What’s In My Lily?

Mulberryn Lily on keikkunut nyt parin kuukauden ajan olallani ja voi pojat – enpä voisi olla tyytyväisempi hankintaani! Paitsi että olen aivan erityisen ihastunut sen simppelin tyylikkääseen ulkonäköön, niin myös laukun koko on osoittautunut käytössä loistavaksi. Lily vetää sisäänsä kaiken tarvittavan ja vähän ylimääräistäkin, tällainen kassialma kun olen!

Kommenttiboksin puolella on usein kyselty Lilyn koosta, mitä kaikkea sinne oikein mahtuu ja sainpa kerran toiveenkin tehdä aiheesta postauksen. Tein kesällä Vuittonin Pochetesta postauksen Tilaihme, jossa havainnollistin laukun kokoa, joten toki innostuin tästäkin ideasta. Pistän kaikki toiveet kyllä aina korvan taakse, mutta niiden toteuttamisessa voi mennä tovi :)<

Pientä laukkua hankkiessa kriteerini oli muun muassa se, että sinne tulisi mahtua kaikki arjessa tarvittava mukaan. Lompakko, puhelin, kalenteri, vähän kosmetiikkaa.. Halusin myös kameran mahtuvan tarvittaessa laukkuun ja karsimalla vähän muita tavaroita, onnistuu sekin hyvin. Tässä kuitenkin esimerkkiä siitä, mitä Lilystäni löytyy tyypillisesti arkena.

Suuri Marc by Marc Jacobsin lompakkoni ei tosiaankaan mahtuisi Lilyn sisään, joten olen kaivanut kätköistä vanhan DKNY:n lompakkoni. Se tosin siirtyy pian äitini laukkuun, minulle on nimittäin matkalla eräs aleista bongattu vielä pienempi lompakko! Tämän ja puhelimen lisäksi sujautan mukaan uuden kalenterini, LV:n PM-kokoinen söpöliini on juuri sopivan kokoinen mahtuakseen tuonne.

Näiden lisäksi kannan mukanani pientä arsenaalia kosmetiikkaa. Meikin korjaamista varten aiemmin täällä esitelty BareMineralsin Buff & Go-suti, jonne meikkipohja on pyöritelty jo valmiiksi. Laukussani on myös aina huulimeikkien suosikkiduo, Diorin Lip Glow sekä Lip Maximizer. Etenkin talvella käteni ovat niin kuivat, että Soap & Gloryn matkakokoinen Hand Food (tätä täytyy hamstrata Lontoosta ensi kerralla lisää!) kulkee myös mukana.

Aikamoinen tilaihme tuo pikkuinen siis on! Mikäli tarvitsen kameraa, jätän kalenterin sekä lompakon pois ja laitan vain kortit mukaan korttikoteloon, kosmetiikkavarastolle jää vielä hyvin tilaa. Olympuksen E-PL5-minijärkkärini on niin näppärän kokoinen, että se mahtuu hyvin tuonne :)

28 thoughts on “What’s In My Lily?

 1. Mahtuupas sinne kertakaikkiaan mukavasti tavaraa. Pieniin laukkuihin kyllä tuppaa mahtumaan niihinkin, vaikka ei aina uskoisi. Kiitos tästä postauksesta, on mukava nähdä konkreettisesti mitä noihin haaveilemiinsa laukkuihin oikein mahtuu ja mitä ei :)

 2. Kylläpä Lilyynkin näyttää mahtuvan kaikenlaista ;) Apua miten syötävän suloinen tuo käsirasvapurkki :)

 3. Jee, tämä tuli kuin tilauksesta! Itsekin olen miettinyt tämän Lilyn ja medium koon välillä. Onko Lilyssä sisällä mitään pikkutaskua? Entä mahtuuko kamera ihan objektiivi kiinnitettynä laukkuun? :)

 4. Tilaihme tosiaankin, ja laukku säilyttää tavaramäärästä huolimatta kauniin muotonsa. Voi, kiitos oikein kovasti! Täytyypä käydä vastavierailulla :)

 5. Sanos muuta, tuolla tavaramäärällä pärjää oikein hyvin ;) Tässä syvyys ratkaisee, leveyeltäänhän laukku on kovin pieni. Todella mukava kuulla, että tästä oli sinulle apua! :) Ihanaa päivää, Dahlia!

 6. Hih, kyllä vaan ;) Alexassa varmaan ratkaisee se leveys, esimerkiksi sateenvarjoahan Lilyyn ei mahtuisi. Käsirasvapurkki on minustakin supersuloinen, näkisitpä saman sarjan vaaleanpunaisen käsidesin! :D Olin aivan hullaantua kaikista Soap & Gloryn tuotteista Lontoossa.

 7. Hei mahtavaa, että tästä oli apua! :) Tosiaan, vetoketjullinen sisätasku jäi mainitsematta ja sinne sujautan yleensä juuri avaimet taikka korttikotelon. Kamera mahtuu yhden objektiivin kera laukkuun, itselläni on yleensä se 45mm ja se mahtuu kiinnitettynä joko sivuttain tai alaspäin :)

 8. Mä tarvisin JUST tollasen pienen ja näppärän laukun! Mies ei lakkaa ihmettelemästä miten mulla voi olla aina ihan kaikkea laukussa.. Ja riippumatta laukun koosta sen pitää jostain syystä aina olla täynnä. :D

 9. Loistavaa! Juuri kameran mahtuminen on itselle tärkeää, kun kaipaan pienempää laukkua olan yli menevällä hihnalla, johon saisi kamerankin mukaan! Nyt pitäisi odottaa 8kk oman Lilyn hankintaa, hih odottavan aika on pitkä! Tässähän ehtii mielikin muuttua vaikka sata kertaa… :D

 10. Tiedätkö, Alexa on vain 1cm leveämpi kuin Lily :O Mallailin laukkuja vierekkäin ja ihan samankokoisilta näyttävät :)

 11. Voi anteeksi, olen kokonaan unohtanut mitata! Nyt mittasin ja se on n. 104cm päästä päähän “yksinkertaisena” :)

 12. Ihanko totta! Olin ihan varma, että se olisi leveämpi :o Sulla on sitten joku minisontsa, jonka saat laukkuun mahtumaan ;D

 13. Se oli minullakin juuri kriteerinä, kävin etukäteen Mulberryllä kameran kanssa mallailemassakin :) Oioi, 8kk on pitkä aika, mutta odottaminen sen arvoista!

 14. Tässäpä sinulle vasta pieni ja näppärä laukku onkin! ;) Hih, minultakin löytyy laukusta aina vaikka mitä. Ja sanohan muuta, tällä varustuksella pärjää oikein hyvin, mutta jostain syystä isompi laukku on aina täynnä! :D

 15. Kiva kuulla, että nämä ovat mieleesi :) Kalenterin ostin jemmaan jo lokakuussa (oli malttamista pitää sitä paketissa ennen joulua!), joten en ihan eurolleen muista hintaa tarkkaan, mutta kalenteri itsessään oli suunnilleen 250:n paikkeilla :)

 16. Moikka! olitkohan se sie kuka joskus kirjotti jotain postausta miten spartoolla on edullisimmat uggit? No kuitenkin, onko tietoa onko sinne tulossa alejuttuja uggeista?

 17. Hih, minäkin olen ennen ollut oikea tavarahamsteri ja käyttänyt vain ja ainoastaan suurempia laukkuja, mutta kummasti sitä saa omaisuutensa ahdettua tuollaiseen pieneen kaunokaiseen ;) Kivaa viikonlopun odotusta, Taru!

 18. Heippa! Kyllä vaan, jonkun postauksen yhteydessä olen maininnut, että Spartoolta saa Uggit omien laskelmieni mukaan edullisimmin :) Heillä on paitsi alhaisin lähtöhinta, myös aina alennuskoodeja tarjolla. Tarkoitatko siis juuri jotain Uggeihin käypää alekoodia? Tammikuun alennuskoodi 150:n euron ostoksista on: JAN12FI2, toivottavasti tästä oli jotain apua :)

 19. Uusi lukija ilmoittautuu mukaan! Löysin blogisi kun etsin kokemuksia Olympuksen Pen -kameroista ja kyseessa olevasta postauksesta innostuneena tilasinkin juuri Olympuksen PEN Mini E-PM1. Olen niin turhautunut kantamaan semmoista isoa järkkäriä olallani… Blogisi on niin ihastuttava, että saatkin minusta varmasti vakkarilukijan!

 20. Voi kiitos tuhannesti kommentistasi, onpa mukava kuulla että olet mutkan kautta tänne eksynyt ja että olin kenties avuksi kameran suhteen :) Loistopäätös, tulet varmasti ihastumaan PENiin! Mitä mahtavinta viikonloppua sinulle Hedde! :)

 21. Hih, täällä ilmoittautuu tuore Lilyn omistaja :) sinun postaustesi ansiosta ihastuin tulisesti mustaan pikkuiseen lilyyn, vaikka aiemmin olin säästänyt ajatuksena hankkia oakin värinen bays satchel… Mutta niin vaan pähkäilin ja kuviasi ihailin, ja tulin siihen tulokseen, että lilyn kokoinen laukku on ehdottomasti omassa käytössäni ensisijainen.

  Ja kaunis on kuin mikä! Omassa laukussani on nikkelinväriset metalliyksityiskohdat ja materiaali grainy print. On kyllä todellinen unelma, joten kiitos inspiraatiosta :)

  -handy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *