Aamiaista ja unenlahjoja

Huomentapäivää!

Viikko on mennyt taas semmoista vauhtia että ja taas ollaan viikonlopussa :) Olen lueskellut innolla teidän arvontapostaukseen jättämiänne kommentteja ja ollut hymy huulilla herttaisista sanoistanne. Kaikki toiveet ja ajatukset on pistetty mieleen, muun muassa aamupalajutut olivat tervetulleita, joten täältä pesee!

Aamupalani on näyttänyt viime päivinä pitkälti aika samanlaiselta. Löysin vihdoin ja viimein kaupan pakastealtaasta suomalaisia vadelmia, joiden perään olen haaveillut koko pitkän talven! Aika suolaisen hintaisihan nuo ovat, mutta kerrankos sitä vähän hemmottelee itseään. Arkiaamuina vattuset pääsevät lautaselle puuron ja raejuuston kera, rauhallisempina aamuina taas jogurttia ja mysliä tai täysjyvämuroja. Tänään aamiaispöydästä löytyi vielä toistakin harvinaista herkkua, nimittäin tuoretta ananasta.

Olen ollut koko viikon ihan hirveän väsynyt ja pinnistellyt illat kirjastossa kahvin ja energiajuomien (joita en voi sietää, mutta kevään tullen otan järeämmät aseet käyttöön :D) voimin. Tunnustan olevani tosi huono menemään nukkumaan ajoissa, mutta eilen kömmin sänkyyn jo puoli yhdeltätoista simahtaen kuin saunalyhty. Nyt yritänkin popsia tunnollisemmin vitamiineja, mennä ajoissa petiin ja lopettaa aamutorkuttelun. Ja jos illalla väsymys iskee, niin pitäisi vaan raahata itsensä raittiiseen ulkoilmaan lenkille, eikä ottaa parin tunnin päikkäreitä, kuten muutama ilta takaperin ;)

Että tällainen unihaaste meikäläiselle! Nyt kuitenkin hoitamaan viikon vikat luvut ja sitten rentoutumaan, huomenna sen sijaan suuntaamme sisarusten kesken brunssille. Yritän ehtiä kuvaamaan pitkästä aikaa myös asuja, sillä niitä toivottiin hurjan paljon :) Muistakaa, vielä on maanantai-iltaan asti aikaa osallistua arvontaan!

Ihanaa viikonloppua!

18 thoughts on “Aamiaista ja unenlahjoja

 1. Ihanan näkönen aamupala! Kun itekkin jaksais tommosia vääntää heti aamusta :)mä meen lähinnä leipä-linjalla :)

 2. Asut kotona vanhempiesi luona..? :S Miksi et asu jo omassa kodissa, vai milloin ajattelit muuttaa yksin asumaan?

 3. Eikun väkertämään vaan seuraavan kerran kun on hieman enemmän aikaa aamusella :) Loppujen lopuksi siihen menee tosi vähän aikaa ja päivä alkaa mukavasti!

 4. Näin on, mikä siinä niin vetää suun mutrulle? :) En päässyt viime syksynä haluamaani opiskelupaikkaan ja haen toiselle paikkakunnalle, joten minun ei olisi ollut mitään järkeä muuttaa nyt vuodeksi jonnekin. Syksyllä siis muutto edessä :)

 5. Ravintola Kiilaan! Olen kuullut heidän brunssistaan paljon kehuja, mutten en ole itse vielä kertaakaan Kiilassa käynyt :) Raporttia tulossa kyllä sitten ;)

 6. Rakastan terveellisiä aamupaloja, eikös se ollutkin se päivän tärkein ateria? ;) Myös minun aamupalaherkkuihini kuuluu tuo jugurtti ja musli, olen tällä hetkellä myös ihan koukussa kuivattuihin hedelmiin ja niitä tulee laitettua myös jugurtin joukkoon :P Olisi kiva kuulla millainen se huominen brunssimesta on! Kannattaako kokeilla ym? :)

 7. Sä saat kaiken vaan näyttämään NIIN hyvältä! Jopa aamupalan! Ite en tykkää syödä aamupalaa tulee jotenkin ällö olo sen jälkeen, mut ehkä pitäs kokeilla syödä tommonen aamupala mis on muroja ja marjoja, vaikka se varmaan tekeekin mut ihan ähkyks :-D

 8. No sinäpä sen sanoit! Kyllä päivä lähtee hyvin käyntiin, kun syö kunnon aamiaisen ;) Jeps, lupaan kertoa millainen brunssikokemus Kiila oli! :)

 9. Hih, voi kiitos kivasta kehusta! Jogurtti vaikka pelkillä marjoilla voisi olla hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka ei yleensä saa aamupalaa alas :) Itse taas en voisi kuvitellakaan aloittavani päivää ilman aamiaista, mutta moni tuntuukin jakautuvan tämän suhteen.

 10. Kiitos Miss J! Huomisen jälkeen varmaan tulossa taas astetta herkulisempia aamupalakuvia.. ;) Torkuttaminen on kyllä sellainen pahe, josta pitäisi päästä eroon, äh!

 11. ” todella terveellistä ” .. Tuo aamupala ei ole proteiinia nähnykään. Ananasta, jotain jogurttia ja siihen vielä muroja päälle..? Hohhoijaa.. :) Paljon sinulla on prässissä kiloja? Varmaan 2,5 kg.

 12. Kuten tekstissä lukikin, joinakin aamuina sitten esimerkiksi puuroa raejuuston kera :) Mutta ei huolta, kyllä minä proteiinini päivän mittaan saan!

 13. Voi että nuo Teeman hiekan väriset astiat vaan ovat ihania! Olen koirien ja kissojen kanssa yrittänyt noita metsästää, mutta aika harvakseltaan niitä esim. huuto.nettiin ilmestyy.. Senpä takia pysähdyn aina näitä sinun ruokakuvia ihailemaan :)
  -Madde

 14. Sanos muuta, minusta tuo väri on kertakaikkisen täydellinen! Ihan hölmöä, että menivät tuon hiekan lopettamaan :/ Noh, toivottavasti jostain vielä löytäisit sarjaa itsellesi, jos joku vaikka haluaisi luopua omistaan vielä Huutonetissä :)

 15. Hih, voi kiitos Maija Sofia! <3 Kiva kuulla, ettette ole jo ihan kyllästyneet näihin aamuhöpöjuttuihini ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *