Vuoden viimeinen asu

Uuden vuoden juhlinnoista on nyt selvitty! Meidän vuotemme vaihtui porukalla erään ystäväpariskunnan luona hyvän ruuan ja juoman parissa. Ilta kului muun muassa pelaten Aliasta (joka muuten sai yhden jos toisenkin pariskunnan verenpaineen kohoamaan :D), tanssilattian virkaa taas toimitti Pleikkarin tanssipeli! Ilta jatkui pitkälle pikkutunneille asti ja aamulla nukuttiinkin oikein myöhään ja makeasti.

Saittekin jo pientä esimakua siitä, millaisessa asussa vuoden viimeistä päivää oikein juhlittiin. Asu oli pieni hyppäys mukavuusalueeni ulkopuolelle, sillä paljettien kimallus saati lyhyet hamoset eivät ole ihan tyypillisintä minua, enkä juuri koskaan pukeudu mustiin yläosiin. Siitä huolimatta, pidin asusta itse aivan valtavasti :) Juhlapaikalla punasin vielä huuleni.

Pusero / Zara
hame / Vero Moda
kaulakoru / MbyMJ
laukku / Mulberry
kello / MK

Tällaisessa asussa otettiin uusi vuosi vastaan, kuohuvalla kilistellen ja raketteja ihaillen :) Toivottavasti teidänkin iltanne vaihtui ikimuistoisissa merkeissä, nyt ollaan valmiita vuoden 2013 kujeisiin!

41 thoughts on “Vuoden viimeinen asu

 1. Oletpa ollut tapasi mukaan kauniina! Mä kokeilin liikkeessä tota samaa hametta, mutta se näytti niin järkyttävältä, että sinne jäi. :D Sun yllä se näyttää hyvin tyylikkäältä!

 2. Ihana lily! olen nyt miettinyt tuota laukun kokoa, mitä se mahduttaa sisäänsä? Kun lily medium-koossa houkuttelisi myös ;)

  ps. kaunis tuo paljettinen hame!

 3. Todella ihastuttava asu! :) Sinulle sopii hyvin musta yläosa kun olet vaalea, itsekkin hieman mustaa vierastan lähinä sen takia kun olen tummatukkainen. Tulee muuten tästä asusta tosi paljon Ps. I love fashionin Linda mieleen :)

 4. Osaat kyllä koota aina niin upeita asukokonaisuuksia! :) Saanko kysyä, mitä mieltä olet Burberryn klassikkotakeista, kuten trensseistä ja duffeleista?

 5. Hei, ostit Lilysi Heathrown lentokentältä, haluisinkin tiedustella että oliko lentokentän Mulberrylla minkälainen tarjonta? Haluaisin hankkia omani Lontoon reissulta, mutta pelottaa että kyseistä laukkua ei ole silloin myymälässä. Haluaisin Lilyn hopeisilla yksityiskohdilla.

 6. Se oli kyllä hyvä löytö! Ihan innostuin, koskakohan olisi seuraavat juhlat, jonne voisin pukea hamosen.. ;)

 7. Voi kiitokset! Heh, tiedän täysin tuon tunteen :D Vedettyäni ensi kertaa hameen päälle (ilman mitään sukkahousuja) olin saada slaagin ja tungin sen äkkiä takaisin palautuspussiin. Mieli kuitenkin muuttui, kun kokeilin sitä juurikin peittävämmän yläosan ja mustien sukkisten kera! Tosi kiva kuulla, että lyhyestä mitasta huolimatta tyyli säilyi ;)

 8. Voi kuule, Lily on oikea tilaihme ;) Olen saanut aikaisemminkin toivetta esitellä laukun kokoa postauksen muodossa ja nyt sain vihdoin aikaiseksi tehdä sen, huomenna siis tulossa aiheesta asiaa kuvien kera :) Toivottavasti siitä olisi sinullekin apua tämän ja Mediumin välillä pohtiessa! Ja kiitos!

 9. Hih, kiitos :) Älä muuta sano! Itselläni on pari tilannetta, joissa muuten rauhallinen luonteeni unohtuu ja verenpaine kohoaa yli äyräiden, toinen niistä on autolla ajaminen ja toinen Alias :DD

 10. Kiitos Anne, kiva kuulla että tykkäät! :) Tottahan tuo on, että musta yläosa sopii vaaleatukkaiselle, jostain syystä vaan turvaudun aina vaaleisiin sävyihin ja kaappi myös pursuaa niitä. Hih, en tosiaan ole ainoa paljetteihin hurahtanut :)

 11. Kiitos kaunis Heidi! :) Heh, tukka oli kyllä kaikkea muuta kuin kiharalla vesisateessa ilotulitusten katselemisen jälkeen, mutta eipä se menoa haitannut ;)

 12. Oi kiitos kaunis kehusta! :) Burberryn klassikkotakit ovat toki upeita ja etenkin duffeleita olen käynyt alejen aikaan välillä ihastelemassa, sellainen olisi beigenä aivan ihana. En kuitenkaan itse näe tarpeelliseksi (saati mahdolliseksi) maksaa esimerkiksi trenssistä montasataa euroa, kun olen pärjännyt ihan vaan Zaran trenssilläni jo useamman vuoden ;)

 13. Hahah, kuulostaa niin tutulta! :D “SANO NYT SE!!” Naureskelin juuri tuosa ylempänä, kuinka muuten niin rauhallinen luonteeni katoaa taivaan tuuleen parissa eri tilanteessa, toinen on auton ratissa ja toinen Aliasta pelatessa ;)

 14. Heippa! Ainakin sen terminaalin Mulberrylla (Finskin koneiden terminaali, en nyt muista nroa), jossa olen käynyt molempina kertoina, niin valikoima on aina ollut hyvä. Lilyä ostaessa hiki nousi vähän pintaan, kun juuri edelläni ollut mies osti liikkeen ainoan mustan Lilyn, mutta onneksi heiltä löytyi useampi kappale varastosta, josta myyjä sen minulle kipaisi :)

  Olen kuitenkin kuullut, että liikkeeseen olisi mahdollista soittaa etukäteen ja varata laukku, ota vain terminaali selville :) Se voisi olla paras vaihtoehto, niin ei ainakaan tarvitse jännittää, löytyykö laukkua vai ei, etenkin kun Lily hopeisilla yksityiskohdilla ei ole ehkä vielä ihan niin yleinen. Oikein ihanaa Lontoon reissua sinulle jo etukäteen! :)

 15. Huuuuh, jo sana Alias saa mun verenpaineen nousemaan:DD Ei siinä mitään, se on huippupeli (mekin pelattiin juuri uv:na), mutta tosiaan, hermot kiristyy vähän liikaakin ja mun ääni ainakin kohoaa niin kovaksi että huh:D

  Ja ihana asu<3 Mäkin vietin uv:n paljeteissa!:P

 16. Kiitos vastauksesta! Huomasin kyllä netissä numeron liikkeeseen, oisipa sinne sähköposti, jotenki olisi helpompi laittaa mailia. voi olla että soitan sinne. mietin kyllä sitäkin, että olisiko laukku edullisempi helsinki-vantaallakun laukusta saa alvin pois? Haluaisin ostaa sen sieltä mistä saa edullisimmin ;)

 17. Voi olla, ettei sinne sitten ole sähköpostia :/ Hmm, se riippuu varmasti vähän valuuttojen kursseistakin. Muistelen Bayswateria ostaessani, että se olisi loppujen lopuksi tullut Hki-Vantaalta ostettuna muutamankympin halvemmaksi, mutta molemmat laukut olen kuitenkin ostanut Heathrow'lta :) Tuo lentokenttäale on kyllä ihanan tuntuva alennus!

 18. Voi kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi <3 Hih, itsekin olen kyllä aivan innoissani tuosta hamosesta ;) Äkkiä uudet pirskeet, niin saisi sen taas päälle!

 19. Hmm, riippuu aika lailla siitä millaista hoitoa hiuksesi kaipaavat :) Oma kampaajani on aina suositellut Extremeä silloin, kun hiukset ovat olleet huonommassa kunnossa ja kaivanneet rutkasti proteiinia. All Softia taas olen käyttänyt niiden voidessa proteiinikuurin jälkeen paremmin, Extremen hoitoaine on toki hyvä lisä aina välillä.

  Kampaajani sanoo kyllä aina Extremen käytön (hoitsikka tai jätettävä hoitoaine, esim. Cat tai Antisnap) jälkeen, kuinka hiukseni voivat paremmin ja proteiinien vaikutuksen huomaa selvästi :)

 20. Hihih, voin kuvitella! Me oltiin molemmat niin verenpaine katossa sanoja selittäessämme :DD Kaikesta huolimatta aivan mahtava peli illanviettoon ;)

  Kiitos murunen <3 Näkisin mielelläni sunkin asun, paljetit ja nude kuulosti hyvältä! :)

 21. Huomasin, että omistat tuon Ralph Laurenin neuleen. Mikä koko sinulla on käytössä, vastaako esimerkiksi ihan H&M:n kokoja? En itse pääse sovittamaan (tilaan netistä) ja ollaan melko saman kokoisia, toivottavasti ehdit vastata :)

 22. Juu on kyllä hyvä ale, jonka yritänkin hyödyntää, koska Lilyn hinta nousi niin rajusti.

  Ainakin tällä hetkellä Lily tulisi Lontoossa halvemmaksi ja Heathrowlla vielä enemmän, koska perushinta Lilylle siellä on 595 puntaa eli 730e ja täällä 775e.

  No pitää katsoa, jos sinne vaikka soittelisi ennen matkaa :)

 23. Heippa! Tottahan toki ehdin vastata, autan mielelläni jos suinkin voin :) Itselläni on RL:n neuleista koko S, yleensä käytän yläosissa XS:ää mutta ainakaan Bicesterissä ei ole S:ää pienempiä kokoja ikinä ollut. Tuo S on kuitenkin juuri passeli, eikä varmaan edes voisi olla pienempi :) Toivottavasti tästä oli jotain apua!

 24. Tuo kuulostaa hyvältä, kannattaa siis ostaa Lily Heathrow'n päästä :) Se on suunnilleen 18% jonka laukusta saa pois, joten ihan kelpo summan tuolla säästät! Huh, on kyllä aivan karmaiseva hinnannousu, maksoin omastani yli 200 euroa vähemmän kenttäalennuksineen kaikkineen, kuin mitä sen hinta olisi nyt Suomesta ostettuna.

 25. Oi miten kaunis koru, oletpa todella taitava käsistäsi! Nimimerkillä ala-asteen käsitöiden tumpelo ;) Yhdistäisin korun varmasti johonkin simppeliin asukokonaisuuteen, kuten farkkujen ja kauniin valkoisen puseron kera.

 26. Kiitos ja valkoinen pusero oli mullakin mielessä, mutta päätin silti kysäistä sun neuvoa. Ihailen nimittäin suuresti tyyliäsi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *