Ruutupaidan metsästys…

…on saatu onnellisesti päätökseen, kuten jo New in-postauksessa mainitsinkin! Kyllä sitä etsittiinkin, kärkyin H&M:n alepuolta kokoja palautuksien toivossa ja kävin katsomassa myös uusia mallistoja, mutta mielikuvieni kaltaista puseroa ei meinannut millään löytyä. Zarassakaan ei onnistanut, mallit olivat joko liian löysiä tai paidassa oli jotain ylimääräisiä härpäkkeitä. Minä kun kaipailin nimenomaan klassista, simppeliä ja hyvin istuvaa ruutupaitaa.

Ja sellainen lopulta sitten löytyikin! Kiitos kuuluu eräälle ystävälliselle lukijalle, joka tuli vinkkaamaan etsimäni kaltaisesta punaruutuisesta paitulista Tommy Hilfigerin nettikaupassa. Se olikin varsinainen sattuma, sillä olin katsellut tismalleen samaa paitaa normaalihintaisena, mutten raaskinut maksaa siitä 85:ttä euroa. Joten kun paita oli alennettu puoleen, ei aikaakaan kun olin klikannut sen kotiin!

paita / Tommy Hilfiger
farkut / Zara
laukku / Mulberry
kengät / Wonders

Ja tadaa, siinä se nyt on! Tilasin paidan maannataina ja perjantaina paketti kiikutettiin kotiovelle. Koko ei olisi voinut osua paremmin nappiin, materiaali on ihanan pehmeää puuvillaa ja väri just eikä melkein makuuni. Kaveriksi siniset skinnyfarkut, korolliset nilkkurit ja Lily olalle! Mielessäni on monta muutakin asua ruutiksen varalle, ehkäpä voisin väkertää niistä jotain inspiraatiokollaasejakin… :) Suurkiitos vielä tälle huomaavaiselle lukijalle!

Oikein hyvää alkanutta viikkoa teille sinne ruudun toiselle puolelle!

40 thoughts on “Ruutupaidan metsästys…

 1. Mulla on toi sama paita ja se on aivan ihan päällä. Löysin itse sen Stockmann Outletista ja maksoin siitä 30€ :)

 2. Hei! Osaatko sanoa millaista kokoa nämä paidat ovat?=) Olen yleensä M kokoinen, mutta mietin ovatko nämä pientä kokoa. :)

 3. Voi kun se sopii sulle nätisti! Klassinen ruutupaita sopii farkkujen kaveriksi tosi nätisti! Olen hiplaillutliikkeessä TH kevään ruutupaitoja, sinikeltaista, mutta satku paitsikasta on kyllä vähän liikaa. Kiva kun löysit itsellesi tuon ja vielä kivaan hintaan =)

 4. Oi, sinä teit vielä asteen paremman löydön! Paita on kyllä ihana päällä ja materiaali niin miellyttävän tuntuista :) Olen käynyt pari kertaa Stockan Outletissa ja kertaakaan en ole löytänyt mitään, sen sijaan tuttuni ovat tehneet toinen toistaan parempia löytöjä.. :D

 5. Heipähei! Suosittelisin ottamaan oman normaalikoon, käytän yleensä XS:ää ja se oli tästäkin oikein passeli. Malli on tosin aika lyhykäinen, mutta muuten esimerkiksi sivuilla ja selässä on hieman ylimääräistäkin tilaa, että ihan hirveän slim fit-malli tämä ei ole :) Toivottavasti tästä oli apua!

 6. Voi kiitos Mapsi :) Niin minustakin, kokonaisuudesta olisi saanut vielä vähän siistimmän mustilla farkuilla, mutta minusta nämä siniset käyvät arkeen oikein näppärästi. Minäkin ihastelin tuolla nettikaupassa kevään uusia malleja, mielettömän kivoja värejä! Tämän kanssa kävi kyllä tuuri, toivottavasti sinullekin vielä löytyisi sinikeltainen versio jostain vähän huokeammin :)

 7. Sopii kyllä todella hyvin sulle! :) Ja voi Lily,mikä kuume täällä onkaan! Täytyy ehkä käydä lentokentällä hypistelemässä Lilyjä;)

 8. Voi kun se on kivan näköinen. Melkein alan itsekin ruutua harkitsemaan, melkein, en oikein ole vielä sinut kuosin kanssa. Hilfigerin vaatteisiin ja tuohon nettikauppaan olen kyllä tyytyväinen, monesti olen siellä aleja kurkkinut, oikeat hinnat hitusen hirvittävät, mutta aleista sieltä tekee löytöjä :)

 9. Kiitos Hjenn! :) Hih, voin uskoa että kuume on aikamoinen! Lentokentältähän Lilyn saisi mukavasti edullisemmin! Minä sen sijaan löydän itseni aika ajoin ihastelemasta Alexaa, niin Miniä kuin siitä seuraavaa isompaakin versiota ;)

 10. Kiitos Dahlia! Minullakin meni aika pitkä tovi syttyä ruutukuviolle, mutta lopulta tunsin oloni oikein kotoisaksi farmaripaidassani ;) Nettikauppa pelaa kyllä super hyvin ja juurikin alejen aikaan kannattaa tarkastella tarjontaa :)

 11. Todella kivan värinen ja sopii sulle tosi hyvin :) itselläkin etsinnässä ruutupaita mutta haluan sellaisen vähän rennomman mallin mutta saisi silti näyttää siistiltä.

 12. Ompa kyllä hyvännäköinen tuo paita! :) Tänä keväänä on ollut aika vähän ruutupaitoja kauppojen valikoimissa! Itse ostin lauantaina pastellisen paidan piristämään melko tylsää vaatekaappiani ;D

 13. Minä juuri odottelen täällä kyseistä paitaa kotiin saapuvaksi :)

  Ihana blogi sinulla, tykkään tyylistäsi sekä vaatimattomuudestasi.

  Kuinka paljon halvemmalla Mulberryjä saa lentokentältä, kannattaako laittaa jollekin reissuun lähtevälle rahaa matkaan, vai mennäkö samalla vaivalla itse ostoksille Helsingin keskustaan? Ilman lentoa ei ilmeisestikään shoppailemaan H-V:lle pääse?

 14. Kiitos Miims! Zarassa oli ainakin jossain vaiheessa vähän rennomman mallisia ruutupaitoja, yhtäkin itse katsoin mutta halusin lopulta vähän slimmimmän :) Onnea metsästykseen!

 15. Kiitos Lindsay! :) No niinpä, tai samalla on ja ei :D Tuntuu että monet ovat löytäneet omansa juuri nyt viime syksynä ja tänä keväänä, mutta silti ne näyttävät olevan jossain piilotettuna ;) Se sinun pastellipaitasi oli kyllä suloinen!

 16. Kiva juttu! Toimitus oli suhteellisen nopea ja paketti tulee vielä näppärästi kotiovelle :) Toivotaan että saat omasi pian!

  Kiitos kauniista sanoistasi, ihana kuulla :) Itse olen ainakin tehnyt omissa Mulberry-hankinnoissani suuret säästöt kentältä ostettuna, esimerkiksi Lilyn sain 150e halvemmalla. Jos ystäväsi on lentämässä vaikka juuri Lontooseen Heathrow'n kautta, kannattaa ehdottomasti laittaa rahat mukaan, sillä silloin saa verot pois, mutta esim. Helsinki-Vantaan lentokentältä saa vain 10% matkustaja-alen. Toki sekin on jo tuntuva suuremmassa sumassa!

  Mulberryn myymälä sijaitsee terminaalissa 2, joka on jaettu passintarkastuksella schengen ja non-schengen alueisiin. Sieltä lähtevät kaikki non-schengen lennot eli kaukolentojen lisäksi myös Turkki, Lontoo yms. :) Ja nyt meni jo omakin ajatus tässä höpistessä sekaisin, mutta jos en nyt ihan omiani puhu, niin kaukolennoilla Hki-Vantaalta saa myös verot pois.

  Toivottavasti sait tästä vässähtäneestä tekstistä jotain selvää ;)

 17. Moikka Sandra! En ole ihan satavarma, sillä kello kulkee minusta useammallakin nimellä, mm. Midsized Chronograph Watch ja Jet Set Sport Watch. Mallinumero on kuitenkin MK5055 :)

 18. Kiitos Niina, kiva kuulla että natsaa ;) Ja ihana nähdä sinua pitkästä aika täällä kommenttiboksin puolella <3

 19. Ihailin itsekin samaista paitaa Hilfigerin sivuilla, mutta jostain syystä jätin sen sinne :( mutta siis aivan ihana paita ja sopii kyllä sulle! Löysin blogisi vasta äskettäin ja aloin heti päivittäin seuraamaan, kun harvemmin tulee niin samantyylistä vaatetyyliä vastaan kun omani! Eli siis keep up the good work, tuun tänne aina vilkuilemaan vaatteita!
  Aloin itsekin blogata hiljattain, käy ihmeessä katsomassa jos kiinnostaa: helmialisan.blogspot.com :)
  Mukavaa loppuviikkoa! :)

 20. Heippa Helmi Alisa! Jos paitulin missaaminen jää kalvamaan, niin Booztilla on tuosta vielä normaalihintaisena pari pientä kokoa jäljellä :) http://www.boozt.com/fi/fi/hilfiger-denim/balice-shirt-l-s_958676/958681?group=search

  Sitten toisekseen, hurjan mukava kuulla että olet löytänyt tänne! Kiitos kivoista sanoistasi ja tervetuloa seurailemaan :) Käyn ehdottomasti kurkkaamassa sinunkin blogisi, samantyyliset blogit ovat aina tervetulleita lukilistalle ;)

  Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua!

 21. Heippa! Otin paidasta koon XS, joka on oikein passeli :) Kannattaa siis mennä ihan oman normaalikoon mukaan, mikäli tilaamista mietit! Paita on kyllä aivan ihana :)

 22. itsellenihän tilasin tuon saman paidan booztilta, mutta oli niin kamalan pientä mitotusta, että ei toivoakaan että olisi päälle mahtunut, vaikka otin normaalin koon mitä vaatteissa yleensäkkin minulla on. Tuntui, että puin päälleni xs/s kokoisen vaatteen, vaikka kyseessä oli kuitenkin m kokoinen :-D

 23. Höh, voi harmi ettei se istunut :/ Oletko katsonut, josko siellä olisi vielä jäljellä yhtä isompaa kokoa? :) Minulla sopi tuosta ihan normaalikoko, mutta paita on kieltämättä naftia mitoitusta ainakin pituudeltaan.

 24. Yritin etsiä, mutta en löytänyt enää koko paitaa sivuilta O: harmi, se oli niin kaunis ja olisi loistavasti sopinut juurikin valkoisen neuleen alle :-(

 25. Hei! tuli mieleen että tilasin saman ruutupaidan hilfigerin sivuilta, ja tajusin että eikös eu-alueen ulkopuolelta tulevat paketit jää tulliin ja niistä pitäisi maksaa verot? itselläni tuli ihan hätä, koska olen maksanut paketin etukäteen, eikä paketista ole kuulunut viikkoon… osaatko sanoa miten itselläsi tilasminen ja mahdollinen tulliselvitys sujui? kiitos ihan hirveästi jo etukäteen :)
  -oona

 26. Heippa Oona! Ei hätiämitiä, jos tilasit paidan tuolta linkkaamaltani sivulta, eli https://eu.tommy.com/, niin tuotteet tulevat Saksasta, joten ei huolta tulleista tai muista :)

  Oman tilaukseni tein maanantaina ja perjantaina paketti kiikutettiin ovelle, joten viikossa sen luulisi kyllä tulevan perille. Toivotaan, että saat paidan pian itsellesi! :)

 27. Voi, kiitos tiedosta!! Olen todella helpottunut, koska olen aivan tumpelo nettishoppailija :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *