New in

Ostoksia tulee harvemmin esiteltyä täällä omissa postauksissaan, reissujen jälkeen matkalaukuissa rahdattuja löytöjä lukuunottamatta. Enpä ole juurikaan viime kuukausina mitään uusia vaatteita ostellutkaan, alennukset ovat pitkälti vallanneet kaupat ja kevään trenditkään eivät ole oikein innostaneet. Parin viime viikon aikana olen kuitenkin tehnyt muutaman niin kivan löydön, että pitkästä aikaa kurkataan ostoskassien uumeniin. Täydennystä tuli niin aina yhtä tarpeellisiin perusvaatteisiin kuin asustepuolellekin!

Kerroin jo My Spring Must Haves-postauksessa etsineeni uusia farkkuja iät ja ajat. Ostoslistallani oli siniset, kivalla pesulla varustetut sopuhintaiset skinnyfarkut, sillä edelliset lempparini olivat jo lähes puhkikulutetut (kirjaimellisesti). Lopulta Zarassa tärppäsi uusien mallistojen vihdoin rantauduttua, sieltä kun löydän yleensä istuvimmat farkut! Nuorempana omistin joitakin mm. Tiger of Swedenin ja Dieselin farkkuja, mutta nykyään suuntaan mielummin ketjuliikkeisiin uusia pöksyjä etsiessäni. Siniset farkut ovat varmasti yksi kaappini käytetyimmistä vaatekappaleista vuodenajasta riippumatta!

OSilta taas ostin harmaan perusteepparin, joiden nimeen moni tuntuu vannovan. Valkoisia yläosia on kaappi täynnä, joten rennompi meleerattu harmaa oli tervetullut lisä. Paita on mukavan pehmoinen päällä ja tasku rinnassa on kiva yksityiskohta. Jos teeppari säilyy hyvänä (mikään ei ole tylsempää kuin nukkaantuva trikoo, ehkä heti neuleiden jälkeen), voisinpa hankkia samanlaisen myös valkoisena!

Entäs ne harakan löydöt sitten.. ;) Olen etsiskellyt jotain hieman näyttävämpiä kultaisia rannekoruja ja niitä löytyikin nyt sitten kaksin kappalein. Vasemmalla oleva ketjurannekoru on Lindexiltä ja sopii kivasti kellon kaveriksi. Oikean puoleinen taas kiinnitti huomioni H&M:llä pari viikkoa takaperin, hieman jykevämpi koru pääsee koristamaan rannetta ihan yksinään. Kyllä nyt on taas romua ranteessa!

Tällaisia pieniä, mutta sitäkin miellyttävämpiä löytöjä olen viime viikkojen aikana tehnyt. Minusta on aina välillä kiva päästä kurkkaamaan muiden ostoksia, niistä saa itsekin inspiraatiota. Itse asiassa pääsen ruksimaan vielä yhden kohdan tekemältäni kevään ostoslistalta, nimittäin ystävällisen lukijan vinkistä löysin täydellisen ruutupaidan! Paituli on matkalla kohti kotia, pidetään peukut pystyssä että se natsaa! :)

Hauskaa viikonloppua!

37 thoughts on “New in

 1. Minusta näitä ostosesittelyjä on todella kiva katsella :)
  Hyvin isutuvien farkkujen löytäminen on kyllä usein todella vaikeaa, kiva, että viimein tärppäsi! :) Itse olen löytänyt Lindexiltä hyviä farkkuja, suosittelen katsomaan valikoiman, juuri kotiutin kahdet! Ja tuo Lindexin rannekoru on pariin kertaan ollut jo melkein kassalla, mutta toistaiseksi on kauppaan jäänyt ;)

  Hyvää viikonloppua Jonna! <3

 2. Hei sattuipas, omasta pussistani löytyy samaiset farkut. Olen ihastellut kuvissasi olleita Zaran farkkuja ja siksi olenkin siellä käydessäni katsellut josko löytyisi samaisella pesulla olevia yksilöitä ja nämä uudet taitaa olla aika lähelle, vai mitä?

 3. Hihii, täällä ollaan myös päivitetty viime viikkoina vaatekaappia. Ja aivan samaisilla ostosksilla. :D Parit siniset farkut nimenomaan pesuilla, sekä harmaa teeppari löytyy myös! Odotan innolla että näen sinun asusi kera harmaan teepparin, aivan varmasti inspiroi! Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua! :)

 4. Onpa kivoja löytöjä! Minäkin pengoin Milanossa COS:in liikettä tuon paidan toivossa, mutta eipä osunut silmään. Onneksi kuitenkin kultaromua löytyi senkin edestä! :) Ja Zaran farkut ovat ehkä mukavimpia ikinä.

 5. Tiedätkö, ihan sama juttu! Musta tuntuu, että kaupoissa ei oo yhtään mitään tällä hetkellä, ja noi kevään trendit on jotenkin.. ihan hirveitä:D No toisaalta ihan hyväkin, eipähän tuu tuhlailtua turhia:) Kävin nappaamassa tuon Lindexin korun kun näin sen sun instagram-kuvassa, se oli niin ihana!:) Kiitos siis vinkistä!

 6. Paljonko tuo Cos:in teeppari kustansi? Oon ite iät ja ajat ettiny hyvälaatuista teepparia, mutta en oo vielä löytänyt. Mielellään satsaisin hieman enemmän laadukkaaseen täydelliseen, kuin sen viitisen euroa parin kuukauden päästä kuluneseen :)

 7. Löysin tämän blogin vähän aikaa sitten ja täytyy sanoa, että tykästyin kovasti! :) Itsekin painiskelen tätä keväänä pääsykoe lukemisen kanssa, joten olisi mukavaa jos kirjoittelisit siitä aina välillä :) Näytää kivalta tuo tämän postauksen harmaa t-paita! Itse huomaan, että hyviä perusvaatteita tulee usein ostettua aivan liian vähän, vaikka ne ovat kuitenkin niitä, joita eniten tarvitsee :D

 8. Heippa Jonna.

  Kiitos aivan ihastuttavasta blogistasi. Täällä huokuu lämpö ja aitous:) Aivan pakko oli tulla mainitsemaan, että sain eilen käsiini oman Lilyni, sinunkin kaikki Lily postaukset kuolanneena ja vaikka olinkin lukenut paljon kommenttia laukun tilavuudesta niin kyllä se vain yllätti. Tuntuu että vaikka olisi kuinka täynnä tavaraa, niin laukun muoto vain pysyy samana. Upeaa.Luovuin LV:n Eva clutchista mahdollistaakseni tämän hankinnan, eikä kaduta. Tämä on rakkauslaukku. Ihanaa viikonloppua sinulle.

 9. Samaa kyselisin kuin Riikka eli paljonko toi Cosin teeppari maksoi? Oon kuluttanut kohta iiiihan puhki täydellisen ginasta ostamani valkoisen tosi samantyyppisen paidan ja nyt tarttisin tilalle uuden! löytyikö tota paitaa väreissä, siis muissa kuin val/harm/musta?

  Ihana blogi muuten sulla :)

 10. Minun täytyy kyllä sanoa, että olen täysin ulkona siitä, minkälaisia vaatteita tällä hetkellä kaupoista löytyy. Mutta olen kyllä hyvin tietoinen siitä, että mitä kuuluu esimerkiksi Odd Mollyn, ChillNorwayn, Sandwichin, Ewa i Wallan ja Lexingtonin kevään vaatemallistoihin. Itselläni tämä homma on mennyt siihen, että kaikki vaatteet mitä ostan, ostan töistä, koska niitä on hyvä pitää siellä päällä, ja olen huomannut, etten vapaa-ajallakaan halua pukeutua muihin vaatteisiin, kätevää! :oD

 11. Kiva jos tykkäät, minäkin kurkistan mielelläni muiden ostoskasseihin ;) Kiitos Lindex-vinkistä, farkkujen suhteen olen jotenkin tosi juurtunut enkä oikein viitsi ostaa jonkin muun merkin pöksyjä, jos niistä ei ole entuudestaan kokemusta. Farkut on niin vaikeita! :D Mutta täytyy ensi kerralla katsastaa ne Lindexillä :)

  Samoin sinne Anne! <3

 12. Noniin, kiva että farkut löytyivät! :) Nämä ovat tosiaan hyvin samannäköiset kuin ne (liian monissa) asukuvissani näkyneet pöksyt, niille etsinkin juuri seuraajaa ;) Aivan mahtavat perusfarkut, käyvät värinsä puolesta lähes kaiken kanssa!

 13. Kuulostaa hyvältä! :) Harmaan teepparin varalle minulla olisi jo yksi asu mielessä, kiitos Pinterestistä tulleen inspiraation. Palataan siihen toivottavasti pian ;) Samoin sinulle Elisabete! <3

 14. Lindexin koru käy varmasti lähes asun kuin asun kanssa, tuon massiivisemman taas ajattelin parittaa jonkun peruspuseron, yksinkertaisen neulepuseron tai bleiserin kanssa :) Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa, Nanna!

 15. No hyvä että “rojuja” löytyi kuitenkin! ;) Odotan innolla mitä olet löytänyt! Joo, tuosta teepparista on ollut tosi huonosti kokoja, kun itsekin metsästin sitä jo kesällä. Nyt pitkästä aikaa muistin sen olemassaolon ja löytyi sitten oikea kokokin :) Oletko katsonut toimittaako nettikauppa sinne?

 16. No sanos muuta, ei oikein iske mustavalkoinen värimaailma tai paisleyt :D Mutta tosiaan, parempi vaan jos pärjää edellisen kevään jutuilla ja rahat säästyvät ;) Ja kiva, että rannekoru löytyi, se on kyllä ihana! :)

 17. Teeppari maksoi 25e. Itse olen aina vähän epäilevän tekokuitujen kanssa ja paita on viskoosia, joten katsotaan miten se säilyy :) Hintaansa nähden toivoisin sen olevan kestävä, niin moni on näitä kehunutkin ;)

 18. Onpa kiva kuulla että olet löytänyt tänne, oikein lämpimästi tervetuloa! :) Voisin kyllä aina välillä kirjoitella kuulumisia lukemisten saralta, ne kun tällä hetkellä ovat suurin osa tätä kovin tapahtumarikasta elämääni.. :D Pistän siis korvan taakse! Oletko itse pyrkimässä minne? :) Kiitos kivasta kommentistasi ja kovasti tsemppiä pänttäämiseen!

 19. No heippahei! Kiitos itsellesi hymyn nostattavasta kommentistasi, todella kauniisti sanottu :) Ja oi, onnea uuden Lilyn omistajalle! Omani jaksaa yhä ihastuttaa joka päivä, joten teilläkin on varmasti pitkä yhteinen taival edessä ;) Sen käytännöllisyydestä ja tilavuudesta puhumattakaan.

  Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

 20. Lindexin koru oli kyllä superhyvä löytö, bongasin sen ensin netistä ja oli heti seuraavan kerran sinne suunnatessani käytävä kipaisemassa se :)

 21. Teepparilla oli hintaa 25e :) Kävin netistä kurkkaamassa, paitaa löytyy sekä löysemmässä että vähän istuvammassa mallissa, omani on tuota jälkimmäistä ja siitä oli perusvärien lisäksi violetti ja aquamarine. Löysemmästä mallista taas näytti olevan mm. sitruunankeltaista ja vihreää!

  Kiitos kaunis! :)

 22. Heheh, no mutta niinhän se kannattaakin ostaa sellaisia vaatteita, joille löytyy paljon käyttöä! Ja vielä parempi, jos niitä voi käyttää sekä töissä että vapaa-ajalla :) Lexingtonin kevätmallisto miellyttää kyllä kovasti minunkin silmääni!

 23. Mangossa oli tosi kivan näkönen ohuempi kevät/syksy parkatakki, kauniin army vihreä ja kultaisilla etutaskujen vetoketju yksityiskohdilla :) Ajattelin vain vinkata kun kevät-kollaasissasi parkan mainitsit! Tuli itse kyseinen takki hankittua ja olen kyllä hurjan tyytyväinen. Mistä ruutupaitasi löysit? Itselläkin kovasti nimittäin sellainen hakusessa!

 24. Missä päin tuo COS:in liike on Helsingissä? Pitänee siellä pyörähtää kun oon seuraavan kerran reissussa siellä :)

 25. Hmm, mahdatkohan tarkoittaa tätä takkia http://shop.mango.com/FI/p0/mango/clothing/coats/linen-cotton-blend-trench/?id=83015151_15&n=1&s=prendas.abrigos&ie=0&m=&ts=1361010132266 ? Sitä olen katsellut nettikaupassa, mutten ole nähnyt vielä Mangossa livenä :) Tuo näyttää kyllä kivalta ja kultaiset yksityiskohdat ovat piste iin päällä!

  Ruutupaita löytyi lukijan vinkistä Tommy Hilfigerin nettikaupasta puoleen hintaan! Paketti saapui eilen ja paita on täydellinen! :) Kananttaa kurkata sinne, siellä oli sekä Hilfigerin että Hilfiger Denimin puolella kivoja malleja puoleen hintaan ja tilaaminen on helppoa.

 26. Liike sijaitsee Pohjois-Esplanadilla, Galleria Esplanadisa :) COSilla on kyllä myös Suomeen toimittava nettikauppa, josta itsekin paidan tilasin, kun ei keskustaan ole ollut mitään asiaa.

 27. Hei, nuo farkut ovat upeat!:) Itsekkin olen etsiskellyt sinisiä farkkuja ja nyt tulinkin utelemaan mitä mallia farkkusi ovat?

 28. Voi hitsi, mallia en kyllä osaa sanoa, noissa Zaran farkuissa ei taida pahemmin mitään tiettyjä malleja olla :/ Mutta paina kuva mieleen ja hinta oli 59,95e, josko näillä tuntomerkeillä lötyisi Zarasta! :) Toivottavasti onnistaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *