Photo of the Day

Oiikein hyvää huomenta!

En edes muista, koska olen ollut viimeksi tähän aikaan hereillä, saati jo melkein lähdössä liikkeelle.. ;) Jotta tuo pimeään tarpomaan lähteminen ei tuntuisi niin pahalta, niin hieman väriä päivään parin kuukauden takaisella kuvalla. Nyt kuitenkin mars töihin! Ihanaa tiistaipäivää kaikille!

PS. Ystävälläni on myynnissä lähes käyttämättömät Tory Burchin mustat Reva-ballerinat koossa 37,5. Ajattelin vinkata, josko jotakuta kiinnostaisi hankkia klassikkobaltsut hyvään hintaan :) Tarjouksia voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen epsanen@gmail.com.

13 thoughts on “Photo of the Day

  1. Mullakin alkaa huomenna pitkästä aikaa 7 työt ja en ymmärrä miten saan itseni hereillä :D Viimeiset kolme viikkoa on saanut nukkua pitkään!

  2. Hih, ihana Heidi kun raapustat minulle aina niin kivoja kommentteja :) Ehkäpä voisin ottaa tavaksi tällaisten satunnaisten piristävien kuvien jakamisen! Rentouttavat tiistai-illan jatkot!

  3. Tiedätkö, meikäläisellä ei tehnyt edes tiukkaa herätä kuuden aikoihin, vaikka olen viime päivinä nukkunut ties kuinka myöhään.. :D Onneksi huomenna on iltavuoro, niin saa vähän lepuutella! Tsemppiä sullekin aamuheräämiseen :)

  4. Kerroin joku aika sitten, että haaveilen olympus pen kamerasta ja pyysit ilmottamaan jos sellaiseen päädyn! Niin nyt oon päättänyt, että huomenna marssin kauppaan ja ostan sen pen lite e-pm1 eli se joka sulla oli joskus kokeilussa:) Mulla ei oo ennen järkkäriä ollut joten uskon, että se on just täydellinen mulle :)

  5. Hei aivan mahtava kuulla, että päädyit PENiin :) Et tule kyllä katumaan päätöstäsi, uskon myös, että E-PM1 on sinun tarpeisiisi juuri passeli! Eikun oikein mukavia kuvaushetkiä! ;)

  6. Aivan mahtavaa kuulla, että baltsut saavat uuden, hyvän kodin! :) Ei sellaisia kaunokaisia sovi jättää hyllylle nököttämään käyttämättöminä.. ;) Olen kyllä ollut omiin Revoihini mielettömän tyytyväinen, himottaisi hankkia ensi kesänä ne jossain toisessakin värissä!

  7. Huoneeni on niin pieni, ettei siinä ole paljoa kuvattavaa.. ;) Säästän siis sisustusjutut sitten omaan kotiin, tosin jotain juttuja kylpyhuoneestani saattaa kyllä tulla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *