Kotihiiren suosikit

Rakastan lämpöisiä ja pehmoisia kotivaatteita, mutta ehkä vielä himpun verran enemmän sydämentykytyksiä aiheuttavat suosikkitohvelini. Tossuni ovat vilahtaneet täällä lukemattomia kertoja, niin laiskoissa aamutunnelmissa kuin iltapäiväkahvillakin, ja ne kuuluvat ehdottomasti vakiovarusteisiini pyjaman lisäksi näin kotioloissa. Sujautan ne heti jalkaan aamusella ja pidän tohveleita jalassa lähes aina kotona ollessani, niin kesällä kuin talvellakin.<

Kuvissa näkyneet suloiset tohvelit ovat usein herättäneet kiinnostusta ja monet ovat kyselleet, mistä ne ovat oikein peräisin. Palmikoidut valkoiset tossut paljastuivat kuusen alta vuosi takaperin ja ne ovat UGG Australian. Ja kun näistä on niin kovasti kyselty, niin nyt bongasin tismalleen samat popot yhteistyökumppaniltani Zalandolta!

Mallin nimi on Cozy Knit ja niitä löytyy niin valkoisina kuin tummanruskeinakin. Omani ovat olleet, kuten sanottua todella ahkerassa käytössä, mutta säilyneet silti loistavassa kunnossa. Jos hinnan jakaisi niiden käyttömäärällä, ei jäisi varmaan montaakaan senttiä jäljelle… ;)

Kokoja oli aika heikosti, joten kannattaa toimia rivakasti, mikäli haluaa varpaille lämmikettä näille pakkaspäiville. Ja tarjoushaukka kun olen, metsästin vielä alennuskoodin, joilla töppösistä saa 10%:n alennuksen, zalandoalennuskoodi12 (yli 50€ ostoksista, voimassa 28.3.2013 saakka).

Nyt sujautan tohvelit jalkaan, majoittaudun sohvannurkkaan ja ryhdyn lukupuuhiin. Näissä tunnelmissa oikein ihanaa uutta viikkoa!

Linkit mainoslinkkejä

23 thoughts on “Kotihiiren suosikit

 1. Nämä tohvelit ovat kyllä maailman parhaat! Itse ostin nämä itselleni joululahjaksi, kun sattumalta törmäsin näihin Aleksi13 alennusmyynneissä! Kerrankin onnisti tätäkin tyttöä alennusmyynneissä, vaikka yleensä kartan niitä hullunmyllyjä viimeiseen saakka :D Tsemppiä luku-urakkaan ja kivaa viikkoa sinullekin :) <3

 2. Kaikki kotitossut ja töppöset on niin kivoja. Kotona on muutenkin ihana olla rennoissa ja lämpöisissä vaatteissa :)

 3. Nää on kyllä ihan parhaat <3 Brandoksella lähtöhinta on 139€ ja välillä sielläkin on alennuskoodeja, esim. omani sain 20% alennuksella ennen joulua! :)

 4. Onpa sinulla käynyt hyvä tuuri! Kerrankin tosiaan näin päin, minäkään harvemmin teen mitään mahtavia löytöjä alennusmyynneistä, tänä vuonna on kuitenkin ollut onnea matkassa :) Hih, olen täysin samaa mieltä tuosta maailman parhaat-tittelistä ;) Kiitos tsempistä!

 5. Näin on, itsekin vaihdan heti kotiin tultuani lämpöiset kotivaatteet päälle, joissa on kiva röhnöttää :)

 6. Omanikin on silloin vuosi sitten tilattu Brandokselta (ja itse asiassa myös alekoodilla, yllättäen;D), mutta siellä oli nyt niin surkeasti kokoja. Sinulla on käynyt hyvä tuuri ja varpailla mitä parhaimmat lämmittäjät! :)

 7. Hih, ihanasti sanottu :D Voin aina palata hetkeksi Lontootunnelmiin Starbucks-mukista kaffea juodessani! Kivaa viikkoa söötti Marsq! :)

 8. Hei,, mukava blogi sinulla, löysin vasta vähän aikaa sitten ja huomasin että luet pääsykokeisiin.. Itselläkin luku-urakka edessä. Olisi kiva jos tekisit jotain lukemiseen liittyvää postausta, vaikka lukupäivästäsi tai lukutekniikoistasi :)
  laural

 9. Voi sua! Oon ihastellu tossuja kauan ja kappas pitihän ne tilata! :D Mutta eikös se mene niin, että laatua kannattaa ostaa! Anniina

 10. Heipähei! Kiitos, kiva että olet löytänyt tänne ja tervetuloa seurailemaan :) Voisin hieman keväämmällä tehdä jonkinlaista postausta vaikkapa juuri lukupäivästäni, sitten kun lukurytmi on hieman vakiintunut ;) Palaan siis asiaan! Oikein kovasti tsemppiä sinnekin luku-urakkaan!

 11. Voiei, pahoittelen aiheuttamaani kuvetta lompakolle! :D Olen kyllä täysin samaa mieltä! Ja kuten sanoin, tossukat ovat jalassani joka päivä, joten jos jaetaan hinta käyttömäärillä, niin tämähän on varsin oikeutettu ostos ;) Kivat illanjatkot, Anniina!

 12. Hih onpa söpöt kyllä! Itse hyödynsin kuitenkin tarjouskoodia klassisiin korkoihin.. :)

 13. Nämä ovat kyllä varsinaiset söpöliinit :) Kiva, että alekoodi pääsi kuitenkin käyttöön! Kurkkasin blogiisi, tilasitko kenties ne harmaat kaunottaret joista hetki sitten kirjoitit? :) Todella nätit!

 14. Heissan, tämä ei nyt millään muotoa liity aiheeseen, mutta hankin juuri second handina itselleni samaisen kalenterin, kuin minkä olen nähnyt täällä blogissasikin vilahtavan :) Kysynkin nyt, että satutkos muistamaan missä hintaluokissa nuo kalenterin sisälehdet tällä hetkellä Vuittonilla pyörivät?=) Kiitos jo etukäteen!:)

 15. Nehän sieltä heti lähti tilaukseen, ei tarvinnut muuten kahta kertaa miettiä, eikä kenkiä enempää etsiä, ne pomppasivat heti etusivulla näytölle :)

 16. Heippa! Oi, oletpa tehnyt hyvän löydön! :) Sisälehtiä on kahta eri, perus täyttöpaketti maksoi muistaakseni jotain 35e:n paikkeilla ja kattavampi paketti, jossa on kalenterisivujen lisäksi maailmankartta ja muistiinpanosivuja yms, se maksoi jotain 50e:n suuntaan.

  Itse hankin tuon halvemman paketin, kun niissä oli suhteessa niin iso hintaero :) Ja vinkkinä, että LV:n kalentereihin käyvät myös ihan esimerkiksi Akateemisesta saatavat Filofaxin täyttöpaketit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *