PEN-koulutus 16.1.

Iltaa!

Tulin pikaisesti vielä ilmoittamaan eräästä mahtavasta asiasta, valokuvauksesta innostuneet ja Olympuksen pieniin kaunokaisiin hurahtaneet korvat hörölle! Kamerakauppa Top Shot järjestää yhdessä valokuvaaja Matti Sulannon kanssa PEN-koulutuksen, jossa käydään läpi PEN mini- ja Lite-kameroiden toimintoja ja perusasioita valokuvauksesta.

Tilaisuus järjestetään Helsingin Malminkartanossa Top Shotin koulutustilassa 16. tammikuuta klo 18, kesto noin 2,5 tuntia. Koulutus on ilmainen Top Shotista Olympus PEN E-PM1/E-PM2/E-PL3/E-PL5 -järjestelmäkameran ostajalle (Huom! Ostokuitti mukaan).

Nyt äkkiä ilmoittautumaan, mukaan mahtuu 14 ensimmäistä, lisätiedot löytyvät täältä! Kameransa jo Top Shotista ostaneet voivat ilmoittautua lähettämällä sähköpostia yhteystietoineen osoitteeseen: myynti@topshot.fi. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, vaikka olisitkin ostanut kamerasi muualta. Siinä tapauksessa ilmoittaudu maksamalla koulutus verkkokaupassa ennakkoon, saat 15 euron alennuksen 45 euron kurssimaksusta käyttämällä alennuskoodia PEN, merkitse toimitustavaksi nouto myymälästä.

Aion itsekin ehdottomasti osallistua koulutukseen, sillä kuvausniksejä ei ole koskaan liikaa ja uutta opittavaa on aina! Nyt valmistautumaan ja laittautumaan, meillä on date night tänään! Ihanaa perjantai-iltaa :)

Edit // TÄYNNÄ, uusi koulutus täällä!

10 thoughts on “PEN-koulutus 16.1.

  1. Oi miten hienoa ! Laitoin heti s-postia kun tämän huomasin. Toivottavasti pääsen mukaan :) Pieni koulutus olisi nimittäin tarpeeseen :)

  2. Voi hittolainen kun en oo suomessa! Argh! Mä ja pun uutukainen olympus oltais niin kaivattu pientä opastusta

  3. Tämä tulisi kyllä mulle kuin tilauksesta, kaipaisin kipeästi tällaista koulutusta :). Epäröin kuitenkin, kun kuvaustaitoni (olemattomat sellaiset) ovat mitä ovat, ja tunnustan että olen aivan liian vähän tutustunut pikkuruisen PEN -minini toimintoihin :(

    Voisikohan tällainen lapsenkengissä tepasteleva valokuvaaja uskaltautua sinne? Jos kaikki ovat tuollaisia pro-valokuvaajia kuin sinä, niin kuunteluoppilaanakin oleminen varmaan kannattaisi…?

  4. Voi Lola, tottahan toki uskaltaudut mukaan koulutukseen! Tuskin siellä kaikki ovat mitään kokeneita kuvaajia, on tässä itse kullakin vielä opeteltavaa nappuloiden kanssa ;)

    Tämä koulutus tosin taitaa olla jo täynnä, mutta Top Shotin mukaan uusintakoulutusta olisi todennäköisesti tulossa kuukauden päästä :) Sinne voi jo ilmoittautua, lisätietoja löytyy täältä: https://www.topshot.fi/product/7465/olympus-pen–kayttokoulutus-2022013. Aivan ehdottomasti kannattaa mennä mukaan, siksihän siellä ollaan että opitaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *