Viikonlopun kuulumisia

Huomentapäivää!

Sunnuntai on täällä taas ja takana on rentouttava viikonloppu. Perjantaina käytiin ystävän kanssa lasillisella ja eilen taas kokkailtiin tyttöjen kanssa. Selailimme joululahjaksi saamaani Aglio & Olio-pastakirjaa etsien makoisaa reseptiä, päätyen kuitenkin testaamaan sitä kuuluisaa avokadopastaa ;) Itse olin tehnyt sitä jo kerran aikaisemmin, mutta hyvin se maistui tytöillekin. Muutama kirjan resepti jäi kutkuttelemaan makunystyröitä, joten meidän täytyy varmaan järkätä kokkailuilta pian uudestaan!

Tänään ajattelin ihan vain olla ja möllöttää, fiilistellä kaupasta eilen ostamiani vaaleanpunaisia tulppaaneja sekä tarjouksesta haalimiani valtavia pensasmustikoita :) Hih, näitä elämän pieniä iloja! Nyt jatkan hidasta aamuani selailemalla lempiblogejani, ehkäpä sitä voisi keittää vielä yhden santsikupinkin.

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita ♥

16 thoughts on “Viikonlopun kuulumisia

 1. Hih,minäkin nappasin eilen pensasmustikoita tarjouksesta. Jogurtti vaan unohtui joten tänään uusi yritys;)

 2. Hyvän värisiä tulppaaneja, mulla on samoja! :) Hitsi tuota avokadopastaa pitää kokeilla mahdollisimman pian, en nimittäin vielä ole sitä maistanut, vaikka se niin paljon on ollut esillä.

 3. Olin aivan fiiliksissä bongattuani ison rasian mustikoita tarjouksesta! :D Mums, mukavia herkkuhetkiä ;)

 4. Hihih :D Edellinen läppärini oli aivan kivikaudelta ja teki kuvien käsittelystä tuskaa! Onneksi enää ei tarvitse kirota koneen ääressä ;)

 5. Viimeksi ostin ihan vaan valkoisia, mutta nyt kaipasin vähän väriä :) Avokadopasta on kyllä kokeilemisen arvoinen ja niin ystäväni kuin parempi puoliskoni tykästyivät siihen, vaikka eivät muuten avokadosta niin välitäkään. Lisäksi se on juuri sopivan simppeli tälle kotikokille ;)

 6. Mistä tuo suloinen maljakko on? Tulppaanit tulevat siinä kauniisti esiin. :)

  Krista

 7. Hei Krista! Kauniin maljakon olen saanut lahjaksi, joten en osaa tarkalleen sanoa mistä se on peräisin. Voin kysäistä lahjan antajalta ja laittaa tänne sitten vielä kommenttia, kun selviää :)

 8. Tulppaanit ovat kyllä kiva piristys talven keskellä :) Kirjaa selaillessa herahtaa oikein vesi kielelle, ensi kerralla täytyy ehdottomasti kokeilla jotakin resepteistä!

 9. Kiitos vaan ohjeesta ja maistuvista vinkeistä blogissasi! Seuraava resepti onkin jo valkattu, vesi herahti kielelle nähtyäni tomaattivuohenjuustopastan ohjeen ;)

 10. Se olisi kiva. :) Kerro sitten, mistä on peräisin. Arvailin jo täällä; Pentik? Stockmann? ;)

  Krista

 11. Noniin! Maljakko on Weisteen ja niitä on ollut myynnissä heidän jälleenmyyjillään pikkukaupoissa ympäri Suomea. Kuulemma samasta maljakosta voi olla saatavilla matalampaa versiota keväämmällä Prismoista tai Kodin terrasta :) Tämän tarkempaa vastausta en valitettavasti osaa antaa, toivottavasti tästä oli edes jotain apua! :)

 12. Kiitos vastauksesta. :) Pidän silmällä, jos löytyisi minullekin. :)

  Krista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *