My Casual Outfit

Kauluspaita / Polo Ralph Lauren
farkut / Zara
huivi / Gant
laukku / LV
saappaat / Piano

Tällaisessa simppelissä asussa olin toissapäivänä valmennuskurssilla ja puinpa saman yhdistelmän eilen myös kirjastoon. Puuvillainen, mukavasti istuva kauluspaita on miellyttävä päällä ja asussa jaksoi nököttää penkillä :) Moni saattaa mieltää kauluspaidan kovin viralliseksi vaatekappaleeksi, mutta minun suosikkini on yhdistää se sinisiin, hieman rosoisiin farkkuihin. Buutsit vielä jalkaan, kahvikuppi käteen ja menoksi!

Olisin halunnut käsivarrelle mielummin Bayswaterini, mutta ei ole kyllä Neverfullia voittanutta opiskelukamoja rahdatessa. Olen viime päivinä miettinyt, koska ne hihnat oikein katkeavat, kun meinasi jo neidiltä loppua voimat sen rahtaamisessa :D

Tänään onkin taas kurssipäivä ja sitten viikonlopun viettoon, mukavaa perjantaita!

44 thoughts on “My Casual Outfit

 1. Ihana asu! Itse en varmaan pystyisi menemään kirjastoon kauluspaidassa sillä olen sen verran mukavuudenhaluinen:D

 2. Oon tosi ilonen että löysin tämän blogin! Selasin tämän ihan alusta loppuun ja täytyy kyllä sanoa että ihan uskomattoman ihana tyyli ja sain ihan kauheasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja nyt illan asukriisikin on kadonnut, kun täältä löytyi niin paljon ideoita:)

 3. Moikka!:) Voisitko jossain vaiheessa kenties tehdä sellaisen postauksen, jossa kerrot mitä blogeja itse luet? Olisi hauska kuulla millaisia blogeja sinun lukulistaltasi löytyy varsinkin kun pidän valtavasti blogistasi niin jos löytyisi jotakin uusia omallekin listalle, jotka ehkä olisivat hieman samankaltaisia kuin omasi:)

 4. Voi ei, kuinka kaunis näky ja ihana asu! Onneksi on vielä tuollaisia ihmisiä ketkä jaksaa olla noin ihania ja positiivisia :-)

 5. Moikka,

  ihana asu taas kerran! Taisit muuten olla viime vuonna kanssani samalla valmennuskurssilla :) Tuosta luikkarin laukusta sen verran, että liikkeestä kerrottiin ostaessani samaa laukkua, hihnojen kestävän 200 kiloa :) ! Eli ei hätiä mitiä! :) Tsemppiä lukemiseen!

 6. Selailin ekaa kertaa blogiasi, sulla on tyylitajua ja oot todella nätti :) kadehdin!

 7. Kiitos kovasti! Hih, olen viettänyt viimeisen kuukauden kotona lukien, joten olin vaan innoissani päästessäni pitkästä aikaa pukemaan jotain muuta kuin pyjamani! :D Missään kiristävässä kauluspaidassa en kyllä minäkään viihtyisi, mutta tuo on aivan ihana päällä :)

 8. Thanks Kasia! :) I have that blouse in baby pink too, in stirped though, I love Ralph Lauren's clothes! And the scarf is one of my favourites :) Have a great weekend!

 9. Kiitos kovasti Reetta! :) Azur jaksaa kyllä ihastuttaa ja on käytössä vuodenajasta riippumatta. Katselin kyllä juuri jotain vanhaa kesäasuani, jossa laukku on tummansinisen mekon kanssa ja yhdistelmä näytti aivan ihanalta näin talven keskellä :) Mukavaa lauantaita sinne!

 10. Voi kiitos valtavasti kommentistasi! Ihana kuulla, että tykkäät ja mikä sen parempaa, jos olet voinut saada täältä inspiraatiota :) Illan asukriisit ovat aina kurjia, joten kiva jos sait sen selätettyä ;) Mukavaa lauantaita!

 11. Heippa Riikka! Kiitos kivasta ideasta, voisin mielelläni tarttua siihen :) Ensi hätään suosittelen kurkkaamaan tuonne sivupalkkiin “Aamukahvin seurana”-kohtaan, jossa on lueteltuna muutamia tämän hetken suosikkiblogejani. Jos sieltä vaikka löytyisi jo jotain uutta hyvää luettavaa :)

 12. Voi että, kiiitos hurjan herttaisista sanoistasi! Kommenttisi kertoo kyllä aika paljon sinunkin iloisesta elämänasenteestasi :)

 13. Heippa! Kiitos kovasti :) Ihanko totta, hauska sattuma! Itse asiassa olen joskus myös kuullut tuon legendan 200 kilosta ja siihen luottaen uskaltanut rahdata laukun täyteen :D Uskomatonta, miten noin kapeat ja hentoiset hihnat voivat kestää niin hurjan määrän tavaraa! Kiitos tsempistä ja oikein mukavaa viikonloppua sinne!

 14. No sinäpäs olet vallan ihana! Hih, kiitos ihan mielettömästi, kommenttisi piristi päivääni :) Kiva kun löysit tänne ja toivottavasti viihdyt pidempäänkin! Leppoisaa viikonloppua :)

 15. Se on paitsi kaunis niin superkäytännöllinen! Ainoa miinus tulee vetoketjuttomuudesta, mutta muuten laukku on aivan mieletön tilaihme ja mukava kantaa :) Olen tykästynyt malliin niin kovasti, että haluaisin ensi kesänä ostaa sen toisessa kuosissakin. Suosittelen Neverfullia siis lämpimästi ;)

 16. Kiva kun olet löytänyt tänne, toivottavasti viihdyt piempäänkin! :) Ja kiitos kovasti imartelevista sanoistasi! Oikein mukavaa viikonloppua sinne :)

 17. Voi kiitos kovasti, niin kehuista kuin tsempistäkin! Hih, näkisit minut nyt vakiounivormussani, pyjamahousuissa ja neuleessa ;D Näitä ei kyllä voita mikään!

 18. Voi, että kun olenkin näin sokea etten tuota sivupalkkia heti huomannut!:D Kiitos kuitenkin paljon taidan heti vilkaista löytyisikö siitä jotain kivaa luettavaa tai varmasti löytyykin:)

 19. Todella kaunis asu jälleen! Niimpä päätin kysyä sinulta,mikä olisi sinun mielestä tyylikäs ja kaunis ym. asu laivareissuun? Haha,asukriisi meneillään ;) Kiitos kovasti jo etukäteen!

 20. Kiitos kaunis! :) Hmm, olin juuri pari kuukautta takaperin itsekin laivaristeilyllä. Minulla oli tuolloin laivalla shoppailua varten päiväkäyttöön neule ja farkut, illalla taas vedin ylle mustat farkut, juhlavan puseron ja bleiserin.

  Meillä tosin oli perhereissu ja juhliminen rajoittui lähinnä lasillisilla käyntiin, mutta todennäköisesti pukisin saman yhdistelmän muussakin tapauksessa :) Jalkaan vielä tilanteesta riippuen vaikka nilkkurit tai korot! Toivottavasti tästä oli edes jotain apua ja hauskaa reissua jo etukäteen! :)

 21. Höpsistä, en ole itsekään oikein tuohon sivupalkkiin tyytyväinen ku se on jotenkin sekava.. :D Ei siis ihme, ettei pistänyt silmään. Toivottavasti sieltä löytyisi kivoja uusia blogituttavuuksia!

 22. Tosi kiva asu, niin simppeli, mutta toimii! Jos koskaan päätät luopua tosta paidasta niin huuda hep ;) Mä lunastan sen! Just tollanen ollut etsinnässä farkkujen seuraksi. Jos noita näkyy vielä niin vinkkaile :)

 23. Kiitos kovasti Tipi! Simppeli on yleensä avainsana asuissani, hih ;) Pidän sinut mielessä, joskin epäilen vahvasti että luopuisin paidasta :D Tämä on Briteistä outletkylästä ostettu, mutta oletko katsonut esim. Espritin tai Selected Femmen valikoimia? Molemmilta löytyy tosi näppärän näköisiä kauluspaitoja, esim. Booztilta katsoin viimeksi eräälle lukijalle, joka kyseli valkoisen kauluspaidan perään :)

 24. No enpä ole kyllä katsonut vielä kummastakaan :o ehkäpä selailen ne vielä. Ja Outlet-kylään tarkoitus tehdä reissu muutenkin ensi lontoon reissulla muutamaa muutakin juttua silmällä pitäien. Ehkä johonkin nurkkaan on jäänyt vielä vastaava omaa kokoani :D

 25. No siinä tapauksessa ei hätiä mitiä, löydät varmasti omasi outlet-kylästä! Nämä RL:n kauluspaidat ovat niin klassikkoja, että näitä on ollut hyvin tarjolla jokaisella käynnilläni vuodenajasta riippumatta, niin Lontoossa kuin Pariisissakin :) Kokoja on usein ollut liikkeissä vielä varastossa lisää, joten rohkeasti myyjää kiinni hihasta jos ei meinaa löytyä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *