Sisustuskierroksella

Sunnuntaina viettelin vapaapäivää ja olimme sopineet siskoni kanssa aamupäivälle pienen kierroksen pariin sisustuskauppaan. Siskoni oli tositoimissa liikenteessä, minä sen sijaan lähinnä keräsin päähäni listaa tulevaisuuden hankinnoista ja haaveista, “haluan tuon ja sitten ehdottomasti tuon”. Siitä tuli aika pitkä… ;)

Suuntasimme ensin Cobelloon, jonka uusi myymälä oli avattu Espooseen. Itse en ole heidän Petikon liikkeessäkään aikaisemmin käynyt, joten voitte vain kuvitella kuinka hurmioissani olin! Erityisesti yläkerta, jossa oli paljon mm. Riviera Maisonin tuotteita ja huonekaluja, oli mieleeni ja totesinkin voivani majoittua sinne asumaan.

Kerroin Dream Home of Mine-postauksessa pähkäilleeni pitkään sitä, haluaisinko omaan kotiini sisustuksessa valkoisen ja harmaan yhdistelmää vai lämpimämmän valkobeigen värimaailman. Viimeistään nyt olen ehdottoman varma, että jälkimmäinen olisi enemmän näköiseni! Voidaanko leikkiä, että kuvat ovat minun kodistani? ;)

Paljon valkoista, beigen eri sävyjä, kauniita lasitavaroita ja hopeisia yksityiskohtia. Olisin voinut viettää tuolla ties kuinka pitkän tovin ihastellen ja haaveillen! En juurikan vielä viitsi ostaa sisustustavaroita etukäteen, ennen kuin kokonaisuus on paremmin selville. Haavelistalleni päätyivät kuitenkin mm. nuo pienet hurrikaanit sekä viini-cooleri (first things first), joka näyttää toimivan näppärästi myös juhlavampana vaasina. Tuosta tärkeysjärjestyksestä, minulla on tosiaan hankittuna omaa kotia varten jo niin patalaput kuin tarjotinkin, mutta ei vielä esimerkiksi aterimia tai laseja :D Kaikkea pientä kivaa tilpehööriä kyllä niidenkin edestä!

Iskin myös silmäni myymälän vaaleaan laminaattilattiaan, jollainen siintäisi omissakin unelmissani. Täydellinen!

Matkamme kuitenkin jatkui vielä Tuomarinkylään sisustusliike Country Whiteen, joka taas oli meille molemmille tuttu jo entuudestaan. Edellisestä käynnistäni oli ehtinyt vierähtää jo useampi kuukausi, joten oli kiva käydä kurkkaamassa kevään uusia tuulia. Itse jumituin erityisesti Lexingtonin osastolle, jossa jäin hypistelemään nettikaupasta jo bongaamaani valkobeigeraidallista torkkupeittoa. Vielä se ei lähtenyt mukaani, mutta minun täytyy varmaan tehdä uusintavisiitti…

Sunnuntai kuluikin mukavasti tällaisissa tunnelmissa omasta kodista haaveillen ja kauniista sisustuselementeistä unelmoiden! Ei yhtään hullumpi tapa viettää päivää :) Nyt ollaan kuitenkin taas takaisin arjessa, reipasta tiistaita!

23 thoughts on “Sisustuskierroksella

 1. Olen aivan rakastunut Tuomarinkylän Country Whiteen! Se on sopivasti lenkkipolkuni matkanvarrella, aina kun sieläpäin majailen ;)

  Ja suuri kiitos Jonna kovin ihanasta blogista! Täältä on kiva kurkkia inspistä :)

  Terkuin blogiasi alusta asti lukenut Susanna

 2. Huoh, Riviera maisonia ja beessiä, voiko taas ennalta-arvattavampaa olla.. Oiskohan pieni blogiloma joskus hyvä, niin et kopsais kaikkia ideoita blogimaailmasta vaan ajattelisit välillä ihan omillakin aivoilla..

 3. Ihanan kauniita kuvia! Itse olen tykästynyt enemmän valkoisen ja harmaan yhdistelmään. Täytyy kyllä myöntää, että tuo beige mielyttää myös omaa silmääni suuresti! Ihanaa Tiistaita!

 4. Country White on kyllä viehättävä ja myyjättäret siellä kovin ystävällisiä :) Puhumattakaan siitä, mitä kaikkea kivaa sieltä voisi aina tarttua matkaan!

  Kiitos itsellesi kauniista sanoista, piristivät kummasti pitkän päivän jälkeen! Ihana kuulla että olet ollut noinkin pitkään jo matkassa mukana :)

 5. Kyllä, pidän mm. Riviera Maisonista ja beessistä sisustuksessa – täysin omilla aivoilla ajateltuna :) Ja niin pitää muuten minua kymmenen vuotta vanhempi siskonikin, vaikka hän ei lue blogin blogia. Lomaa en kyllä ole ottamassa, mutta onneksi sinä voit vapaasti valita täältä blogimaailmasta sinullekin sopivaa luettavaa!

 6. Näin on! Kunhan vaan pystyisi näkemään kokonaisuudenkin, ettei kaikki olisi päässä yhtenä sillisalaattina :D

 7. Hitsi, tuo dilemma on kyllä tosi kinkkinen, kun molemmat miellyttävät niin paljon silmääni! Ehkä kuitenkin tosiaan kallistun beigen puoleen ja tyydyn ihasteleman harmaata värimaailmaa muiden kodeissa :) Toki, voihan sitä joskus vielä kääntää kelkkansa ;) Samoin sinulle Heidi!

 8. Kauniita kuvia ja bongailin monta tuotetta , jotka kelpais omaankin kotiin. Valkoinen on sisustuksessa itselläni pääväri, jota olen tehostanut harmaalla ja mustalla. Makuuhuoneessa on myös rauhallista beiheä ja ripaus roosaa :)
  Coontry Whitessa en ole käynytkään, kiitos vinkistä.

 9. Mitään höpöttelyvideota tuskin tulen tekemään, en oikein koe niitä omakseni :) Sen sijaan kiharavideota on toivottu kovasti, joten jonkin sortin videomateriaalia on kyllä tulossa, kunhan saan aikaiseksi ;)

 10. Oli mahtava aloittaa päivä lukemalla tämä postaus, tulin iloiselle mielelle! :) Samanlaisia ideoita pyörii omassakin päässä, meillä muutto koittaa ensi viikolla. Harmi vaan, ettei budjetti ole ihan rajaton, ja miehenkin ideoita pitäisi kuunnella.. :D

  Olen aika uusi lukia, joten mulla on mennyt ohi, mihin päin Suomea olet muuttamassa/lähdössä opiskelemaan?

 11. Kiitos Sara S., nautin kyllä näiden yksityiskohtien kuvaamisesta täysin rinnoin :) Kotisi sisustus kuulostaa hyvältä, harmaa on tosiaankin kaunis pari valkoiselle. Kiva jos vinkki oli mieleinen, Country Whitesta löytyy aina vaikka mitä ihanaa!

 12. Totesinkin ettei sinua näy, voi harmi! Minun on kyllä pakko tulla pian uusintavisiitille kypsyteltyäni tuota torkkupeittoa mielessäni, joten ehkä silloin sitten törmätään ;) Materiaali oli aivan ihanan pehmeä, kuten lupasitkin!

 13. Oi kuinka ihana kuulla :) Teillä onkin muutto jo aivan nurkan takana! Ihan olen kateellinen, olisi niin kiva päästä jo toden teolla suunnittelemaan ja laittamaan kotia :) Heheh, itse olen hiljalleen lämmitellyt poikaystävää omille ideoilleni.. ;D

  No tämä neiti ei oikein tiedä itsekään ja papereita ei ole vielä pistetty menemään, joten päätökset on vielä tekemättä. Vaihtoehtoina on näillä näkymin Turku tai Vaasa, toivottavasti jommasta kummasta kaupungista löytäisin itseni ensi syksynä :) Tsemppiä muuttoon ja tervetuloa vaan joukkoon, kiva että olet päätynyt tänne!

 14. Cobello on kyllä ihana! Käväisin pari päivää sitten siellä vähän ostoksilla, huomenna blogissani juttua siitä mitä tarttui mukaan :) Meillä oli edellisessä kodissa beige-valkoinen värimaailma ja pidin siitä kovasti. Tämän hetkisessä kodissa sitten taas perussävyt (laatat jne) ovat harmaat, joten värimaailman vaihdos oli luonnollinen. Silti vieläkin ihailen beigen ja valkoisen yhdistelmää.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

 15. Voi se on tosiaan aivan ihana paikka! Täytyypä kurkistaa blogiisi, odotan innolla mitä olet löytänyt :) Heh, muillakin on siis pientä dilemmaa näiden väriyhdistelmien kanssa ;) Ylempänä totesinkin, että nyt beige tuntuu oikealta vaihtoehdolta, mutta voihan sitä kelkkaa vielä joskus vaikka kääntääkin! Tekstiileillä kun saa jo paljon aikaan, laatat ja muut ovatkin toki sitten asia erikseen.

  Mukava nähdä uusia naamoja kommenttiboksissa, joten kiitos kun jätit jälkesi!

 16. Näyttää ihanalta :)
  Pitkään haaveilin lexingtonin viltistä ja sitten vihdoin tilasin sen mut se ei ollukkaa sellanen kun luulin ja palautin sitte :/

 17. Höh, tylsää ettei viltti vastannut mielikuviasi! Itse kävin tosiaan katsomassa peittoa paikan päällä ja ah – se oli ihana! Täytyy pikimmiten tehdä uusintavisiitti :)

 18. Aivan ihania tavaroita ja tekstiilejä! Nämä kelpaisivat omaankin kotiini :) Olet saanut sisustuspostauksillasi myös oman sisustusintoni nousemaan. Nykyään jään kuolailemaan kauppojen sisustus- ja tavaraosastoille paljon pidemmäksi aikaa kuin ennen :'D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *