The Way I Like My Men

Olen joskus maininnutkin ohimennen, kuinka innoissani olen miesten vaatteista. Voisin kierrellä kaupoissa miesten osastolla vaikka kuinka pitkään ja lähden oikein mielelläni poikaystävällenikin makutuomariksi. Miesten osastolta tuntuu löytyvän aina jotain kivaa, kuten muhkeita neuleita, tyylikkäitä housuja… Viime aikoina olen myös pinnaillut ahkerasti Pinterestissä kategoriaa Men’s fashion!

Huivi / H&M, neule ja buutsit / Selected Homme, vyö / H&M, kello / Gant, farkut / Zara

Innostuinkin tekemään pienen katsauksen paremman puoliskoni tyyliin. Hänen tyylinsä on pitkälti aika rento, mutta kuitenkin siisti ja kaiken kaikkiaan todella paljon mieleeni! Se koostuu tyylikkäistä neuleista, istuvista farkuista ja keväämmällä chinoista, yläosista löytyy niin rentoa farkkupaitaa ja flanellia, ruutupaitaa sekä siistimpiä kauluspaitoja. Suosikkimerkkejä poikaystäväni kaapissa ovat muun muassa Selected Homme, Zara, Scotch & Soda ja löytyy H&M:ltäkin välillä muutamia helmiä! Ketjuliikkeissä miesten vaatteiden materiaalit ovat muuten usein laadukkaampia, kuin naisten puolella.

Väreinä hän pitää hyvin samankaltaisista neutraaleista sävyistä kuin mitä itsekin suosin pukeutumisessa; harmaata, tummansinistä, valkoista ja beigeä ja kuoseina niin ruutua kuin raitaakin. Innostuipa hän näin syksyllä ripauksesta viininpunaistakin! Jalasta löytyy talvisaikaan tummanruskeat buutsit, keväämmällä taas kaapista kaivetaan esiin valkoiset (tai ei enää niin kovin valkoiset) Converset. Tyylikäs rannekello on kuin piste iin päällä ja kuvassa näkyykin minun hänelle antamani joululahja! Sain Timanttisten kanssa tekemästäni yhteistyöstä heille lahjakortin ja paketista paljastui Gantin tummanruskealla nahkarannekkeella varustettu kello.

Tässä tällainen pieni katsaus siihen, miten muruni pukeutuu! Löytyykö muita miesten osastolla viihtyviä? Minkälaisesta tyylistä ylipäätään pidätte miehillä? :)

30 thoughts on “The Way I Like My Men

 1. Mä oon pinnaillu tuota ihan samaa kategoriaa. :D Omalla miehelläni on onneksi tyyli hyvin hallussa, mutta silti hän kyselee myös minun mielipiteitäni asioista. Vapaaa-ajan tyyli näyttäisi olevan hyvin saman tyyppinen kuin teillä.

  Ja tuon miesten vaatteiden laadukkuuden allekirjoitan täysin, ostin nimittäin pari kuukautta sitten H&M:ltä kaksi, 100% merinovillaa olevaa villapaitaa ja hintaa näillä oli vaivaiset 24,90€/kpl!

 2. Hei Jonna ja iso kiitos kauniista blogista! :)
  Blogilisi on juuri sitä mitä blogien kuuluisikin olla. Kauniita asioita ja kuvia niistä. Yritin kalastella löytyisikö arkistoista kotiin liittyviä postauksia, mutta en harmikseni löytänyt. Siispä ehdottaisin postausta kodistasi :)Kaunis kiitos jo etukäteen mikäli päätät moisen toteuttaa :)

 3. Aika identtiseltä kuullostaa minukin komeamman puoliskon pukeutuminen, ihan tuota Gantin kelloa myöten! Ostin samaisen kellon kihlatulleni vuosi takaperin syntymäpäivälahjaksi, mustassa värissä tosin, siitä lähtien on ollut kuin liimattu ranteeseen ;)

 4. Hih, eikö olekin koukuttavaa puuhaa! :D Aina välillä huikkailin poikaystävälleni, jos löysin jonkin oikein tyylikkään kuvan. Miekkosesi tyyli kuulostaa myös kovin hyvältä!

  Tuo on kyllä kumma juttu, miksi hintalaatusuhde ei voisi hiipiä myös sinne kaupan toiselle puolelle naisten osastolle. Naisten vaatteissa ei varmaan ole edes tuollaista käsitettä kuin “100% merinovillaa” :D

 5. Heipähei ja kiitos kaunis kivasta kommentistasi! :) Tuollaisena kauniiden asioiden paikkana haluaisinkin pitää blogini, joten mukava kuulla että olen onnistunut yrityksessäni! Asustelen vielä kotosalla, joten kotijuttuja ei tosiaan juurikaan ole vielä ollut. Omaan kotiin muutto on kuitenkin kesällä ajankohtainen ja pää pursuilee ideoita ja haaveita, joten varmasti jotain kotiaiheisia postauksia on tulossa! Kiitos toiveestasi, niitä on kiva kuulla ja laitan ne aina korvan taakse :)

 6. Eikä, ihanko totta! Hauska sattuma :) Joku muukin lukija mainitsi muuten juuri ostaneensa puoliskolleen tuon samaisen Gantin kellon. Eikä kyllä ihmekään, Gantilla on kuitenkin hintalaatusuhteeltaan todella tyylikkäitä kelloja :)

 7. Onpas sinullakin kovin tyylikäs hubby! Miehelle shoppailu on kyllä niin kivaa puhaa, varsinkin kun ketjuliikkeissä miesten vaatteet vaan tuppaa olemaan niin paljon kivempia :-) onko sulla muuten ihan julkinen pinterest? Olisi tosi kiva seurailla sielläkin! :)

 8. Kävin samalla kauppareissulla katsomassa naisten puolen ja siellä oli myynnissä angorasekoiteneule, jossa oli siis 5% angoraa ja loput keinokuituja, pääosassa akryyli.. Onneksi olen lyhyemmän miehen mittainen (177cm) niin ei tuo herrojen osastolla shoppailu tuota ongelmia. ;)

 9. Itse olen “kouluttanut” tuota omaa miestäni jo lähes 6 vuoden ajan, mutta tyyli ei millään tunnu paranevan!

  Ette voi arvata mikä taistelu on ollut, että on saanut miehen suostuteltua pitämään v-aukkoisia t-paitoja tai vähän pillimpiä farkkuja.
  Kun minä avitan vaatteiden valinnassa, jos ollaan esim. lähdössä illanviettoon/syömään/juhliin, niin miehestäni kuoriutuu oikein tyylikäs mies, mutta muuten mennään aika Jack&Jones-linjalla eli farkut ja huppari, jolloin mieheni näyttää enemmän mun pikkuveljeltä kuin puolisolta…

  Olen ostanut miehelle lahjaksi vaatteita, kenkiä ja kellonkin (meilläkin Gant ;) ), mutta ei tuo laita niitä päällensä ellei erikseen pyydä. Olen tarjoutunut lähtemään ostoksille hänen kanssaan (no okei, ei ole mulle mikään uhraus koska rakastan shoppailua..), mutta joko häntä ei kiinnosta tai sitten koko reissu on yhtä kidutusta, joka tiivistyy kahteen virkkeeseen: “Ihan liian kallis.” ja “Voidaanko jo lähteä”.
  Miehellä on muutama tosi tyylikäs kaveri ja olen sanonutkin miehelle, että voisitko ottaa vähän mallia, mutta ei ole ainakaan vielä ottanut neuvosta vaaria..

  Sori kauhea avautuminen :D Mieheni on muuten aivan ihana, mutta se pukeutuminen (ulkonäkö muuten miellyttää kyllä!) rassaa kun itse olen niin tarkka:D Olisi tosi huippua jos jostain löytyisi jokin blogi missä olisi miesten asuja, sellaisia sopivan tyylikkäitä, olematta kuitenkaan liian… hmm… erikoisia?:D

  ps. On varmaan sanomattakin selvää, että emme asu pk-seudulla, kun siellä kaikki tapaamani miehet ovat edes jotenkin hyvin pukeutuneita..:D

 10. Hih, hyvin samantyylistä ja samat lempimerkit täälläkin! ;) Minäkin ostin poikaystävälle uuden kellon joululahjaksi ja katselin myös tuota Gantia! Poikaystäväni ei kuitenkaan voi sietää mitään kuvioitua nahkaa, joten päädyin toiseen ;D

 11. Hän on pari vuotta minua vanhempi :) Hih, kiitokset hänen puolestaan! Tyyli on kyllä kovasti minunkin mieleeni ;)

 12. Kiitokset “hubbyn” puolesta! :) No sanos muuta, viihdyn ketjuliikkeissä melkein paremmin miesten kuin naisten puolella! Joo, liityin sinne ihan vastikään, kun tulen aina vähän jäljessä näissä sosiaalisissa medioissa ;) Kovin aktiivinen pinnailija en vielä ole siellä, mutta ehkä tästä vielä heräilen! :D http://pinterest.com/jonnamaista/

 13. Voi Elisa! :D On varmasti aika yleistä, että läheskään kaikki miehet eivät ole innoissaan pukeutumisesta. Poikaystävänikään ei ole mikään kovin innokas shoppailija, mutta hän ostaa sitten harvemmin jotain oikein kivoja vaatteita. Ja minä aina välillä vienosti ehdotan jotain.. ;)

  Entä jos lähdette yhdessä ostoksille, aloittaen ihan vaan vaikka yhdestä ketjuliikkeestä. Näin ollen et voi saada vastalausetta “ihan liian kallis” ja koska shoppailu keskitetään rivakasti mutta tehokkaasti vain yhteen kauppaan, ei hän voi myöskään ehdottaa jo lähtemistä ;D Meilläkään ei nimittäin harrasteta mitään monen tunnin ostosreissuja, miehelle riittää pari löytöä ja äkkiä ulos ihmistungoksesta!

  Ja minulla ei oikein tule mieleen mitään blogeja, mutta kokeilepa tuota Pinterestiä! Siellä voi tosiaan selailla Men's Fashion-kategoriaa ja tallentaa kivoja inspiskuvia omiin kansioihin. Siellä on toki monennäköistä tallaajaa ja osa tyyleistä liiankin erikoisia tai fancyja, mutta voit myös hakea jollain tietyillä hakusanoilla. Todella koukuttavaa puuhaa ja voit sitten esitellä parhaat asulöydöt miehellesi, josko hänkin innostuisi niistä ;)

  Tsemppiä “kouluttamiseen”! Onneksi siellä huppareiden alla piileskelee kuitenkin oma ihana mies :)

 14. Kovin on samanlaiset tuotteet käytössä kun täälläkin. Briteistä tulee myös Nextiltä tilattu paitoja ja pukuja, siellä kun tiedämme koon tarkkaan, laatu on hyvää ja hinnat huokeammat. Arkena mies pukeutuu kuten työnantajansa pukukoodi vaatii, vapaalla sitten farkkuja ja neuleita, alla monesti kauluspaita neuleissa. Hyvin saman tyyppistä kuin kuvassa olevat. Pukukaan ei (onneksi!) ole mikään kauhistus vaan tilanteen vaatiessa sekin löytyy päälle.

  Minä taidan olla syyllinen miehen tyyliin, ostan nimittäin noin 80% miehen vaatteista ja koska teen ostokset netistä niin ne vain tupsahtavat kotiin. Ei ole valittanut. Tässä kohdassa huomautettakoon, että mies maksaa omat vaatteensa kyllä vaikka minä ne tilaan eli en elätä miestäni (kuten muutama ystäväni on luullut, kunnes selvennän systeemimme).

  Kellot, kalvosimet ja kosmetiikkansakin on minun käsialaani, etenkin koruja olen erikoistunut ostamaan lahjoiksi (joskin viimeksi ostin korurasian :D ). Monesti olen kuullut kiitoksia vaatteista joita olen tilannut ja maalla asuvilta appivanhemmiltani ihmettelyjä ulkonäölllisesti muuttuneesta pojastaan. Hiljalleen ovat ymmärtäneet, että siirtyminen metallipuolelta opiskelu aikaisesta työstä konttoriin koulutusta vastaavaan tarkoitti aika suurta muutosta jo pelkkien työvaatteiden kohdalla.

  Meillä mennään siis perus simppelillä ja tyylikkäällä tyylillä, jossa mies viihtyy. Ehdoton ei miehen toimesta on ilmoitettu kapeille lahkeille sekä keltaiselle ja oranssille värille. Ei siis mitenkään kovin kranttu asian kanssa sanon minä :)

 15. Muistankin sinun tekemäsi tyylipostauksen ja aika yks yhteen tosiaan menevät ;) Hyvä maku meidän miekkosilla!

 16. Tsekkasin huvikseen H&M:n netistä neuletarjontaa ja paras löytöni oli 60% puuvillaa ja loput keinokuituja.. :D Hih, kätevää kun voit sitten vierailla aina välillä siellä miesten puolella ;)

 17. mäkin oon aina aatellu että omassa kodissa jo asut! :D eli asut siis vanhempiesi luona vielä? (:

 18. Joo ihan kotikotona vielä asustelen :) Haen toiseen kaupunkiin opiskelemaan, joten tässä vaiheessa ei ole vielä järkeä muuttaa pois kotoa, kun en tiedä mistä kaupungista itseni syksyllä löydän! Joten kesällä sitten muutto :)

 19. Heh, kätevä tapa tuo ostosten tilaaminen netistä ;) Ei tarvitse kysellä mielipiteitä tai lupia, sen kuin naputtaa tilauksen menemään ja vaatteet ovatkin jo miekkosen nenän edessä – tadaa!

  Erittäin hyvältä kuulostaa sielläkin paremman puoliskon pukeutuminen, rentoa mutta tyylikästä ja siistiä. Ja pääasia tosiaan, että mies itse viihtyy vaatteissaan. Olen välillä yrittänyt ehdotella jotain minun makuuni sopivia vaatekappaleita, joille olen saanut kuitenkin jyrkän ein vastaukseksi :D

 20. Hän on nyt vuoden ajan englantilaistunut mieheni ;D Eli poikaystäväni on vaihdossa opiskelemassa Briteissä :)

 21. Itsekin pidän miestenosastolla kiertelystä! Onnekseni poikaystäväni omaa myös minulle mieluisan tyylin. :) On myös mukavaa, että hän itse haluaa pukeutua kivasti ja tykkään jonkin verran kierrellä kaupoissa. Joten väkipakolla häntä ei kauppoihin tarvitse raahata! :)

 22. Voi kun söpöä! Olet vielä niin pieni. :) Kiva postaus miesten jutuista! Taidampa tehdä tässä itsekin.

  “I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it.”

 23. Kuulostaa hyvältä :) Se on kyllä hyvä, että miekkosella on jo oma halu pukeutua kivasti. Minunkin poikaystäväni kiertelee aina välillä mielellään kaupoissa, mutta mihinkään tuntitolkun shoppailuun häntä ei saisi ;D

 24. Tuo on kyllä tosi päheä! Mallia löytyy myös valkoisella kellotaustalla, mielettömän hyvännäköinen sekin :) Eikun lahjalistalle siis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *