Pikkuruinen alelöytö

Minulla ei juurikaan ikinä ole tuuria alennusmyyntien (tai oikeastaan minkään muunkaan) kanssa. Joitakin hyviä vaatelöytöjä olen esimerkiksi viime kesän aleista tehnyt, mutta harvemmin olen bongannut mitään tiettyä pitkään etsimääni tai aikaisemmin jo harkitsemaani alelapulla varustettuna. Tällä kertaa kävi kuitenkin toisin, kun klikkasin itseni jouluaaton pikkutunteina Mulberryn odotettujen alennusmyyntien saloihin!

Olin pohdiskellut pienemmän lompakon hankintaa ja silmäillytkin erästä mallia aikaisemmin. Viimeksi Heathrow’n Mulberrylla käydessä kurkkasin ohimennen vitriiniin suunnitteilla pyytää poikaystävääni tuomaan etsimäni lompakko ensi reissulla, mutta sitä ei ollutkaan enää myytävänä. Ehdin unohtaa asian, mutta hihkuin riemusta huomattuani tämän konjakinruskean söpöläisen joulualeissa useamman kympin edullisemmin! Hetken pohdin sormi tilaa-näppäimellä, viitsinkö ja raaskinko, kun nyt on tullut niin synttäreiden kuin joulunkin myötä osteltua, mutta eihän tällaista alennusmyyntilöytöä lasketa? ;)

Tämänhetkinen lompakkoni on niin suuri, ettei se mahtuisi millään pienempiin laukkuihini. Credit card slip on ollut ihan hyvä vaihtoehto, mutta sinne ei pahemmin seteleitä tai kolikoita laiteta. Tämä Daria Small Zip Around onkin juuri sopivan kokoinen muutamille korteille ja tarvittaessa seteleille, vetoketjun ansiosta sinne voi sujauttaa muutaman kolikonkin.

Täydellinen parivaljakko! Muita hannuhanhia tämän vuotisten alennusmyyntien kanssa? ;)

71 thoughts on “Pikkuruinen alelöytö

 1. Hei laiskiainen ;) Oioi, himoitsin tosi pitkään Daria Continentalia, mutta en ikinä raaskinut hankkia sitä. Tämä nyt vähän niinkuin korvaa sen! :D Nyt vaan metsästämään, toivottavasti jostain löytyisi vielä pikku-Daria! :)

 2. Netin mukaan se aukeaa jo seitsemältä, joten ei hätää :) Saako kysyä minne päin olette lähdössä reissuun? Ja menetkö katsomaan Mulberrylta jotain tiettyä? :) Hih, siinä on lähistöllä sopivasti penkit tai vaikka Starbucks, joten avomies siksi aikaa sinne nököttämään! :D Ihanaa reissua jo etukäteen!

 3. Voiei, minun täytyy varmaan tehdä jokin kysely! :D Niin näkisi, kuinka moni kannattaa mobiiliversiota. Mobiilinhan saa toki aina kytkettyä pois sieltä Näytä Internetversio-kohdasta, kun taas mobiilia ei saa laitettua itse päälle. Katsotaan, katsotaan.. ;)

 4. Voi miten suloinen :) Minunkin täytyisi ostaa pieni lompakko, joka mahtuisi Evaan ym. Täytyykin katsoa lentokentän Mulberrylta jotain ihanuutta;)

 5. Mulberrylla on ihan mukavasti näitä pienempiä kukkaromalleja, joten varmasti löytyy sinullekin joku söpöliini ;) Odotan innolla, mihin päädyt!

 6. Aina saa internet versio. :/ mobiiliversioo ei voi valita jos sitä ei ole asetuksista laitettu :)
  Mulla on puhelimessa pieni näyttö niin joutuu koko ajan lähentään ja sit plärään sivuttai :/

 7. Näin minäkin järkeilin, internetversion saa aina kytkettyä päälle ne, jotka eivät mobiilista välitä :) Näinpä mobiiliversion päällelaittaminen voisi olla kaikkia miellyttävä vaihtoehto!

 8. Hih, voi kuule sinulla ei ole aavistustakaan minun ostoslistasta! ;D Mutta tosiaan tarkoitus on lähteä tyhjällä laukulla ja tulla täydellä takaisin, hih!

 9. Oletpa tehnyt ihanan löydön :) Kelpaisi myös minulle! Minunkin pitäisi hommata pienempi lompakko valikoimiini. Mahtuisikohan Lumiani samanlaiseen Mulberryn koteloon, se näyttää niin söpöltä :)

 10. Hienoa, en ole etsimässä mitään tiettyä mutta joku minilompakko himottaisi suuresti! Ajattelin että ainahan pienen heräte ostoksen voi tehdä lentokentällä, varsinkin kun kohteemme ei ole mikään shoppailu paratiisi. Olemme lähdösssä kahdeksi viikoksi Keniaan, mombasan rannoista nauttimaan.

 11. Kiitos ! :)
  nyt pystyy käydä kurkkaamassa päivittäin onko tullut postauksia ! :)

 12. Tämä oli kyllä oikea löytö :) Kannattaa käydä vaikka Mulberrylla kokeilemassa suojusta puhelimen kera, toki mittojenkin kanssa voi mallailla :) Mulberryn sivujen mukaan korkeus on 12cm ja leveys 6.5cm!

 13. No näin on :) Onneksi en jäänyt empimään pidemmäksi aikaa, sillä jo seuraavana päivänä kukkaro oli loppuunmyyty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *