22 thoughts on “Photo of The Day

 1. I love coffee :) I drink one on every day, I can't imagine my life without it. I want to tell You that I admire you and your perfect style :) What inspire you to create such a great outfits? :)
  I am looking for reply from you :)
  Have a nice Sunday !

 2. Valokuvaus on niin sydäntäni lähellä, että välillä ainnan vain kuvien puhua puolestaan :) Pääasiassa postaukseni ovat sen verran runsaita, että yksi pienempi välissä tuskin on pahaksi. Mielipiteensä kuitenkin kullakin :)

 3. I love it too, there's no morning without a big cup of coffee :) How sweet are you, thank you so much for your words! I get my inspiration from other blogs, from street style and I like to browse Pinterest as well, there are so many inspiring photos and outfits.

  I'm glad you like my style and I really appreciate your comment! Have a lovely Sunday :)

 4. Mun mielestä tämä oli ihana postaus kaikessa lyhykäisyydessään. Ja erittäin kaunis kuva, joka piristi ainakin omaa aamuani :) Makoisaa sunnuntaita sinulle Jonna :)

 5. mistä toi liitutaulu on? se on monessa postauksessasi vilahtanut ja aina olen unohtanut kysyä :D

 6. haluaisin ehdottaa kysymys postausta :-) Olen uusi lukija, löysin blogisi indiedaysin sivuilta. Myöskin hiusten hoito/laitto postaus olisi kiva!

 7. Minä ainakin tykkään tälläisistä päivän kuva-postauksista :) Ja kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa;)

 8. Mulla alkoi ihan hulluna haluttaa riisipuuroa kun näin tän kuvan! :D En juo kahvia ja tuosta kuvasta tulikin ekana mieleen kuuma puuro kanelin kera.. :D Mukavaa sunnuntaita sinullekin! :)

 9. Voi että nää sun ottamat kuvat on aina yhtä kauniita ja tunnelmallisia, kertakaikkiaan ihania! <3

  Rentouttavaa sunnuntaita sinne! :)

  -Jatta

 10. Hih, se on tosiaan vilahtanut täällä muutaman kerran, niin kiva ja monipuolinen kapistus ;) Taulu on Porvoon Vanhasta kaupungista eräästä pienestä sisustusliikkeestä!

 11. Heti alkuun, lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :) Mukava kuulla, että olet löytänyt tänne. Kysymyspostausta on toivottu ennenkin ja kyllä varmaan joskus voisin sen vielä toteuttaa :)

  Hiustenhoitopostauksia löytyy tuolta Kauneus-kategorian alta, esimerkiksi juttua käyttämistäni tuotteista löytyy täältä: http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/04/toivepostaus-hiukset_26.html. Hiustenlaittopostauksiakin voisin toki tehdä ja esimerkiksi kiharavideota on toivottu kovasti, joten pistän tämänkin toiveen korvan taakse :) Kiitos sinulle ideoista!

 12. Hah, voiei! :D Se tosiaan näyttää vähän riisipuurolta tuon kaneliripauksen kera ;) Nyt mullakin alkoi tekemään mieli… Kiitos, toivottavasti päivä on sujunut mukavan rennosti! :)

 13. Kiitos Heidi, ihana kuulla että pidit! :) Makuja on tosiaan monia ja ymmärrän, ettei tällaiset kuvapostaukset ole kaikkien mieleen, jokaiselle kuitenkin vähän jotakin :) Toivottavasti sunnuntaisi on sujunut mukavan rennoissa merkeissä!

 14. Oi miten ihana kuulla että tykkäät, kiitos kaunis Jatta! :) Ja erityisen ihanaa, jos palanen tunnelmaa välittyi sinnekin puolen ruutua.

  Täällä vietellään sunnuntaita hyvinkin rennosti ystävän seuran ja pizzan kera ;) Samoin sinulle <3

 15. Ihanaa sunnuntaita! Blogisi kiinnostaa erityisesti siksi, koska meillä taitaa olla samat tavoitteet opintojen suhteen. Tosin eri kaupunkeihin (hyvä, et ole suoranaisesti kilpailija ;)) Olen henkilökohtaisesti aika hidas oppimaan, joten aloitin lukemisen jo nyt. Olisi mukava kuulla jonkin toisen pääsykoekevään kuulumisia myös blogin puolella :) Saatan tulla tsemppailemaan tai itkemään heikoilla hetkillä kun ei matiikka suju! -Tia

 16. Kiitos ihanasta kommentistasi, on erityisen kiva kuulla jonkun toisen olevan samassa tilanteessa :) Hih, olen kyllä tehnyt pienen muutoksen kaupungin suhteen, joten ties vaikka olisimmekin kilpailijoita ;D

  Minullakin alkaa lukeminen itse asiassa huomenna, joten opiskelujuttuja on varmasti taas tulossa bloginkin puolelle! Itsekin olen hidas lukemaan, joten täytyy olla hyvissä ajoin, onneksi osa asioista on vanhaa tuttua viime vuodesta :) Olisin kovin iloinen kohtalotoverin kuulumisista, joten niin tsempit kuin itkupotkuraivaritkin ovat ehdottomasti tervetulleita! Valtavan paljon tsemppiä urakkaan :)

 17. hei,

  asiani ei liity juuri tähän postaukseen ollenkaan, mutta ajattelin kysyä, että onko sinulla rakennekynnet?

 18. Heippa! Ei ole rakennekynsiä, ihan omia kynsiä väkertelen :) Useimmiten kynsissäni on ranskalainen manikyyri, sen tutoriaalikin löytyy tuolta Kauneus-kategoriaa selailemalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *