My Spring Must Haves

Kevät tekee jo tuloaan ja nyt kun vaatekaappikin on taas siistitty, tekee mieli miettiä tulevan kauden vaatehankintoja. Moni tuntuu nyt hakevan uusia tuulia tyyliinsä, mutta itse ajattelin rakentaa kevätgarderoobiani lähinnä tutuilla ja oman tyylisilläni vaatteilla. Kaappini on aika hyvällä mallilla ja useat peruselementit ovat jo kohdillaan, mutta muutamia vaatekappaleita kuitenkin sinne kaipailisin… :)


Ruutupaita, raitaneule, parkatakki
valkoinen pusero, nudet ballerinat, Converset, farkut

Jotain uutuuden viehätystä minäkin kuitenkin olen löytänyt itseni potemasta, nimittäin minua on puraissut hirmuinen ruutupaitakärpänen! Kiitos siitä saattaa kuulua tälle neitokaiselle, joka on näyttänyt, että tällaisen rennon vaatekappaleen voi pukea myös naisellisesti. Olenkin yrittänyt pitää silmäni auki etsien jotain sopuhintaista yksilöä, mieluiten ehkä kuvan tyylistä punaruutuista… Näköhavaintoja otetaan vastaan!

Raidat taas kuuluvat pukeutumiseeni vuodenajasta riippumatta, mutta erityisesti kesän lähestyessä. Omasta kaapistani sitä löytyy niin puuvillaisen puseron, neuleen kuin lyhythihaisenkin muodossa! Ja kuinka hyvä yhdistelmä rento raitaneule olisi parkatakin kanssa? Täydellistä khakivihreää parkaa olen himoinnut jo parin vuoden ajan, mutta hölmönä jättänyt kaikki bongaamani yksilöt kuitenkin kauppaan. Ehkä tänä vuonna onnistaisi? Eräs khakivihreä takki löytyy jo kokoelmistani, joten tummansinisenkin kelpuuttaisin mieluusti.

Valkoiset puserot kuuluvat vaatekaapin kulmakiviini ja etenkin keväällä, kun bleiserit otetaan taas käyttöön, niin puserot pääsevät oikeuksiinsa. Bleisereiden lisäksi odotan ballerinakelejä kuin kuuta nousevaa, sinne tosin on vielä hieman matkaa :D Jokin uusi pari kutkuttelisi mielessäni, esimerkiksi täydellisen sävyiset ja mukavat nudet ballerinat olisivat enemmän kuin tervetulleet eteiseeni. Katujen kuivuttua otan myös esiin Converseni, viime vuonna ostamani lyhytvartiset olivat loistohankinta! Näistä on alejen takia nyt aika huonosti kokoja, mutta pitkävartisista löytyy vielä vähän valinnanvaraa. Omanihan ovat tosiaan lasten osastolta, joten vinkkinä muillekin 36-koon omaaville, että lasten puolelta löytyy kokoa 35 :) Consseista voi nimittäin huoletta ottaa normaalia pienemmän koon.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, minulla on tällä hetkellä todella akuutti farkkutarve! Täydellisesti istuvia, kivalla pesulla varustettuja farkkuja on todella vaikea löytää ja aloin jo olla epätoivoinen. Nyt voin kuitenkin vihdoin rustata tuohonkin tekstin “Check“, sillä viimein tärppäsi! ;)

Mitäs teidän kevään must have-listaltanne löytyy?

Linkit mainoslinkkejä

31 thoughts on “My Spring Must Haves

 1. Kivaa ruutupaitaa oon mäkin ettinyt koko kevään, mutta eipä oo tullut vastaan!:( Tai on, mutta Lexingtonin versio, joten hintalappukin oli sitten sen mukainen.. Joku vinkkasi mulle H&M:ssä olevan kivoja, (mä en tosin ainakaan silloin nähnyt yhtään kivaa, kun viimeksi kävin) kannattaa varmaan kurkata ainakin se!:)

 2. Mihin ihmeeseen ne kaikki kivat on piilotettu! Oivoi, mäkin löysin juuri Lexingtonilta jotain ihanaa, mutta hintalappu erotti meidänkin tiet.. :D Itse asiassa Xenia on vinkannut blogissaan juuri H&M:stä ja alepuolella oli pari tosi nättiä mallia, mutta kaikki koot loppu! Uusissa malleissa ei taas ollut niin kivoja värejä :/ Noo, toivotaan että molemmat vielä löydetään ruutikset!

 3. Kun Lontooseen olet menossa niin käy ihmeessä tsekkaamassa Abercrombie & Fitchin ruutupaidat, niitä on kaikissa sateenkaaren väreissä! :)

 4. Minulla on myös uusi ruutupaita etsintöjen alla. Ruutupaidat ovat tosi helppoja arkivaatteita. Sini-valkoruudullinen jo löytyykin mutta kaipaisin punaruudullista yksilöä.. :) Toinen vaatekappale kevään hankintalistallani oli khakin vihreät housut ja sellaiset jo löysinkin vähän aikaa sitten. :)

  -L

 5. Onpa ihania juttuja, samat kuuluvat myös omaan kevätgarderoobiini :) Huomasin tosin kauhukseni, että vaikka tunnustaudun totaaliseksi raitahamstraajaksi, omasta vaatekaapistani löytyy enää yksi raitapaita ja muut on viety kirpparille :/ Siispä äkkiä kaupoille uusia hankkimaan, juurikin Filippa K:n raitulit houkuttelee kovasti :)

 6. Ruutupaita on ollut omalla himotuslistallani jo vaikka kuinka kauan, mutta “sitä täydellistä” ei vain tule vastaan! Olen sovittanut jo niin montaa erilaista, että taidan pian luovuttaa kokonaan, höh.

 7. Noi Converset ovat aivan ihanat! Tuollaiset on pakko hankkia ensi kesäksi… :)

 8. Peakilla on nettikaupassa alessa useita erilaisia ruutupaitoja… Tosin en kokoja tiedä, mut kannattaa käydä kattoo…

 9. Sininen takki, trenssi mielellään. Se on oman kaappini tämän kevään pakko saada hankinta. Ja valkoinen puuvillainen takista käyvä bleiseri, jonka löytäminen on ollut yllättävän haasteellista. Muutin kaapissa on jo raitaa ja nudea kenkää sopivissa määrin. Vaalean siniseen olen hullaantunut, niitä mahtuu aina.

 10. Moikka! Tiedätkö mistä saisi tilattua Mulberryn klassikko huivin, sellaisen kuin sinullakin? :-) Mulberryn omilla sivuilla ei nimittäin nyt ainakaan näyttänyt olevan.

 11. Näinpä, klassisia perusvaatteita :) Minäkin kaipailisin jonkin sortin neuletta, valkoisia paitoja sen sijaan tulee hamstrattua vähän turhankin paljon.. :D Ne vaan sopivat aina ja kaiken kanssa!

 12. Oo, kuulostaa todella hyvältä! Piti mennä heti kurkkaamaan netistä ja voi kääk mikä valinnan vaikeus iski värejä tutkaillessa! Kiitos superisti vinkistä, täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa nuo sitten Lontoossa :)

 13. Sinivalkoinenkin kuulostaa hyvältä, mutta punaruutuiseen olen eniten kyllä iskenyt silmäni :) Mistähän ihmeestä sellaisen täydellisen oikein löytäisi! Tulethan vinkkaamaan, jos onnistut bongaamaan jostain ;) Kiva, että khakipökätkin löytyivät, omani ostin syksyllä ja tykkään niistä hurjasti!

 14. Oioi, nyt äkkiä raituliostoksille! Minunkin valkoisella pohjalla oleva H&M:n raitapaita kaipaisi kyllä uusimista.. Toivottavasti löytyy täydennystä kaappiin :)

 15. Miten niitä onkin niin ihmeen vaikea löytää! Silti muiden päällä tuntuu olevan toinen toistaan täydellisempiä ruutupaitoja.. :D Noh, toivotaan että molemmat vielä löydettäisiin kivat yksilöt! :)

 16. Kiitos vinkistä, menin heti katsomaan ja olin ratketa riemusta nähdessäni täydellisen sävyisen ruutiksen puoleen hintaan! Harmikseni mitään kokoja ei kuitenkaan enää ollut jäljellä, höh :/ Kiva kuitenkin kun vinkkasit!

 17. Tummaa trenssiä minäkin olen kaipaillut jo parin vuoden ajan, joko tummansinistä tai mustaa, kun beige löytyy entuudestaan. Pidän kovasti Zaran trensseistä, joten toivottavasti sinne tulisi tänäkin keväänä myyntiin jotain :) Vaaleansininen on kesää kohden aivan ihana!

 18. Heippa! Moni muukin on tuota kysellyt ja valitettavasti huivia ei taida saada tällä hetkellä mistään muualta kuin käytettynä Huutonetistä :/ Ne tuppaavat loppumaan aina jossain vaiheessa talvea ja seuraavan kerran Mulberrylle tulee myyntiin niitä vasta syksyllä. Kannattaa heti elokuussa olla kärppänä, josko Fabianinkadulle tai Mulberryn nettikauppaan niitä jo ilmestyisi :)

 19. Käy testaamassa DrDenim kissy housuja, istuu parhaiten jalkaan ja on napakat :)

 20. DrDenimin pöksyistä olen kuullut paljon hyvää ja viimeksi eilen ystäväni kehui omiaan! Etsimääni kivan sinistä sävyä en ole niistä kuitenkaan löytänyt, mutta kun mustat farkkuni sanovat pian itsensä irti, aion ehdottomasti kokeilla noita Kissyjä! :)

 21. Tuhannet kiitokset vinkistä! Tuota tismalleen samaa paitaa olen ihaillut Booztilla, mutta normaalihintaisena ja kun se oli tuolla puoleen hintaan, klikkasin sen oitis kotiin! Nyt vaan innolla odottelemaan pakettia, kiitos superpaljon! :) Mukavaa päivää sinnekin!

 22. Kiva, kun vinkistäni oli hyötyä! :)
  Odotan jo innolla asukuviasi tuon paidan kanssa, toivottavasti paita on kaikin puolin hyvä!

  -A

 23. Heips! Nyt en mene ihan takuuseen, kun laukun ostosta on jo pari vuotta aikaa, mutta luulisin sen olevan suurempi malli :)

 24. Kiitos Milla, kiva jos pidit :) Takki olisi kyllä täydellinen rentoon kevätasuun, jalkaan vaan skinnyfarkut ja valkoiset tennarit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *