Asu 22.1.

Huomenta!

Alan jo olla lopen kyllästynyt näiden pelkkien ulkoasujen esittelemiseen, mutta olen niin laiska leikkimään jalustan kanssa sisätiloissa… Ystävien työllistäminen hovikuvaajaksi on paljon mukavampaa ;) Näillä siis mennään vielä toistaiseksi! Tällaisessa asussa kävin eilen pikaisesti makoisassa sushi-buffetissa ystäväni kanssa.

Takki / Gant
pusero / Zara
farkut / Zara
tekoturkishuivi / H&M
saappaat / Piano
laukku / LV
hanskat / Mango
rannekoru / Marc by Marc Jacobs
kello / MK

Valittelimme yhdessä talven kurjuutta ja kylmyyttä. Ryhdyin kuitenkin miettimään positiivisia puolia tässä, kuten sitä, että aion ottaa vielä kaiken ilon irti talvisista suosikkiasusteista- ja vaatteistani. Siitä inspiroituneena puin kaulaa lämmittämään parin kuukauden päästä hyllylle joutuvan tekoturkishuivin sekä lempparisaappaani. Ei se talvipukeutuminen sitten enää niin kurjalta tuntunutkaan :)

Mukavaa keskiviikkopäivää!

37 thoughts on “Asu 22.1.

 1. Ihana asu jälleen :) tulee viimeistelty kuva kun hanskatkin ovat kauniitbja tyylikkäät :) minun huovutetuilla lapasilla ei ihan samaa lookia saada :D

 2. En usko, että ulkokuvat haittaavat ketään, ulkona on kuitenkin pakkasta ja lunta ja kokonaisuuksiasi on minusta aina kiva katsoa :)

 3. Kiitos ihana Miss J! :) Ehkäpä se on tuo auringon pieni häivähdys kasvoilla, joka tekee keväisen tunteen!

 4. Voi kiitoksia :) Hanskat ovat olleet nappiostos ja kuten sanoit, niin ihan kuin piste iin päällä asussa. Hihittelin itsekseni tuolle viimeiselle lauseelle! Minä kyllä kaipailen jotain oikein paksuja tumppuja, joissa ei sormet palelisi :)

 5. No kiva kuulla, ettette ole vielä ihan kyllästyneitä näihin :) Tuleepahan ainakin todettua, että samoista elementeistä (kuten farkut ja takki) saa koottua monenlaista asua ihan vaan maustamalla asusteilla!

 6. Nuo Mangon nahka hansikkaat on kyllä niin kivat! :) tilasin itsellenikin ne sovitukseen Mangon alesta, toivottavasti on sopivat, hih :)

 7. Kiitos kovasti Hanna! :) Tekoturkishuivi tuo kyllä kivan silauksen ja itse pidän sen yhdistämisestä rennompiin vaatekappaleisiin, kuten juuri sinisiin farkkuihin. Ei tule sitten kokonaisuudesta liian fancy tuollaisen asusteen kanssa ;)

 8. Heippa! Tottahan toki, kiitos vaan ideasta :) Vanhojentanssit olivat ehdottomasti yksi lukion kohokohdista, joten mielelläni muistelisin sitä päivää. Palaan asiaan mahdollisimman pian!

 9. Ne ovat kyllä olleet ihan nappiostos, toivottavasti ovat sinullekin sitten sopivat :) Ja olen ihan yllättynyt niiden laadusta, ihanan pehmeää nahkaa, joka vielä tuoksuu ihan samalta kuin astuisi Mulberryn liikkeeseen! :D

 10. Ei liity tähän postaukseen, mutta oon nähny jossai sun postauksessa sen pentikin lampun niin onko se niistä pitempi vai lyhyempi ja mikä niistä varjotimista? :D

 11. Kääk, nyt pistit pahan! Ostin sen Hulluilta päiviltä, joten en muista kyllä tarkalleen.. Kurkin netistä ja jalan pituus näyttäisi olevan 46,5cm (http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=5MET1216B01%28Pentik+Base+Catalog%29). Varjostimesta en mene yhtään takuuseen näin äkkiseltään, mutta on ehkä tämä http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=1PUV1452011%28Pentik+Base+Catalog%29 :)

 12. Niin no todettakoon puolustuksekseni kyllä, että täällä Napapiirillä ei aina pärjää ihan hanskoilla vaan välillä keli vaatii oikeasti ne paksut tumput. :) Mutta se ei silti poista sitä tosiasiaa, että nuo sinun hanskat ovat tosi nätit ja tyylikkäät! :)

 13. Heips, hanskat ovat Mangosta :) Samaisia on ollut nyt joka syksy myynnissä, joten kannattaa pitää silmät auki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *