“Because the feeling afterwards is amazing”

Kuulun juuri siihen surkuhupaisaan joukkoon, jotka näin uuden vuoden vaihduttua löytävät (tai yrittävät löytää) itsestään sen sisäisen liikkujan ;) Olen monta viikkoa viljellyt läheisilleni lausetta, “Pitäisi hankkia taas salikortti“, mutta jostain kumman syystä kortti ei ole ilmestynyt lompakkooni itsestään, köhköh. Nyt olen päättänyt hankkia jäsenyyden läheiselle pian avattavalle kuntosalille, mutta sitä odotellessa tein tuttavuutta erään vempeleen kanssa…

Joululahjakääreistäni paljastui nimittäin kahvakuula! Muistan joskus salilla käydessäni katselleeni vaivihkaa nurkassa nököttävää kapistusta uskaltamatta kuitenkaan tarttua siihen. Nyt kynnys näin kotioloissa neljän suljetun seinän sisällä matali huomattavasti ja pistin kuulan heilumaan! Harmikseni mukana tullut DVD ei ottanut toimiakseen, joten yritin selvitä vain kirjallisilla ohjeilla. Youtube on varmaan täynnä treenivideoita, joten täytyypä kurkistaa sinne…

Vaikka muuten pidän yleisesti ottaen aika neutraaleista sävyistä pukeutumisessani, niin urheiluvaatteissa saa olla väriä ja räikeitä sellaisia! Kivoja treenivaatteita löytyy kaapistani jo entuudestaan, mutta tunnustaudun lukeutuvanii myös niihin, jotka nostattavat motivaatiota uusilla vermeillä.

Kaikista paras motivaation lähde liikkumisen aloittamiseen on kuitenkin se, kun lihakset pitkän tauon jälkeen seuraavana aamuna ilmoittavat olemassaolotaan! Fiilistä nostattavat myös monille tutut Reasons To Be Fit -lausahdukset inspiroivine kuvineen. Näissä tunnelmissa toivottelen kivaa ja pirtsakkaa viikonloppua :)

31 thoughts on ““Because the feeling afterwards is amazing”

 1. Kahvakuulalla saa kyllä tosi tehokkaan treenin, jos sitä osaa käyttää! Mä oon ainakin just netistä löytänyt paljon vinkkejä kun joskus enemmän kahvakuulailin. :) Ainoa huono puoli oli se, että mulla tuli tosi helposti alaselkä kipeeksi siitä kun ilmeisesti riuhdoin vähän minne sattuu…

  Tsemppiä treeneihin! :-)

 2. Minullakin liikunta on tosi kausittaista.. Viime keväänä ja alkukesästä kävin ahkerasti salilla ja sitten loppukesän ja syksyn aikana en käynyt juuri ollenkaan. Nyt on taas salikärpänen päässyt puraisemaan ja yritän tänä vuonna, että kävisin kesälläkin säännöllisesti, niin sitten ei ehkä tulisi samanlaista syksytaukoa kun viime syksynä :) Liikunnasta tulee kyllä aina niin mahtava olo ja se pitäisi muistaa aina kun meinaa sohvan nurkka houkuttaa enemmän :) Tsemppiä kotitreeneihin (ennen kun lähisali aukeaa), itselläni ei kotitreeneistä ole koskaan tullut yhtään mitään :D

 3. Hih, meikäläinen kokeili 20kg:n kahvakuulaa tässä yks päivä… Siirryin suosiolla 8 kiloon :D

  Itse en käy salilla säännöllisesti, vaan harrastan akrobatiaa ja tankotanssia, jo 1.5 vuotta tullut harrasteltua :) Varsinkin tankotanssissa pyrin niin korkealle kuin mahdollista.

  Tykkään kuitenkin punttaamisesta, tarkoituksena olisi siirtyä 10kilon painoihin(kunhan tämä kamala flunssa hellittää! :/). Oon nyt alkuvuonna kokeillut niiiin montaa eri lajia(kaikkea bodypumpista sambiciin), että suosiolla pysyn akrobatiassa ja tankotanssissa, joskus käyn puntillakin :D Ja mä kanssa motivoin itseäni, juuri eilen tuli postista kahdet uudet pöksyt :p

  Olipa kivan erilainen postaus. :)

 4. Kahvakuula on aivan huippu! Omistin sellaisen pitkän aikaa ennen kuin sain opetelluksi liikkeitä. Sillähän saakin ihan hyvän treenin aikaan. :)

 5. Hahah, mä oon ihan samanlainen. “Pitäis kyllä hommata salikortti, kunhan löydän vaan kivan, joka on hyvällä sijainnilla”. :D

  Kahvakuulaa olen kerran kokeillut ja se tuntui kyllä mainiolta. Ehkäpä sen kanssa tutustumista pitäisi jatkaa..

 6. Itsellä on ihan sama homma noiden urheiluvaatteiden suhteen, että niissä saa olla sitten sitä väriä ihan kunnolla :P

 7. No tehokkaalta se kyllä tuntuikin! Yläkropan liikkeiden kanssa oli vähän hakemista, enkä moniakaan liikkeitä uskaltanut tehdä juuri ettei olisi mennyt ihan päin mäntyä. Täytyypä siis suunistaa sinne youtuben puolelle, josko sieltä löytyisi hyviä treenivideoita!

  Kiitos ja oikein ihanaa viikonloppua! :)

 8. Minulla olisi juuri tavoitteena saada liikunta osaksi arkea, kun se ei ole sitä koskaan kovin vahvasti ollut. Kesällä voi tuntua tylsältä raahautua salille, kun ulkonakin olisi nätti ilma ja vaikka lenkki houkuttelisi enemmän :) Hih, odotan kyllä salin aukeamista innolla! Siihen asti yritän jaksaa tarttua tuhoon kuulaan ;) Kivaa viikonloppua, Mimmunen!

 9. Voi kauhistus, olisinkohan itse jaksanut edes nostaa sitä! :D Ttankotanssi onkin kiehtova ja ilmeisesti aika rankka laji, joten nostan kyllä hattua sinulle :) Pitäisi kyllä pistää tilaus menemään noista treenivaatteista, olen silmäillyt monia kivoja värikkäitä vermeitä!

  Kiva jos tykkäsit, tällä kertaa tosiaan vähän erilaisempi aihepiiri :) Mukavaa viikonloppua!

 10. Vaikuttaa kyllä loistavalta välineeltä :) Opettelitko liikkeitä joidenkin videoiden avulla vai ohjeista vai miten? Kaipaisin ohjeistusta erityisesti yläkropan liikkeisiin, joten täytyy kurkistaa sinne Youtuben puolelle.

 11. Hihi, kuulostaa tutulta :D Itse en voi vedota enää tuohon sijaintiin, kun tosiaan on aukeamassa uusi sali ihan lähistölle ;) Eikun kahvakuulailemaan vaan! Hauskaa viikonloppua Miss J!

 12. Itse olen kanssa pohdiskellut kahvakuulan ostamista, sen verran hyvää komemnttia siitä on kuullut. Ehkäpä tässä lähiaikoina, kun kuulen miten sulla on kahvakuulatreenit menneet :) Olisi kiva nimittäin saada jotain jumppaa myös kotiin, kun aina ei jaksa salille lähteä työpäivää ennen tai sen jälkeen. Pidän muutenkin enemmän ryhmäliikunnasta, mua vaan aina naurattaa salilla ne miehet, jotka puuhkuu ja puhisee kauheiden painojensa kanssa :'D Tuota liikuntaa tulee myös täällä harrastettua niin kausittaisesti, että välillä ihan hävettää :D Oletko saanut treenattua tolla kahvakuulalla koko kroppaa?

 13. Saman fiilikset täälläkin! Ootan niin paljon, että pääsee pitkästä aikaa salille ja seuraavana aamuna kehoa polttaa, mutta tietää tehneenä jotain. ;) Ja noi treenimotivaatio kuvat toimii ainakin mulla :D!

  http://marsqn.blogspot.com

 14. Minkä nimninen sali on aukiemassa siellä? Kulostaa kivalta! Tsemppiä treeneihin! :) Tiedätkö hyviä ranta, picknick paikkoja helsingissä kesällä? ja puistoja?

  Hyvää viikonloppua!:)

 15. Voi, tuota kahvakuulaa tekisi mieleni kokeilla myös. Taidan kuitenkin olla spinning-tyttöjä loppujen lopuksi.

  Uusi vuosi ja uudet kujeet myös urheilun saralla. Tänään juuri kävinkin päivittelemässä stockmannilla treeniasusteitani. Näin myös ehkä sinut siskosi ja hänen pikkuisensa kanssa…?! ;) Itsekin siellä rattaiden kanssa liikuin. ;) Mukavaa viikonloppua! T. Heidi

 16. Hei, teit joulukuun puolella postauksen untuvatakistasi, ja iso kiitos siitä vinkistä. :) Kävin ostamassa itsellenikin stadiumista uuden untuvatakin juuri sopivasti ennen kovia pakkasia, ja oli kyllä niin ihanan lämmin tänään! Sinun blogisi on kyllä ehdottomasti paras blogi mitä olen lukenut, ja sinulla on myös tosi ihana tyyli. Hyvää viikonloppua! :)

 17. Kiva postaus jälleen! Ja kyllä,samoilla linjoilla mennään,mitä räikeämpi sitä parempi,heh :)
  Mutta kysyisin,että olisiko sinulla antaa vinkkiä aivan perus valkoisesta kauluspaidasta? Moni on kehunut H&M yksilöitä,mutta haluaisin että paita ei olisi stretsiä.Katsoin myös vanhaa asukuvaasi jossa vilahti Ralph Laurenin malli,se olisi sellainen jota haen,mutta huokeammalla hinnalla,heh ;) kiitos jo etukäteen!

 18. Hih, meikäläisen treenailupalautteeseen ei ehkä ole luottamista ;D Mutta katsotaan miten tämä tästä lähtee käyntiin! Ja voi, minun liikuntaani ei tosiaan kuvaa mikään muu sana kuin kausittaisuus :D Todella haluaisin sen osaksi arkeani, joten ei auta kuin ryhtyä toimiin.

  Ohjeissa oli koko kropan treenit, mutta kaikkia yläkropan liikkeitä en oikein osannut tehdä pelkkien kirjallisten ohjeiden avulla. Toivottavasti saisin mukana tulleen videon pian toimimaan, niin saisi kuulasta enemmän irti :)

 19. Se on kyllä ihana tunne! Tosin välillä kun ei meinannut päästä edes sohvalta ylös, niin ihanuus oli kaukana ;D Mutta nimenomaan, tietää tehneensä jotain! Kivaa viikonloppua, Marsq :)

 20. Oi kahvakuulatreeni on ihan parasta! Nykyään itse viihdyn myös paljon salilla, ennen jotenkin ahdisti se, että “(muka) kaikki kiinnittävät juuri sinuun huomiota.” Nyt irvistelen siellä niin, etten itse kerkeä huomaamaan katsooko joku, ennen taisin ottaa hieman laiskemmalla otteella. Toivottavasti saat motivaatiot yllä pidettyä, kohta on helmikuu ja salit taas tyhjenee, ja uskallat varmasti kahvakuulatreeniä sielläkin!

 21. Ei juurikaan tule käytyä keskustan alueella puistoissa tai picknikillä, joten sellaisia paikkoja en valitettavasti osaa vinkata. Kesäfiilistelypaikoista Töölönlahti on suosikkini :) Sitä samaa sinulle!

 22. Minua taas ei innosta spinning ajatuksena ollenkaan.. :D Inhoan kuntopyöräilyä jo lämmittelynäkin. En tosin voi sanoa, ennen kuin olen kokeillut!

  Voi minunkin pitäisi päivittää treenivaateosastoa ja olenkin netissä kerännyt jo ostoskoriin kasan kivoja vermeitä. Hih, sellainen kolmikko oli tosiaan keskustassa liikenteessä tänään :) Hauska sattuma, että törmäsit meihin! Ihanaa viikonloppua sinnekin :)

 23. Hei ja suurkiitos ihanasta kommentistasi! Mukava kuulla, että olin avuksi ja lämpöinen untuvatakki löytyi :) Omaani olen ollut hirmu tyytyväinen, hyvä hintalaatusuhde!

  Olen ihan otettu kauniista sanoistasi :) Oikein leppoisaa viikonloppua sinullekin!

 24. Kiitos, kiva kuulla, että pidit! Hih, minulla on ostoskorissa nettikaupassa kasa räikeitä treenivermeitä odottamassa tilaamista ;) Vitsit, olisin juuri vinkannut H&M:n kauluspaidoista, itse kun taas pidän stretchaavasta mukavasta materiaalista. RL:n kauluspaidat taas ovat tosiaan jämäkämpää puuvillaa.

  Hmm.. Kurkkasin Booztista ja siellä oli kivoja siistejä malleja mm. Espritillä ja Selected Femmellä. Jälkimmäisellä matskuissa oli kuitenkin yhtä paljon elastaania kuin H&M:n paidoissa, mutta Espritin näytti olevan 100% puuvillaa. Josko sieltä vaikka löytyisi? :) Toivottavasti tästä oli jotain apua!

 25. Ihan sain energiaa ihanan pirtsakasta kommentistasi ;) Odotan innolla, että sali aukeaisi ja pääsisin taas pitkästä aikaa sen makuun! Siihen asti jatkan tuttavuutta kahvakuulan kanssa kotosalla. Naureskelin muuten tälle tammikuubuumille, kun esimerkiksi Zalandossa oli kaikista kivoista treenivaatteista koot loppu :D Joku muukin motivaatio-ostoksilla!

 26. Kahvakuula on ihan mahava väline! Kävin itse viime keväänä ensimmäistä kertaa kahvakuulatunnilla ja vaikka treenailenkin oikeastaan päivittäin niin löytyi ihan uusia lihaksia kropasta :)

 27. Kahvakuulatunti kuulostaisi ihan loistavalta! Täytyypä tutkia, jos uuden salin valikoimissa olisi sellaista.. :)

 28. Voi kurja, en kyllä yhtään osaa sanoa, kun sain sen tosiaan lahjaksi :/ Saatan puhua höpöjä, mutta olin ehkä näkevinäni saman merkin, Gymstickin, kahvakuulia Stockalla? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *