriä kasvoille, ilman sitä pellelookia ;)

 9. Apua onko hjenn lopettanu bloginsa kun en pääse sinne? En nyt enkä eilenkää? :/
  Anteeks ku kysyn sulta mutta ku oon nähny että kommentoitte toistenne blogeja (:

 10. Tuo sama valokynä pelastaa paljolta myös täällä. Samoin poskipuna. Äitini viisaudessaan opetti käyttämään poskipunaa jo kun olin nuori. Silloin ei muuten aurinkopuuteria ainakaan Suomessa tunnettu. Sen jälkeen poskipuna on kuulunut vakiokalustooni. Nuutuneena oman meikkini viimeistelee punainen huulipuna (arkena tosin ei ihan semmoinen räikeä, mutta punaisempi kuin normaali hailakka). Mikään ei vie huomiota pois tummista silmäpusseista paremmin kuin punatut huulet ;)

 11. Voi mullakin on todella tummat silmänaluset! :D Muistatko mitä tuo Nude-puteli maksaa? Voisin kokeilla auttaisiko se myös mun ongelmaan :D

 12. Sulla on aika lailla samoja suosikkituotteita :) Diorin poskipuna ja YSL:n valokynä kuuluvat minunkin suosikkituotteisiini. Mikä sävy sinulla on tuosta YSL:stä? Kysyy toinen blondi, joka empii usein kahden sävyn välillä ;). Olen käyttänyt siis vuorotellen 1 ja 2- sävyjä enkä vieläkään tiedä, kumpi on parempi ;).

  Luulen, että bongasin sinut muuten muutama päivä sitten Zarassa! Kiikutit kassalla samaa parkaa, kuin allekirjoittanut. Asia varmistui instagrammista, kyllä meillä on hyvä maku ;)

  Ja jälleen kerran kiitos lemppariblogini kirjoittajalle, että jaksat kirjoittaa elämäniloista, kiinnostavaa blogia!

 13. Viisas äiti! ;) Sen minkä nuorena oppii niin vanhana taitaa, mutta ehkä minäkin vielä opin. Ja punainen huulipuna olisi kyllä varsinainen tehokeino viedä huomio pois väsähtäneistä silmistä, pitäisi ehdottomasti ryhdistäytyä sen käytön kanssa :) Löysin vielä joulun alla vihdoin itselleni täydellisen sävynkin!

 14. Tervetuloa pandakerhoon ;) En valitettavasti ollenkaan muista sen hintaa, kun omani ostin tosiaan varmaan jo kolme vuotta sitten ja silloinkin tax freena. Katsoin tuolta Feeluniquelta ja hinta oli euroissa n. 23e, mutta tosiaan hitsivie tuon tullirajamuutoksen! Suomessa putelin hinta olisi siis varmaan jossain reilun 30:n euron paikkeilla.

 15. Samoja suosikkeja siis sielläkin :) Yritin tutkia tuota purtiloa ja löysin siitä numeron 01. Ostin tuon joskus Hulluilta päiviltä tuplapakettina, muistan itsekin silloin miettineeni kahden sävyn välillä!

  Hih, ihanko totta! Olisit vetäissyt hihasta ;) Ja tosiaan hyvä maku meillä, takki on aivan ihana! Kävin tänään vielä vaihtamassa koon isompaan, kun emmin kahden koon välillä, nyt vaan odottelemaan keväisempiä ilmoja ja takin käyttöönottoa! :)

  Viimonen lause sai hymyn kirpoamaan huulille, kiitos tuhannesti <3 Ja kiitos vain itsellesi, kun piristät päiviäni kivoilla kommenteillasi :) Toivottavasti pysyt matkassa mukana vielä pitkään!

 16. Mä käytän Guerlainia valokynänä, kun Stockan myyjä kehui sitä parhaaksi markkinoilla. Hullun riittoisaa, tullut luottotuotteeksi :) Mutta ehkä voisin tosiaan kokeilla YSL:ää joskus, koska minulla myös atoopikon iho ja samat ongelmat silmäpussien kanssa.

 17. Olenkin tainnut joskus kuulla kehuja Guerlainin valokynästä :) Riittoisuus on näissä kyllä hyvä puoli, hinta voi kirpaista, mutta onneksi samasta putkilosta riittää pitkäksi ajaksi ;) Lohduttavaa kuulla, että muutkin kärsivät samojen pikkuvirheiden kanssa!

 18. Mulla Lip Glow vetelee ihan viimeisiään, mutta onneksi juuri reissuun lähtenyt ystäväni lupasi tuoda sitä kentältä ;) Tuo on vaan niin uskomattoman hyvä tuote!

 19. Mun mielestä baremineralsseja saa edelleen ilman tulleja tilattua halvalla beautybay.com nimisestä paikasta. Niillä ei oo mikään nopein toimitus (2vko tms), mutta perille on kaikki tullut mitä oon tilannut :) ja sinne on kans tosi usein alekoodeja tarjolla.

 20. Kiitos vinkistä, toinen suosimani paikka bareMineralsien tilaamiseen on Lookfantastic :) Sielläkään ei tarvitse huolehtia tulleista, hinta vaan oli pari puntaa kalliimpi kuin Feeluniquella ja kitupiikkinä odotin alekoodia jälkimmäiseen, että sain tilattua uuden purkin jemmaan ;) Täytyy kurkata tuo Beautybayn hinta!

 21. Se on sellainen omien huulten väriin “reagoiva” huulivoide, joka tuo nätin pinkin sävyn :) Näyttää hylsyssä värittömältä, mutta ajan kuluessa sekin muuttuu kirkkaamman sävyiseksi. Lähes kaikissa kuvissani minulla on tuota ylläni, esimerkiksi täältä näkee vähän osviittaa: http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/01/back-to-natural.html.

  Kannattaa ehdottomasti kokeilla, mikäli tykkää raikkaan pinkistä sävystä huulilla! :)

 22. Kiitos todella kattavasta vastauksesta! Mukavaa päivää sinulle Jonna. :)

  -L

 23. Hei kosmetiikasta tuli mieleen, eikös sulla ollut Shu Uemuran ripsentaivutin?:) Mulla on aina ongelmana ripsentaivuttimien kanssa, että ripset kyllä taipuu kauniisti kaarelle, mutta heti kun lisään ripsivärin, ripset “latistuu” takaisin suoriksi:D Onko sun mielestä toi taivutin parempi tossakin asiassa?:)

 24. Joo on, voisin hehkuttaa niitä vaikka kuinka :) Mulla oli ennen niin, että vaan vedenkestävät ripsarit piti taivutukset läpi päivän, Lumenen se turkoosi Blueberry jotain oli paras! Nykyään ripset pysyy kuitenkin kaarella ihan liukenevillakin ripsareilla, liekö sitten juuri Shu Uemuraa kiittäminen ;)

 25. Ei saa valitettavasti :/ Nääkin kaveri toi Aasiasta asti! Tutkin joku aika sitten netin syövereitä, että saako näitä esim. eBaysta, mutta sellaisen kuvan sain, ettei niitä kannata ostaa kuin takuuaidoista kaupoista, sillä taivuttimista on tositosi paljon feikkejä liikenteessä.

 26. Suunnittelen juuri tilausta tuolta Feeluniquelta, mutta mitäs tuo tullirajamuutos tarkoittaa, josta mainitsit? :) bareMineralsin tuotteita olisin sieltä tilaamassa, mutta voisitko hiukan vinkata mitkä niistä olisi hyviä? Käytätkö pohjaan muita BM:n tuotteita kuin kuin Foundation Orginalia?

 27. Heippa kaima! Elikkä siis, Feelunique toimittaa EU:n ulkopuolelta Jerseyn saarilta ja vuoden alussa voimaan tulleen muutoksen myötä tulliraja alentui vaivaiseen 22:een euroon :/ Eli jos tilaus menee yli sen, niin paketti voi jäädä tulliin ja siitä joutuu tällöin maksamaan.

  Itse tilaan lähes kaikki bareMineralsit aina Lookfantasticilta, joka sen sijaan toimittaa Briteistä, joten ei tarvitse huolehtia ostoskorin loppusummasta :) Käytän pohjaan juuri tuota Foundation Originalia sävyssä Light, sekä lisäpeittoa vaativiin kohtiin Well Rested For Eyes-peitejauhetta. Jos kokeilet BM:ia ensimmäistä kertaa etkä tiedä vielä oikeaa sävyä, niin Get Started Kit on tosi näppärä, siinä tulee mukana useampi sävy siveltimineen ja muistaakseni poskipunaa ja aurinkopuuteria yms. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *