Pakkaspäivän asu

takki / Zara
farkut / Liu Jo
huivi / Gant
laukku / LV
saappaat / Piano

Viime päivinä olen potenut varsinaista talvidepistä, tai lähinnä pukeutumisen suhteen. En millään jaksaisi heittää enää niskaan paksuja takkeja, vaan mielessä siintävät värikkäät kesävaatteet, keveät vaaleat puserot ja villeimmissä haaveissani jopa shortsit ja hamoset. En malttaisi odottaa kevään tuloa ja sitä, että takin sijaan pärjää bleiserillä!

Sinne kuitenkin on vielä piitkä matka, joten tässä pieni esimerkki siitä, millaisissa varustuksissa toistaiseksi hiihtelen. Kapinoin toppatakkeja vastaan ja heitän villakangastakin päälle aina tietäessäni, ettei tarvitse liikkua paljoa ulkona. Kävimme keskustassa siskoni kanssa kiertelemässä ja kovia pakkasia varten puin viimevuotisen Zaran pitkän hupullisen villakangastakin. Kaveriksi meleerattua harmaata ja konjakinruskeaa, sekä ripaus väriä pakkasen punertamien Petteri Punakuono-nenäni ja poskieni myötä ;)

Kaunis Helsinki sen sijaan näytti taas parastaan sinisen taivaan ja täyden auringonpaisteen kera ♥ Oikein ihanaa lauantaita kaikille!

32 thoughts on “Pakkaspäivän asu

 1. Olet kaunis ja sinulla on todella kiva tyyli, juuri sellainen joka miellyttää myös omaa silmääni! :)

 2. Mä en kanssa jaksaisi enää tippaakaan toppatakkikelejä.. Toivonkin sydämestäni, että eilinen -28C oli tän talven viimeinen hirmukeli!

 3. Täälläkin odotetaan kevättä! Kaupoista olen löytänyt ihania juttuja, joita voi pitää kesällä. Harmikseni sinne on vielä matkaa.

  Toryja saa helsingistä! Kluuvikatu 1:ssä on ihana Feminett niminen liike, joka myy niitä ;) Kevät mallit ovat kuulema myös tulossa myöhemmin! Nyt täältäkin löytyvät yhdet Tory Burchin balleriinat!

  Aurinkoisin terveisin!

 4. Aahh, minä niin rakastan näitä Helsinki-kuvia (asunut jo kauan ulmomailla)! Ikävöin Helsinkiä ihan mielettömästi. Tosin näistä kuvista tulee vieläkin haikeampi mieli. Mutta silti, laita ihmeessä paljon Helsinki-kuvia. Tykkään niin kovasti :)

  Sitten niihin Ecotoolsin pensseleihin. Toivoit, että kertoisin mitä mieltä niisät olen, kunhan olen ne käyttöni saanut. Noh, tässä tulee: Tilasin tosiaan sen mukaanotettavan Kabukin, poskipunapensselin ja peitevoidepinsselin. Käytän vain mineraalimeikkiä. Nämä pensselit ovat rodellakin aivan loistavia! Ne toivmivat tehtävässään juuri oikein. Tulen varmasti ostamaan niitä jatkossakin. Eikä tuo Retractable Kabukikaan mitenkään huonosta materiaalista ole, ei ainkaan omasta mielestäni. Tulen ihan varmasti kuljettamaan sitä käsilaukussani jos tarve vaatii. Oikeastaan aika uskomatonta, että tuon tasosia pensseleitä voi saada noin edullisessti. Siis ihan oikesti, minusta noita voidaan verrata ammattitason penssleleihin. Eli suosittelen!

  P.S. Täällä on myös jo todella kevät mielessä. Vielä kaksi viikkoa sitten halusin pukea päälleni vain tummia värejä. Nyt en haluaisi nähdäkään niitä silmissäni, vaan unelmoin kauniista vaaleista, kesäisistä vaatteista. Ihan jo mielikin pelkästä unelmoinnista virkistyy :)

 5. Hrr, täällä ainakin aamusta mittari näytti sellaisia lukemia että oksat pois.. Minulla tulee aina jossain vaiheessa talvea tämä vaihe, että kapinoin ja käytän toppatakkeja vaan silloin kun on ihan pakko :D Noh, kevättä kohti ;)

 6. Itse en ole vielä oikein löytänyt kaupoista mitään kivaa kevättä varten, tuntuu että kaikkialla on vielä alet niin käynnissä. Odotan innolla uusien kevätmallistojen rantautumista :) Mutta kyllä se kevät sieltä vielä tulee!

  Hei mahtavaa, kiitos tuhannesti tiedosta! Ostitko nyt mustat Revat? :) Toivottavasti heille tulisi keväämmällä konjakinruskeita tai nudeja baltsuja! Jo oli aikakin saada Toryja Helsinginkin valikoimiin ;)

  Aurinkoista lauantain jatkoa!

 7. Onpa ihana kuulla, että siellä katsellaan näitä mielellään :) Kunhan ilmat vähän lämpenevät, niin että tarkenee kuvata ilman näppien jäätymistä kymmenien asteen pakkasessa, niin kuvia tulee varmasti lisää!

  Ja kiva, että olet ollut tyytyväinen siveltimiin! Poskipunasudin tilaamista voisin suunnitella itsekin, tähän mennessä olen käyttänyt vain Diorin paletin mukana tullutta minisutia. Ja olen ehdottomasti samaa mieltä, että hintalaatusuhde Ecotoolsilla on hyvinkin paikallaan! Verrattuna esim. juuri BareMineralsin omiin siveltimiin, jotka ovat useamman kympin kalliimpia ja eivät yhtään niin pehmoisia, puhumattakaan karvojen irtoilusta.

  Sanos muuta, onneksi unelmoida voi aina vuodenajasta riippumatta :) Ja ainahan voi vaikka vähän jo fiilistellä etukäteen hypistelemällä kaapista löytyviä kesävaatteita.. En malta odottaa!

 8. Pakko kyllä sanoa, että olet niin kaunis ja ihanan positiivinen! Blogistasi on lyhyessä ajassa tullut ihan suosikkini :) Olisiko sulla vinkkejä talvijuhliin pukeutumisessa? Pian olisi yhdet juhlat sukulaisten kesken ja pitäisi asua sinne miettiä. Mitä itse pukisit päällesi? Ajattelin kysyä, kun asusi ovat aina niin tyylikkäitä! :)

 9. Ostin mustat revat hopealla laatalla :) Kevättä odotellessa pääsevätkin käyttöön töihin. Mäkin haaveilen konjakinruskeista tai nudeista balleriinoista. Täytyy säännöllisesti käydä kurkkimassa ja kyselemässä milloin mahdollisesti ehkäpä saisi sieltä. Tykästyin nimittäin valtavasti kyseisiin balleriinoihin.

 10. Tosi kiva pakkaspäivän asu! :) Minäkin sain tänään nauttia aurinkoisesta Helsingistä ja huomenna toivottavasti jostain ihanasta brunssista;)

 11. Täälläkin yksi ulkomailla asuva, joka ihailee Helsinkiä kuvissa :)

  Nätti talviasu, mutta eikö sulla ole pipoa? Oon itse niin herkkäkorvainen, että pakko laittaa heti pipo, kun asteet hipoo pakkasta (ja useimpina päivinä oon pipo päässä vaikka olisi plusasteitakin :D)!

 12. Heipsis kaunokainen,
  me ollaan varaamassa ystävän kanssa matkaa pariisiin ja kyselisin vähän “neuvoja”, millä lentoyhtiöllä lensitte, oliks teillä pakettimatka vai erikseen lennot ja hotelli ja mistä sivulta varasitte? Entä onko jotain mitä suosittelet pariisista, paitsi tietysti eiffel-torni ja riemukaari!
  Kiitos jo etukäteen.

 13. (hei oon omilla tunnuksillani, score!) voi että miten voikaan tosiaan niitä bleiseri kelejä odottaa! ja kun on vielä tuliterät bleiseritkin kaapeissa odottelemassa ;-) ja itse odotan uusien toryjen käyttöön ottoa, kuin kuuta nousevaa. mutta on tuo talvijonnakin tyylikäs :-)<3

 14. Voi että, kiitos kovin herttaisista sanoistasi! Olen ihan otettu, kiva että olet löytänyt tänne blogini pariin :)

  Hmm.. Vaikea sanoa, kun en yhtään tiedä minkälaiset juhlat on kyseessä, virallisemmat vai hieman rennommat. Ilmeisesti kuitenkin hieman hienompaa asua vaativat? :) Itse luottaisin näin talvisaikaan kenties ihan pikkumustaan peittävien mustien sukkisten kera, sitä voi sitten vielä maustaa kivoilla asusteilla. Jos taas käy hieman rennompikin asu, laittaisin jonkin mustan kellohelmaisen paksumpaa materiaalia olevan hameen (miksei kynähamekin) ja jonkin nätin puseron. Jalkaan taas paksut sukkahousut ja tilanteesta rippuen korkkarit tai siistit juhlavat nilkkurit! Toivottavasti tästä oli edes jotain apua :)

 15. Heippa Sanna! Kiitos kivoista sanoistasi, ihana että liityit nyt ihan lukijaksi :) Täytyy käydä kurkkaamassa sinunkin blogiasi, mukavaa sunnuntaita!

 16. Oi kuulostaa aivan ihanalta :) Toivottavasti pääsitte nauttimaan jostain ihanasta brunssista, täällä herkuteltiin aamiaista ihan vaan kotisohvalla. Teille sattui aivan mielettömät säät ihastella Helsinkiä :)

 17. Ihana jos onnistuin välittämään ripauksen tunnelmaa Helsingistä sinnekin :) Pipoa käytän ehdottomasti silloin, jos en ole autolla liikenteessä ja on kovat pakkaset. Silloin on tietysti myös villakangastakin sijaan kunnon toppatakki ;) Tuossa takissa on onneksi ihanan muhkea huppu, jota voi vetää korville suojaksi!

 18. Heippa ihana :) Ensinnäkin, voi miten kateellinen olenkaan! Voisin lähteä tältä istumalta saman tien uusintareissulle Pariisiin, kaupunki on niin upea! Varasimme sekä hotellin että lennot Ebookersin kautta, sieltä voi tosi näppärästi ja helposti selailla parhaat vaihtoehdot. Lensimme Finnairilla, maksoimme muutaman kympin ekstraa siitä että oli suora lento ja lyhyt matkustusaika (verrattuna muihin lentoyhtiöihin siis).

  Eiffelille suosittelen ehdottomasti kiipeämään itse, näin välttää jonot ja säästää aikaa. Tasanteilta oli kiva ihastella maisemia ja ei se satojen rappusten kiipeäminen niin raskasta ollut kuin pelkäsin ;D Moni suositteli Tour de Montparnassella käymistä, sieltä näkee kuulemma maisemat yhtä hyvin kuin Eiffeliltä mutta jonoja ei ole laisinkaan. Se oli meidän hotellimme vieressä, mutta emme ennättäneet sitten sinne reissullamme.

  Jos haluaa shoppailla, kannattaa käydä outletkylässä (siitä löytyy tarkempaa tietoa tuolta matkailu-kategoriaa selailemalla ja kys. postauksesta), sen vieressä on myös iso ostoskeskus jossa on kaikki liikkeet mitä voi kaivata.

  Lisäksi Pariisissa on ihana ihan vaan istuskella tunnelmallisissa kahviloissa ja katsella ohikulkijoita, jos menette kesäaikaan niin kipaiskaa juusto-ja viini kaupassa ja pitäkää piknik jossain puistossa. Ja AINIIN, ehdottomasti suosittelen vierailua tavaratalo Printempsillä, jonka katolla on ravintola, josta on mitä upeimmat näkymät. Tästä sain lukijalta vinkkiä, kannattaa lukaista vielä postauksen kommentit, tulostin ne kaikki itse matkalle mukaan ja niistä nappailin kaikkia ideoita :) http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/06/pariisivinkkeja.html

  Tulipas nyt sekava kommentti, ihan innostuin pelkästä ajatuksesta Pariisista :D Kysy jos tulee vielä jotain mieleen, autan mielelläni jos voin!

 19. Score! :D No sanos muuta, te onnekkaat siellä Lontoossa pääsette varmaan jo parin kuukauden päästä niistä nauttimaan! Vitsit, en kyllä millään malttaisi odottaa uusien Toryjen hankkimista, kun vaan osaisi päättää värin.. ;) Kiitos Siirinen <3

 20. Välillä jalassa on piukempaa, välillä löysempää ;) Nämä ovat ihan normimallia, mutta ovat harmikseni löystyneet käytössä.

 21. Voi kiitos paljon vinkeistä! :) Luin eilen kaikki pariisipostauksesi uudelleen ja myös kommentit joten sieltä löytyi paljon hyviä vinkkejä.
  Finskin lentoja kattelin mut ne on aika kalliita verrattuna norwegianii.. :/ Outlettiin haluun ehdottomasti mennä käymään ja pitää kirjoittaa tuo kattoravintola ylös! Löysin netistä myös sivun missä myydään shampanjaristeilyjä hintaan 46 euroa, se olisi myös ihana! <3 :)

 22. Shampanjaristeily kuulostaa aivan upealta! Milloin olette suunnitelleet lähtevänne? Voi, minulle tuli ihan hirrmuinen Pariisikuume nyt :) Yritän koko ajan puhua poikaystävää yli, että lähdettäisiin käymään tänä vuonna Pariisissa, mutta hän ei lämpene ajatukselle ollenkaan :D

 23. Voi kun sulla on pienet kintut! Mutta tuttuun tapaan olet niin nättinä! :)

  Toivottavasti siellä on ollut ihana viikonloppu! :)

  -Jatta

 24. Heheh :) Ne ovat aina olleet rimppakintut! Kiitos Jatta, toivottavasti sielläkin on takana rentouttava viikonloppu ja akut on ladattu uutta viikoa varten :)

 25. Lähetään joko toukokuussa tai sitten vasta syyskuussa :) Luultavasti syyskuussa, koska sillon siellä on kuulemma tosi lämmin, halvempi majottua ja vähemmän ihmisiä ;)
  Haha täällä kans avokki ei lämmennyt pariisille :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *