Vaaleanpunaista

Olette te kyllä vaan mainioita! Maanantaiseen 15 asiaa, joita et vielä tiennyt minusta-postaukseen tuli hurja määrä kommentteja ja minulla oli naurussa välillä pitelemistä niitä lukiessani. Mikä parasta, innostuitte jakamaan omia kommelluksianne ja oli hauska huomata, miten moni tunnisti itsensä samoista höpsöistä (ja ärsyttävistäkin) tavoista tai luonteenpiirteistä. Hihittelin itsekseni muun muassa sille, etten olekaan ainoa, joka omistaa kaksi vasenta jalkaa… ;)

Eilinen päivä oli jännä, sillä kevään urakka alkoi nyt toden teolla valmennuskurssin startattua. Lukemiset ovat sujuneet tähän mennessä hyvin, mutta nyt sai vielä vähän lisäboostia kurssilta! Tarvottuani kotiin lumituiskun läpi piti kuitenkin saada aivot narikkaan pitkän päivän jäljiltä, joten asetuin oikein mukavasti viltin alle, nappasin teemukin käteen ja rentouduin uusimman Trendin kera. Pyrytys ilmeisesti jatkuu samaan tahtiin tänäänkin, joten tässäpä ripaus keväistä vaaleanpunaista sinne ruudun toiselle puolelle :)

Mukavaa ja pirtsakkaa keskiviikkoa, olette huikeita!

26 thoughts on “Vaaleanpunaista

 1. Nyt on pakko mainita, että ostin tässä vähän aikaa sitten kaverille ylläriks tuota teetä ja sieltä sisältä löytyi jotain pikkuötököitä… :-D

 2. Hei!

  Tahdon toivottaa sinulle sylikaupalla jaksamista, voimia ja tsemppiä luku-urakkaasi! Itsekin kirjat edellisenä keväänä läpi kahlanneena tiedän tasan, miltä tuntuu selata samoja sivuja kymmeniä kertoja. Mutta voin sanoa, että postiluukusta tipahtava suuri kirje osoituksena opiskelupaikasta on kaiken sen työn ja tuskan arvoinen. Olen aivan varma, että sinua tuolla tahdilla onnistaa! :-)

  PS. Saat varmasti valmennuskurssilla liiaksikin lukuvinkkejä ja tiedät itsellesi sopivimmat tekniikat, mutta voin kertoilla omasta lukutaipaleestani vaikkapa sähköpostin kautta, jos olet kiinnostunut. :)

 3. Kaunis kiitos kommentistasi, on aina mieltä lämmittävää saada teiltä tsemppauksia :) Aivan mahtavaa, että kova työ palkittiin ja pääsit haluamaasi opiskelupaikkaan, onnittelut! :) Sen tunteen voimin minäkin niitä kirjoja kahlailen läpi ja toivon todella, että tänä vuonna onnistaisi.

  Kurssilta saa kyllä hyvin vinkkejä ja luulen tietäväni minulle sopivimmat tavat oppia, mutta toisten kokemukset eivät kyllä ole koskaan turhia! Joten pistä ihmeessä sähköpostia tulemaan jonnamaista@luukku.com, kovin ystävällistä :)

 4. Tosi kaunis kuva:) Onko hyvää tuo tee? Oon koukussa kaikkiin erilaisiin teemakuihin niin voisin vaikka kokeilla:)

 5. Tänään löytyi myös täällä uudelleen motivaatio ja asenne. Luku-urakan alkuinnostus tökkäs hieman siihen, että kotona lueskeltua tuli tehtyä paljon muuta turhaa (siivoamista, ne pirulliset päiväunet….). Olenkin hieman tavoitettani jäljessä, mutta onneksi on helmikuun alku ja tajuan nyt virheeni! Täytyy vain toistaa päässäni opiskelu-unelmani ja kasvattaa tuon ihanan takaulokkeen juuret kirjaston penkkiin heti huomisesta lähtien.

  Tsemppiä myös sinne!:)

  -Tia

 6. Kiitos Pinja! :) Clipperin tee on hyvää, alkuun vadelmainen maku tuntuu vähän jännältä, mutta pidän kyllä siitä :) Minullakin on vielä etsinnän alla SE täydellinen teemaku!

 7. Arvaa kuka on myös tänään vetänyt päikkäreitä ja koko päivä meni ihan pipariksi.. :D Päätin siis minäkin, että huomenna majottaudun taas kirjastoon! Tähän asti olen saanut luettua yllättävän hyvin kotona, mutta nyt alkaa keskittyminen herpaantua.

  Ja tosiaan, nyt on vasta helmikuu ja aikaa vielä vaikka kuinka! Kyllä se lukurytmi sieltä vielä asettuu :) Ei kai tätä voi tarpeeksi toivotella, joten tsemppiä valtavasti!

 8. Tsemppiä luku-urakkaan Jonna! :)
  Olisi mukava kuulla enemmän lukemisistasi ja lukurytmistäsi, postaustoive :) Millä valmennuskurssilla muuten olet? :)
  Varmasti pääset sisään kun motivaatiosi on noin hurjan hyvä ja olet aikaisin alottanut lukemisen :)
  Jaksamista kirjojen keskelle! :)

 9. Hirmusti tsemppiä sinne taas kerran luku-urakkaan! Varmaan ihan kiva päästä taas valmennuskurssille pakertamaan. Omaa lukemista se rytmitti ainakin niin hurjasti :) Onko sulla nyt alkulukujen jälkeen millanen fiilis? Niin ja onko sulla jo selkiytynyt minne aiot pistää hakua ( eli saako sua houkuteltua tänne Turkuun ;) )?

  Täällä heitetään huomenna taas haalarit niskaan Turun isoimman opiskelijatapahtuman, Pikkulaskiaisen kunniaksi. Pidän peukkuja pystyssä, että säkin pääset ensi vuonna kokemaan kaikkia näitä ihan mahtavia juttua! :)

 10. Tänään löysin blogisi, ja täytynee tunnustaa että tuli kahlattua postauksesi läpi kauas viime kesälle asti! Jään ehdottomasti seurailemaan :)
  Ainoana huonona puolena: sait minut ihastumaan Mulberryn Lily laukkuun niin pahasti, että minun on nyt valitettavasti pakko hankkia se.. Olkoon vaikka aikainen ylioppilaslahja itselleni ;)

 11. Kovasti tsemppiä luku-urakkaan! :) Joko muuten olet valinnut, mihin yliopistoihin haet? :)

  Tuo Pentikin Vekki -maljakko on kummitellut mielessäni nyt pari kuukautta sen jälkeen kun näin sen Caritan blogissa ja nyt se palasi mieleeni kovalla rytinällä! :D Pakko kyllä laittaa tuo hankinnan alle mahdollisimman pian ;)

 12. Kiitos valtavasti kommentistasi, ihana kun tsemppailette! :) Jotain postausta voisin ehkä keväämmällä tehdä, kun rytmikin on vakiintunut. Viime vuonna tein pääsykokeista ja lukemisista kattavamman postauksen, löytyy tuolta Opiskelu-tunnisteen alta, mikäli kiinnostaa odotellessa kurkata :) Ja Supermasterin kurssilla olen.

 13. Kiitos hurjasti ihana! Joo kiva kun valmennuskurssi alkoi, niin saa sieltä taas sitten lisämotivaatiota :) Alkulukujen jälkeen fiilis on tosi hyvä ja tuntuu siltä, että kyllä minä sinne kouluun vielä tieni raivaan! ;) Tosi paljon on kyllä hyötyä viime vuodesta.

  Haku onkin sitten vielä ihan hukassa! Vahvoina vaihtoehtoina on tällä hetkellä Vaasa ja Lappeenranta, mutta itse asiassa Turunkin suhteen minulla olisi yksi oljenkorsi! Sinne pisteraja on muuten itselleni liian korkea, mutta kuulin siellä olevasta kansainvälisestä linjasta, jonne pääsisikin sitten helpommalla. Ainoa mikä pistää miettimään on sinne tehtävä haastattelu, joka ainakin netin mukaan vaikutti aika kinkkiseltä.. Tiedätkö yhtään enempää tuosta kv-linjasta, onko sulla esim. ketään tuttuja joiden tiedät tulleen sitä kautta? :) Jos tiedät, niin olisitko jaksanut laittaa mulle vaikka mailia?

  Kuulostaa mahtavalta, superhauskaa Pikkulaskiaista! :)

 14. Voi onpa ihana kuulla, kiva että löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan! :) Hih, pahoittelen aiheuttamaani Lily-kuumetta ;) En voi kyllä kuin kehua laukkua, se on ollut minulla valtavan paljon käytössä (köh, kuten ehkä asuistakin voi päätellä) ja joka päivä se ihastuttaa minua kauneudellaan. Itsensä lahjominen ylioppilaaksi pääsyn johdosta kuulostaa oikein hyvältä, sehän sitten motivoi vielä pakertamaan niissä ;D

  Kiitos kivasta kommentistasi ja rutkasti tsemppiä kirjoituksiin!

 15. Kiitos hurjan paljon Lindsay! :) No kääk, sitä tässä stressaankin joka päivä. Vahvoina vaihtoehtoina on Vaasa ja Lappeenranta, mutta ylempänä kirjoittelinkin myös Turun kansainvälisestä linjasta, jonne pääsisi hieman helpommalla. Ainoa mikä askarruttaa on sinne tehtävä kinkkisen kuuloinen haastattelu ja tietysti se, että siinä menettäisi sitten ensisijaisuuspisteen noihin muihin paikkoihin.. Olen ihan hukassa vielä!

  Tuo Vekki-maljakko on kyllä vaan niin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

 16. Ollaan nyt avokin kanssa tultu siihen päätökseen että me ostetaan olympus pen mini ja ajattelin kysyy et oisko jotain alennusta niihin tällä hetkellä? :) Vertailin äsken hintoja ja rajalalla se on halvin, 259 e.

 17. Kannattaa ehdottomasti hakea tuon kv-linjan kautta! Sitä kautta otetaan kuitenkin aika paljon porukkaa ja jos tuntuu että esim englannilla pärjää suhteellisen hyvin, niin tuon kautta saa sitten tosi helposti laskettua sisäänpääsyrajaa itselleen. Ja sitä haastattelua ei kannata yhtään kuulemma jännittää! Kaikki muutkin on siellä samassa tilanteessa, ja jos materiaali on luettu hyvin ja kokee että on sellainen ihminen että uskaltaa vähän olla äänessä, niin siellä pärjää varmasti! Ja sisäänpääsy tuota kautta ei oikeastaan rajaa sun opiskeluita millään tavalla, kun että pääaineena on valmiiksi tuo kv, jonka senkin voi vaihtaa todella helposti jos se ei sitten tunnukaan omalta :)

  Jos haluat voin kysellä muutamalta kv-kaverilta vähän tarkemmin tosta haastattelutilanteesta ja laittaa sulle sähköpostia tässä vielä :)

 18. Heippa! Ensinnäkin onnittelut loistavasta päätöksestä, ette tule kyllä sitä katumaan ;) Top Shotilla alkoi juuri alet ja siellä PEN Minin hinta on nyt 249, https://www.topshot.fi/product/5799/olympus-pen-mini-e-pm1-valkoinen-14-42mm-kit :)

  Ja tuossahan tulee vielä kaupan päälle se Olympuksen käyttökoulutus, jota voin suositella todella lämpimästi! Siellä opetetaan kaikki kameran toiminnot ja kuvaamisen perusasiat selkeästi, joten kannattaa käyttää se tilaisuus hyödyksi :)

 19. Kiitos vinkistä! :) Me kuule ostettiin nyt pen mini stokkalta, kaikkien alennusten jälkeen se makso vaan 186 euroa, tosin musta oli enää ainoo jäljellä oleva :) Ihanaa pääsen ottamaan hyviä kuvia lontoossa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *