Lahjakääreistä paljastui..

Kerroinkin jo Pukin kontista löytyneen aivan valtavan mieleisiä lahjoja tänä vuonna! Ja itse asiassa tosiaan Pukin, meillä nimittäin vieraili pikkuisten kunniaksi ihkaoikea valkopartainen, punaiseen takkiin sonnustautunut herra ;)

Paketeista kuoriutui muun muassa kauneusaiheisia lahjoja. Poikaystäväni vanhemmat muistivat minua uudella hajuvedellä, joka meni aivan nappiin makuni suhteen. Lancomen La Vie Est Belle-tuoksusta löytyy esimerkiksi jasmiinia, mustaherukkaa sekä vaniljatoffeeta, mmm… Herkulliset vartalonhoitotuotteet ovat myös heikkouteni ja ystävältäni sainkin pari The Body Shopin hyvän tuoksuista purnukkaa.

Pukki muisti minua myös parilla aivan upealla korulla! Marc by Marc Jacobsin kullanvärinen, kolmella suloisella renkulalla varustettu pitkä kaulakoru oli lahja murulta :) Koru ehtikin keikkua haavelistallani pitkään, se on täydellinen yksinkertaisten puseroiden pariksi. Snö of Swedenin kauniit juhlavammat korvakorut taas sain siskoltani, nämä ovat kivaa vaihtelua ainaisille helmille! Tack syrran <3

Lahjat omaa kotia ajatellen ovat aina mieleisiä ja toki myös ajankohtaisia. Iittalan kirkkaita Jars-purkkeja olen ihastellut pitkän aikaa ja sain niitä kahdessa koossa. Minusta niiden muotoilu on niin yksinkertaisen kaunis, kyllä näitä kelpaa sitten pitää esillä keittiössä :) Toiselta siskoltani taas sain Lexingtonin keittiötekstiilejä, tätä samaa beigevalkoraidallista sarjaa löytyykin minulta jo ennestään. Kyllä sisko siskon tuntee!

Kaltaiseni pastahullun raamattu, Aglio & Olio, oli myös toivelistallani ja suureksi ilokseni löytyi paketistani! Opuksesta löytyy niin mielenkiintoista historiaa kuin tärkeitä perusohjeita pastan suhteen, puhumattakaan kaikista herkullisista resepteistä. Milläköhän sitä oikein aloittaisi…

Entäs sitten se lahja minulta minulle, moni varmasti arvasikin jo aiemmin vilahtaneen ruskean paketin sisällön. Pohdiskelin pari kuukautta takaperin uuden kalenterin kohtaloa ja päädyin lopulta Vuittonin Monogram-kuosiseen PM Agendaan. Canvaskalenteri kestää nahkaista paremmin laukun pohjalla pyöriessään ja pieni koko on näppärä kantaa mukana! Veronpalautukset hyvin käytetty… ;)

Näiden lisäksi minua muistettiin muun muassa uudella lautapelillä, jota testailtiinkin jo pari iltaa takaperin ystävien kanssa, viinilaseilla sekä Babylissin kätevällä suurentavalla meikkauspeilillä. Oli myös ihana nähdä, miten oli itse onnistunut valitsemaan läheisille juuri sellaisia lahjoja, joita he olivat saattaneet hiljaa mielessään toivoakin :)

Tänään juhlitaankin sitten uutta vuotta! Oikein mahtavaa, kimaltelevaa ja (sopivasti) kuohuvaa iltaa kaikille!

19 thoughts on “Lahjakääreistä paljastui..

 1. Mahtavia lahjoja! Tässä oli monta, jotka olisin voinut omallekin toivelistalleni laittaa! Pastakirja on ihana ja aion sen ostaa joku kerta, kun muistaisin vaan. Lainasin sitä muutaman kuukauden kirjaston kautta ja söin tietysti joka päivä pastaa ;)

  Markin korun ajattelin myös kotiuttaa, kun se on niin kauan toiveissa pyörinyt. Oliskohan niitä Stockalla vielä, kun sain lahjakortin sinne! Kaunis ja yksinkertainen koru ja helppo käyttää varmasti :)

  Ihanaa uutta vuotta kaunottarelle <3

 2. Moikka! Minkä ikäinen oot? Ku oon jotenkin luullut, että oot päälle 20 kun oot jotenkin niin kypsä:) Ja asutko vielä kotona vai yksin?:)

 3. Ihania paketteja sait,nuo Iittalan purkit ovat minunkin mieleeni. Meiltä löytyy niitä vasta yksi,mutta varmasti jatkossa enemmän;)

  Oikein ihanaa uutta vuotta kaunokaiselle! :)

 4. Hih, sama maku siis sielläkin :) Olen selaillut pastakirjaa kuola valuen ja innolla odotan reseptien testaamista! Olisiko sinulla ehdottaa jotain suosikiksi valikoitunutta ohjetta? ;) Vinkkinä muuten, että tuon saisi nyt Akateemisen verkkokaupasta -20% kantiskortilla, sieltä pukkikin sen tilasi.

  Kärkyin itsekin korua Stockalta, mutta siellä ei ollut tätä kultavalkoista enää ollenkaan :/ Poikkis tilasi tämän Shopbopilta, kätevästi onnistui siis sieltä kautta! Olen aivan ihastunut koruun, mielettömän kaunis ja sopii vaikka minkä kanssa :)

  Upeaa uutta vuotta sinullekin ihanainen <3

 5. Heippa! Täytin lokakuusa 20 :) Asun vielä kotona, sillä opiskelupaikka ei viime syksynä vielä auennut ja nyt on taas luku-urakka edessä. Ensi kesänä on siis muutto edessä jos ja toivottavasti kun opiskelupaikan saan, niin tiedän sitten mihin kaupunkiin asettua ;) En millään malttaisi odottaa omaan kotiin muuttoa ja pää pursuaa sisustussuunnitelmia!

 6. Jars-purkit ovat kyllä niin nättejä ja käteviä tietysti, meillä on kotona tällä hetkellä purnukat hiekanruskeina ja nekin näyttävät hirmu kivoilta :) Upeaa uutta vuotta sinullekin ihanainen!

 7. Tosi kivoja lahjoja oot saanut! :) Täytyykin laittaa tuo kirjan nimi mieleen, meidän taloudessa kun asuu kaksi pastasta pitävää. ;)

  Oikein ihanaa ja kaunista uutta vuotta, Jonna! :)

 8. Nonni eli saman ikänen oot kuin minä:) Mullakin olisi muuttoa pikkuhiljaa edessä! Vähän jännittää muuttaa pois lapsuudenkodista ja vielä ihan yksin :D Kauhee sisustuskuume täälläkin! Enään mua ei vedä vaatekaupat puoleensa vaan kaikki ihanat sisustuskaupat ;)

 9. Ihania lahjoja! :) olen pidemmän aikaa miettinyt tuon Marc by Marc Jacobsin korun tilaamista shopbopilta. Paljonkohan kyseiselle tulee hintaa kokonaisuudessaan toimituskulujen kanssa?

 10. Nämä olivat kyllä kovin mieleisiä :) Hih, kirjahan olisi sitten ihan must-juttu hankkia teille! Tulen varmasti höpöttelemään opuksesta jatkossa vielä täälläkin puolen, olen aivan innoissani ja kuola valuen selaillut ohjeita :P

  Mitä upeinta uutta vuotta sinulle, Miss J! :)

 11. Hih :) Valitettavasti en osaa mitään tarkkaa kokonaishintaa sanoa, poikaystäväni kun tosiaan tilasi korun minulle. Näet kuitenkin hinnan näppärästi lisäämällä korun ostoskoriin ja kun valitset Shopbop Globalin, lisätään tullit ja toimarit päälle :) Olisikohan se ollut jotain 70:n euron luokkaa, kun olen joskus itse ollut lähellä tilata korun.

  Ihanaa uutta vuotta! :)

 12. Osaatko sanoa Shopbopin lisäksi muita paikkoja joista kyseisen korun voisi hankkia? Opiskelukiireiden takia, kun en Helsinkiin voi tulla noutamaan :(

  Ihanaa uutta vuotta sullekin! <3

 13. Kiitos, minäkin olen ihan innoissani näistä :) Pastakirjan saloja tulen varmasti jakamaan täälläkin vielä, olen selaillut ohjeita kuola valuen!

 14. Helsingin Stockalla tosiaan myydään MbyMJ:tä, mutta tätäkään korua ei ole näkynyt siellä enää aikoihin, muista Suomeen toimittavista nettikaupoista en osaa sitten sanoa. Suosittelen kyllä Shopbopilta tilaamista, paketti tulee ennätysnopeasti perille ja suoraan kotiovellesi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *