Put Your Wellies On!

Heipparallaa ja hyvää perjantai-iltaa!

Viikko on mennyt ihan hujauksessa ja allekirjoittanut on aivan rättipoikki, taisinpa äsken ottaa pienet iltatorkutkin. Viime päivinä sää on ollut kaikkea muuta kuin helmikuun paukkuvia pakkasia ja itse olen pikkuhiljaa ottanut jo kaapista esiin UGGien tilalle kumpparit. Kivat sadesään popot ovatkin ainoa hyvä puoli näissä inhokkikeleissä ;)

Ja voi pojat, kaukana ovat ne ajat, kun tyylikkäin – ja käytännössä ainoa käsitys kumppareista oli Nokian pastellisävyiset Hai-saappaat (meikäläisellä oli turkoosit!). Tein täsmäiskun yhteistyökumppanieni Spartoon ja Zalandon valikoimiin ja löysin huiman määrän hyvännäköisiä vaihtoehtoja. Ja mikäs sen parempi ajoitus etsiä näitä kuin alennusmyynnit, joista vielä löytyi muutama helmi!


1. Hunter (-30%), 2. Betty London (-20%), 3. Supertrash, 4. Supertrash

Jos yhtään on pitänyt silmiään auki sadesäällä, ei ole voinut välttyä näkemästä katukuvassa jo klassikoiksi muodostuneita Huntereita. Näitä kumppareita on näkynyt parin viime vuoden aikana lätäköiden roiskeessa niin mattapintaisina, kiiltävinä kuin sateenkaaren väreissäkin. Perinteisistä mustista löytyi vain pari hajakokoa, joten kannattaa napata omansa nopeasti, mutta eivät nuo kiiltäväpintaiset harmaatkaan näytä yhtään hullummilta! Jos taas tykkää hieman rokahtavammasta tyylistä, löytyy siihenkin makuun esimerkiksi nämä Betty Londonin niiteillä varustetut kumpparit.

Suurimmat suosikkini ovat kuitenkin nämä kaksi viimeistä, Supertrashin mustat simppelit kumisaappaat, joita olen ihastellut pitkin syksyä. Näin alkusyksystä kaupungilla eräällä tyylikkäällä tytöllä nuo jalassa ja minun teki kovasti mieli vetäistä hihasta ja kysyä, mistä noin päheitä popoja saa! Merkki selvisikin minulle sitten lopulta muita teitä ja nämä ovat jääneet kummittelemaan mieleeni. Nyt käyn itseni kanssa kovaa taistoa, että en tarvitse kaappiini enää toisia paria kumppareita…

Ja vielä jos tahtoo päästä kumppariostoksilla hieman halvemmalla, Spartoolla saa aletuotteista 5% pois koodilla SALEFI12 (ostoksista, jotka ylittävät 60€. Voimassa 28.2.2013 asti) ja Zalandolta taas yli 50:n euron ostoksesta 10% koodilla: zalandoalennuskoodi12 (yli 50€ ostoksista, voimassa 28.3.2013 saakka).

Linkit mainoslinkkejä

24 thoughts on “Put Your Wellies On!

 1. Hei Jonna!
  Olen nyt parin päivän sisällä blogisi löydettyäni lukenut hymyssä suin läpi kaikki tekstisi, ja ihan ensiksi haluan onnitella sinua todella onnistuneesta, tyylikkäästä ja elämäniloisesta blogistasi!

  Sitäkin enemmän haluan kuitenkin onnitella sinua siitä, että monesta muusta aiemmin seuraamastani blogista selkeästi poiketen sinun kirjoituksistasi minulle onnistuu välittymään hyväsydämisyytesi, kiitollisuutesi siitä hyväosaisuudesta, jota olet elämässäsi saanut ja varmasti myös omalla työlläsi saavuttanut, onnellisuutesi ja elämänilosi!

  Minulla taitaa olla lähes vuosikymmen sinua enemmän ikää, ja elämäni on jo siitäkin syystä ihan eri vaiheessa kuin sinun. Eikä (toivottavasti) tuleva opintoalasikaan voisi juuri kauempana olla omasta ammatistani, mutta tunnut arvomaailmaltasi olevan lähellä minua, ja siksi jään aivan kiistatta lukijaksesi, piste!

  -Laure

 2. Itse löysin alkuvuodesta nuo Supertrashin kiiltäväpintaiset alennuksesta ja hintaa postikuluineen tuli alle 50 euroa ja voin sanoa että on joka sentin arvoiset! Niin käytännölliset, kun ei tarvitse räntäsateessa huolehtia kenkien pilallemenemisestä tai jalkojen kastumisesta ja lisäksi huikean kauniit kumisaappaiksi. Olenpa niistä jo monia kehujakin saanut :) Tykkään myös, että ovat kivemmat ja sirommat kuin “ronskimmat” Hunterit. Money well spent siis!

 3. Mun suurena unelmana on mustat Hunterit, oon jotenkin ihan rakastunut niihin nyt ehkä viimeisen kuukauden aikana:D

 4. Mulla on nuo supertrashit mattana ja tykkään kovasti, niin tyylikkään eikä mee kyllä vesi läpi! :) Suosittelen laittamaan rahat noihin kenkiin!
  Mulla ois haaveena vaaleat burberryn kumpparit mut niitä ei saa enää mistään paitsi ebaysta ja sitä täytyy nyt vähän katella ja miettiä jos sieltä tilais.

 5. Tilasin ite noi supertrash:n saappaat joulun jälkeen ja ovat ihan parhaat. Yhdyn yllä olevaan kommenttii että ovat joka sentin arvoiset! Suosittelen! =) Ps. Olen jäänyt totaalisesti koukkuu blogiisi =)

 6. Ostin juurikin nuo mattapintaiset SuperTrashin kumpparit syksyllä Kampin Modasta ja voin kertoa, että siitä päivästä lähtien oon toivonut sadepäiviä! sopivat kivasti sekä hameen että housujen kanssa ja voin kertoa, että se fiilis, kun ihmiset mulkoilee kun onnellisena hymyillen kävelee siitä suojatien kuralammikon leveimmästä kohdasta on ihan huikee:D täytyy vielä sanoa, että moni tuttu ja tuntematonkin on tullut kyselemään, mistä noin kivoja kumppareita saa… löytyvät samaiset kengät äitin, siskon, parin ystävättären kuin ystävän äidinkin kenkäkaapeista, huippuostos kaiken kaikkiaan!

  Ja vielä loppuun, tsemppiä pääsykoelukemisiin ! :) rankka kevät edessä, mutta kova työ palkitaan:)

 7. Hei Laure!

  Olen kertakaikkisen otettu kommenttisi, kirjoitit niin kauniisti että menin lähes sanattomaksi! Minusta on aivan upeaa kuulla, että olet tuota mieltä, vaikka blogini onkin pääasiassa vain pintapuolisiin asioihin keskittyvä :) Erityisen kiva on, jos positiivisuuteni välittyy tekstistä sinne ruudun toisellekin puolen, sellaisena hyvänmielen paikkana haluaisin tämän pitääkin.

  Kiitos siis valtavan paljon, ihanaa että sieltä ruudun takaa löytyy noin hyväsydämisiä ihmisiä! Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :)

 8. Vautsi, mistä tuollaisia löytöjä tekee! Hih, minäkin olen kuin pikkulapsi kumisaappaideni kanssa, kun loiskin menemään vesilätäkköjen läpi ;) Supertrashit ovat kyllä käsittämättömän kauniit ja sirot ollakseen kumpparit, en siis yhtään ihmettele saamiasi kehuja :)

 9. No eikö olekin! Nyt vaan yritän pitää mieleni tiukkana, että en tarvitse toisia kumppareita vaikka kuinka törkeän hienot nuo ovatkin.. :D

 10. Kannattaa kurkata, josko omaa kokoasi vielä löytyisi Spartoon alennuksesta! :) Sinne on tullut välillä täydennyksiäkin tai jotain palautuksia tässä muutaman päivän aikana, kun olen postausta tehdessäni tilannetta tarkkaillut :)

 11. Voi vinde, ei saa yllyttää! Minäkin ehkä kallistuisin mattapintaisiin, nuo ovat uskomattoman kauniit.. En kyllä kuitenkaan taida raaskia hankkia toisia kumppareita, vaikka simppelit mustat olisivatkin täydelliset.

  Ai ovatko ne poistuneet myynnistä! :o Enpä tiennyt, että ovat jokin kausijuttu, onneksi siis olen omat harmaani jo hankkinut :) Toivottavasti löydät ne vaaleat vielä itsellesi!

 12. Minulla ei ole Huntereita, joten en osaa juuri niistä sanoa mitään. Toki kumpparit ovat aina vähän tönköt jalassa, enkä ehkä lähtisi niillä mitään kilometrilenkkiä vetämään, mutta noin kaupunkikäytössä toimivat oikein hyvin :) Omiani käytän talvella lähinnä loskasäällä.

 13. Voi ei, täällä tulee nyt pahoja yllytyksiä! :D Jos vain en omistaisi jo yksiä kumisaappaita, niin pistäisin tilausta hyvin äkkiä menemään. Supertrashin popot ovat mielettömän nätit ja sirot ollakseen kumpparit ja kehuista päätellen ilmeisesti myös mukavat jalassa :) Hih, onpa hauska kuulla! Ihana jos tykkäät :)

 14. Oli virhe tehdä tämä postaus, kun kommenteissa on tullut niin paljon ylistäviä kehuja noista Supertrashin kumppareista.. ;D Minun tekisi niiin paljon mieli tilata ne, mutta pelkään edellisten jäävän vähälle käytölle, joten en taida raaskia.

  En yhtään ihmettele saamiasi kehuja, olin itsekin niin lähellä kysäistä tältä tytöltä, että mistä noin hienoja kumppareita saa :) Vesilätäköissä loiskiminen on kyllä ihan parasta, muut epätoivoisena väistelevät niitä, niin itsekin pistän vaan popot jalassa menemään ;)

  Suurkiitos tsempistä, sitä tarvitaan! Rankkaa tulee kyllä olemaan, mutta motivaationi on korkeammalla kuin koskaan :) Mukavaa viikonloppua sinne!

 15. Noi S.Trashin saappaat oli joulun jälkeen ko. merkin omilla sivuilla 30-40e tarjouksessa, joten toi ~90e on kyl aikasta hurja hinta!

 16. No sellaisen alennetun hinnan minäkin olisin ehkä raaskinut maksaa! ;) Kävin kurkkaamassa ja alessa ei ollut kuin kiiltäväpintaisesta L-kokoa, mattapintaiset olivat normaalihintaisia. Niiden hinta oli 79,95 mutta siihen tulee vielä yli 12 euron postarit, joten samoissa summissa pyöritään sitten loppujen lopuksi :)

 17. Kiva, jos löytyi mieleiset popot! :) Voi että, minäkin niin toivoisin että nuo jotenkin kummasti ilmestyisivät kenkäkaappiini ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *