Parkatakissa

Syksyn ja talven mittaan kommenttiboksin puolella on muutamaan otteeseen kyselty, millaisessa talvitakissa oikein kuljen kovilla pakkasilla. Talvitamineitani ei olekaan täällä vielä näkynyt, vaikka etenkin viime aikoina kunnon paksu untuvatakki on ollut vakiovarusteeni. Omani on parin talven takainen hankinta Stadiumista, punainen Everestin parkatakki. Muistan mallailleeni tuolloin myös Peakin toppatakkia, mutta pienen vertailun jälkeen budjettiversio vei voiton, sillä yllättävää kyllä – se tuntui paljon laadukkaammalta! Takkini on itse asiassa lasten osastolta ja palvellut hyvin nämä talvet, eikä ole tarvinnut palella.

Eilen aamusta pakkaslukemat kipusivat taas sen verran korkeaksi, että vedin parkani päälle töihin lähtiessä. Tällaisena Michelin-ukkona ja joulupukkina sitä siis painellaan menemään tuolla lähes joka päivä ;)

Takki / Everest
huivi / Mulberry
laukku / Mulberry
farkut / Zara
saappaat / Piano

Huivi on pari syksyä sitten ostettu, kaunis kausiväri Mulberrylta. On muuten ihan pikkuisen pehmoisempi, kuin kauhtunut viiden vuoden takainen klassikkohuivini! Bayswater kainaloon, kaffekuppi mukaan ja menoksi :)

40 thoughts on “Parkatakissa

 1. Vitsit miten pirteä ilmestys oletkaan punaisessa takissasi! Niin ja kaunis hymy pukee sinua ja asua myös täydellisesti!

 2. You are so sweet and pretty :) I'm sorry that I can't Finnish and don't understand what are you write about :D

 3. Tosi kivannäköinen tuo takkisi! :) Ja vertailu kyllä kannattaa, aina se kalliimpi ei ole automaattisesti parempi. Varsinkin ulkovaatteiden kanssa toivoisi kyllä, että olisi noin pikkuruinen, että pystyisi ostokset tekemään lasten puolelta. :p

 4. Hih, kokeilin tuota samaista parkaa joku aika sitten Stadiumissa :) Ja kun minäkin olen tämmönen metriheikki, niin myös minulle istui paremmin tuo lasten osaston versio :) Tuo punainen on kyllä niin piristävä väri, en tiedä pitäisikö mennä vielä uudelleen sovittelemaan jos vaikka olisi alennuksessa ;)

 5. Ihana takki ja niin lämpöisen näköinen! Ja silmäni kääntyivät myöskin tuohon huiviin, aivan upea vaalea väri!:) Ihanaa sunnuntaita!<3

 6. Onpas kivan näköinen takki! Olisi mukava nähdä esimerkiksi kollaasissa sinun lemppareitasi talvitakeista,kun omani on vielä harkinnan alla,heh (: Mutta mukavaa viikkoa sinulle!

 7. Minulla on myös punainen parkatakki ja tykkään siitä kovasti. Niin ja muistahan näpsiä meille kuvia uudenvuoden asustasi! :)

 8. Voikun on jälleen kaunis asu ja tuo takki on ihana <3
  Tuo huivi on täydellisen värinen, olisipa minullakin samanlainen.
  Mukavaa iltaa sinne!

 9. Onpas kiva kokonaisuus, kerrassaan mainio. Tuo punainen takki on kaunis ja tuo ihanaa pirteyttä niin monen mustan ja harmaan takin keskelle joita yleensä näkee. Sanon minä siis sekä mustan, että harmaan takin omistajana :D

 10. Eikä, olen haaveillut juuri tuon värisestä mulberryn huivista jo pitkää! Se olisi loistava lisä jo omistamani mulberryn klassikko huivin rinnalle. Mutta noita ei taida enää saada :( harmi!

  Olen lukenut blogiasi aivan alkuajoilta asti ja edelleen se on pysynyt lemppari bloginani :)

 11. takkikin on kaunis, mutta huomio kiinnittyi tuohon take away -mukiin :D
  mikä ja mistä on tuo ihanuus?

  -Lilli-

 12. Tuo huivi on kyllä aivan ihanan sävyinen! :) En tykänny tämän vuoden Oak väristä läheskään niin paljoa kuin tuosta!

 13. Aww, thank you Megan! I'm sorry for writing only in Finnish, but I hope you enjoy my photos :) Happy New Year to you!

 14. Se on minustakin kaunis, pitäisi vaan käyttää vielä ahkerammin :) Ei tosiaan valitettavasti enää saa, kyseessä on kausisävy :/ Kannattaa tietysti tiirailla Huutonettiä, josko siellä joku luopuisi omataan!

 15. Kiitos, minäkin pidän kyllä siitä :) Näin on, ihan ihmettelin että Everest osoittautui loppujen lopuksi paljon laadukkaamman oloiseksi materiaaliltaan! Hih, koko 164cm sieltä lasten puolelta on juuri passeli minulle ;D Näissä ei kyllä ollut ihan hirveästi hintaeroa, ainakaan mitä nyt katselin Stadiumin sivuilta.

 16. Ihanko totta, hih, lasten osastolla kannattaa kyllä vierailla aika ajoin ;) Ehdottomasti vaan sovittelemaan takaisin, minä ainakin olen viihtynyt punaisessa takissa paremmin kuin hyvin. Toki välillä kaipailen vähän jotain neutraalimpaa takkia ja esimerkiksi iltamenoihin vedän mielummin siistin pitkän villakangastakin päälle :)

  Ja HEI, ihana kun kommentoit, tajusin nimittäin eilen lukijan vinkistä, että niitä Wondersin popoja myydään myös Brandoksella! Siellä oli ainakin kokoa 35, joten mene ihmeessä katsomaan sieltä, josko sinne tulisi kolmekutosta jossain vaiheessa :)

 17. Hih, takin kanssa ei kyllä tarvitse palella :) Ja huivi on tosiaan kivaa vaihtelua sille klassikkokuosille, minäkin pidän sävystä hurjasti! Oikein ihanaa uudenvuoden aattoa EM <3

 18. Kiitos toiveesta, pistän sen ehdottomasti korvan taakse! Voisin koota omia suosikkejani nettikauppojen valikoimista, josko sinäkin sitten vaikka löytäisit sieltä vielä omasi :) Palaan asiaan pikimmiten! Ihanaa uudenvuoden aattoa sinulle :)

 19. Punainen takki on kiva väripilkku tuolla mustien untsikoiden seassa! ;) Oi, täytyy ehdottomasti yrittää muistaa/ehtiä räpsäistä kuva asusta. Täällä lakkaillaan jo kynsiä iltaa varten :) Ihanaa uudenvuoden aattoa, Minna!

 20. Kiitoksia paljon vinkistä, täytyy alkaa katselemaan myös Brandosilta jos kokoani sinne jossain vaiheessa ilmestyisi :) Nyt näytti olevan vain kokoa 41 sielläkin, mutta jos vaikka jossain vaiheessa tulisi täydennystä :)

  Ihanaa vuodenvaihteen juhlintaa sinne!<3

 21. Oi kiitos Heidi :) Huivi on minustakin kauniin värinen, pitäisi ehdottomasti ulkoiluttaa sitä useamminkin, klassikkohuivi on vaan niin juurtunut kaulaani! Mahtavaa uudenvuoden aattoa sinne <3

 22. No mutta kiitoksia, ihana kuulla että pidit! :) Hih, olen kyllä aikamoinen väripilkku tuolla punaisen takkini kanssa ;) Vaikka nyt kyllä haaveilen myös jostain nätitä neutraalin sävyisestä parkatakista, beige himottaisi kovasti! Ehkä sitten ensi talvena :)

 23. Voi harmin paikka, huivi oli tosiaan myynnissä vain silloin toissasyksynä :/ Kannattaa kuitenkin kurkkia Huutonetistä, josko joku vaikka sattuisi luopumaan omastaan! Toivottavasti löytäisit vielä huivin itsellesi :)

  Oi miten ihana kuulla, kiitos hurjasti sanoistasi ja siitä että olet siellä ruudun toisella puolella! :) Mahtavaa uudenvuoden aattoa!

 24. Minustakin sävy on siinä tosi nätti :) Joidenkin päällä ja tietyissä väriyhdistelmissä Oak on näyttänyt minusta hyvältä, mutta muuten meikäläiseenkin iskee tuon syksyn sävy enemmän :)

 25. pakko sanoa, etä oot kyllä niin kaunis!:) nuo hiuskiharat on vaan upeat!:)
  kiitos jälleen, että pidät näin mahtavaa blogia. sitä on ilo lukea:))
  hyvää uutta vuotta 2013 Jonnalle! :)

 26. Oi onneksi ostin tuon huivin silloin syksyllä 2011, en edes tiennyt että tuo on joku kausisävy! :) Keväällä ostin myös sen turkoosi-lilan ruutuhuivin ja klassikkoväri löytyy myös, kolmen värin suora. Himoitsen vielä muutamaa väriä ja niitä ohuempia huiveja, mutta ei valitettavasti ole mahdollista kaikkia hankkia.. :D Ihanaa uutta vuotta sulle! :)

 27. Voi kiitos Elisa kovin herttaisista sanoistasi, tuli ihan hymy huulille tätä lukiessa <3 Kiitos siis itsellesi siitä, että olet siellä ruudun toisella puolen :) Mitä upeinta uutta vuotta sinulle!

 28. Hyvä, että ostit! :) Mulberrylla on tosiaan aina syksyisin jokin kausisävy, tänä vuonna on se Oak. Sinulla onkin aikamoinen kokoelma näitä Check-huiveja sitten jo :) Minultakin löytyy kolme mukaanlukien eräs viininpunainen ihanuus.

  Mitä parhaita uutta vuotta sinullekin, Anna! :)

 29. No nyt siellä ainakin näkyy taas koko 35 ja muutama suurempi koko, joten kannattaa ahkerasti kärkkyä sivuja ;)

  Mitä parhainta uutta vuotta Mimmusein <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *