Viime päivinä…

…olen täytellyt uutta kalenteria merkiten sinne menoja ja muun muassa valmennuskurssiaikatauluja. Rakastan listojen ja merkintöjen tekemistä! Olen myös plärännyt sivut kohta varmaan puhki pohtien, mille päiville varaisin lennot Britteihin. En malta odottaa keväistä Lontoota… :)

… ja kaivanut esiin pääsykoekirjat, joiden parissa viikko on pitkälti mennytkin. Lukeminen on alkanut yllättävän hyvin ja motivaatio on tällä hetkellä todella korkealla. Onneksi osa asioista on tuttua jo viime vuodelta. Istuuko kukaan nenä kiinni samoissa kirjoissa? ;)

… lukemisen lomassa on ehditty myös parantaa maailmaa teekuppien äärellä. Meillä on ystäväni kanssa tapana pitää aina sillointällöin iltateehetkiä toistemme luona. Tällä kertaa teehetkemme sijoittuikin pari iltaa takaperin tunnelmalliseen Strindbergiin, jossa nautiskeltiin kupponen jos toinenkin hyvässä seurassa höpötellen.

…ja taas lukemista iltapäväkahvin kera. Ikeasta hankittu maitovaahdotin on muuten uusi ihastukseni, ei enää aamukaffea ilman suurta kerrosta vaahtoa! Instagramissa onkin nähty jo todistusaineistoa, kuinka yritän epätoivoisesti saada tehtyä maitovaahtosydämen kuten kahviloissa konsanaan… :D Joo ei, se ei näyttänyt ihan samalta!

… eilen taas istuttiin rennosti iltaa tyttöjen kanssa. Nuo mozzarellaleipäset katosivat muuten vadilta aika äkkiä, toimivat joka kerta tällaisina helppoina ja nopeina tarjottavina. Samanlaista ohjelmaa on vuorossa tänäänkin, kun vietellään Putous-katsomoa ystäväni kanssa. Menussa vuohenjuustopizza ruccolalla ja parmankinkulla, suurinta herkkuani juuri nyt!

Kävin äsken hoidokkieni, siskoni kahden hurmaavan haukun kanssa aamulenkillä tuolla pakkasessa. Nyt pitkän ja rauhallisen aamupalan pariin ennen lukuja! Leppoisaa lauantaita! :)

55 thoughts on “Viime päivinä…

 1. Heippa! Meinaatko pärjätä ihan tuolla viime vuoden kansantalouskirjalla, vai meinaatko hankkia uuden opuksen? Itsellä myös tuo vihreä kirja ja nyt oli tullut joku uusi lila painos siitä. Eroavatkohan kauheasti toisistaan? :)

 2. Heippa! Anteeksi kun tässä kesti, kaukaisempiin postauksiin jätetyt kommentit saattavat joskus jäädä tältä tohelolta unholaan ;)

  Ajattelin alkuun pärjääväni tuolla vanhalla kirjalla, koska ne ovat kuulemma muuttuneet hyvin vähän. Valmennuskurssilla kuitenkin ohjaistettiin ensisijaisesti hankkimaan uudempi kirja, niin pysyy perillä sivunumeroista yms. Luin nyt tuon uudemman ja ei siinä ihan hirveästi ole eroa vanhaan, mutta ehkä kannattaa kuitenkin pelata varman päälle hankkimalla se :)

  Tsemppiä lukuihin!

 3. Bongasinpas blogisi, kun etsiskelin kauppiksen pääsykoekirjoista tietoa. Helsingin kauppiksen kirjakaupassa oli vanhaa kansista myynnissä vitosella. Varmaan suurin osa hommaa sen uusimman. En oo vielä ite ihan varma.

  Jotenkin kummastuttaa, että kuin kiusallaan muutetaan noita painoksia vähän erilaisiksi. Bisnestä se kai vaan on. Itse asiassa tuolla oli paljonkin kirjoja vitosella, siis sellasia, jotka maksaa yleensä monta kymppiä. Englanninkielisiä opuksia olivat suurin osa. Oli siellä myös pari nyt käytössä olevaa pääsykoekirjaa, mutta ne oli normihintaan. Muistaakseni laskentatoimi ja se matikankirja.

  Ainiin ja maitovaahto on ihan ehdoton kahvissa! En enää juo kotona ollenkaan “pelkkää” kahvia. ;)

 4. Mukava että eksyit tänne! :) Olen tutkaillut valmennuskurssilla ja kirjastossa muita opiskelijoita ja yhtään vanhaa kansiksen painosta en ole vielä nähnyt, joten monet ovat varmastikin hankkineet tämän uudemman. Minustakin tuntuu, että tässä vain rahastetaan, mutta toisaalta halusin pelata varman päälle ostamalla uuden kirjan. Kurssilla olemme käyneet pari kohtaa läpi, jotka ovat muuttuneet viime vuodesta, mutta eihän tuossa kovin suurpiirteistä muutosta ole.

  Ja maitovaahto on kyllä ihan ehdoton, itsekin surruuttelen joka päivä vaahdot aamukaffen päälle ;) Tsemppiä sinullekin lukemisiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *