14.2.

Huomenta ja mitä ihaninta ystävänpäivää kaikille!

Tänään saa ihan luvan kanssa olla äklövaaleanpunaisissa tunnelmissa, ladella kauniita sanoja läheisille ja rutistaa oikein lujaa niitä tärkeimpiä. Muistakaa tänään kertoa niin ystäville kuin perheenjäsenillekin, kuinka korvaamattomia he ovatkaan!

Minulle päivä on erityisen tärkeä siksi, että vietämme poikaystäväni kanssa tänään vuosipäivää. Tänä vuonna sitä tosin juhlitaan hieman erilaisissa tunnelmissa Skypen kautta virtuaalikilistellen :) Perjantaina vietelläänkin sitten tyttöjen kanssa kokkausiltaa!

Kuvat täältä ja täältä

“A friendship that like love is warm; A love like friendship, steady.”
-Thomas Moore

“I’m into all that sappy stuff – a surprise picnic, nice dinner, or traveling. I’m kind of an old romantic”
-Will Estes

“Falling in love is so hard on the knees”
-Aerosmith

“Those truly linked don’t need correspondence. When they meet again after many years apart, their friendship is as true as ever.”
-Deng Ming-Dao

“True friendship consists not in the multitude of friends, but in their worth and value.”
-Ben Jonson

“Love is missing someone whenever you’re apart, but somehow feeling warm inside because you’re close in heart.”
-Kay Knudsen

Hyvää ystävänpäivää!  ♥
Ja superhauskaa päivää niille, jotka viettävät tänään penkkareita tai vanhojentansseja! :)

24 thoughts on “14.2.

 1. Ihanaa, että teillä on aina joka Valentine's day vuosipäivä <3 viettäkää oikein mukava sellainen! Monesko vuosi teillä tuli täyteen, jos sopii kysyä? Tiedän miltä tuntuu viettää juhlapäivää Skypessä, oma poikaystävä on toisella puolella maapalloa ja välistä on nyt jäänyt puolivuotispäivä, joulu, uusi vuosi, mun synttärit ja nyt vielä ystävänpäivä! Onneksi ensi viikolla matkaan rapakon taakse ja juhlitaan noita kaikkia kerralla! Tsemppiä myös luku-urakkaan, itsekin kävin saman läpi n. 3 vuotta sitten, lopussa kiitos seisoo! Huh, olipa paljon yhtäläisyyksiä meillä :D sulla on paras ja kaunein blogi!

 2. Ihanaa ystävänpäivää, Jonna! :) Mä yhdyn siihen, että on kiva, kun kerrankin saa luvan kanssa olla hempeä ja romanttinen, vaikka toki ystäviä ja rakkaita tulee muistettua muulloinkin.

 3. ei liity tähän postaukseen mut minkä pituset ripsienpidennykset sulla on?:)

 4. Hih, eikö vaan! Ja toki saa kysyä, neljättä vuosipäivää tässä vietellään :) Onpa lohduttavaa kuulla, että sieltä löytyy kohtalotoveri niin parisuhteen kuin opiskelujenkin saralta! Teillä onkin sitten vähän pidempi välimatka, harmi ettette ole jouluakaan päässet viettämään yhdessä :/ Mutta voi kuinka ihanaa, että pääset ihan pian hänen luokseen! :)

  Kiitos tsempistäsi ja hurjan kauniista sanoistasi, kommenttisi piristi päivääni! Oikein mukavaa reissua jo etukäteen :)

 5. Meilläkin neljäs vuosipäivä kesäkuussa! Ja jos sulla on edessä muutto toiselle paikkakunnalle opiskeluiden perässä ja poikaystävä jää muualle, niin siitäkin on vertaistukea täällä tarjolla:)

  Kiitos kovasti ja mukavaa loppupäivää!

 6. Nyt minulla ei ole kuukauteen ollut enää ripsien pidennyksiä, mutta viimeksi minulla taisi olla 11mm, jos en ihan väärin muista. Joskus ollut myös pisimmillään 13mm :)

 7. Hyvää vuosipäivää teille, näkyy olevan näitä vuosipäiviä tänään yhdellä jos toisellakin :) Myös meillä on miehen kanssa vuosipäivä tänään, ollaan oltu 20 vuotta yhdessä. Tuntee itsensä niin vanhaksi kun tuollaisesta luvusta on jo kyse mutta kun ihan teinarina on alkanut seurustelemaan niin äkkiäkös niitä vuosia on kertynyt :)

 8. Ihanko totta! Aika kliseinen päivähän se on, mutta minusta silti kiva aina mainita vuosipäivämme olevan juuri ystävänpäivänä ;) Hyvää vuosipäivää teillekin!

 9. Johan pukkaa vuosipäivää joka nurkasta! Mutta ei ihmekään, kun on ystävänpäivästä kyse :) Oikein ihanaa vuosipäivää teillekin, 20 vuotta on todella kunnioitettava aika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *