Valkoista ja nudea

Heippa ja oikein aurinkoista perjantaita!

Aloitin aamuni tuttuun tapaan kirjojen parissa, mutta nyt otin näin perjantain kunniaksi pienen varaslähdön sohvannurkasta. Pian kipaisen kyytiin ystäväni ja suuntaamme kahvikuppien äärelle, mutta sitä ennen suunnittelin hieman asua iltaa varten.

Menemme toisen ystäväni kanssa käymään illalla lasillisilla ja kaivoin kaapista koko pitkän talven siellä viruneen Zaran valkoisen bleiserin. Miellän sen enemmän kesäiseksi vaatekappaleeksi, mutta koska aurinkokin jo näyttäytyy ja kevät tekee tuloaan, ajattelin ottaa sen jo esiin. Iltamenoissa valkoinen bleiseri toimii minusta nimittäin ihan yhtä hyvin näin talvisaikaan! Sen pariksi ajattelin pukea Tukholmasta ostamani Massimo Duttin nuden silkkipuseron, joka ei olekaan täällä vielä vilahtanut. Hmm, laittaisinkohan alaosaksi rennot siniset farkut vai mustat?

Pieni tuulettuminen tekee kyllä hyvää, en edes muista koska olen viimeksi käynyt ulkona! Kotihiiri mikä kotihiiri ;) Nyt kuitenkin kipin kapin hakemaan ystävääni, ihanaa viikonloppua muruset!

48 thoughts on “Valkoista ja nudea

 1. Musta toistaisi kivasti sun ihana laukun väriä ja olisi juhlavampi jos sille on tarvetta. Sininen olisi ehkä raikkaampi..?

  Hauskaa viikonloppua! :)

 2. Itse yhdistäisin asuun mustat farkut :) Saisi muuten tuo Massimo Dutti rantautua Suomeenkin jos multa kysytään!

 3. Mihin aikaan yleensä heräät aamullla lukemaan ja montako tuntia luet päivässä? Ja jos saa vielä udella, niin mitä ainetta haet siis opiskelemaan kauppikseen?:)

 4. Täytyy kyllä sanoo että sun pukeutuminen on inspiroinut mua ihan älyttömän paljon! Löysin sun blogin jokunen kuukausi sitten ja tästä on tullu mun lempiblogi ehdottomasti :) jatka samaan malliin!

 5. Tuo Lily on kyllä niin yksinkertaisen upea ja kaunis laukku! Nämä sinun kuvasi eivät kyllä yhtään helpota omaa Lily-kuumettani…;)

 6. Valkoinen ja nude tuovat kivasti piristystä talven tummiin väreihin. :) Ootko muuten hyvin saanut luettua, kuinka monta tuntia luet keskimäärin päivässä ja monta kirjaa sulla on luettavana?

 7. Täällä toinen kotihiiri, viikonloput perheen kanssa tai yömyöhään valvominen, kyllä ensimmäinen vie voiton 1-0.

  Toivottavasti saadaan nähdä koko asu, MD silkkipaita näyttää tosi kivalta.

  Mukavaa iltaa teille! :)

 8. Valkoinen bleiseri toimii kyllä aina! ;) Jotenkin Massimo Dutti on merkkinä mennyt multa ohi, mutta tämä täytyy korjata pikimiten keväisellä Pariisin reissulla. Sen verran kivannäköisiä asusteita ja vaatteita heiltä tuntuu löytyvän.

  Kivaa viikonloppua, Jonna! :)

 9. Massimo Dutti on kyllä ihan paras. Minullakin on tuollainen merkin nude silkkipaita ja se on yksi suosikeistani. Asu näyttää oikein hyvältä ja Lily on aina vaan <3.

 10. Moikka!

  Minullakin olisi tuollainen vaihtojuttu pian ajankohtainen ja haluaisinkin sen tiimoilta kysyä muutamia juttuja, olisi hienoa jos voisit vastata. :)

  Oletko itse miettinyt, että lähtisit joskus vaihtoon? Tiedätkö jo tarkan ajankohdan, kun poikaystäväsi palaa takaisin? Onko tämä aika mennyt sinusta nopeaa ja koetko, että olisitte yhtään etääntyneet, vai tunnetteko, että haluatte olla yhdessä enemmän kuin koskaan? Oletteko yhteyksissä päivittäin? Olitko koskaan katkera siitä, että toinen halusi lähteä pitkäksi aikaa pois?

  Ihailen aina positiivista asennettasi ja tyylisi on ihana. :) Olet hieno nuori nainen!

 11. Liian ihana tuo valkoinen bleiseri :) Pitää itsekin saada kyllä ensi kesäksi kun olen niin kauan sellaisesta haaveillut. Pitää vaan löytää sellainen täydellinen yksilö.

 12. Onpas näpsäkkä yhdistelmä! Todella hyvin sopii tuo valkoinen ja nude toisiinsa :)

  Hih, saan aina inspiraatiota asuyhdistelmistäsi, olet niin tyylikäs!

 13. Voi kun asu näyttää hyvältä :)
  Mulla on ostoslistalla valkoinen bleiseri, muttavielä ei ole tullut täydellistä vastaan..
  Mustat housut laittaisin itse ;)

 14. Mustat pöksyt päätyivät jalkaan :) Siniset farkut taas aion ehdottomasti pukea samaan yhdistelmään keväämmällä.

  Kiitos samoin sinne Ansku! :)

 15. Mustat farkut ne sitten olivatkin :) No sanos muuta, niin saisi ja äkkiä! Olen jo käynyt malttamattomana katselemassa kevään mallistoja tulevaa Lontoon reissua silmälläpitäen ;)

 16. Heräilen 9-10 välissä ja ryhdyn lukemaan viimeistään 11, käynnistyn vähän hitaasti aamuisin.. :D Nyt olen aloittanut vielä suht kevyesti ja luen suunnilleen 4h päivässä, etten olisi ihan piipussa sitten keväällä :) Pikkuhiljaa kiristän tahtia!

  Ja hakiessa ei vielä valita mitään pääaineita (paitsi Ouluun?), mutta minua kiinnostaisi ehkä eniten rahoitus tai johtaminen. Ei sitä tiedä, miten mieli sitten vielä opiskellessa muuttuisi :)

 17. Hih, se on minustakin yhä aivan upea ;) Ja kaiken lisäksi niin käytännöllinen, etten saa sen hehkuttamisesta tarpeekseni!

 18. Puit ajatukseni sanoiksi, olinkin kirjoittamassa tekstiin että miten piristävää on nähdä vaaleita sävyjä talven keskellä :) Lukemiset ovat alkaneet tosi hyvin ja olen ihan asettamassani aikataulussa. Nyt olen aloittanut aika kevyesti ja luen suunnilleen nelisen tuntia päivässä, kiristäen tahtia sitten ensi kuussa. Kirjoja on periaatteessa vain 3, kun kaksi ainetta yhdistyi, + sitten matikka :)

 19. Hih, kiva kuulla etten ole ainoa hiirulainen ;) Kotona köllöttely tai rauhallinen ilta ystävien kanssa leffaa katsoen tai ruokaa tehden on niin paljon enemmän mieleeni! Varsinkaan näillä pakkasilla meikäläistä ei saisi kirveelläkään mihinkään taksijonoihin keskellä yötä.. :D

  Yritän kuvata vaikka jälkikäteen joku päivä tuon asun päälläni :) Ihanaa lauantaita, Kirsi!

 20. Oli kyllä ihana kaivaa se pitkästä aikaa esiin! :) Minäkin sytyin Massimo Duttille vasta viime keväänä Lontoossa, mutta se olikin sitten menoa. Ja erityisen ihanaa on heidän liikkeidensä tunnelma, kaikki niin siististi ja nätisti laitettuina. Joten ehdottomasti kannattaa tehdä Pariiissa visiitti sinne!

  Sitä samaa sinulle! :)

 21. No näin on! Tosin, minkälaisia kokemuksia sinulla on MD:n laadusta? Minulla on jo yksi silkkipaita rikkoutunut kainalosta ja Tukholmasta ostamaani pikkumustaa piti myös korjailla. Kuitenkin noilla hieman korkeammilla hinnoilla odottaisi saavansa vähän kestävämpää laatua :/ Yritänkin kohdella tätä silkkipaitaa nyt todella varoen!

 22. Moikka Maisa! Yritän pitää henkilökohtaisemmat asiat pääosin poissa blogista, mutta jos jollain on samanlainen tilanne ajankohtainen, niin toki avitan mielelläni vastauksillani :)

  En ole vielä miettinyt itse vaihtoon lähtöä, sinänsä se olisi loistava kokemus ja kieltä olisi mahtava oppia, mutta sen näkee sitten opiskeluiden myötä :) Poikaystäväni palaa toukokuun lopussa takaisin ja aika on mennyt hurjan nopeasti! Tämä välimatka on ehdottomasti vain vahvistanut meitä entisestään, olemme yhteyksissä päivittäin niin Skypen kuin puhelimen ja viestienkin välityksellä. Luojan kiitos tälle nykyajan tekniikalle, ilman niitä en varmaan pärjäisi! :D

  Ja en ole ikinä tuntenut mitään katkeruutta. Vaihtoaika oli tiedossa jo monta vuotta, joten ajatukseen ehti vähän niinkuin tottua. Päinvastoin, olen ylpeä siitä, että hän opiskelee noin hienossa kaupungissa :)

  Toivottavasti sait vastauksia mieltä askarruttaneisiin kysymyksiisi ja rutkasti tsemppiä tulevaan! Kiitos myös valtavan kauniista sanoistasi, pisti ihan hymyilyttämään :)

 23. Kiitos Mapsi, vaaleat sävyt ovat kyllä kivaa vaihtelua näin talven keskellä :) Mukavaa lauantaita sinne!

 24. Hih :) Se on kyllä kesäksi aivan täydellinen! Oletko kurkannut Mangon valikoimaa? Ainakin jossain vaiheessa heillä oli monta tosi kivannäköistä mallia, ja voisi kuvitella Zarallekin tulevan taas vastaavia. Onnea bleiserin metsästykseen! ;)

 25. Oi miten ihana kuulla! :) Kiitos Marianna kauniista sanoistasi ja siitä, että piristät aina päiviäni kommenteillasi!

 26. Kiitos Jennifer! :) Mustat pöksyt päätyivätkin jalkaan ;) Oletko kurkannut Mangon valikoimiin? Siellä on ainakin ollut tosi kivoja malleja valkoisista bleiskoista, luulisi myös Zaralle tulevan tänäkin vuonna vastaavia. Toivottavasti löytyy vielä! :)

 27. Hei! Kysymykseni ei nyt liity tähän postaukseen, mutta olisin kiinnostunut hankkimaan samanlaisen mulberryn huivin kuin sinulla. Olen selannut mulberryn nettisivuja läpi tuloksetta. Mistä olet omasi hankkinut? Tai mikä on huivin nimi? Kiitos avustasi! :)

 28. En oo itseasias vähään aikaan kattonukkaa, pitääki heti mennä kurkkailee :) Zarassa on kyllä aina ihania bleiskoja<3

 29. Heippa, osaatko sano onko sun Ray-Banit mitä kokoa? :) Haluaisin kultaiset aviatorit, mutta en tiedä noista koista… Kokeilin kaupassa 58mm kokoisia, mutta niitä näyttää netissä olevan vielä isompia 62mm kokoisiakin…

 30. Heippa! Mulberryn klassikkohuivi on ilmeisesti jo loppuunmyyty niin nettikaupasta kuin heidän Helsingin liikkeestään :/ Mallin nimi on Check Scarf. Ne myydään tietääkseni joka syksy jossain vaiheessa loppuun, mutta niitä tulee myyntiin taas ensi syksynä, joten kärppänä silloin liikenteessä :) Huivi on kyllä mitä ihanin ja omanikin kestänyt kovaa käyttöä jo viitisen vuotta!

 31. Heipsan! Mulla on sellainen kutina, että ne olisivat kokoa 58. Olen näköjään hamstrannut molemmat lasit autoon, joten en voi nyt tarkistaa kokoa sangoista, mutta laitan vaikka vielä huomenna varmistuksen tänne ;)

  Itselleni ainakaan ei missään nimessä voisi olla suurempi koko, juuri katsoin jostain kuvasta miten isoilta nuokin nassullani näyttävät :D

 32. löysin vähän aikaa sitten blogisi ja olen aivan ihastunut!:) sulla on just sellainen tyyli johon itsekkin pyrin: klassinen ja tyylikäs. Huomasin myös että haet nyt toista kertaa kauppakorkeaan… Onko antaa jotain hyviä vinkkejä pääsykokeeseen valmistautumiseen?:) Tai voisitko kertoa miten itse aiot kokeeseen valmistautua?:) Olisi myös ihanaa jos tekisit postauksen siitä miten olet rakentanut ahh niin täydelliseltä vaikuttavan vaatekaappisi! voisi auttaa tämän oman sekalaisen vaatevaraston hallinnassa…:D

 33. Heti alkuun, lämpimästi tervetuloa blogini pariin! Ihana kuulla, että olet löytänyt tänne :) Kyllä vaan, kauppakorkeaan haku on taas käynnissä! Minulla ei mitään varsinaisia vinkkejä ole ainakaan vielä jakaa, kun tuntuu että oma lukutaktiikkakin on vielä vähän työn alla :) Tein viime toukokuussa kattavamman postauksen silloisista pääsykokeista, josko sieltä löytyisi jotain vastausta kysymykseesi, http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/05/toivepostaus-opiskelu-paasykokeet.html. Voisin harkita vastaavan tekemistä tänäkin keväänä :)

  Ja voi kiitos, niin kehusta kuin toiveestakin :) Jotain vaatekaapin kulmakivi-tyyppistä postausta voisin ehdottomasti tehdä! Aikamoinen sekasorto ja sillisalaatti tuo minunkin vaatekaappini on, olen tosi huono heittämään vanhoja vaatteita pois, mutta nyt sain vihdoin hankkiuduttua eroon muutamista turhuuksista.. :D

  Kiitos vielä mukavasta kommentistasi ja ihanaa sunnuntaita :)

 34. Yksi silkkipaita minulla lähti repeämään saumoista, palautin ja se oli ok. Jos omasi on hajonnut liian aikaisin, niin suosittelen olemaan esim. sähköpostilla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa. Itsekin sain sieltä parissa päivässä vastauksen, kun joululahjaksi saamani neule hajosi. Noita kahta lukuunottamatta laatu on mielestäni ollut hyvää.

 35. Rakastan rakastan rakastan tota värimaailmaa!!<3 Oon sanonu tän vissiin monta kertaa, mutta rakastan sun blogia ja sä inspiroit mua ihan törkeesti :)

 36. Voi millaisen hymyn sait huulilleni kommentillasi :) Kiitos hirmuisen kivoista sanoistasi, ihana kuulla että olet saanut täältä inspiraatiota!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *