Instagram Snapshots

Viime kerrasta on taas aikaa vierähtänyt tovi jos toinenkin, kun olen jakanut täällä pieniä palasia Instagramistani. Toiset tekevät näitä viikottain, mutta minä mattimyöhänen hieman jälkijunassa näin kuukauden välein! Tässä taas muutama satunnainen räpsy kuluneiden viikkojen varrelta.

1. Drinksuilla ystäväni kanssa
2. Sunnuntai-iltainen hemmotteluhetki
3. Katsaus päivän asusteisiin
4. Välipalatauko, iso kuppi kahvia ja mozzarellaleipiä, mmm!

5. “Jos vielä kerran heittäisit?”
6. Huonon lukupäivän tunnelma… :D
7. Arskat ovat olleet viime päivinä autoa ajaessa vakiovaruste!
8. Teehetki Esplanadilla

9. Ihkaensimmäisiä aurinkoisia päiviä
10. Virtuaalista makutuomarointia, ostankovaienköosta-viesti ystävälle
11. Kokkailua poikaystävän kanssa joulukuussa
12. Uudenvuoden juhlintaa paljettien kimalluksessa

Profiilini on tosiaan yksityinen, mutta hyväksyn mielelläni seuraajat! Minut löytää sieltä nimimerkillä @jonksteri. Oli hurjan kiva, kuinka moni teistä ryhtyi meikäläistä siellä seurailemaan ja mikä parasta, löysin uutta seurailtavaa omallekin listalleni! Oli ihana saada myös kasvot muutamille anonyymilukijoille :) Varsin koukuttava sovellus kyllä, kuvia selaillessa saisi kulumaan aikaa vaikka kuinka!

40 thoughts on “Instagram Snapshots

 1. Tälleen kerran kuukaudessa on hyvä :) varsinkin jos seuraa kyseistä bloggaajaa jo Instagramissa, niin ei tarvitse jatkuvasti kahdesta paikasta samoja kuvia katsella!
  Olen löytänyt sinut Instagramista, mutta jotenkin itselle on vaikeampi alkaa seurata niitä henkilöitä joiden profiili on yksityinen!

 2. Mä oonkin koittanu etsiä sun instagram-tunnusta, nyt liityin seuraajaks :-)

  -anna

 3. No hyvä jos tämä rytmi miellyttää :) Itsekään en jaksa pelkkiä Instagram-kuvia katsella blogeissa.

  Ymmärrän hyvin, olen kuitenkin päätynyt pitämään sen ainakin toistaiseksi vielä yksityisenä, sillä Instagramissani on kuitenkin myös henkilökohtaisempia kuvia. Näin ollen on kiva jotenkin “hallita” sitä, ketkä niitä näkee :)

 4. Itsellä unohtunut instagram jotenkin kokonaan, pitäisi kyllä ryhdistäytyä sen kanssa! Mutta aloin seuraamaan sua :)

 5. Onpa mukavaa että sulla välittyy näistä Instagram-kuvistakin sellainen sama kiva tunnelma mikä blogisi kuvissa muutenkin on! (: Ite tykkäisin kans hirmuisesti käyttää Instagramia, mutta ainakaan toistaiseksi se ei toimi Lumialla kuin puolittain: muita pystyy seuraamaan mutta omia kuviaan ei voi jakaa. :/

 6. Ei ole omaa autoa, perheen autolla huristelen menemään :) Kiitos, bleiseri on minustakin ihana piristysruiske!

 7. Jee, kiva kun aloit seuraamaan! :) Minullakin menee vähän kausittain tuon Instagramin kanssa, välillä se unohtuu ja nyt taas olen ihan fiiliksissä!

 8. Oi miten ihanasti sanottu, kiitos! :) Höh, onpa kurjaa ettei omien kuvien lataaminen toimi :o Minulla Instagram ei yhdessä vaiheessa toiminut kuvien laittamisessa ollenkaan, se tuppasi aina kaatumaan, mutta lopulta sain googletettua jostain ohjeet :)

 9. Päädyitkö pitämään tuon punaisen bleiserin? Sattuuko sinulla olemaan parempaa kuvaa tuosta ensimmäisestä asusta, jossa on valkoinen bleiseri? Näyttää hirmu kivalta asulta ja olet myös niin kauniina :)

 10. Mitäh?! Onko tuo suloistakin suloisempi koira Sinun? Voi jestas, että osaa olla kaunis koira! Tuommosen puolesta sitä tekisi vaikka mitä, voih…

  Hyvää alkanutta viikkoa!

 11. Vaaleat sävyt piristävät kyllä näin talven keskellä :) Kiitos kivoista sanoistasi, hurjan mukava kuulla että tykkäät!

 12. Tämä suloisuus ei valitettavasti ole minun, vaan siskoni :) Hurmuri toisen samanrotuisen kanssa oli hoidokkinani pari viikonloppua takaperin <3 Tuota katsetta ei kyllä voi vastustaa, oli vaikea olla heittämättä palloa kerta toisensa jälkeen ;)

  Sitä samaa sinulle, Mrs. Brown!

 13. Heips! Et muista ihan väärin, haaveilin nimittäin viime kesänä myynnissä olleista nudeista kiiltonahkaisista Tory Burcheista. Niiden saatavuus on kuitenkin aika huono, joten siirryin unelmoimaan konjakinruskeista entisten puhkikulutettujen tilalle, hieman eri mallisista kuin linkkaamasi, http://www.shopbop.com/reva-tumbled-self-logo-flat/vp/v=1/845524441912447.htm?folderID=2534374302125571&fm=other-shopbysize&colorId=21518. Odottelen kuitenkin alekoodia tuonne Shopbopille, alehaukka kun olen ;) Kiitos kun ystävällisesti linkitit nuo! :)

 14. Hihii tuttuja kuvia, lisäsin sut sillon viimeks kun täällä blogissa mainitsit sun tunnuksen ;)
  Hei mä oisin jossain vaiheessa tilaamassa toryja shopbopilta ja en tienny ollenkaa et sielläkin on jotain alennuskoodeja, viittitkö täällä sit mainita kun niitä tulee? :)

 15. Hihih, minäkin kurkin aina välillä kuviasi siellä! Kivaa kun saa lukijoistakin vähän enemmän “irti” tuota kautta :)

  Joo, siellä on aina välillä -20% alekoodeja, viimeksi ainakin oli sellainen jossa oli tietty summa määriteltynä. Mulle tulee omaan sähköpostiin Shopbopilta uutiskirjeet, niin ainakin toivon saavani heti sitten tietää, jos ja kun alekoodia taas tulee! Ja aivan varmasti vinkkaan siitä sitten teillekin :)

 16. Moikka! :) Saako tiedustella, että minkä kokoiset nuo Ray Banin aurinkolasisi ovat? :) Itse tahtoisin suurimmat (kun eikös niitä ole neljää eri kokoa), mutta myyjä sanoi, että pääni on liian pieni niille sangoille, ne siis tipahtavat päästäni.. Mietin kuitenkin, että onkohan mahdollista “kaventaa” sankoja..

 17. Heippa! Tottahan toki saa :) En ole ihan varma kuinka montaa kokoa noita nyt onkaan, mutta omani ovat 58mm, siitä on vielä isommat 62mm. Ja en ole ihan varma mitä myyjä sinulle tarkoitti, mutta kaikki aurinkolasit ovat olleet minunkin päähäni aina “isoja” ja valahtaneet nenälle. Olen kuitenkin käynyt kiristämässä sankoja optikon luona veloituksetta ja nyt arskat ovat ihan sopivat :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua!

 18. Eksyin sattumalta ja monen mutkan kautta blogiisi, pakko sanoa että tämä vaikuttaa tosi ihanalta :) Silmille pomppasi (varmaan viime kevään traumoista johtuen :D) nuo kansiksen pääsykoekirjan käyrät, tuli mieleen toivottaa tsemppiä lukuihin, toivottavasti paikka irtoaa!

 19. Hih, kiva että päädyit tänne ja vieläpä noin monien mutkien kautta, lämpimästi tervetuloa! :) Oivoi, näiden käyrien ja käppyröiden kanssa täällä tosiaan taistellaan ja tsemppi tulee kyllä tarpeeseen! Kiitos hurjasti siitä ja ihanista sanoistasi :) Leppoisaa viikonloppua!

 20. Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja vaikuttaa huippukivalta! :) Näyttää kyllä tutulta noi kansiksen kirjan käyrät ;D Saako kysyä, että mihin kaupunkeihin aiot hakea?

 21. Hih, kiva että olet löytänyt tänne, tervetuloa! :) Saa toki kysyä, joskin en vielä tiedä itsekään mistä ensi syksynä itseni (toivottavasti) löydän :D Vaihtoehtoina on Lappeenranta, Vaasa ja Turun kansainvälinen linja, mutta en ole vielä osannut päättää :) Oletko itse jo sisällä vai paiskitko samojen kirjojen kanssa?

 22. Olen ihan uusi lukija tässä blogissa ja tämä vaikuttaa todellatodella kivalta!:) ja olet ihan superkaunis! Hyväksytkö lukijoiden seurausta instagramissa vaikka profiilisi on yksityinen?:) -maippi

 23. Olen ihan uusi lukija tässä blogissa ja tämä vaikuttaa todellatodella kivalta!:) ja olet ihan superkaunis! Hyväksytkö lukijoiden seurauksia instagramissa vaikka profiilisi on yksityinen?:) -maippi

 24. Heippa maippi ja oikein lämpimästi tervetuloa seurailemaan! :) Kiva jos tykkäät, kiitos kauniista sanoistasi! Ja kyllä vaan, pidän profiiliani Instagramissa yksityisenä mutta hyväksyn mielelläni seurauspyynnöt :) Hauskaa viikonloppua sinne!

 25. Ehdottomasti tykkään, kiitos! :) ja kiitos myös seurauspyynnön hyväksymisestä, ihania kuvia! Kivat viikonloput sinnekkin :) -maippi

 26. Samojen kirjojen kanssa paiskin myös, jospa toinen kerta toden sanoisi! Itse haen Lappeenrantaan :)

 27. Muistatko yhtään miten/mistä sait ohjeet ongelman korjaamiseen? Itsellä sama ongelma pitkien googlettelujen jälkenkin. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *