Pakkaskelien pelastajat

Viime päivinä talvi on taas näyttänyt parhaimmat puolensa ja lunta on tupruttanut oikein urakalla! Vaikka pidänkin kovasti talvesta, niin on myös hetkiä, kun suusta lentää ärräpää jos toinenkin ;) Ja niihin kuuluu ehdottomasti kovat, paukkuvat pakkaset sekä auraamattomilla teillä epätoivoisesti talsiminen! Käy muuten ihan urheilusta päästä bussipysäkille asti…

Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, kun jalkaan saa sujauttaa lämpöiset UGGit! Nämä fashionistojen kauhut, mutta kaltaisteni mukavuudenhaluisten ihmisten lempikengät ovat pelastaneet minut jo monelta talvelta. Omani olen hankkinut jo kolme vuotta takaperin ja töppöset ovat säilyneet ahkerassakin käytössä täysin moitteettomassa kunnossa. Ja köh, ihan näin meidän kesken, en ole edes suojannut niitä kertaakaan

Tämän vilukissan kaapista löytyy sekä Classic Short’it Chestnut-värissä, että oikein kunnon pakkasia varten pitkävartiset Classic Tall’it herkullisen suklaanruskeina. Lyhytvartiset ovat saaneet itselläni ehkä enemmän käyttöä ja niiden kanssa ei ole hiostavaa istua sisätiloissakaan. Classic Minejä on myös näkynyt viime aikoina joka paikassa, hurjan suloiset nekin! Moni on muuten valitellut UGGien liukkaudesta, vaikkakin itse olen pysynyt niillä hyvin pystyssä tähän asti (koputtaa puuta). Nyt kuulemani mukaan uusissa malleissa pohjaa olisi paranneltu ja urat ovat nykyään syvemmät?

Olen aiemminkin maininnut tehneeni pientä vertailevaa tutkimusta UGGien hinnoista ja tullut siihen tulokseen, että Spartoolla on paitsi alin lähtöhinta, niin myös aina alekoodeja tarjolla! Nyt koodilla XMASFI2 saa joulukuun loppuun asti 20% alennusta yli 150:n euron ostoksista, joten ihan täyttä hintaa näistä ei onneksi tarvitse pulittaa. Vaikka hinta hieman kirpaiseekin, niin varpulit ovat kyllä monesti kiittäneet! Pistinpä itsekin erään kenkäparin tilaukseen alekoodin innoittamana, toivottavasti olisivat tällä kertaa sopivat :) Koko UGG-valikoiman löytää täältä!

Tuosta suojaamisesta puheen ollen, onko jollain muuten vinkkejä, mitä noihin kannattaisi suihkutella?

Linkit mainoslinkkejä

27 thoughts on “Pakkaskelien pelastajat

 1. Mä ostin sen Uggin oman hoitosetin (pintakäsittelysuihkeen, tahranpoistoaineen ja mokkaharjan), ainoo mistä konkreettisesti on ollut hyötyä on se harja. Harjaan ne aina käytön jälkeen (kun ovat kuivuneet, siis, jos on lumista ollut) ja pysyvät hyvinä. Toki käsittelin ne ennen käyttöönottoa sillä suihkeella, mutta en oo mitään kovin isoa hyötyä siitä huomannut. Varmaan mikä tahansa mokansuojaussuihke ajaisi asiansa.

  Harmittaa! Spartoossa oli vielä noita harmaita Bailey Buttoneja tuossa harmaassa, hieman erilaisessa materiaalissa kuin mokka, vielä mun koossa pari päivää sitten ja ne oli ostoskorissa. Vaan arvaa tilasinko ja onko niitä enää! Perhana.

 2. Onko nuo sun kengät ihan perus chestnut väriset? Näyttää tosi paljon tummemmilta! Vai ovatko tummuneet käytössä, kun et ole suojannut? Ite käytän jotain perus kenkäliikkeissä myytävää mokkanahalle tarkoitettua suihketta. Se tekee huomaamattoman kalvon kengän pintaan niin vesipisarat ei pääse imeytymään.

 3. Tiedän tunteen kun auraamattomalla tiellä yrittää talsia bussipysäkille ja sekin on työn takana, vaikka matka on lyhyt. Minunkin kaapistani löytyvät kahdet uggit ja ne on kyllä niin mukavat ja lämpimät. Mukavaa talvipäivää sinulle!

 4. Itse olen Uggeilla mennyt pyllylleni monta monituista kertaa, täytyisi varmaan testata noita uusia joissa parempi pohja. Yleensä käytän Uggeja alkutalvesta kun ei ole vielä lunta ja liukasta, ja lumen tullen siirryn Emuihin joissa mielestäni on parempi pito :)

 5. En pääse puhelimella muokkaamaan tekstiä, joten näin kommenttina korjaus, että pohjia ei olekaan uusittu! Minulla oli väärää tietoa ;)

 6. Jonna! Ei sulla ole väärää tietoa, sillä mulla on uudenlaiset pohjat mun uusissa ihanuuksissa!

 7. Ai et ole suojannut? Hitsi, mäkään en ole ehtinyt ja pelkäsin että menevät pilalle. Kiva kuulla että kestävät silti.

 8. Ihan perus mokkanahalle soveltuva kosteussuojasuihke riittää, harjaa vain kenkäharjalla tai mokkaharjalla ennen suihkuttelua lika pois :) Ja tosiaan useimmat suojasuihkeet tekevät kengän pintaan kalvon, josta ei mene vesi läpi. Itse kerran testasinkin oman suojasuihkeeni siten, että suihkutin kahville tarkoitetun suodatinpussin läpimäräksi sillä aineella ja annoin kuivua… sen jälkeen siihen pystyi kaatamaan vettä täyteen, eikä mennyt läpi! :D

 9. Mulla on kans Uggit samassa värissä:) Nyt pistin tilaukseen EMU:t kun noi UGGit on jotenkin kamalan liukkaat :/ Mutta ihanat on silti<3

 10. Jonna, ei ole väärää tietoa, minulla myös ne uudet ostettu. Omistan itse 3 Uggit ja nämä viimeiset ovat parhaat. Paksumpi pohja ja vetoketju sivussa, ovat siis hieman jämäkämmät ja luulisin(toivoisin) että näin kestävät enemmän käyttöä.Niissä lukee myös Waterproof, en muista lukiko aiemmissa Uggeissani.Ensimmäiset Uggini ovat monta monta vuotta vanhat ja ovat menneet vähän jo “rassukan” näköisiksi, jalka on muokannut kengän muotoa, mutta niitä voi hyvin käyttää vaikka mökillä :)Ihanaa joulun odotusta sulle! Blogiasi oon lukenut ihan alusta asti ja ihana on edelleen, kupponen kahvia näin aamulla ja kone esiin katsomaan jos olisit jotain uutta blogiisi kirjoitellut :)
  – Johanna

 11. Täältä tuli ystävällisiltä lukijoilta paljon vinkkejä suoja-aineista, kannattaa perehtyä näihin! :)

 12. Ne on ihan perus chestnutit, voi toki olla että ovat hieman tummuneet vuosien saatossa :) Kuva tosin pikkuisen tummentaa väriä, sävy on aika prikulleen Bayswaterini sävyinen! Kiitos vinkistä, täytyypä lähteä suihkeostoksille :)

 13. No sanohan muuta, onneksi nyt on aurattu niin pääsee eteenpäinkin ;) Uggeja lämpöisempiä talvipopoja ei olekaan! Ihanaa iltaa sinne <3

 14. Voi pyllyparka! :D Täällä tuli nyt vähän ristiriitaista infoa, eräältä sain tiedon, ettei Spartoolla olisi myynnissä uudistettuja malleja, monissa kommenteissa taas sanottiin että uusissa malleissa on tosiaankin parempi pohja. Toivottavasti näin olisi, moni on valitellut kuitenkin asiasta :)

 15. En ole en, laiska minä! Yleensä olen aika tarkka kenkien huollosta, mutta näiden kansa olen jostain syystä luistanut :D Älä kuitenkaan ota mallia minusta, vaan suojaa popot pikimmiten, hih ;)

 16. Hei kiitos kovasti taas sinulle kenkienhoitovinkeistä, täytyypä lähteä ostamaan jotain suihketta pikimmiten :) Vitsit, aine siis tosiaankin toimii! ;)

 17. Täällä kommenteissa tuli ilmi, että uusissa UGGeissa olisikin tosiaan uusittu pohjia ja ehdottomasti parempi, jos näin on! :)

 18. Hei kiitos tiedosta, mukava kuulla etten ollutkaan luullut ihan omiani :) Mahtavaa jos näin tosiaan on, pohjista kun moni on aina valitellut. Waterproof kuulostaa loistavalta, itse en ainakaan ole pahimmissa loskakeleissä UGGejani raaskinut käyttää!

  Ja tuhannet kiitokset sanoistasi <3 On aina yhtä ihana kuulla, kun joku etenkin pidempään seurannut lukija jättää jäljen itsestään :) Hih, hyviä aamukahvihetkiä!

 19. no katos vaan, nyt niitä taas on! eilen vielä kun katsoin päivällä niin 36 oli ainoa jäljellä. Nyt voinkin pohtia työpäivän ajan että tilaisiko vai ei! noista olis kyllä talvikengiksi moneksi vuotta, kun säästellen käyttää ;)

 20. Itse käytän tuota UGG -hoitopakkausta ja kirjoittelinkin siitä blogiini. Sieltä löytyy suojasuihkun lisäksi myös mm. raikastinsuihke kenkien sisäpuolelle sekä puhdistusaine tahroille. Suosittelen! :)

 21. Kiitos vinkistä, täytyypä tutustua tuhoon! :) Jotain ainetta noille on kuitenkin saatava, olisi kiva että popot palvelisivat vielä monen monta vuotta.

 22. Kyse onkin aivan eri mallista, kuin klassikoista, joihin ei ole vielä uutta pohjaa tullut. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *