Back To Natural

Olen useasti kertonut olevani koukussa ripsien pidennyksiin. Rakastan niiden helppoutta, sitä että heti aamusta herättyäni näen peilistä bambisilmät (tai edes jotain sinne päin) ja että meikkaamiseen ei kuluu montaakaan minuuttia. Aina muutaman kuukauden jälkeen on kuitenkin hyvä pitää pidennyksistä taukoa, antaa silmien levätä ja totutella taas niihin omiin hentoisiin ripsiin.

Nyt olikin taas oiva ajankohta pitää tauko, sillä lukiessani olen suurimman osan ajasta kuitenkin vaan kotona meikittä. Kävin siis viime viikolla poistattamassa räpsyttimet ja niin vaikealta kuin se alkuun tuntuikin, niin kylläpä on taas ihana olla luonnollisimmillaan.

Alkushokin jälkeen kaivoin heti innoissani laatikoiden uumenista silmämeikin luottotrioni. Löysin viime keväänä taukoa pitäessäni uuden suosikkiripsarin, nimittäin Diorin Diorshow New Lookin. Pelkäsin, että se olisi hieman heikossa hapessa oltuaan näin kauan auki, mutta se toimii jopa paremmin kuin muistinkaan! Ripseni ovat etenkin näin alkuun lyhyehköt ja hennot, mutta tällä saa loihdittua nätit räpsyt. Ehdottomasti paras kokeilemani ripsiväri!

Arkimeikkini on hyvin luonnollinen ja käytän silmämeikissä paria tuotetta. Pohjustan ensin luomet kuvasta puuttuvalla Urban Decayn pohjustusvoiteella, joka pitää hyvin paikallaan päälle levitettävän Chanelin vaalean helmiäisluomivärin, Ivoryn. Tämän jälkeen taivutan ripset Shu Uemuran kulttitaivuttimilla ja laitan kevyesti Chanelin kajalia ripsirajaan puoleen väliin silmää. Lopuksi vielä ripsiväri – ja silmämeikki on valmis!

Ja lopputulos näyttää kutakuinkin tältä. Ei ehkä ihan samalta kuin pidennysten kanssa, mutta onpahan ainakin 100% luonnollinen ;) Ja voi kuinka nautin siitä, että simmuja saa hieroa niin paljon kuin sielu sietää ja kasvoja pestessä ei tarvitse miettiä pidennyksiä! Kesällä on sitten kiva ottaa taas räpsyttimet takaisin arkea helpottamaan.

35 thoughts on “Back To Natural

 1. Itsekkin annoin pidennysten juuri tippua. En kestänyt niin lyhyitä ja hentoja ripsiä pidennysten jälkeen, joten oli pakko ostaa ihan liimattavat tekoripset :D Voisikyllä kokeilla parempaa ripsari:)

 2. mä luovuin juuri kans ripsistä 5 vuoden kierteen jälkeen. En käynyt poistattamassa niitä vaan annoin itsestään tippua. vielä muutama haituva siellä täällä on mutta kyllä tuntuu oudolta mutta ihanalta. Kävin ostamassa tuon saman ripsarin, ihan paras :) tuo kajaali kiinnostaisi kanssa. Pysyykö hyvin? mulla usein on ongelmana rasvottuvaluomi ja tuntuu että se kajaali valahtaa alaluomelle jotenkin

 3. Olet niin nättimys, että eihän tuossa nassussa tarvisi meikkiä ollenkaan! =)

  Omissa simmuissa pidennykset toi sellaisen sad sam-vaikutelman ja sai koko olemuksen näyttämään raskaalta. Myös omat ripset menivät niin huonoon kuntoon, että olen ollut ilman niitä jo pitkään, enkä kyllä hirveästi niitä kaipaakkaan.

 4. Ihanan kaunis Jonna! Itsellänikin on tauko ripsienpidennyksistä, itse tosin etsin vielä luottoripsaria. Vielä varmasti semmoinenkin tulee eteen!

  Ihanan aurinkoista päivää sinulle!

 5. Ihanaa luonnollisuutta.:) Mulla kans oli ne ripset puolisen vuotta, mutta luovuin niistä ihan sen vuoksi että eläminen niiden kanssa välillä oli niin hankalaa. Niitä oli silmissäyhtämittaa ja tulehdus lähellä. Tiedätkö, kun ne kääntyilee sillai inhottavasti ja saa olla näpläämässä.:D

 6. Tiedän tunteen! Minulla se “en kestä”-vaihe kesti tällä kertaa onneksi vain sen ensimmäisen päivän, omiin ripsiin tottui yllättävän äkkiä. Joten nyt vaan ostamaan uusi lempiripsari, niin pääset jatkekierteestä eroon, hih ;)

 7. Aww, you're so sweet! You made a big smile on my face, thank you :) Hope it's a sunny day in Poland as well!

 8. No mutta kiitoksia! :) Alkuun ne tuntuivat ihan haituvilta, mutta kun niitä on tässä pari päivää katellut niin äkkiäkös niihin taas tottui! Ja onneksi on lemppariripsari ;)

 9. 5 vuotta, hui! Mahtaa tuntua oudolta, mutta samaan aikaan tosiaan niin ihanalta :) Ripsari on kyllä mahdottoman hyvä! Chanelin kajalkynä on myös paras koskaan kokeilemani, edellinen loppui juuri, mutta onneksi olin hamstrannut laivalta varastoon ;) Minulla se on saattanut joskus tarttua vähän yläluomeen pitkän päivän päätteeksi, mutta ei koskaan kovin pahasti. Joten itselläni ainakin osoittautunut hyväksi, en ennen tätä kynistä oikein pitänytkään :)

 10. Voi kiitos kaunotar :) Sinulla on niin vahvat ja upeat piirteet kasvoissa, että et tosiaan varmastikaan tarvitse pidennyksiä. Hyvä, ettet ole jäänyt niitä kaipailemaankaan :) Minulla ne tuovat jotenkin simmut ihan eri lailla esiin, mutta nyt on ihana olla muutama kuukausi ihan ilman.

  PS. Ihmettelin miten en muista lukeneeni päivityksiäsi pitkään aikaan ja klikattuasi blogiini tajusin, että uusi osoite on jäänyt kokonaan laittamatta! Voi kauhistus! Korjaan heti asian <3

 11. Kiitos ihanainen Heidi :) Luottoripsarin löytäminen on kyllä aikamoista metsästämistä, yksi toimii toisen ripsissä ja toinen taas toisen! Tätä Dioria suosittelen kyllä niiin lämpimästi ;) Ihanaa päivää sinnekin!

 12. Voiei, ei kuulosta kivalta! Siinä vaiheessa on kyllä paras luopua pidennyksistä :) Itselläni oli ongelmana nyt aloitettuani lukemisen, että nenä kiinni kirjassa istuessani näpläsin niitä ihan koko ajan! Ihme stressikeino :D

 13. Voi olet tosi kaunis ilman pidennyksiäkin, silmäsi eivät todellakaan vaatisi niitä! :) Ja lukemisesta puheen ollen, täällä ilmoittautuu toinen Aaltoon kauppatieteitä lukemaan pyrkivä! Valmistun keväällä ja tarkoitus on yrittää heti sisään. Ootko tällä kertaa millään valmennuskurssilla, vai luetko itseksesi vaan? Entä milloin aiot aloittaa lukemisen, vai joko olet aloittanut? :) Kamalasti kysymyksiä, toivottavasti ehdit vastailemaan! Kivaa torstai-illan jatkoa!

 14. Mitä sulla on tässä huulissa, sattuuko olemaan Diorin Lip Maximizer? Mä haluaisin kokeilla sitä, mutta hinta ei oo halvimmasta päästä, joten mietin onko hintansa arvoinen! Onko se pelkkä kiilto vai tuleeko siinä mukana myös vähän sellaista vaaleanpunaista väriä? :) Laitoin googlen kuvahakuun “dior lip maximizer” ja niissä kuvissa ainakin on vähän väriäkin :) Itse siis tykkäisin, jos saisi vähän sellaista luonnollista väriä myös :)

  Mun on pitänyt jo useamman kerran kirjoittaa kommentti siitä miten kiva tää blogi on! Vastaat ihanasti kaikkiin kommentteihin ja arvostan sitä, että jaksat tätä kirjoitella! Oon saanut täältä paljon meikkivinkkejä yms :) Oon ite ihan älyttömän huono meikkien kanssa (en osaa ikinä ostaa mitään hyviä tuotteita niiden satojen meikkien seasta), joten olen kokeillut sellaisia, joita olet suositellut ja hyviä on ollut! Joten kiitos vinkeistä Jonna :)

 15. Hih, minulla on sama luottoripsari ;) Kokeilin myös ripsienpidennyksiä, mutta ne eivät kyllä olleet oma juttuni. En vaan osannut olla koskematta silmiini ja ilman ripsiväriä ne näyttivät jotenkin valjuilta. Olisi varmaan pitänyt ottaa paksummat tekoripset… Sinua pukee kyllä hyvin tuo naturellikin look ;)

 16. Kaunis meikki :) Mutta en saa päähäni sitä, miten omat ripset menisivät pidennyksistä huonoon kuntoon? Mulla on ollut räpsyt ollu 4 vuotta, huoltoväli 2-3 vko:a. Pidennyksethän tippuvat kun oma ripsi on tullut kasvunsa päähän? Ja omat ripsethän tippuvat luonnollisesti n 90 pv välein? :) toivottavasti sulla kuitenkin ripset palaa omiksi normaaleiksi jos ovat vähentyneet. Tuo omien silmien hierominen tuntuu varmaan kuitenkin ns ihanalta, siitä olen kateellinen :))

 17. Kiitos kauniista sanoistasi Katariina! :) Heti alkuun toivotan oikein rutkasti tsemppiä niin ylppäreihin kuin pääsykokeisiinkin! Sinulla on varmasti rankka kevät edessä, mutta se on sitten sen arvoista :)

  Itse en siis hae Aaltoon, vaan haen suoraan joko Vaasaan tai Lappeenrantaan opiskelemaan, kuten viime vuonnakin :) Helsinkiin on niin tähtitieteelliset rajat, että pelaan näin varman päälle. Olen valmennuskurssilla ja aloitin kaksi viikkoa sitten lukemaan, kurssi alkaa jo helmikuussa joten täytyy ehtiä kahlata kirjat läpi ennen sitä. Meinaatko itse mennä jollekin valmennuskurssille sitten keväämmällä? :)

  Pidän sinulle kovasti peukkuja! Tule ihmeessä kevään mittaan kertomaan fiiliksiä, niin tsemppaillaan toinen toisiamme :) Mukavaa torstai-iltaa sinnekin!

 18. Sait kommentillasi aikaan leveän hymyn, kiitos siitä! :) Ihana kuulla että olet voinut saada täältä inspiraatiota, jaan mielelläni parhaat vinkkini teillekin ;) Ja minä sen sijaan arvostan sitä, että piristätte päivääni ihanilla kommenteillanne!

  Näin epäloogisessa järjestyksessä edeten sitten tuosta Lip Maximizerista. Huulillani taitaa olla tässä kuvassa ihan ripaus kiiltoa, mutta sen alla Diorin värillistä Lip Glow-huulivoidetta. Maximizer on paras (ja herkullisimman tuoksuinen) kokeilemani väritön kiilto, se on siis enemmänkin läpikuultava ihan pienellä häivähdyksellä vaaleanpunaista :) Noilla kahdella tuotteella saa kuitenkin tosi nätin lopputuloksen!

  Kallista tavaraahan tuo on, itsekin hamstraan sitä aina lentokentiltä useamman putelin. Harmi kun Feelunique otti Diorin juuri valikoimiinsa, mutta alv-muutoksen myötä raja, jolla saa sieltä tilata ilman tulleja on 22e :/ Sieltä Dioria nimittäin saisi reilusti halvemmalla, mutta itse en ole uskaltanut tilata yli tuon rajan..

 19. Ei mikään ihme, että se on saavuttanut luottoripsarin paikan näin monen sydämessä ;) Alkuun kestää kyllä tottua siihen, että osaa varoa ripsiä, mutta muuten itselläni ei ole ollut niiden kanssa ongelmaa. Ja minullakin taisi olla ohuimmat mahdollisimmat ripset, paljon vaikuttaa myös kaarevuus ja pituus, joten hyvä tekijä on kaiken A ja O :) Kiitos Emmi kivoista sanoistasi!

 20. Kiitos Hilla :) Lähinnä omien kokemuksien myötä olen todennut, että jossain vaiheessa ripset tuntuvat kaipaavan vähän lepoa. Pidennykset pois otettuani ripset ovat aina muutaman viikon hentoiset ja tavallista lyhyemmät, mutta kasvaneet aina takaisin omiin mittoihinsa! Ripsiteknikkoni myös aina suosittelee pitämään noin puolen vuoden välein tauon, mutta se on varmasti yksilöllistäkin. Jos omat ripset ovat luonnostaan paksut ja hyväkuntoiset, eivät pidennykset välttämättä rasita sen kummemmin. Joillain hänen asiakkaillaan on ollut juuri useamman vuoden putkeen räpsyttimet :)

  Hih, hierominen on kyllä ihan luksusta! Pienet ovat pienen ihmisen ilot :D

 21. Ihan ensiksi täytyy sanoa, että blogisi on todella inspiroiva, tykkään tosi paljon kirjoitustyylistäsi (ja tyylistäsi muutenkin :).

  Kysyisin noista Shu Uemuran taivuttimista; mistä olet ne hankkinut ja paljonko suunnilleen kustantavat :) ?

 22. Voi kiitos valtavasti kauniista sanoistasi! Tällainen palaute saa aina hymyn huulille :)

  Ystäväni toi Shu Uemuran taivuttimet minulle Aasian tuliaisina, jos yhtään muistan oikein niin hinta oli jossain 25:n euron paikkeilla. Näitä ei taida saada Suomesta tai edes tilattua miltään viralliselta sivulta, mikä on tosi tylsä juttu! :/

 23. Näytät kyllä todella kauniilta ilman pidennyksiäkin ja minusta ripsesi näyttävät oikein kauniilta nyt. Itselläni ollut pidennykset reilun vuoden ja olen myös taukoa miettinyt, lähinnä juuri sen takia että välillä huolestuttaa mitä nämä oikein tekevät omille ripsille. Ja niin kaipaan myös sitä että silmiä saisi hieroa :) Mutta ovat nämä sellaista arjen luksusta että näillä mennään vielä toistaiseksi…

 24. Kiitos kauniista sanoistasi :) Minulla tai kenelläkään ystävistäni pidennykset eivät ole koskaan vahingoittaneet ripsiä, mutta useilla juuri ripsillä kestää hetki kasvaa omiin mittoihinsa pidennysten pois ottamisen jälkeen. Hih, hierominen on nyt kyllä sellaista luksusta ;) Kesäksi aion ottaa pidennykset taas takaisin helpottamaan aikaisia aamuja.

  PS. Kiva kun kommentoit niin löysin mielenkiintoisen blogisi!

 25. Nyt on jätettävä kommenttia! Oon lukenut sua jo hetken ja tykkään blogistasi ja tyylistäsi tosi paljon. :) Ja itse oon kanssa muutaman viikko sitten ottanut ripsentuuhennokset pois ja vitsit että on naku olo; mä pidin niitä tosin vaan neljä kuukautta raskauden loppuvaiheessa, kun ne helpotti arkea kovasti. Omat ripset vaan kärsi niistä ihan liikaa ja nyt kasvattelen niiden pituutta takaisin ja samalla päätinkin, etten koskaan enää laita tuuhennoksia ripsiin! Kyllä ne omat on parhaat ja olo on jotenkin paljon kivampi, kun ei ole naamassa mitään “feikkiä”. :)

  Houkuttaisi kovasti tarttua kaapin perällä olevaan Neulashiin, että saisi oman pituuden äkkiä takaisin, mutten nyt imettäessä viitsi sitä käyttää, sen sisältämän prostaglandinin takia… :/ no kai se kärsivällisyys sitten on hyve, mulla sitä on vaan liian vähän ilmeisesti! :D Kivaa viikonloppua sulle. :)

 26. Täällä ilmoittautuu myös yksi, joka on luopunut ripsistä viime marraskuussa. En tosin omasta tahdosta. Yliherkistyin niiden liimalle reilun vuoden jälkeen. Vieläkin omat ripset todella lyhyet, oikein harmittaa. Joskus olisi ehkä tämä tauko ollut kanssa aiheellista :)

  Ihana meikki sulla muutenkin kuvassa. Taidankin tästä seuraavaksi etsiä käyttämiäsi tuotteita :))

 27. Ihana kun innostuit jättämään kommenttia, on aina kiva kuulla ja nähdä, keitä siellä ruudun takana oikein on :)

  No neljässä kuukaudessakin ehtii jo tottua niihin räpsyttimiin ja niiden helppouteen! :D Harmi kuulla, että ripsesi kärsivät niin paljon, mutta onneksi ainakin omien kokemuksieni mukaan ne ovat jo kuukauden parin kuluessa palautuneet takaisin entisiin mittoihinsa. Tiedän täysin tunteen, on kiva kun voi olla ihan luonnollisimmillaan :)

  Neulash on houkutellut itseänikin kovasti, kun olen nähnyt ihmisten mielettömiä lopputuloksia. Sen sisältämistä aineista on kuitenkin ollut sen verran puhetta, etten ole uskaltanut lähteä leikkimään kun on kuitenkin silmistä kyse :/ Nyt ostin testiin Isadoran ripsiseerumin, josta lueskelin jostain hyviä kokemuksia. Olen aika skeptinen, mutta eipähän ollut suuri lovi lompakossa, jos ei toimikaan.

  Täytyy vielä onnitella ilmeisesti aika tuoreesta perheenlisäyksestä! :) Mukavaa viikonloppua sinnekin ja kiitos vielä kivasta kommentistasi!

 28. Höh, onpa kurjaa että yliherkistyit, vielä vasta noin pitkän käytön jälkeen :/ Silmien kanssa ei kyllä ole leikkimistä ja teit oikean ratkaisun pidennyksistä luopuessasi! Minulla on nyt kokeilussa Isadoran ripsiseerumi, jos onnistun jotenkin ihmeesti kasvattamaan ripsieni pituutta sen avulla, tulen sitten heti vinkkaamaan! ;)

  Ja kiitos kovasti! Tuotteista pitäisi suurimman osan tosiaan löytyä tuolta kosmetiikka-tägin alta, kysäise ihmeessä jos et jotain löytänyt :) Kivaa viikonloppua!

 29. Aivan, toi kuulostaa kyllä hyvältä päätökseltä! :) Oma poikaystäväni pääsi vuosi sitten heti ekalla hakukerralla pelkän pääsykokeen perusteella Aaltoon, joten hänen innoittamanaan aion käydä kokeilemassa, eikä välivuosi oikeastaan edes haittaisi, jos ei heti tärppää :) Mulla on kans valmennuskurssi varattuna, alkaa heti viikko yo-kokeiden päättymisen jälkeen ja ajattelin myös ennen sitä saada kertaalleen kirjat lukaistua, toivotaan että aika riittää! Peukkuja ja tsemppiä myös sinne suuntaan, tulen varmasti kertoilemaan lukufiiliksiä myöhemminkin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *