Vapaapäivänä…

…ei ole mitään parempaa kuin istahtaa kampaajan tuoliin, valita eteen kasa mielenkiintoisia lehtiä ja nautiskella kuppi höyryävää kahvia! Kampaajahetki on minusta hemmotteluhetkistä melkeinpä se rentouttavin, sekä hieman harvinaisempaa herkkua ;) Edellisestä käynnistäni oli ehtinyt vierähtää useampi kuukausi ja tukka olikin jo freesauksen tarpeessa.

Pitkäaikainen luottokampaamoni, Band, oli muuttanut Eerikinkadulle uunituoreisiin tiloihin. Kampaajalta on ihana lähteä tukka laitettuna, tosin tuolla lumisateessa tarpoessa se ei kauaa pysynyt kuosissa ;) Funny story, kävin kampaajan jälkeen tyytyväisenä juuri raidoitetun tukan kanssa MACin pisteellä uuden kulmavärin perässä. Myyjä kokeili sävyjä kulmiini ja totesi, “Tää harmahtava on hyvä kun se on samaa sävyä kuin tuo sun tyvikasvu” – Kiitti, tulin just kampaajalta…

Hemmotteluhetken jälkeen tapasin vielä pitkästä aikaa vanhaa työkaveriani kaupungilla ja kahvilassa vierähti pari tuntia kuin siivillä. Kotiin päästyäni en ehtinytkään kauaa hengähtää, kun ystäväni laittoi viestiä ja pyysi sushille (jota kohtaan tuntemani viha on muuttunut yhtäkkiä syväksi rakkaudeksi). Illalla kaivauduin viltin alle glögimukin kera, tästä ei vapaapäivä paljoa enää parane!

Viikonloppu vierähtää töissä ja eilisen mukavan vapaan jälkeen ei tunnu niin kurjalta lähteä kukonlaulun aikaan tuonne pimeyteen lampsimaan :) Ihanaa lauantaita!

22 thoughts on “Vapaapäivänä…

 1. Kuulostaa niin täydelliselta vapaapäivältä! Itsekin kävin kampaajalla tällä viikolla ja se on vaan niin ihanaa, kun hiukset on kunnossa. Tosin mun maksimiväli on 2kk, tai muuten on reuhka aika pörröisessä kunnossa. Kiitos luonnonkiharani :D

  Mukavaa työpäivää :)

 2. Voi ei, mikä möläytys! Olisit sanonut, että kävit juuri kampaajalla. ;)

  Oma juurikasvu alkaa olla jo niin pitkä, että menee pian liukuväristä tämä maantienharmaa. =D

 3. Kivannäköinen kampaaja. Tuollaiset päivät ovat kyllä ihan parhaita! Yleensä sovin jo etukäteen kahvi/drinkkihetken kaverin kanssa kampaajan jälkeen, koska tiedän, että silloin on vaan sellainen olo, että haluaa mennä ihmisten ilmoille, kun on niin kiva fiilis uudesta tukasta. :D

 4. Hih, mulla on luvassa kans kampaajalla istumista tiistaina vapaapäivänä. :) Ihanaa päästä pitkästä aikaa luottokampaajan osaaviin käsiin ja viettää muutama tunti siellä!

 5. Täällä uusi lukija. Mun täytyy nyt kiittää sua, sillä sain inspiraation siitä Zaran viinipunaisesta bleiseristäsi. Ostin sen juuri ja sehän on siis aivan ihana! Siis mikä rakkaus! Se näyttää (ja tunutuu) juuri niin ihanalta, kuin mitä kuvissasikin.

  Kiitos siis, että jaat meidän kanssamme näitä ihania juttuja täällä!

 6. Nyt on kyllä ihan pakko tulla kiittämään tästä ihanasta blogista! Olen seurannut tätä ihan perustamisesta lähtien ja laadukkaampaa blogia on vaikea löytää :) Rohkaistuin myös tämän ja muutaman muun upean uuden blogin ansiosta vihdoin perustamaan omani

 7. Aika törkeä kommentti meikkimyyjältä:D Vaikka ei varmaankaan mitään pahaa sillä tarkoittanut, mutta itse en menisi ikinä kommentoimaan kenenkään tyvikasvua!

  Ps. Oot ihan kuin mini-Coco (http://www.lily.fi/palsta/coco-sweet-dreams), minillä viittaan lähinnä teidän ikä- en kokoeroon:D Aloin miettimään, että miksi ajattelen sua koko ajan turkulaisena, kunnes tajusin, että se johtui tuosta ulkonäkö-mielleyhtymästä!

 8. Hih, sitä se kyllä olikin :) Kampaajan tuolissa istuminen on kyllä niin rentouttavaa! Minulla venähti nyt väli kolmeen kuukauteen, mutta nyt on taas latvat siistitty ja tyvi freesattu :)

  Kiitos ja ihanaa lauantai-iltaa! :)

 9. No sanos muuta, mulla varmaan naama valahti tuon kommentin jälkeen.. :D Eipä ollut tosin tämä myyjätär mikään kovin aurinkoinen muutenkaan. Heheh, no mutta hei sittenhän olet ihan muodissa! ;D

 10. Tilat olivat kyllä todella viihtyisät ja tuolla olisi istuskellut tovin jos toisenkin lehtiä lukien ja kahvia hörppien ;) Hih, ihana logiikka! Lumipyry ei tosin meikäläisen kuvioihin ihan sopinut ja laitettu tukka oli ulkona kävelyn jälkeen jo jotain ihan muuta ;D

 11. Oi, sinullakin on sitten ihana vapaapäivä edessä! Jokaisella naisella tulisi kyllä olla oma luottokampaajaa ;) Oikein mukavaa lauantai-iltaa sinne!

 12. Kampaajalle meno on niiiiin ihanaa… Mulla reilun viikon päästä, ja tuskin maltan odottaa!
  Nyt pitää minunkin kehaista miten ihana blogi sinulla on. Olet tosi hyvä kuvaaja. :)

 13. Voi miten hirmuisen kiva kuulla, että olet saanut täältä inspiraatiota! :) Zaran viininpunainen bleiseri on ollut yksi syksyn suosikkivaatekappaleitani, joten mahtavaa että sait sen omaksesi. Se on ihanaa matskua ja istuu päälle kuin valettu!

  Kiitos siis itsellesi piristävästä kommentistasi, sekä siitä että jaksat käydä juttujani täällä lukemassa :) Oikein leppoisaa lauantai-iltaa!

 14. Listalta löytyy muutama kirja, eräs koru ja myös pehmeitä paketteja.. :) Sellainen postaus onkin itse asiassa jo luonnoksissa odottelemassa julkaisua, joten palaan asiaan pian ;) Ihanaa lauantai-iltaa!

 15. Voi että, valtava kiitos piristävästä kommentistasi! Oli ihana lukea tämä pitkän päivän jälkeen, tuli ihan hymy huulille :) On aina yhtä mukavaa, kun joku alusta asti mukana ollut lukija ilmoittautuu sieltä ruudun takaa.

  Ja oi kuinka kiva, että olet itsekin rohkaistunut pistämään blogin pystyyn! Muistan kuin eilisen, kuinka pitkään itse mietin tämän perustamista silloin :) Olenkin jo vieraillut blogisi puolella, käyn aina kurkkaamassa uusien lukijoiden profiilit, ja se vaikuttaa hirmu hyvältä! Varmasti kurkin sinne siis myös jatkossakin ;)

 16. Oli kyllä aivan erityisen ihana vapaapäivä :) Vaikka kyllä pitkään nukkuminen ja aamukaffen rauhassa nauttiminenkin on oikeaa vapaapäivän luksusta! Rentouttavaa lauantai-iltaa Elle-Marie <3

 17. No älä muuta sano, kukaan tuskin haluaa kuulla harmaasta hiusväristään ja kaikista ironisinta oli juuri tämä sitä edeltänyt kampaamokäynti! :D Eipä ollut kyllä kovin aurinkoinen myyjätär muutenkaan.

  Oi että, Coco on niin mahdottoman herttainen, että olen ihan otettu tästä “vertaamisesta”! :)

 18. Hih, niin on, olisin voinut istuskella tuolla lehtiä lukien ja kahvia hörppien vaikka kuinka pitkään ;) Onneksi viikko kuluu nopeasti, kun on jotain mitä odottaa!

  Voi kylläpä te olette tänään piristäneet minua ihanilla sanoillanne, tuhannet kiitokset Marjukka! :)

 19. Inhottavasti tosiaan sanottu siltä myyjältä! :/

  Pakko muuten kysyä vielä kameroihin liittyen, että olisiko se e-pl3 valmiiksi yhtä hyvä kuin e-pm1 niin että siihen hankkii 45mm objektiivinen lisäksi? Voiko näin mitenkään verrata niitä?

 20. Heh, lähinnä se huvitti ja pisti ihmetyttämään, millainen asiakaspalvelija sanoo noin :D

  Ja kysy pois vaan, vastailen etenkin kamerajuttuihin aina mielelläni! E-PM1 ja E-PL3 ovat ominaisuuksiltaan muuten samanlaisia ja esimerkiksi kuvanlaatu on molemmissa yhtä hyvä, mutta E-PM1:ssä ei ole kääntyvää näyttöä ja siinä on vähemmän säätönappuloita. Jos olet vaikka ensimmäistä kameraa hankkimassa, niin Mini riittää vallan mainiosti :) Ja 45mm obejktiivi on loistava lisä siihen, sillä saa laadukkaita henkilökuvia tai yksityiskohtakuvia!

  Kirjoitin samasta aiheesta viime kamerapostauksen kommenttiboksissa Chloelle, käy ihmeessä vielä lukaisemassa hänelle suuntaamani kommentti :) http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/11/elama-on-liian-lyhyt-rumille-kameroille.html#comment-form

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *