Välineurheilija

Viime viikolla kerroin innostuksestani kahvakuulailuun postauksessa “Because the feeling afterwards is amazing”. Se ei ole vielä lopahtanut, kuula on heilunut olohuoneessa kerran jos toisenkin! Ilmeisen tehokas laji kyseessä, kropasta on löytynyt ihan uusia lihaksia. Samalla tunnustin olevani oikea välineurheilija. Usein menenkin klassisesti siinä järjestyksessä, että ensin uudet kivat treenivaatteet, sitten vasta se itse urheilun aloittaminen ;)

Olen käynyt viime päivinä niin urheilukaupoissa paikan päällä kuin nettikauppojen syövereissäkin haaveillen uusista vermeistä. Varsinainen aarreaitta kuitenkin oli Zalandon urheiluosasto, josta löytyi todella kattava valikoima!


1. teeppari, 2. punainen toppi, 3. keltainen toppi, 4. urheilurintsikat
5. caprit, 6. lenkkarit, 7. urheilukassi (eri kuin kuvassa), 8. lenkkarit

Erityisen innoissani olin siitä, miten hyvin edustettuna on ehdoton suosikkimerkkini – nimittäin Nike. Monessakaan asiassa en ole kovin merkkiuskollinen, mutta mitä tulee urheiluun, olen aivan heikkona Niken treenivaatteisiin!

Itseltäni löytyy entuudetaan kollaasin caprihousut (linkin housut eri, ehtivät loppua), jotka ovat maailman mukavimmat treenipöksyt. Niitä pidän niin salilla kuin lämpöasteiden kohotessa lenkkeillessäkin. Musta Shape Long Bra -toppi taas on suosikkini ja olen kärkkynyt kuumeisesti kokoja esimerkiksi kollaasin punaisesta taikka valkoisesta topista. Entä voisiko salilla olla ärräpäänä tuollaisissa räikeissä pinkeissä lenkkareissa? Noita katsellessa löytyisi intoa treenaamiseen väkisinkin!


1. toppi, 2. collegepaita, 3. urheilurintsikat
4. caprit, 5. urheilukassi, 6. lenkkarit, 7. toppi

Tein kuitenkin pienen syrjähypyn ja kurkistin myös muiden merkkien valikoimia. Casall iski silmään positiivisesti, merkiltä löytyi monta hyvännäköistä urheilupaitaa pirteissä väreissä. Ostoskorissani pyörivät tällä hetkellä sekä kollaasin keltainen, että pinkki toppi. Hinta oli monien vaatteiden kohdalla varsin kohtuullinen, laadusta sen sijaan itselläni ei ole entuudestaan kokemuksia. Puman collegepaita taas olisi kiva verryttelyyn taikka keväällä lenkkipolulle.

Summa summarum, Zalandolta löytyi jopa kattavammin treenivaatteita kuin monen urheilukaupan valikoimista. Harmi vaan, että koot ovat parhaista löydöistä jo loppuneet, liekö joku muukin vuodenvaihteen motivaatio-ostoksilla… ;) Pientä tilausta ajattelin kuitenkin laittaa itse menemään ja hyödyntää samalla 10%:n alekoodin: zalandoalennuskoodi12 (yli 50€ ostoksista, voimassa 28.3.2013 saakka).

Tunnistaako joku muu välineurheilijan piirteitä itsessään? Ja mikä on teidän suosikkimerkkinne treenivaatteissa?

Linkit mainoslinkkejä

26 thoughts on “Välineurheilija

 1. Hihi, enpäs tiennytkään että Zalandolla myydään urheiluvaatteita. Olen aina elänyt siinä uskossa, että se on kenkäkauppa. :D

  Täälläkin yksi välineurheilija! o/ varsinkin salille lähtiessä uudet kuteet tuo kamalasti motivaatiota, hih. Itseasiassa olenkin huomannut, että viime aikoina shoppailureissuilta on tarttunut mukaan pelkästään urheiluvaatteita, ei mitään muuta, hups. Ilmankos olen treenannut joka päivä :D

  Itse suosin urheiluvaatteissa Nikeä ja Röhnischiä :)

 2. Ihanan värisiä vaatteita! Kyllä se niin vaan menee, että hyvät (ja hyvännäköiset) välineet tekee kaikesta urheilusta kivempaa. :)

 3. Välineurheilija täällä moi! Ja treenivaatteiden pitää olla nimenomaan Nikeltä! ;) Juoksutakki ja -kengät mulla on eri merkiltä, mutta kaikki muu on Nikeä. Niken vaatteet vaan on parhaita, DRI-FIT -ominaisuus on ehkä paras keksintö ikinä. :) Mun pitäiski laittaa Zalandolta vähä uusia treenivaatteita tilaukseen, siellä vaan meinaa iskeä valinnanvaikeus ;)

 4. Itse suosin myös niken treenivaatteita ja vaatteet pitää olla yleensä pinkkejä ;)
  Multa uupuu niken perus mustat trikoot ja niitä löytyy kyllä vähän jokapuolelta joten pitäs varmaan pistää tilaukseen.
  Ootko kurkannu ellokselle? Siellä on myös tosi kivoja urheiluvaatteita sekä hyvännäkösiä kenkiä! :)

 5. Se oli minullekin aivan uusi löytö, mutta aivan mahtava sellainen! Tykkään nimittäin ihan vaan katsella ja selailla treenivaatteita netistä, mutta monen urheiluliikkeen nettikaupan valikoima on surkea. Tuoltahan löytyy mm. myös kodinosasto, joten todella laidasta laitaan.. :D

  No mutta, treenivaatteethan ovat ihan sallittavia ostoksia, sillä niitä tarvitsee aina ;) Tosin niihinkin saa uppoamaan hurjat määrät rahaa, nimimerkillä kauhistelen tässä ostoskorin loppusummaa ihan vaan parista urheilupaidasta!

 6. No eikö olekin! Harmittaa, kun monesta suosikistani on koot loppu, noissa nimittäin treenaisi mielellään ;)

 7. Moikkamoi ;) Hih, samoilla linjoilla ollaan siis! Voi vitsit, tulisipa noista Niken lemppareistani lisää kokoja, niin pistäisin oitis tilausta menemään! Aion ainakin olla kärppänä paikalla, kun tulee jotain kivoja uutuuksia :)

 8. Köh, mullakin on huomattavissa jotain pinkkibuumia kun katsoo tätä kollaasia.. :D Muistan kun ostin viime keväänä lenkkareita ja urheilukaupan miesmyyjä naureskeli, kun esitin kriteeriksi pinkin värin.

  Nuo Niken perustrikoot ovat tosiaan ihan huiput! Sen mukavempia treenipöksyjä saa etsiä :) Ja hei kiitos vinkistä, enpä ole tullut ajatelleeksikaan kurkata sinne!

 9. Haha, aloin ihan nauramaan, kun aamulla näin tän sun postauksen, koska mulla on taas hyvin saman tyyppinen postaus jo luonnoksissa!!! :D Joulua ennenkin kävi jonku postauksen kanssa ihan sama homma! :D Meillä vissiin tää ajatusten kulku menee asioissa aika samaa rataa :D

 10. Kiva, että kirjoittelet monipuolisesti erilaisista aiheista blogissasi! Asut,liikunta, valokuvaus, ruoka ja ihan vaan arjen höpinätkin iskee kyllä tähän lukijaan ainakin! Eikä suinkaan vähäisimpänä asiana tule blogin visuaalisuus ja kuvien ja tekstin selkeys. Just tällaisista blogeista mä tykkään :) Useat suosikkiblogini ovat valitettavasti menneet aika paljon siihen, että esitellään vaan laukkukokoelmia ja verkkokauppojen kollaaseja, sulla aiheet ovat sulassa sovussa keskenään eikä tule ns. “yliannostusta” kun tämä sun blogi on niin monipuolinen. Jatka samaan malliin siis! :) -Marika

 11. Voi, täällä toinenkin välineurheilija:) mutta mitä sitten jos treenivaatteet auttavat pitämään motivaation yllä, toisilla on sitten muut keinot! Pääasia että on joku keino:) Zalandolla tosiaan on hyvä urheiluvälinevalikoima ja Nike on minunkin ykkösmerkki:) Juuri tilasin heiltä treenikassin niin on taas yksi lisämotivaation lähde kaapissa:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.blogspot.fi/

 12. Hih, itse naureskelin jo sille että meillä sattui olemaan molemmilla Zalandopostaus juuri tänään, joskin eri aiheista :D Hauska sattuma, hyvä ajatuksenjuoksu meillä ;)

 13. Mä en onneksi hirveästi välitä mitä salilla on päällä, mutta muistan kun ratsastin ennen monta vuotta niin johan oli mätsätty hanskoista housuihin lähtien kaikki sävy sävyyn.. Kiitoksia vaan äidille joka sponssasi pikkutyttöään, nykyään menisin hyvin nopeasti vararikkoon siitä :D

 14. Heippa Marika ja kiitos ilahduttavasta kommentistasi! Ihana kuulla, että pidät tästä nykyisestä “sillisalaatista” :) Minua usein mietityttääkin, minkälaisia postauksia tykkäätte lukea, joten palaute on aina tervetullutta. Kommenttien määrästä voi toki aina päätellä jotain, mutta siellä ruudun takana on niin monia hiljaisiakin lukijoita. Erityisen kiva siis, että innostuit jättämään jäljen :) Aurinkoista viikkoa!

 15. Tervetuloa joukkoon! :D No näinhän se on, ehkä tämä on kuitenkin paheista sieltä pienimmästä päästä ;) Ja nimenomaan, pääasia että motivaatio kumpuaa jostain. Yllätyin kyllä todella positiivisesti Zalandon urheiluvalikoimasta, täytyy ensi kerralla uutuksien tullessa olla kärppänä paikalla, niin ei ehdi mennä koot!

 16. Hahah, voiei! Ratsastus on kyllä sellainen laji, että siihen saa uppoamaan rahaa ihan laittoman paljon, kun pitää stailata niin itsensä kuin parhaimmassa tapauksesa hevonenkin :D Mutta totta, itsekin pistin nyt vihdoin tilauksen menemään ihan vaan parista treenipaidasta ja ostoskorin loppusumma tuntui siihen nähden hurjalta. Onneksi näitä tulee kuitenkin ostettua vaan parisen kertaa vuodessa :)

 17. Mun kokemuksen mukaan Casallin treenivaatteet (ainakin noi tommoset “teknistä materiaalia” olevat, ei perus puuvillajutut) on tosi laadukkaita. Yhdetkin Casallin joogapökät on viiden vuoden jälkeenkin kuin tuliterät. Ei mitään kulumaa, venymistä tai haalistumista! :)

 18. Haha pinkkiä sen olla pitää ;)
  Hihii no hyvä että vihdoin löyty! :) Muista hyödyntää elloksen hyvät alennukset, tällä hetkellä saa 30 % kalleimmasta tuotteesta.

 19. Täältä ilmottautuu myös yksi välineurheilija! Zalandolta oon myös parin otteeseen tilannut, ja oikein hyviksi todennut! Nike ja Casall lempparit! :)

 20. Kiitos, kiva kun jaoit kokemuksesi! :) Täytyypä siis ensi kerralla urheiluostoksilla silmäillä myös Casallin vaatteita.

 21. Tervetuloa joukkoon ;) Tämä Zalandon urheiluosasto oli kyllä ihan loistava löytö, tuon laajempaa valikoimaa Suomeen toimittavista kaupoista saa etsiä :)

 22. Täällä myös yksi välineurheilia ! Tämä piirre on ollut minussa pienestä pitäen ! Niin taitoluistelu kuin telinevoimistelu aikoinanikin pukujen piti olla just eikä melkein sieltä hienoimmasta päästä! Ja sama näin salilla ! Kaiken pitää sopia yhteen , tottakai tuntua hyvältä mutta olla myös näyttävät ! No laskekaamme nämä värusteet motivaatioksi urheilulle jolloin se ei ole niin vakavaa ! ;)

 23. Hih, sieltä ruudun takaahan löytyi monta sielunsiskoa ;) Totta puhut, eiköhän tämä ole paheista sieltä pienimmästä päästä. Ja pääasia että urheilee! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *