Synttäriarvonta!

Aamusella lupailinkin jo, että minulla olisi tiedossa teille blogihistoriani ihka ensimmäinen arvonta! Tittididii!

Järjestämme yhteistyökumppanini kamerakauppa Top Shotin kanssa teille arvonnan, jossa on jaossa kaksi 50:n euron lahjakorttia! Sillä saa jo kivan pesämunan vaikka kamerahankintaa tai uutta optiikkaa varten, tai oheistarvikkeita kuvaamiseen. Arvontaan osallistut kertomalla kommentissasi, mistä aiheista tykkäät lukea.

Kiinnostaako sinua kenties eniten kosmetiikkaa koskevat postaukset vai katseletko mieluiten asukuvia? Löytyykö sieltä ruudun takaa toinen kaltaiseni herkkusuu, joka tykkää satunnaisista ruokajutuista? Vai toivoisitko enemmän valokuvaukseen liittyviä postauksia tai arkielämän kuulumisia? Sana on vapaa, postaustoiveetkin otetaan ilolla vastaan!

Jätä kommenttisi postaukseen sähköpostiosoitteen kera, anonyymit muistakaa keksiä nimimerkki! Aikaa osallistua on maanantaihin 25. helmikuuta asti, arvonta päättyy klo 23.

Rutkasti arpaonnea! :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

157 thoughts on “Synttäriarvonta!

  1. Sun juttuja on kaikkia miellyttävä lukea! Osaat kirjottaa tosi sujuvasti ja kaiken kruunaa aivan upeat kuvat, jotka tekevät sen loppusilauksen. Mutta jos pitää jotakin sanoa niin asukuvat sekä ruokajutut uppoavat tänne paremmin kuin hyvin ja myös semmoset “hömppä kuulumisjutut” on kivoja! :)

    -Jatta

    jatta.isotalo@gmail.com

  2. Tykkään lukea kosmetiikkajuttuja sekä valokuvauksesta sekä muista kaikenlaisista tekemisistäsi.
    flight(at)luukku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *