Keväisiä haaveita

Heti alkuun suurkiitos eiliseen PEN-koulutukseen osallistuneille! Oli todella mukavaa saada kasvot muutamille lukijoille, toivottavasti iltanne sujui rattoisasti kuvausniksien äärellä ja kameran salat avautuivat ;) Koin itsekin muutamia ahaa-elämyksiä, suosittelen koulutusta lämpimästi kaikille sitä kaipaaville!

Nyt kuitenkin suunta toisenlaisiin, höpönhöpönaiheisiin. Tässä vaiheessa vuotta moni suuntaa jo katseensa kevääseen ja kesään, useat ovat jo väkerrelleet haavelistoja niin materian kuin omien tavoitteidenkin saralta. Innostuinpa itsekin tekemään listaa kevään ja kesän hankinnoista, sekä niistä realistisista että vain unelmoinnin asteella olevista. Mikäs sen parempaaa ajanvietettä kuin haaveilu näin opiskelun ohella!

Uusi kello on keikkunut haavelistallani jo jonkin aikaa. Pari vuotta sitten ylioppilaslahjaksi saamani Michael Korsin kello on palvellut urhoollisesti, mutta kaipaisin kuitenkin välillä myös vaihtelua ranteeseen ja ruusukulta on kutkutellut mielessäni. En vielä tiedä, hankkisinko saman mallin, JetSet Sport Watchin vai Chronograph Watchin tummansinisellä kellotaululla. Kellon tulisi kuitenkin olla sopivan pieni miniranteeseeni.

Laukkupäiväunissani siintää tällä hetkellä kaksi kaunokaista, Vuittonin Neverfull Mongramina sekä Mulberryn Mini Alexa Oakina. Neverfull toimittaa tällä hetkellä tulevan “palkintolaukun” virkaa, supersöpö Mini Alexa taas jää todennäköisesti vaan ihastelun tasolle. Laukkujen lisäksi haaveilen myös uusista ballerinoista kevätkelejä varten. Tory Burchin Revat ovat olleet kenties elämäni paras kenkäostos ja voisin panostaa näihin mukaviin baltsuihin myös toisessa värissä.

Iskin viime kesänä silmäni näihin kiiltonahkaisiin nudeihin, mutta ainakaan Shobopilla ei näitä enää ole.. Mahtaisiko jollakulla lojua nuo kaapissa koossa 36, vinkvink? ;) Konjakinruskeat olisivat toinen vaihtoehto, edelliset ovat jo vähän elämää nähneet.

Kesällä raita taas kuuluu suosikkeihini, etenkin seilorihenkisenä sinivalkoisena ja ottaisin mielelläni esimerkiksi tuon Gantin raikkaan, simppelin raitapaidan kaappiini. Myös kaikki keveät valkoiset paitulit ovat tervetulleita, kuvan Selected Femmen toppi näyttää täydellisen rennolta kesäksi!

Raitaa haluaisin myös kotiin ja tarkemmin sanottuna makuuhuoneeseen, nimittäin Lexingtonin American Authentic-lakanat ovat olleet haaveissani iäisyyden.

Tulipas siinä unelmia kerrakseen! Niitä “todellisia” haaveita löytyy toki myös, suurimpana niistä opiskelupaikan saaminen. Toivoisin myös pääseväni matkustelemaan sekä tavoitteenani olisi saada rutiinia liikuntaan. Näistä aiheista ehkä lisää toiste :) Mistä siellä unelmoidaan?

39 thoughts on “Keväisiä haaveita

 1. Menee kyllä maut nyt niin yksiin kuin olla ja voi ;) Näin jo unta, että kävin ostamassa tuon Neverfullin, hih. Pakko malttaa (ja säästää) toukokuuhun asti.

  Hyvää viikon jatkoa! <3

 2. Ihania unelmia! Itsekin himoitsen noita balleriinoja, varmaan sinä sen kuumeen itseasiassa aiheutit!:) Mutta unelmia on pakko olla, haaveilu on suuri voimavara! Täällä unelmoidaan matkojen lisäksi suurimmasta hankinnasta ikinä – ikiomasta kodista! Toivottavasti unelmasi toteutuvat ja saat sen opiskelupaikankin.

 3. Täälä unelmoidaan (jos tässä kevyemmässä puolessa pysytään kuitenkin) uudesta täydellisestä ruskeasta mekosta. Monsoonin vanhani, joka täydellinen polvimittaisena, kepeänä ja hihallisena työkäytössä alkaa olemaan ihan kamalassa kunnossa ja nyt sitten on toiveissa saada uusi sellainen. Metsästyksessäkin se on jo hyvän tovin ollut, ei vaan ole vielä kohtalaisella hinnalla sellaista joka olisi just ihan sellainen kun halua niin vielä kävellyt vastaan.

  Helpommin hankittavissa haaveissa on kiva raidallinen kauluspaita ja konjakin värinen vyö vanhojen tilalle. Luulen näiden olevan helpompia kuin tuon mekon metsästyksen :)

 4. Minulla roikkuu kaapissa ylimääräisenä yhdet oakin väriset bayswater ballerinat koossa 36 :D

 5. Kiitos vielä itsellesi PEN-koulutuksesta, se oli kyllä todella hyödyllinen, vaikka peruskäyttöä olinkin jo jonkin verran harjoitellut! Kannatti ajaa Tampereelta asti ;)

  Eikä haavelistakaan näytä yhtään hullummalta! Omana sijoituskohteena on nyt lähinnä matkakassa, mutta erityisesti nuo laukut ja kengät löytyy kyllä (epärealistisella) haavelistaltani…

 6. Oi tuo Korsin kultainen kello laivastonsinisellä taustalla on minunkin hankintalistallani! Tosin ei tällä hetkellä kovinkaan ajankohtainen..:D Tuo Neverfull Monogram itseltäni jo löytyykin ja täytyy sanoa, että se on ollut paras ostos Vuittonilta ikinä! Varsinainen tilaihme, joka on kaikenlisäksi vielä todella kaunis.

  Myös mustana nuo Burchin Revat täältä löytyy ja ajattelin tilata nämä ihanuudet myös konjakkisena. Päädyin kuitenkin ostamaan Korsin Fulton Moc-ballerinat konjakin värisenä, ja olen enemmän kuin tyytyväinen!:) Yhtä ihanat jalassa, kuin Burchitkin! Niitä saa mm. Nellyltä :)

  Pidän sinulle peukkuja, että kauppiksen ovet tänä vuonna avautuvat!:) Ahkeruus palkitaan!

 7. Täällä haaveillaan uudesta kellosta myöskin, tosin hopean värisenä. Korsilla on muutama ihana yksilö, joita olen harkinnut. Tory Burchin Revat ovat täällä myös haaveissa. Laittelinkin jo viestiä niistä Tampereelle, mutta sieltä ei ainakaan kovin nopeasti vielä vastailtu. Kuulin myös villiä huhua, että eräs liike saattaisi myydä niitä helsingissä! Laitoinkin kyseiseen liikkeeseen äsken sähköpostia varmistaakseni asian. Ja nyt odottelen peukut pystyssä vastausta. Muutoin edessä saattaa olla pian tampereen reissu, pelkään tilaavani netistä väärän koon :) Ihania haaveita sinulla ja kelpaisi varmasti nuo kaikki myös minulle! Mukavaa päivää sinulle Jonna!

 8. Tampereen Cottonilla voisi olla sinulle Tory Burchin Revat konjakinruskeina! :)
  Itselläni haaveissa on valmistua tänä vuonna ja materiaalipuolella sen sijaan Tory Burchin Revat mustana, myöskin nuo Lexingtonin lakanat, mutta vain beige-valkoisilla raidoilla ja herra Louisilta Pochette ja Neverfull GM :)

 9. Hih, ryöväsin sinun kollaaseistasi nuo kaksi suosikkipaitaa! Voiei, ai näit jo unta :D Laukun hankkiminen tuntuu kyllä niin paljon kivemmalta, kun siihen on rauhassa säästänyt ja ehtinyt haaveilla. Minua kutkuttelee tuo Neverfull kovasti, mutta tahtoisin Monogramin mielummin käytettynä..

  Samoin sinulle Annesein <3

 10. Hih, pahoittelen kuumeen aiheuttamista ;) En ole kyllä turhaan kehunut noita Toryja, kävelin niissä valehtelematta koko kesän ja en saanut rakon rakkoa. Sinäpä sen sanoit, unelmia saa ja pitääkin olla :) Toivottavasti haaveet toteutuisivat puolin ja toisin, ihanaa loppuviikkoa!

 11. Voi harmi, ettei mekkosta ole löytynyt! Useinhan se menee niin, että kun jotain oikein kovasti etsii, ei sitä millään löydy. Asian unohduttua se saattaakin sitten tupsahtaa eteen kun sitä vähiten odottaa :) Gantilla näytti olevan paljon kivoja raidallisia kauluspaitoja myynnissä, edullisemmista taas liputan itse H&M:n yksilöiden puolesta. Toivottavasti löytyy, kivaa loppuviikkoa Dahlia! :)

 12. Ooiih, olen ihastellut niitä useasti! Harmi vain, että niiden hinta käytettynäkin on kyllä yli budjettini :/ Toivottavasti popot löytävät uuden kodin!

 13. Ai tulit vielä kauempaa asti, vautsi! Tosi kiva kuulla että tykkäsit, ei tullut sitten hukkareissu Helsinkiin ;) Kävinkin lueskelemassa blogiasi, kuvausopit pääsevät siis oikein tositoimiin Ranskassa! Kuulostaa aivan upealta :) Matkakassan kartuttaminen on aina hyvä vaihtoehto, itsekin haaveilen jostain ihanasta reissusta kesää varten.

 14. Omalla haavelistallani on toinen mm. toinen Bayswater, joku ihana huivi kevääksi ja kesäksi sekä nuo samat Toryn ballerinat mutta varmaankin mustana. Eipä tuo mini Alexakaan pahalta näytä…;)

 15. Se on minustakin todella kaunis ja sininen kellotaulu toisi vähän vaihtelua :) Koko vain mietityttää, haluaisin uuden kellon olevan samaa kokoluokkaa kuin nykyiseni. Neverfull on kyllä LV:n malleista käytännöllisin, omaanikin olen ollut niin tyytyväinen! Haluaisin Monogramin kuitenkin käytettynä ja nätin patinoituneen yksilön metsästäminen voi olla aika projekti..

  Minulla on itse asiassa tällä hetkellä juuri Korsin konjakinruskeat ballerinat, mutta olen niin pettynyt laatuun sekä “mukavuuteen”, etten tule merkiltä toisia ballerinoja hankkimaan :/ Omani ovat tosin parin vuoden takaiset ja uudemmissa pohjaa olisi kyllä ilmeisesti vähän paranneltu.

  Suurkiitos peukuista, tsemppasi palaamaan kahvitauolta takaisin kirjojen ääreen ;) Ihanaa loppuviikkoa sinulle, Sara!

 16. Korsilta löytyy todella nättejä hopeisia kelloja :) Mitämitä, myytäisiinkö Toryja jossain Helsingissäkin nykyään?! Jos villi huhu osoittautuu todeksi, kerrothan minullekin ;)

  Omat ballerinani tilasin juuri postitse Cottonilta viime keväänä, joten se onnistuu niinkin. Siellä pelasi asiakaspalvelu nopeasti ja ystävällisesti! Itsekään en ollut varma koosta, joten en uskaltanut mistään ulkomailta ruveta tilaamaan, Cottonille onnistui kuitenkin myös palautus (postimaksu palautuksesta piti muistaakseni maksaa).

  Toivottavasti baltsut löytyvät vielä jostain putiikista :) Ihanaa ja aurinkoista päivää sinnekin!

 17. Selected Femme toppi on kyllä todella kaunis, löysitkö sen jostakin verkkokaupan valikoimista, vai? Peukut pystyyn koulupaikan suhteen täältä sulle, tsemppiä luku-urakkaan :)

 18. Cottonilta itse asiassa tilasinkin viime vuonna mustakultaiset Revani, joten ajattelin ehkä taas keväämmällä lähestyä heitä uusien baltsujen tiimoilta ;) Haaveesi kuulostavat todella hyviltä ja etenkin kun valmistut, niin sinullahan on loistava tilaisuus palkita itsesi jollain ihanalla :) Minulla on eräät roimasta alesta bongatut Lexingtonin lakanat juuri beigevalkoisina, aivan suosikkini! Mitäs kuosia olet ajatellut Neverfullista tai Pochetesta? :)

 19. Itsekin olen unelmoinut Michael Korsin kellosta jo kauan ja ehkä keväällä olisi vihdoin aika palkita itseni ylppäreiden jälkeen..;)

  Ja aiheesta poiketen, eikö Zalando olekin yhteistyökumppanisi? Itse nimittäin tilasin nettikaupasta kasan treenivaatteita ja paketista paljastui aivan vääriä tuotteita, jotka tietenkin laitoin heti palautukseen. Minkälaisia kokemuksia sinulla on kyseisestä nettikaupasta? Luulisi kuitenkin laajan mainonnan takia Zalandon olevan erittäin luotettava?

 20. Ai että mitä ihania haaveita :) omalta listalta löytyy myös LV:n haaveita niin neverfull kuin myös tuo monogram pochette.. Molempia ei vaan raaskisi ostaa enkä tiedä kumpi vie voiton :D tää ei nyt ihan tähän postaukseen liity mutta luin aiemmista postauksista sun pienestä korttikotelosta, ootko ostanu sen mistä? :)

  -Janscu

 21. Ihanalta näyttää kesän haavelistasi; voisin saman tien ottaa tuon neverfullin olalle keikkumaan ja sujauttaa noi baltsut jalkoihin!

  Ja kiitos sinullekin vielä eilisestä :) Tuolla aiemmin kommentissani pohtiessani koulutukseen tuloa, olin siis kyllä jo ilmoittautunut mutta epäröin vielä. Onneksi kuitenkin tulin, neuvot tulivat totisesti tarpeeseen tällaiselle mämmikourakuvaajalle ;)

 22. Sehän olisi ihan loistava ajankohta palkita itsensä ;) Minkälaisesta Korsin kellosta olet haaveillut?

  Zalando on tosiaan yhteistyökumppanini. En ole sieltä itse vielä tilannut, joskin minullakin on juuri ostoskorissa pyörimässä kasa treenivaatteita odottelemassa tilauksen naputtelemista! Tosi kurja kuulla, ettei tilaus mennyt ihan putkeen :/ Omaa kokemusta ei siis ole, mutta mitä olen esimerkiksi muilta blogikollegoilta kuullut, niin heillä tilaukset ovat sujuneet aina moitteettomasti.

  Pistä vaikka asiasta palautetta Zalandolle, eihän ylimääräinen vaiva ikinä ole kivaa asiakkaalle. Sinulla on varmaan käynyt vaan huono tuuri, toivotaan että seuraava tilaus menisi nappiin ja saisit kasan uusia kivoja treenivaatteita ;)

 23. Samoja ihania haaveita löytyy siis sieltäkin :) Neverfull ja Pochette ovat molemmat loistavia vaihtoehtoja, joskin kaksi hyvin erilaista laukkua. Mieti onko sinulla enemmän tarvetta isolle vai pienelle laukulle!

  Minulla on käytössä enemmänkin sellainen credit card slip, näkyy esim. tässä postauksessa http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/07/tilaihme.html. Se on Ordning&Redalta ostettu, heidän kauppansa löytyy esimerkiksi Helsingin keskustan Akateemisen kirjakaupan alakerrasta! :) Akateemisessa myydään kyllä myös ihan kotelomallisiakin.

 24. Noiden kahden kombo olisikin aika herkullinen! ;) Voi vinde, olitko eilen koulutuksessa! Harmi kun en ollenkaan tajunnut, siinä kun ei tullut esiteltyä tai mitään nimiä esille ja sinullakaan ei ole tainnut näkyä kasvoja blogissa :) Hih, olipas hauska kuulla! Ajattelin nimittäin vielä itsekseni, että harmi ettet ehtinyt ilmoittautumaan tuohon koulutukseen. Mutta aivan mahtava juttu, jos eilisestä oli hyötyä, nyt vaan ahkerasti kuvailemaan! :)

 25. Pakko kysyä noista Tory Burchin balleriinoista, että venyvätköhän isommiksi käytössä? :)

  Cottonille otin jonkin aikaa sitten yhteyttä, mutta eivät vielä ole vastanneet.

  Ja infoan sinua lisätietoa saatuani!

  Mukavaa iltaa!

 26. Hmm, minusta ne eivät ole oikeastaan venyneet, vaikka niillä tosiaan koko kesän talsinkin. Siinä takaosassa kun on se kumilenksuosa, niin se varmaan vaikuttaa siihen että kengät muotoutuvat jalkaan sopiviksi löystymättä kuitenkaan liikaa :) Tietysti nahan pitäisi aina antaa jonkin verran periksi!

 27. Hei! Kysyisin, että tiedätkö tarkkaa hintaa tuolle neverfull laukulle gm koossa? :)

 28. Heippa! Ihan eurolleen tarkkaa tämänhetkistä hintaa en tiedä, mutta LV:n ranskankielisillä nettisivuilla hinnaksi ilmoitetaan 610e. Suomen hinnan saa lisäämällä muutaman kympin päälle :) Huh, kylläpä se on taas noussut siitä, kun omani ostin pari vuotta sitten!

 29. Valinnan vaikeus varmasti iskee, jos lähden kelloa hankkimaan, mutta päällimmäisenä haavelistalla on Chronograph Watch vaalealla kellotaululla!

  Varmasti tällainen epäonni tilauksen kanssa on epätavallista, mutta toivotaan, että palautus sujuisi ongelmitta. Ja juurikin ylimääräinen vaiva ja se, etten saanut treenivaatteita heti käyttöön harmittaa. Pitääkin laittaa palautetta, mutta seuraavalla kerralla suuntaan varmaankin ihan konkreettisesti kauppaan.. Toivottavasti oma tilauksesi onnistuisi!

  Luinkin juuri treenipostauksesi ja itsekin oikein aktiivisena himotreenaajana pakko sanoa, että kivat treenivaatteet tuovat hirveästi motivaatiota! Oikein välineurheilua..:D

 30. Hei Jonna! Ihana tuo sinun haavelistasi. :) Itselläni roikkuu muutama sama juttu omalla haavelistallani, joista yhden pääsinkin juuri toteuttamaan. En tiedä oletko huomannut, mutta Stockalla on vielä tämän kuun loppuun kantisalessa nuo Lexingtonin lakanat.

  Kiitos ihanasta blogistasi! Jatka samaan malliin ja kamalasti onnea kevään koitokseen ja pääsykokeisiin. :)

 31. Hei Emppu! Kiva kuulla, että samoja haaveita löytyy sieltäkin :) Tiedätkö, Stockan kantiksesta tuo lakanahimo palasikin pitkästä aikaa mieleeni ja kävin itseni kanssa kovaa taistelua :D En kuitenkaan raaski niitä vielä hankkia, vaan yritän malttaa odotella kesään. Hih, olen aikaisemmin ostanut jo lohdutukseksi sarjan tyynyliinat, pussilakana vielä puuttuu ;)

  Kiitos itsellesi ihanasta kommentista ja tsempistä! Leppoisaa viikonloppua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *