Asu 22/2/13

Huomenta!

Asukuvia toivottiin melkeinpä ylivoimaisesti eniten, harmikseni niiden osalta on ollut aika hiljaista viime aikoina. Osittain jo sen takia, että vietän tällä hetkellä päiväni pääasiassa kirjastolla tai kotona, joten ei niissä ihan hirveästi ole esiteltävääkään.. ;) Toisekseen, olen äärettömän laiska pistämään itse kuvauksia pystyyn, mutta nyt päätin vihdoin tehdä asialle jotain! Kun kuvaajaa ei näkynyt, ei auttanut kuin rahdata jalusta ulos ja harjoitella kaukolaukaisimen käyttöä.

Bleiseri / Zara
teeppari / Cos
farkut / Zara
laukku / Mulberry
saappaat / Piano

Ja eihän se niin vaikeaa ollutkaan! Pikkuisen on vielä totuttelemista rajauksen ja asetusten kanssa, hankalaa kun niitä ei pääse itse siellä kameran takana heti säätämään. Minulta kysytään todella usein Olympuksen PEN:eihin sopivista kaukolaukaisimesta ja nyt kun on omaa kokemusta, niin osaan suositellakin! Käytössäni on Hähnelin GIGA T Pro radiolaukaisin, joka pelasi kuin unelma ja sopii kaikkiin PEN-malleihin. Jalustana taas toimi vastikään testiin saatu Manfrotton valkoinen jalusta, joka on mukavan kevyt ja kompakti, mutta silti erittäin järkevän hintainen. Usein edullisemmat, kevyet jalustat ovat aikamoisia rimpuloita, mutta tässä on hintalaatusuhde kohdallaan. Tässä ei myöskään ole liikaa nippuloita ja nappuloita ja hei, se on valkoinen ja mätsää kameraani ;)


Kello / Michael Kors
rannekoru / Lindex

Menipäs nyt kovasti tekniikan puolelle! Asu sen sijaan oli ylläni perjantaina valmennuskurssilla, kun minun oli tarkoitus rientää sieltä suoraan erääseen tapaamiseen. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutoksia ja tärskyt siirtyivät illalle. Bleiseri pääsi piitkästä aikaa päälle ja hieman rennompaa ilmettä kokonaisuuteen sai harmaan teepparin ja konjakinruskeiden asustein voimin.

Tänään pääsen onneksi freesaamaan tuota ylikasvanutta reuhkaa, sillä minulla on aika kampaajalle! Ihana aloitus viikolle :) Sitä samaa toivottelen teillekin!

Psst, arvonta päättyy tänään klo 23!

28 thoughts on “Asu 22/2/13

 1. Ihana asu jälleen :) Täällä haaveillaan edelleen omasta pikku pen kamerasta. Kampaajalla on aina ihana käydä ja ne osaavat loihtia hiuksista välillä niin ihanat. Ihanaa maanantaita sinulle Jonna :)

 2. Hih, ihana bleiseri! ;) mä oon alkanut näin kevään kolkutellessa harkitsemaan kanssa oman bleiserin ostoa. Harmi, ettei zaraa ole Lahdessa päin :/ vaikka löytyyhän niitä muualtakin. :D

 3. Sulla on aina niin onnistuneita asuja ja ennen kaikkea kuvien laatu on mielettömän hyvä!

 4. Upea asu! :) jäin erityisesti ihailemaan tuota ruskeaa laukkua, mahtaako olla viimeaikainen ostos? Jäi kutkuttelemaan, josko samanmoinen löytyisi vielä itsellenikin Zarasta vanhan, jo kulahtaneen laukun tilalle :)

 5. Kiitos hazel :) Tämä oli juuri sopivan simppeli yhdistelmä luennolle, mutta kuitenkin siisti tapaamista varten. Bleiseri oli aivan superhyperhyvä löytö Zarasta! :)

 6. Kiitos kaunis Heidi :) Voisin hehkuttaa omaa PENiäni päivästä toiseen, niin ihastunut olen edelleen tuohon valkoiseen kaunokaiseen! Kampaajalla rentoutuminen oli kyllä mahtava aloitus viikolle :) Samoin sinulle!

 7. Se on kyllä kurja, kun Zaraa löytyy Suomesta niin harvasta kaupungista :/ Mutta eihän Lahti onneksi kaukana ole Helsingistä, sun täytyy tehdä joku viikonloppureissu tänne! :)

 8. Voi kiitos kovasti! :) Visuaalisuus on itselleni tosi tärkeä asia, joten kehusi lämmitti erityisesti mieltäni!

 9. No eikö! Maanantai ja viikon aloitus ei tunnu yhtään niin tylsältä ;) Toivottavasti sielläkin on nyt takana rentouttavaa istuskelua kampaajan hoteissa!

 10. Hih, olen kyllä itsekin siitä edelleen innoissani! :) Vielä kun tulisi keväisemmät ilmat, niin pääsisi useamminkin käyttämään.

 11. Jaa kappas! Mietinkin, että jo on kauniin näköinen laukku “vain” näin Zarasta ostettuna.. :D Noh, satuin lukemaan kuvatekstin väärin. :)

 12. Tykkään kovasti asustasi, yksinkertainen mutta silti niin kaunis. Olen kanssa metsästänyt tuollaista tummanharmaata t-paitaa vielä hyvää löytämättä. Ja kaunis tuo Lindexin rannekorusi! :)

 13. Kiitos ihana! :) Kannattaa kurkata COSiin, siellä oli sekä näitä meleerattujaharmaita että sitten ihan tummanharmaita teeppareita. Lindexin koru on ihan suosikkini tällä hetkellä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *