Viime päivinä…

… olen viettänyt sunnuntaista vapaapäivää mitä parhaimmissa tunnelmissa, seurasta puhumattakaan, nimittäin brunssilla rakkaiden siskojeni ja veljeni kanssa. Tästä lisää myöhemmin!

… olen käynyt kampaajan hoteissa laittamassa tukan kevätkuntoon, edellisestä kerrasta oli ehtinyt taas jo vierähtää muutama kuukausi. Hieman raitoja tyveen freesaamaan ilmettä ja muutaman sentin leikkuu latvoista, ei siis mitään sen radikaalimpaa ;)

… ja selannut siinä samalla lattea hörppiessäni pinon viime kuukausien aikana ilmestyneitä lehtiä.

… olen ihastellut parastaan näyttävää upeaa Helsinkiä! Maanantaiselle kampaajakäynnille sattui mieletön sää ja auringossa tepastellessa oli hymy herkässä itse kullakin :) Ilmaa fiilistellessä ajatuksetkin pääsivät vähän karkailemaan haaveilun puolelle. En millään malta odottaa kesää ja lounastamista ulkosalla, jädejä Kauppatorilla tai viileitä juomia terassilla nautittuna!

… ja saipa aurinkoinen sää minut kaivamaan pitkästä aikaa treenikengätkin kaapista. Kovilla pakkasilla lenkkeily ei juurikaan minua innosta, mutta ei tuollaisella säällä vaan voinut nököttää sisätiloissa. Varusteet päälle, hyvää musiikkia korviin ja reippailemaan!

… ja näiden ohella tietysti sitä tuikitavallista arkeakin, eli pääsykoekirjojen parissa pänttäämistä. Ylemmän kuvan mukaisissa tunnelmissa kuluu tämäkin päivä. Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista keskiviikkoa! Palailen huomenna arvontavoittajien kanssa :)

10 thoughts on “Viime päivinä…

  1. Kuulostipa kivalta sinun viimepäiväsi! Aurinko on tosiaan viimepäivinä paistanut kauniisti ja ulkona olisin itsekkin viettänyt mielelläni enemmän aikaa. Minäkin odottelen kesää hurjasti, jotta pääsee vaihtamaan kesäisempiin vaatteisiin. Zemppiä lukemiseen ja aurinkoista keskiviikkoa!

  2. Hih, tämä on tuliainen viime Lontoon reissulta :) Kiitos Pinja, onpa ihana kuulla että tykkäät! Kivaa iltaa sinne :)

  3. Minullakin meni tämä päivä valitettavasti sisätiloissa, mutta eiköhän siitä auringosta ehdi vielä nauttia :) Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, kohta ollaan jo maaliskuussa! Kiitos Heidi ja mukavaa iltaa sinne :)

  4. Ihania kuvia! :) Mukava, että kirjoittelit tälläisenkin postauksen. Oli kiva kuulla miten päiväsi ovat menneet. Pohdiskelin itsekin tuon Starbucksin mukin ostamista, mutta en sitä (ainakaan vielä) ostanut. Nuo lenkkitossusi ovat aivan ihanan väriset, antaa mukavaa piristystä lenkkeilyyn! :) Rutkasti jaksamista pääsykokeisiin lukuun!

  5. Kiitos, kiva jos pidit :) Starbucks-muki on tuliainen ensimmäiseltä Lontoon reissultamme vuosi sitten, ehkäpä muutaman viikon päästä pitää tuoda toinen tuliainen sieltä ;) Lenkkarit ovat minustakin aivan ihanan värisert, tuovat tosiaan potkua liikkumiseen. Kiitos kovasti ja mukavaa torstaita! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *