Aleista koottua

Tammikuun alennusmyynnit ovat nyt vilkkaimmillaan ja aleprosentit kipuavat parhaimmassa tapauksessa jopa yli viidenkymmenen! Itse olen aika mukavuudenhaluinen, enkä juurikaan tykkää kierrellä kauppojen alennusmyynneissä (Zaraa lukuunottamatta). En jaksa penkoa muiden sotkemista pinkoista vaatteita, puhumattakaan siitä kuinka täynnä töniviä kyynerpäitä kaupat ovat! Niinpä nettikaupat, nuo rauhalliset ja seesteiset alennuksien aarreaitat, ovat kaltaiselleni mitä parhain keksintö ;)

Kävin läpi yhteistyökumppaneideni Booztin, Zalandon ja Spartoon valikoimia ja keräsin aletuotteista suosikkini. Kokosin näistä asuja eri menoihin, kuten kaupungilla kiertelemistä varten sekä vaikka drinkeille ystävien kanssa. Kaikki asukokonaisuudet ovat päästä varpaisiin alennetuista tuotteista koottuja, lukuunottamatta muutamia asusteita. Erityisen ilahtunut olin huomatessani, että jopa moni klassikkovaate löytyi roimalla alennuslapulla varustettuna!

1. Takki, 2. laukku (norm.hint.), 3. pusero, 4. farkut, 5. huivi, 6. saappaat

Tummansininen viittamainen villakangastakki oli loistava löytö, olen ihastellut viittoja muiden päällä pitkin syksyä. Löysän yläosan pukisin tiukkojen farkkujen kera, maustaen kokonaisuutta konjakinruskealla sekä raikkaalla harmaalla. Rento, mutta tyylikäs kaupunkiasu on valmis!

1. Takki, 2. farkut, 3. neule, 4. tennarit, 5. huivi (norm.hint.)

Hieman rennompaan menoon taas heittäisin ylleni khakivihreän parkatakin. Maiharitakit kuuluvat myös siihen kategoriaan, että olen salaa katsellut niitä muiden päällä ja pari kertaa myös sovitellut kivoja yksilöitä. Tämäkin on kuitenkin oikea klassikko, jonka pukisin rennolle kävelylle talvenkestävien Conversen tennareiden sekä perinteisen Mulberryn huivin kera.


1. Takki, 2. huivi, 3. neule, 4. farkut, 5. pipo, 6. laukku (norm.hint.), 7. kumpparit

Talvi ei ole aina pelkkää kirpsakkaa pakkasta, vaan välillä käväistään plusasteiden puolella ja kadut ovat täynää märkää loskaa. Onneksi on kuitenkin keksitty tyylikkäitä kumppareita ja suureksi yllätyksekseni huomasinkin Hunterin monia klassisia malleja alennuksessa. Klassikoista puheen ollen, myös monesti ihailemani ja kollaaseissa aiemminkin vilahtanut Henri Lloydin kipparitakki oli roimalla alelapulla varustettu!


1. Pusero, 2. kello (norm.hint.), 3. housut, 4. laukku (norm.hint.), 5. nilkkurit

Entäs sitten drinksuille ystävien kanssa? Itse luotan iltamenoissa simppeleihin, arjesta helposti iltaan muuntautuviin asukokonaisuuksiin, josta tämä on erinomainen esimerkki. Valkoinen, pienillä detaljeilla varustettu kaunis pusero päälle ja alaosaksi mustat skinny-farkut. Jalkaan vielä nätit nilkkurit ja olalle pieni laukku!

Mitä piditte asukokonaisuuksista, löytyikö suosikkia? Entä oletteko tehneet vielä mitään hyviä löytöjä alennusmyynneistä? :)

Linkit mainoslinkkejä

21 thoughts on “Aleista koottua

 1. Kaikki kokonaisuudet oli ihania, en osaa valita suosikkia noista! :) Suurimpaan osaan löytyy vastaavia vaatekappaleita myös omasta kaapista, joten kiitos asuinspiraatiosta ^_^

 2. Ihania asu yhdistelmiä. Asu loskasäälle ja kaupungille taitavat silti olla lempparini tällä hetkellä! Mä en olekkaan vielä kerennyt perehtyä nettikauppojen aleihin!

 3. Jee, kiva kuulla että löyty jotain mieleistä! :) Henri Lloydin takki on kyllä aivan ihana klassikko, toivottavasti se on sopiva!

 4. Kiitos Heidi, kiva jos tykkäsit :) Nettikaupoissa on kyllä hyvin alet käynnissä ja sieltä on helppoa haravoida juuri itseään kiinnostavat tuotteet selailemalla vaikka vain puseroita tms.! Leppoisaa viikonloppua, Heidi :)

 5. Oi oi, nuo kaikki asut on ihan tosi nättejä :) Mä tilailin Booztin alesta kivoja yläosia. Pari päivää sitten hain paketin postista ja kaikki oli just passeleita. Tilasin tuolta ekaa kertaa, mutta ei taatusti jää viimeiseksi ;)

 6. Mun lemppari on toi loskasäälle sopiva asu :)
  Oisin halunnu tilaa ton ekan kollaasin valkosen paitulin mut ei ollu enää kokoja :/

 7. Kiitos, kiva jos tykkäsit! :) Loistavaa, että alelöydöt olivat onnistuneita ;) Itsekin olen Booztista tilannut vasta nyt kerran, mutta varmasti tilaan toistekin, etenkin kun valikoima on niin laaja!

 8. Kiitos Jennifer, tsekin tykkäsin siitä :) Hunterit olisi niin kivat! Höh voi kurjuus, yritin katsoa Zalandoltakin Vilan vaatteita, mutta sieltä ei löytynyt koko paitaa :/

 9. Heippa! :) Vähän huonolta näyttää, nuo klassikkohuivit on usein myyty loppuun jossain vaiheessa talvea :/ Kannattaa kuitenkin katsoa vaikka Huutonetistä, siellä on usein näkynyt huiveja myynnissä! Toivottavasti löytyy! :)

 10. Olen itsekin tosi skpetinen käytettyjen merkkijuttujen ostamisessa, joten ymmärrän hyvin ;) Veikkaan kuitenkin, että näitä Mulberryn klassikkohuiveja ei pahemmin ole feikkinä liikenteessä. Voi tietenkin olla varmempaa vaan odotella ensi kesän loppuun/syksyyn, kun huiveja on taas myynnissä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *