Statement Necklaces

Minua pyydettiin jo jokin aika sitten esittelemään käyttämiäni koruja postauksen muodossa. Pistin toiveen korvan taakse ja nyt vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa tämän ajatellen aloittaa statementkaulakoruillani. Näistä näyttävistä koruistahan on höpisty täällä jo aikaisemmin, muun muassa Statementkorujen parhaimmistoa-postauksessa, jossa keräsin kauppojen valikoimista suosikkejani. Tällä kertaa kuitenkin kurkataan omaan kokoelmaani!

Kokoelmani ei ole kovin suuri, mutta se sisältää muutaman loistavan löydön! Tämä Lindexin viime keväänä hankittu helmikaulakoru on yksi suurimmista suosikeistani. Kärkyin sitä nettikaupan Tulossa pian-osiosta ties kuinka pitkään, kunnes koru tuli vihdoin kauppoihin. Se oli nimittäin juuri sellainen, mitä olin etsinyt jo pitkän tovin! Koru on kauniiden helmien ansiota sopivan simppeli, mutta kuitenkin näyttävä lisä asuun kuin asuun.

Toinen eniten käytetyin koruni on Myfiinasta kesällä tilattu kaulakoru, joka onkin näkynyt täällä asun muodossa jo pari kertaa. Tummilla, kiiltävillä kivillä ja satiininauhalla varustettu koru sopii minusta erityisen hyvin piristämään kauluspaidan ja neuleen virallista liittoa.

Sitten lisää Lindexiä, se tosiaan on oikea aarreaitta statementkorujen metsästykseen ;) Vasemmanpuoleinen on ostettu syksyllä ja se on hieman “ronskimpi” kuin nämä muut, mutta jokin korussa veti minua puoleensa! Oikeanpuoleinen kullanvärinen helmiröykkiö taas on jo vanhempi löytö, mutta koristanut kaulaani jo useamman kerran. Tämä on aivan erityisen ihana juhlaan! Minulta itse asiassa löytyy samanlainen koru myös hopeansävyisenä, olisikohan joku kiinnostunut ostamaan sen parempaan kotiin? Laittakaa ihmeessä sähköpostia, jos tärppäsi! EDIT // MYYTY!

Ja lopuksi vielä kokoelmani karkkikoru, kesällä H&M:stä ostettu pastellisävyinen kaulakoru. Tämä odottelee taas kesää ja lämpimiä säitä! Jotain pientä lisäystä kaipaisin vielä näiden kaunokaisten rinnalle. Pinterestissä vastaan tulee toinen toistaan upeampia koruja ja olenkin tallentanut suosikkini itselleni inspiraatioksi. Olen pitkään ihastellut simppeleitä kullanvärisiä statementeja, esimerkiksi tällaista ketjukorua.  Myös Charilta pinnaamani kuva on jäänyt mieleeni ja toivoisin löytäväni jostain vastaavanlaisia näyttäviä “kristalli”kaulakoruja. Mitään ideoita, mistä?

Arkisemmat koruni odottelevat kuvien taustoilla näkyvissä Vitriineissä jo esittelyään, palataan niihin sitten toiste :) Mukavaa torstaita!