Spring Shopping Event

Tulin piipahtamaan myöhäisillan vinkkivitosen kera! Olen odotellut kuumeisesti Shopbopille alekoodia ja vihdoin sellainen tupsahti sähköpostiini. Kuten ohimennen jo aikaisemmin mainitsinkin, olen suunnitellut konjakinruskeiden Tory Burchin Revojen tilaamista pitkän tovin, sillä edelliset ovat jo aivan valmiina lentämään kaaressa roskakoriin. Popot tosin vaatisivat muutaman kympin lisää täyttääkseen tuon 30:n dollarin alennuksen ja pohdinkin, josko lisäisin ostoskoriin vielä eräät ihastelemani Marc by Marc Jacobsin nappikorvikset… Toinen vaihtoehto olisi tehdä jonkun kanssa kimpaptilaus ja tässä lämmittelenkin ystävääni paraikaa ajatukselle ;)

Toivotaan, että saataisiin tilausta menemään ja baltsut pääsisivät matkaamaan luokseni! Onko joku muu odotellut haukkana alennusta, meinaatteko hankkia jotain kevättä varten? :)

24 thoughts on “Spring Shopping Event

 1. No ei nyt tosiaan ihan halvaksi, mutta kyllä muutaman kympin säästö aina kelpaisi. Toisaalta kun pitäisi ottaa päälle vielä jotain, niin mietin jäisinkö kuitenkin odottelemaan jos vielä tulisi suora -20% alekoodi.. Semmoinen oli ainakin viime keväänä :)

 2. Mä huomasin tuon saman tarjouksen just tänään, kun surffailin Shopbopilla. Toryn revat on mullakin hankintalistalla, tosin mustana :) Sullahan on noista jo kokemusta; ovatko ne hyvät jalassa, eli siis säästyvätkö kantapäät pitkilläkin kaupunkikävelyillä? Oletko ostanut omasi Shopbopilta?
  Oih ja voih, baltsukelejä (ja parhaita alekoodeja) odotellessa ;)

 3. Tilasin spartoolta ne nuden väriset balleriinat, ei ole vieläkään niitä kuulunut ja siinä oli, että 8 päivää menee o: mutta ehkä hyvää kannattaa odottaa! :D

 4. Voisin hehkuttaa Revoja maasta taivaaseen, varmasti yksi parhaista kenkäostoksistani! Kävelin omillani koko viime kesän, ilman rakon rakkoa edes sisäänajon yhteydessä ;) Myös Pariisin kaduilla tuli tallailtua ja minulla ne eivät tosiaan ole ollenkaan painaneet. Tosin nämä tuntuvat jakavan ihmiset kahtia, sillä tiedän useita, joiden jalkaan kengät eivät ole istuneet yhtään.

  Revani ostin viime vuonna Tampereen Cottonilta, heiltä voi tilata sähköpostitse tai puhelimitse :) Itse asiassa laskeskelin juuri, että vaikka Shopbopille tulisi -20% ale, niin olisi silti kannattavampaa ostaa ne tuolta Cottonilta, kyse olisi ihan vaan muutamasta eurosta tullien jälkeen. Kuulemma myös Helsingissä nykyään sellainen liike kuin Feminett myy Burcheja :)

 5. No höh! Spartoolla ainoa huono puoli on pitkät toimitusajat, itsellänikin on aina mennyt vähintään se viikko. Varmasti saat kenkäsi pian, mutta jos ei kuulu, niin kannattaa ottaa yhteyttä Spartoolle. Ja siellähän on muuten se MyPack-tilausseuranta, josta näet missä pakettisi liikkuu! :)

 6. Oih, vihdoin!! :) Oon kans ootellu alekoodeja jotta saisin tilattuu mustat revat, mut nyt ku ollaa lähössä alle kolmen viikon päästä lontoosee nii mietin et jos oisin ostanu ne sieltä :)

 7. Oii, teidän reissuun ei olekaan enää kauaa! Minun pitäisi malttaa vielä neljä viikkoa :) Revojen hankkiminen sieltä voisi kyllä olla ihan hyvä idea, joten kannattaa varmaan odotella sinne! Oikein ihanaa matkaa teille jo etukäteen <3

 8. Tuhannet kiitokset vinkistä! Iiks, olen täällä googletellut kaiken maailman shoe size convertereita :D Jäin nimittäin myös empimään kokoa, kengänkokoni on aika tarkalleen 36 ja joidenkin kokotaulukoiden mukaan tuo US 5.5 on 35,5 joidenkin taas 36 ja joidenkin 36,5. Laitoin sinulle blogiinkin jo kommenttia, mutta osaatko sanoa noista yhtään enempää?

  Tilaisin popot nimittäin heti, jos koko vaan natsaisi, sillä tuossa säästäisi kuitenkin sen neljäkymppiä postikulujen jälkeenkin! :)

 9. Taidanpa sitten ostaa ne sieltä :) Ei sullakaan pitkä aika kun pääset murun kainaloon<3 Toivottavasti lontoossa on kevät kun mennää sinne :)

 10. Tarkenna vielä, että tarkoititko tuossa tekstissä että edelliset Revat on lentämässä kaaressa roskakoriin, vai edelliset konjakinruskeat kenties jotain muuta merkkiä olevat baltsut? Oon itse harkinnut mustien Revojen tilaamista, mutta jätän kyllä ostamatta jos menevät alle vuodessa roskiskuntoon…

 11. Heips! Minun ymmärryksen mukaan US5.5 on Suomessa koko 35,5? Mikä koko sinulla on niistä mustista Reva-balleriinoista?

  Minun normaali kengän koko on 35,5/36 balleriinoissa ja tasan 35 korkokengissä. Joku noissa minun mustissa 5.5 koon Tory Burcheissä vaan mättää kun ne tuntuvat minun jalkaan hirveän isoilta. Luulen että se takana oleva kuminauha jotenkin “työntää” jalkaa sinne kärkeen päin, niin että varpaat on ihan lytyssä ja kantapää sitten vähän meinaa lonksua. ei vaan istu mun jalkaan :)

  Mutta, jos sinun koko on normaalisti 36, niin minä uskoisin että US5.5 olis hyvä – US5 luulisi olevan jo liian pieni. Voi ei, en osaa sanoa :D

 12. Nyt ne oli näköjään menneet… :( Toivottavasti sinä tilasit ne, ettei minun vinkki menny ihan hukkaan! :)

 13. Hihii, ei hätää, ne ovat matkalla minun luokseni! ;) Pähkäilin ja pohdin ja lopulta uskalsin tilata nuo. Mustista Revoista minulla on koko 6, eli tasan 36, mutta Shopbopin mittataulukon mukaan noissa ei ole eroa kuin 4mm. Kuminauhakin antaa myöden ja jos tuntuu tiukoilta, niin voisihan nahkaa sitten yrittää venyttää suutarilla :)

  Kiitos siis vielä sinulle ihan loistavasta vinkistä! Nettikauppa oli minulle entuudestaan ihan tuntematon, mutta vaikutti todella lupaavalta :) Toivotaan, että popot saapuvat pian luokseni! Ja ainiin, piti muuten kiittää sinua myös kuukauden pari takaisesta vinkistäsi Ecotoolsin siveltimistä. Kävin hakemassa oman kabukini Stockalta jo jokin aika sitten ja olen ollut hurjan tyytyväinen! :)

 14. Voiei, en suinkaan tarkoittanut Revoja! Olenpa viitannut huonosti :D Tarkoitin pari vuotta sitten ostamiani MICHAEL Michael Korsin konjakinruskeita ballerinoja, joiden laatuun olen ollut todella pettynyt. Ne siis saavat lentää suoraan roskikseen, jahka saan uudet kenkulit käsiini :)

  TB:n Revoja sen sijaan voisin hehkuttaa maasta taivaisiin. Kävelin niillä koko kesän ilman rakon rakkoa jaloissa, mikä on todella harvinaista. Lisäksi kengät ovat aivan priimakunnossa kovan käytön jälkeenkin, edes pohjat eivät ole kannoista kuluneet :) Täältä saat siis lämpimät suositteluni kengille!

 15. Ole hyvä vain, hyvä että lähtivät “pois kuleksimasta” ja minua vaivaamasta ;) Minä tilasin farfetchiltä joulun alennusmyynneistä yhdet balleriinat, mutta valitettavasti ne olivat liian isot ja jouduin palauttamaan ne. Postikulujen verran jäin tuossa häviölle, mikä oli tietysti aika harmi :( Mutta kengät tulivat tosi nopeasti, ihan muutamassa päivässä! Ja ainakin omani olivat tosi kivasti pakattu :)

  Ecotoolsin kabuki on mullakin edelleen jokapäiväisessä käytössä. Tilasin Everyday mineralsilta kokeiluun heidän Flat Top Brushin, kun olin kuullut siitä kehuja. Harjasosa oli kuitenkin minusta liian pieni, ja Ecotools vei voiton. Onko Ecotoolsin kabuki sinusta parempi kuin se BareMineralsin matkakabuki? :) Minulla BM:n siveltimet kirvelivät kasvoja…

 16. Toivottavasti sinäkin löydät vielä omat konjakinruskeat baltsukat :) Oletko kokeillut niihin mustiin Revoihin mitään pohjallisia, jos ovat löysät? Revat tuntuvat kyllä jakavan paljon mielipiteitä, on niitä joiden jalkoihin kengät istuvat kuin nakutetut ja sitten taas niitä, joille esim. juuri tuo kuminauha ei sovi ollenkaan.

  Ecotoolsin kabuki on kyllä ihan loistava, mukavan pehmeä kasvoja vasten ja meikki levittyy hyvin! BM:n matkakabuki on kokonsa vuoksi minulla vaan mukana kulkeva suti, Ecotoolsia käytän sitten muuten meikin teossa :) BM:ssä on nimittäin myös tosi paljon pienempi se sivellinosa.

 17. Samaiset baltsut itselläkin ostoslistalla ! :)) Hiukan piristystä arkeen, ja alkavaan kevääseen! :)

 18. En ole kokeillut, olen ajatellut että ne ei varsinaisesti auta tuohon pituusongelmaan… Vaikka eipä kokeilemisesta mitään haittaakaan ole! Minusta Tory Burchin balleriinat on aivan ihania, joten pitää yrittää muita malleja joissa ei ole tuota kuminauhaa. :) Sain minäkin täältä nyt vinkkiä, pitää mennä heti tutkailemaan tuon mainitsemasi Femmetin valikoimaa. Tulis nyt VIHDOIN Helsinkiinkin joku näitä ihanuuksia myyvä kauppa! :)

 19. Hih, minulle kengät lähtivät juuri matkaan, enkä millään malttaisi odottaa! No niinpä, pitkän synkän talven jälkeen on ihan OK piristää itseään keväisin ostoksin ;)

 20. Missä hotellissa aiot asua nyt kun menet Lontooseen? Meillä on suunnitelmissa mennä kevään aikana Lontooseen ja tässä juuri katselen hotelleja, mutta tuntuu tosi vaikealta kun ei yhtään tiedä, mistä alueelta kannattaisi hotelli varata. Mikä alue sun mielestä olis kaikkein paras, jos päätavoite on shoppailu :) ja vähän nähtävyydet?

  T. Kaimasi

 21. Heippa kaima! Tällä kertaa en asusta hotellissa, vaan siellä majailevan poikaystäväni luona :) Olen kuitenkin nyt kaksi kertaa ollut sellaisessa hotellissa kuin Melia White House, joka on aivan ihana! Todella siistit tilat ja hurjan ystävällinen henkilökunta, jaksoivat aina vastata kysymyksiimme ja antaa vinkkejä. Hotellin hintataso tosin vaihtelee hirveästi, ekalla reissullamme vuosi sitten näihin aikoihin pääsimme useamman satasen edullisemmin kuin mitä siskoni katsoi muutama kuukausi tämän jälkeen.

  Hotelli on kävelymatkan päässä (n. 10-15min) Regent Streetiltä ja Oxford Streetiltä, joista löytyy lähes kaikki kaupat mitä voi odottaa. Lisäksi ihan hotellin vieressä on pysäkki turistibusseilua varten, jolla matkasimme kaikille nähtävyyksille. Toki metrollakin pääsee ja asema on ihan vieressä, mutta me koimme tuon näppäräksi tavaksi nähdä paljon ja nopeasti :)

  Shoppailu jos kiinnostaa, niin suosittelen visiittiä outletkylään Bicester Villageen! Hotellilta on 10 minuutin matka Paddingtonin asemalle (menimme taksilla, hinta muistaakseni n. 7 punnan paikkeilla), josta pääsee junalla Bicesteriin. Lisää outletkylästä löytyy Lontoo-postauksistani tuolta Matkailu-tunnisteen alta, mikäli kiinnostaa :)

  Toivottavasti näistä oli jotain apua, ihan innostuin höpöttelemään :)

 22. Kiitos kovasti näistä vinkeistä :) ihanaa, että jaksoit höpötellä! Meillä on tosiaan vihdoinkin lähtö Lontooseen maanantaina ja sinun vinkkien ansiosta suuntaamme heti tiistaina aamusta Bicesteriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *