My Letter To Santa

Dear Santa,

as we all, I’ve been a reeally good girl this year!

1. pipo, 2. huulikiilto, 3. kaulakoru, 4. kynttiläjalat,
5. kalenteri, 6. viltti, 7. pyyhkeet, 8. Beauty, Aglio & Olio

Eilen ehdittiinkin jo kysellä, mitä oikein löytyy joululahjalistaltani! Viimeksi rustailin ideoita, mitä antaa lahjaksi niin poikaystävälle kuin vaikka siskollekin, tällä kertaa taas kokosin omia joululahjatoiveitani. Alkuun ajattelin, että eihän minulla nyt oikeastaan edes ole toiveita, kun oli vasta synttäritkin, mutta äkkiäkös niitä alkoi putkahdella mieleen, kun oikein pinnisteli ;)

Pukin kontista saa mielellään löytyä pehmeitä paketteja, kuten vaikka suloinen pipo (jonka köh, ostin tosiaan jo itse etukäteen), lämmin palmikoitu viltti taikka kylpyhuonetekstiilejä. Rakastan Lexingtonin pyyhkeitä ja nuo kaakaonruskeat valkoisilla raidoilla ottaisin mieluusti uusiksi käsipyyhkeiksi! En myöskään pistä pahitteeksi kosmetiikka-aiheisia lahjoja, enkä ikinä kieltäydy esimerkiksi kauniista huulikiillosta tai mehukkaan tuoksuisista vartalovoiteista… ;)

Marc by Marc Jacobsin kaulakorusta olen haaveillut jo kesästä asti ja nyt olisi oiva hetki pyytää sitä lahjaksi. Pentikin Natalia-kynttilänjalat hurmasivat minut simppelillä, mutta tyylikkäällä ulkonäöllään ja ne olenkin rustannut jo Joulupukille. Kovat paketit ovat myös tervetulleita ja kirjalistallani keikkuu niin Lauren Conradin Beauty kuin Aglio & Olio-kirja, joka sopisi kaltaiselleni pastan ylimmälle ystävälle.. ;) Vuoden vaihteessa uuden kalenterin hankinta on myös ajankohtainen ja eräs ruskeaan pahvilaatikkoon pakattu paketti taas tulee olemaan lahja minulta minulle!

Mitäs teidän lahjalistaltanne löytyy? :)

35 thoughts on “My Letter To Santa

 1. Hyvältä näyttää sinun lista ja tarpeelliselta :)

  Anteeksi, mutta mun oli pakko ottaa susta mallia ja tilata tuo Hilfigerin pipo, kun löysin sen Amazonilta vähän edullisemmin ja ei tuntunut Gantiin sopivaa pipoa löytyvän millään :D

  Hyvää sunnuntaita! :)

 2. Kivoja toiveita listallasi :) Etenkin tuo ruskea pahvilaatikko kuulostaa hyvältä;) Mulla on vähän joulua kohti mennessä oma listani kerennyt muuttumaan :D Mm. hajuvesi,huivi,meikkipussi ja muuta pientä :)

 3. Ihania juttuja on sinun listallasi:) Olen toivonut eniten uutta lompakkoa mutta kyllä tuollainen kalenterikin kelpaisi… :D

 4. Tosi ihania juttuja sinunkin toivelistalla :) Minun listaltani löytyy myös tuo samainen Beauty kirja sekä suloisia alusvaatteita ja vähän urheilukampettakin :)

 5. mua häiritsee ihan hirveesti kun noita vinkkaava -hymiöitä on vähän liikaa sun teksteissä. :D (esim. juurikin tässä) muuten oikein kiva blogi!

 6. Ihania toiveita! Myös hieman samalta näyttää oma toivelistani :) Täällä on myös yksi, joka tykkää Lexintonin tuotteista ja toivoisi, että pukki niitä meille toisi. Tänne saisi myös tuoda laurenin kirjoittamia opuksia!

 7. Ihania toiveita!
  Tuo pastakirja on todella hyvä.. On alkanut pasta maistumaan (siis se pasta maistumaan..) tämän lukemisen jälkeen. Pastat on aina kuulunut lemppariruokiini :)

  Myös tuota korua kuolailen.. Ja juu, ottaisin toki kaikki muutkin! :)

 8. Noh, on siellä vähän jotain ei niin tarpeellistakin.. :D Höpsistä mitään anteeksi tarvitse pyydellä, en ole sellaista tyyppiä! ;) Mahtavaa vaan, jos sait vinkkiä ja täydellinen pipo löytyi! Ja hyvä, että sitä sai Amazonista, pipo kun oli tainnut jo loppua Hilfigerin sivuilta. Jään odottelemaan asukuvia, ihanaa sunnuntai-iltaa Nannuska! <3

 9. Hih, kummasti niitä toiveita alkaa sitten tupsahdella mieleen näin joulua kohden ;) Listasi kuulostaa kivalta, odotan jo innolla mitä ihanaa olet tilannut Mulberrylta lahjaksi! :)

 10. Tuo Beauty on kyllä pakko saada! Ottaisin mielelläni nuo sinunkin mainitsemasi juttuset listan jatkoksi :)

 11. Hyvä maku sinulla, heheh ;) Nyt en muista tähän hätään ihan tarkalleen mitä se maksaa! Harmittaa kyllä, etten ehtinyt itse ostaa sitä ennen hinnan korotuksia :/

 12. Hahah, tiedätkö joskus tekstiä läpi käydessäni yritän vielä karsia niitä, kun vinkkihymiöitä jostain syystä vaan ilmestyy sinne! Olen vaan niin vinkeä tyyppi, “;)” Mutta yritän pitää hymiöt kurissa jatkossa, kiva kuulla että tykkäät blogistani! :)

 13. Kyllä vaan, niinhän tekstissä lukeekin :) Olin ehtinyt tehdä tämän postauksen jo aiemmin, joten siksi se on listalla.

 14. Minäkin voisin ottaa vaikka mitä ihanaa Lexingtonilta! Ja erityisesti nuo kylppäritekstiilit ovat ihan huippuja, säilyvät pesusta toiseen hyvinä :) Bongasin muuten juuri, että Conradin Fame Game-sarjaan on tullut uusi kirja, Starstruck, oli pakko napata se tänään mukaan joululuettavaksi! :)

 15. Nyt en tähän hätään osaa sanoa ihan tarkkaa hintaa, mutta näet sen menemällä Ranskan LV:n sivuille, siellä näkyy hinnat! :)

 16. Hei kiva kuulla, että tuo on ollut hyvä! Luin siitä vaan jostain suosituksen, mutta muuten en ollut kuullut kirjasta mitään keneltäkään :) Oi, tämä pastahiiri on jo ihan innosta piukeana, toivottavasti tuo löytyy sitten kuusen alta!

 17. Voi kökkö, viltti on tainnut loppua! :/ Tämän postauksen teosta on nimittäin jo muutama päivä aikaa.. Jos sinulla on mahdollisuus päästä Stockalle, niin kannattaa käydä kurkkaamassa, josko sieltä vielä löytyisi :) Se oli joka tapauksessa Villa Stcokmannin viltti!

 18. Hih, onneksi tuli veronpalautuksia vähän pukkia avittamaan.. ;) Noh, listallasi on vielä hyvin aikaa kehittä tässä joulua kohden!

 19. Ihana lahjalista! Paljon löysin tuosta itsellenikin. Tuli tuosta kalenteristasi mieleen, että Longchampiltä täytyykin katsastaa heidän passisuojansa. Kun nykyinen pinkki I love travel ei ole kovinkaan uskottava :D

  Oletko koskaan tilannut tuolta shopbop? Millainen toimitusaika? tullimaksut?

 20. Hih, minustakin se on aika ihana.. ;) Hahah, no mutta mikäs pinkissä on vikana! :D Longchampin passin suojukset ovat kyllä päheät, harmi etten matkusta niin usein, että kokisin tarvetta sellaisille.

  Kyllä vaan, olen tilannut pari kertaa Shopbopilta ja aina on mennyt kaikki todella näppärästi! Moni on saanut pakettinsa sieltä jopa päivän parin sisällä, mutta minulla on aina sattunut viikonloppu väliin tai muuta, niin se on tullut 3-4 päivässä. Tullimaksut maksetaan kätevästi heti tilatessa, kun valitsee toimitustavaksi Shopbop globalin. Tullista on sitten myöhemmin soitettu ja kysytty henkilötunnusta, tämän jälkeen tilaus tulee UPSilta suoraan kotiovelle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *