Parin kuukauden päästä…

… lentää liihotan minilomalle Lontooseen!

Selasin kalenterin sivut melkein jo puhki pohtiessani ajankohtaa visiitille poikaystäväni luokse Lontooseen. Valmennuskurssiaikataulut ja niiden kanssa sumpliminen tuottivat hieman päänvaivaa, mutta lopulta löysin sopivan rakosen! Nyt on lennot sitten ostettuna ja parin kuukauden puurtamisen jälkeen pääsen nauttimaan muutamasta lomapäivästä lempikaupungissani ja tietysti parhaassa seurassa ♥

Viime helmikuun reissullamme kevät oli jo pitkällä, villakangastakin sijaan olisi pitänyt pakata trenssi ja kuivat kadut oikein huusivat ballerinoja. Toivottavasti myös maaliskuun lopussa saadaan nauttia auringosta ja keväisestä tunnelmasta! Big Ben, Oxford Street, Bicester Village ja kumppanit, täältä tullaan taas! ;)

42 thoughts on “Parin kuukauden päästä…

 1. Ihana Lontoo <3 Minäkin haluaisin sinne kovasti uudestaan! Toivottavasti toukokuussa tai syksyllä olisi mahdollisuus lähteä :)

 2. Mahtavaa, että pääset taas Lontooseen. Itse en tosiaan muutamaan vuoteen ole käynyt, mutta mieli kyllä tekisi. Siihen asti tunnelmiin pääsee kuviesi kautta.:)

 3. Oi, ihanaa! Antaa varmasti lukemisellekin erilaista boostia, kun on tuollainen lepohetki tiedossa lähitulevaisuudessa. :)

 4. Voi veljet, helmikuussa ballerina kelit!!! Minä kun yritin suostutella äitiä kanssani pikavisiitille Lontooseen maaliskuussa, niin hän ei suostu lähtemään koska siellä on muka kylmä. PAH! :D Kelpaisi siis minullekin tuollainen matka! <3 Varmasti tuo lisäboostia lukemiseen tuollainen pieni hengähdystauko :)

 5. eeei, olen kade!! mulla on kohta vuosi kun viimeks Lontooseen pääsin :-( kaipuu on sinne ihan kamala! Nauti matkasta :-)

 6. Hei!!

  Löysin blogisi eilen ja ihastuin siihen heti :-) Sulla on ihana tyyli kirjoittaa ja postaukset täyttä kauniita kuvia ! Jään kyllä lukijaksi ihan varmana.

 7. Mullakin on Lontoota tiedossa, jee. Ensi parin viikon päästä pikavisiitille ennen Amsterdamiin lähtöä ja maaliskuussa vanhempien kanssa moikkaamaan siskoa. Lontoo on kyllä ihana <3

 8. Kaupunki on kyllä niin vienyt sydämeni, joten tiedän tunteen ;) Toivottavasti pääsisitte pian reissaamaan sinne! :)

 9. Voi kun siellä kerran pääset käymään, niin voi tulla äkkiä kaipuu takaisin, niin ihana kaupunki se on! :) Tämä on minun neljäs kertani, hih.

 10. No kyllä vaan, onkin ollut kumman hyvä lukupäivä tänään ;D On ihana ylipäätänkin, kun on jotain mitä odottaa, niin menee aika nopeasti :) Olen kyllä ihan vähän kateellinen sinulle Pariisiin pääsemisestä!

 11. Hih :D Siellä oli helmikuun lopussa melkein 15 astetta ja aurinkoista, ja kun palattiin kotiin, oli vastassa karmea lumimyrsky pakkasineen kaikkineen. No siis, aika pureva ilmahan siellä voi olla ja lokakuun reissulla tuuli meni kyllä luihin ja ytimiin, mutta ei kai nyt maaliskuussa sentään.. ;) Nyt vaan suostuttelemaan mammaa!

  Nyt kyllä jaksaa antaa kaikkensa lukemiseen kun tietää, että parin kuukauden uurastuksen jälkeen pääsee hengähtämään murun viekkuun :)

 12. Kummia juttuja välillä noilla miehillä, oma poikaystäväni taas ei yhtään innostu lämmittelemälleni ajatukselle reissusta Pariisiin! Nyt vaan ahkerasti suostuttelemaan, tai sitten nappaat tyttökaverin mukaan, parempaa shoppailuseuraa ainakin ;)

 13. Oivoi, vuosi on liian pitkä aika ;) Kiitos ja toivottavasti pääset edes vähän Lontoofiiliksiin kuvien myötä sitten maaliskuussa :)

 14. Heippa ja oikein lämpimästi tervetuloa tänne! :) Kiitos ihanista sanoistasi, hurjan kiva kuulla että tykkäät :)

 15. Oi kuulostaa kivalta! Ja ihana, että sinäkin pääset sinne läheisiä moikkaamaan :) Lontoo on vienyt ainakin oman sydämeni ihan täysin, en tiedä mikä siinä kaupungissa niin kovasti viehättääkin :)

 16. Pariisi on kyllä ihana. <3 Onkos sun mies pitkään vielä Lontoossa? Tehän voisitte mahdollisesti tehdä romanttisen mini-tripin Pariisiin, sinnehän pääsee Eurostarilla muutamassa tunnissa!

 17. Voi olla,että päästään piankin jos tuo Egyptin tilanne ei rauhoitu:( No,ei minua haittaisi Lontookaan;)

 18. Oih miten ihanaa! :) Itse tulin Lontoosta sunnuntain ja maanantaina välisenä yönä takaisin ja voisin tältä istumalta lähteä takaisin :D Se paikka on kyllä vienyt sydämeni täysin :)

 19. Hei hitsi, tuohan olisi aivan loistava idea! Viivyn tosin tuolloin maaliskuussa vain nelisen päivää ja miekkonen tulee takaisin jo kesäkuussa, mutta voisihan tuota ajatusta kypsytellä.. ;) Pikavisiitti Pariisiin olisi kyllä aivan täydellistä!

 20. Katselinkin Instgramissasi kaihoisasti Lontootunnelmia :) Kiva että oli ilmeisesti onnistunut reissu! Kaupungissa ja sen tunnelmassa on vaan jotain niin ihanaa :)

 21. Oi ihanaa että pääset miekkosesi luokse :)
  Meki ollaa lähössä maaliskuussa, tarkemmin 18. päivä lontooseen, en malta odottaa! <3 Oon kerran aikasemmin ollu siellä, kolme vuotta sitten.

 22. Ääh, oon kade! Minäkin haluaisin uudestaan Lontooseen :) Se kaupunki on vaan niin ihana <33

 23. On kyllä aivan ihanaa, enkä millään malttaisi odottaa :) Voi mahtavaa, että teilläkin on reissu edessä! On se vaan kiva kun on matka merkittynä kalenteriin ja on jotain mitä odotella :)

 24. Kun haluat kauppikseen opiskelemaan, niin mitä niin kuin haluaisit tehdä “isona”?:) eli mitä duunia toivoisit kauppiksen jälkeen?

 25. Hmm, sitä en osaa sanoa vielä kovin tarkasti :) Valitsin kauppakorkean juuri siksi, että se avaa niin monia ovia ja kaupallinen ala ylipäätään kiinnostaa. Rakastan myyntityötä ja toivoisin ehkä työskentelväni tulevaisuudessa jotenkin sen parissa :) Mutta opiskeluidenkin myötä mieli voi vielä muuttua, että katsotaan mihin tässä vielä päätyy!

 26. Heei mitkä ne päivät on kun oot täällä?:-) että mennäänkö taas ihan ristiin,kun me mennään pääsiäslomalla käymään suomessa :s

 27. Heipsun! Tuun sinne 25.päivä maanantaina ja lähden torstaina 28.päivä :) Millon te liihotatte lomalle Suomeen?

 28. puuh no muistaakseni lento oli just tuolloin 25.3 :-/ miten nyt onkin näin hankalaa olla samassa maassa samaan aikaan!:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *