Sunnuntaiaamu

En olekaan harrastanut täällä aamutunnelmointia vähään aikaan, vaikka pyrinkin aina kun mahdollista viettämään omia rauhallisia aamiaishetkiäni. Tänään torkutin kelloa unenpöpperöisenä ja köllöttelin lakanoiden välissä pitkään. Lopulta noustuani ryhdyin aamukahvin keittoon ja väsäsin pitkästä aikaa vähän tavallista herkullisemman aamiaisen.

Ikävä tuoreita marjoja kohtaan herää aina jossain vaiheessa talvea ja nyt raaskin ensimmäistä kertaa ostaa pensasmustikoita. Ripottelin niitä maustamattoman jogurtin, myslin ja banaanilohkojen joukkoon. Nam! Kaveriksi iso kupillinen tummapaahtoista kahvia maitovaahtokerroksen kera (kuvioyritykseni eivät tosiaan ole ottaneet onnistuakseen :D). Nyt vielä Pinterest auki ja jatkan sisustusunelmointia. Tästä ei sunnuntaiaamu paljoa parane!

Leppoisaa ja aurinkoista päivää :)

43 thoughts on “Sunnuntaiaamu

 1. Sun blogin kuvat on jotenkin aina niin onnistuneita, oli ne sitten otettu aamupalasta tai asusta. :D Aurinkoista päivää sinnekin :-)

 2. Voi kiitos Satu! Visuaalisuus on minulle tärkeää niin omassa kuin muidenkin blogeissa, joten olen erityisen otettu kehusta :)

 3. Olen samaa mieltä, kuvasi ovat aivan loistavia! :) Kumpa itsekkin pystyisi moiseen, hihi. Ihanaa sunnuntaita! <3

 4. Olet ehkä mun blogin puolella huomannutkin, että “pientä” pensasmustikka-addiktiota on ilmassa ;) Tuoreet marjat piristävät ihan mielettömästi ainakin omia pimeitä talviaamujani!

 5. Olet kyllä kertonut että mitä mysliä syöt, mutta unohin mitä se oli ja pitäis käydä itselle ostamassa paketti kun edelliset alkaa loppumaan. :) Täydellisen myslin metsästys on edelleen käynnissä ja sun mysli näyttää aina niin hyvälle.

  Pensasmustikat on kyllä ainakin minu suurinta herkkua! Mutta syntisen kalliita tähän aikaan vuodesta, mutta pitää sitä joskus hemmotella itseään ;)

 6. Hih, ehkä pienen pientä ;) Ehdottomasti, ihana kun on edes pieni häivähdys kesän mauista lautasella! Itse himoitsen mielettömästi tuoreita vadelmia, mutta niitä ei oikein viitsisi ostaa ulkomaisina.

 7. Voi kiitokset :) Päivä alkaa huomattavasti mukavammin ainakin minulla, kun aamun voi aloittaa rauhassa aamiaista nautiskellen! Yleensä herään arkiaamuinakin hieman tarvittua aikaisemmin ehitäkseni tehdä aamutoimet ja syödä rauhassa :)

 8. Kiitos kehusta ja toiveesta, sellaisen postauksen perään onkin kyselty aina aika ajoin! Täytyy siis pistää korvan taakse, josko saisin sen pian aikaiseksi :)

 9. Hih, ehkä se on tuo banaanilohkojen nättiin riviin asettelu ;D Onneksi maku oli varmasti kuitenkin hyvä oli ulkonäkö millainen tahansa!

 10. Myllärin Paratiisi-mysli on lempparini nimeltään :) Etsin sinulle oikein kuvankin, http://www.myllarin.fi/tuotteet/myllarin-paratiisi-mysli, hih!

  Sama täällä, toinen suuri herkkuni ovat vadelmat, mutta ylempänä totesinkin ettei niitä oikein uskalla ostaa ulkomaisina :/ Ja totta, hintaahan näillä on, joten ihan joka päivä ei voi herkutella ;) Ystäväni totesi kerran hyvin, että yhtä lailla saman summan voisi käyttää vaikka karkkipussiin, joten siinä mielessä hinta ei ole ihan kohtuuton :)

 11. Ehdottomasti! Ne kun ovat juuri nyt ajankohtaisia omaan kotiin muuttamisen lähestyessä, joten pääni pursuaa ideoita ja unelmia :) Palaan postauksen kanssa mahdollisimman pian, kiitos toiveestasi!

 12. mä niin kaipaan tuollaisia rauhallisia aamuja kun herää auringonpaisteeseen ja saa rauhassa loikoilla sängyssä, syödä aamupalaa ja ottaa ihan iisisti eikä oo kiire mihinkään. päiväkin tuntuu alkavan paljon paremmin kun saa aamulla kaikessa rauhassa valmistautua alkavaan päivään :)

  mä kun teen yötöitä niin mulle “aamu” on vähän tuntematon käsite, aamulla mennään nukkumaan ja herätään kun päivä alkaa jo hämärtymään, ei kovin kivaa :(

 13. Voi kurjuus :/ Noh, yötöissä ainakin palkka juoksee, mutta voin uskoa kuinka kaipaat rauhallisia, aurinkoisia aamuja!

 14. Hei ku siä lontoossa käyt niin missä päin siä onse mulberryn outlet myymälä? :)
  Kun oon keväällä menossa niim aattelin kävästä :)
  -tea

 15. Heippa Tea! Tarkoitatko Bicester Villagen, outletkylän Mulberryn myymälää? Se sijaitsee Oxfordshiressa noin 40:n minuutin junamatkan päässä :) Toivottavasti siellä on kevääseen mennessä auennut Mulberryn isompi liike, niitä on nimittäin kylässä kaksi ja toinen oli viimeksi siellä käydessäni remontissa.

 16. Hih, oli kyllä herkkua ;) Onneksi jääkaapissa odottelee vielä muutama mustikka! Ihanaa viikkoa sinullekin Cherryliini <3

 17. En tiedä mitä tarkoitin mutta varmaankin tuota kiitos ! :) onko käymisen arvoinen paikka?

 18. voi hitsi… olin varma, että olen ratkaissut jonkun maailmanluokan mysteerin, mutta huti meni=D

 19. Nyt on helppo bongata paketti marketin hyllyltä kun tietää millaista pakettia etsii :) Kiitos!

  Mielummin kyllä laittan rahaa herkullisiin marjoihin kuin karkkiin. Eikä tule morkkista kun syö marjoja :) Kesää ja marjakojuja odotellessa!!

  Asiasta toiseen; kävin ostamassa sen Ecotoolsin kabukin ja olen nyt tässä muutaman kerran sutinu mun BM:iä nassuun. Tuntuu vain että ei oo ihan tekniikka hallussa kun en saanu tummia silmänalusia piiloon. Vai onko se mahdollista noilla kokeilupaketin tuotteilla?

 20. Toivottavasti löytyy! Tuo on ihan totta, ehkäpä ei siis olisi pahitteeksi ostaa aina silloin tällöin mustikkarasia ja jättää vaikka se karkkipussi kauppaan ;)

  Hmm, kokeilupaketissa tuli varmaankin mukana se pieni suti? http://www.lookfantastic.com/bareminerals-maximum-coverage-face-brush/10305942.html Sitä käytän itse tummien silmienalusten peittoon. Mineraalipohja ei ihan riitä pandasilmilleni, mutta BM:n Well Rested For Eyes (http://www.lookfantastic.com/bareminerals-multi-tasking-minerals-well-rested-2g/10552065.html) peittää paljon paremmin. Sitä käytän myös punakoihin peittämistä vaativiin alueihin kasvoissa :) Usein laitan vielä Diorin nestemäistä Nude-peiteainetta, sillä minulla tosiaan kuultaa verisuonet niin läpi!

  Kiva kuulla, että olet kuitenkin jatkanut BM:n kokeilua kankeasta alusta huolimatta :) Siihen pyörittelyyn kun tottuu, niin et muuta meikkipohjaa enää halua käyttääkään! ;)

 21. Hei,

  koitin selailla blogiasi läpi, mutten löytänyt, ainakaan vielä, vastausta kysymykseeni – mitä sarjaa nämä kuvassa näkyvät kulho ja muki ovat? Itselläni olisi hakusessa beiget tarjoilukulhot ja tuo mukikaan ei näytä yhtään hullummalta :). Kiitos jo etukäteen!

  -Kikka

 22. Heippa Kikka! Kuvan kulho on Iittalaan Teemaa, tosin suureksi harmikseni tuota hiekanväriä ei ole valmistettu enää pariin vuoteen :/ Se on tosiaankin hirmu kaunis sävy! Muki taas on Lexingtonin ja niitä ainakin on vielä valikoimissa.

  Itse olen korvannut kaipaamani beiget tarjoilukulhot Pentikin Vanilja-sarjalla, jossa on hyvin hentoa vaaleaa kuviointia :) Kauniit kuitenkin nekin!

 23. Pitääpäs alkaa tutkailemaan tuota Lexingtonin valikoimaakin, aivan ihanan näköisiä mukeja!
  No voi harmi, nuo kulhot näyttäisi aika täydellisen sävyisiltä. Mutta kiitos vastauksestasi ja vinkistä myös, pitää käydä heti kurkkaamassa kulhoja Pentikillä! :)

  Mukavaa kevättä!

  -Kikka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *