Instagram Snapshots

Edellisestä Instagram-kuvapläjäyksestä täällä blogin puolella onkin jo aikaa, viimeksi oltiin terassitunnelmissa ja vilahtipa kuvissa keltaiset bikinit ja ballerinatkin. Tosiaan, siitä on vierähtänyt tovi jos toinenkin ja nyt ollaan vähän eri tunnelmissa! Tässä muutamia satunnaisia kuvia syksyn varrelta :)

1. Sateinen, mutta tunnelmallinen Tukholma
2. Juhlimassa Inspirationia muun muassa Lillin kanssa :)
3. Outfit Sneak Peek
4. Minun oli pakko hankkia itsellenikin jo täällä näkyneet Mangon rusettihanskat konjakinruskeina, aivan supersuloiset!

5. Sateinen syysaamu tuntui himpun verran paremmalta kaffekupposen kera.
6. Loppukesästä Porvoossa, siskontyttöni liikuttavat mini-Converset :)
7. Pakkauspohdiskeluja Lontoon reissua varten.
8. Kotibrunssi rakkaan ystävän kanssa ♥

9. Valkoinen paita-tutkani oli taas tositoimissa Zarassa!
10. Tukholman pieni, mutta sitäkin mieluisampi shoppailusaalis.
11. Ihana sunnuntaiaamu murun kanssa!
12. Joululahjaostoksilla, jotain tarttui tosin itsellekin matkaan ;)

Instagram-profiilini on yksityinen, enkä ole sitä täällä aiemmin jakanut, mutta minua saa kyllä siellä seurailla. Minut löytää nimimerkillä jonksteri! Välillä päivittelen sinne vähän laiskemmin, välillä taas ahkerammin. Olisi kiva päästä katselemaan teidänkin profiilejanne :)

Iik, nyt starttaa viimeinen viikko ennen joulua ja johan tässä alkaa pukata jo pientä stressiä. Läheskään kaikki lahjat eivät ole vielä paketeissaan (osa yhä kaupassakin), joten jonain iltana täytyy pistää joululaulut raikamaan ja pakkaamo käyntiin :) Koitetaan ottaa kiireen keskellä rennosti, ihanaa uutta viikkoa!

26 thoughts on “Instagram Snapshots

 1. Onpas kivoja kuvia, vaikka onkin “vain” Instagram-kuvia. :)

  Meikäläinen hoiti lahjojenoston tänä vuonna helpoimman kaavan mukaan: tilasin kaikki netistä, heh. :D no, ainakin vältyin jouluruuhkilta!

 2. Ihania kuvia!! Jotenkin olet saanut sen fiiliksen vangittua niihin, niin, että sen pystyy näin ulkopuolinenkin aistimaan :)

  -hanna

 3. Super ihania tunnelmakuvia Jonna! :) Piristävät kyllä tämän neidin tenttiviikkoa ja antavat energiaa kuuteen tulevaan tenttiin (huhh!). Viikon päästä minäkin pääsen nauttimaan vapaapäivistä ja pitkistä aamupaloista :)

  Instagrammilla saa kyllä nappailtua niin ihania muistoja. Mä oon vaan tosi huono muistamaan, että se kamera kulkee kokoajan siellä taskussa ja sitten jälkeenpäin saa aina harmitella ;)

  Ihanaa joulunodotusta sinne!

 4. Hih, juuri eilen aloin seuraamaan sinua instassa(kin), kun bongasin nimimerkkisi jonkun aiemman postauksen kommenteista :) ja täytyy sanoa, että aivan upeita kuvia sinulla koko insta täynnä! Niitä kyllä seuraa enemmän kuin mielellään :) Minua saa myös seurailla jos tahtoo, nimimerkillä millasd liikuskelen :)

 5. Hih, kiitos, kiva jos tykkäsit! :) Minusta näitä Instagram-kuvia on aina välillä kiva katsella. Vitsit, sinä olet ollut fiksu ja ahkerakin vielä! Minäkin taisin vihdoin ja viimein saada kaikki lahjat kasaan, vielä täytyisi muutama paketoida :) Ihanaa iltaa, Marianna!

 6. Pakko oli siirtyä seurailemaan sua myös sinne! Ihanaa että hyväksyit. :) Ihanaa joulunodotusta sinne! <3

  -Jatta

 7. Kiitos ihana Pauliina! Voi, tsemppiä hirmuisesti tenttiviikkoon, hyvin se menee! :) Minä kävin juuri ostamassa markkinoinnin ja johtamisen uuden kirjan pääsykokeita varten, iiks, kohta se pänttääminen taas alkaa.

  Hei seurailisin tosi mielelläni sinua Instassa, vetäise hihasta siellä jooko! ;) Jaksamista kiireisiin ja ihanaa joulun aikaa sinnekin <3

 8. Ei ole mennyt mitään ohi, sillä en ole paria ostostani vielä esitellyt :) Uutukaiset pääsevät paremmin edukseen yllä kuvattuna ja siksi niitä ei ole vielä tullut näytettyä. Varmasti kyllä vielä jossain vaiheessa vilahtavat täällä, löysin muun muassa pitkään etsityn täydellisen pikkumustan! :)

 9. Voi vinde, kiitos kivoista sanoistasi! :) Ihana saada monelle teistä lukijoista kasvot, etenkin anonyymilukijoille, joten mielelläni seurailisin sinuakin siellä :) Seuraillaan siis puolin ja toisin, hih!

 10. Hih, kiva kuulla :) Täytyypä etsiä sinunkin profiilisi sieltä, mukava päästä kurkkimaan teidän lukijoidenkin kuvia! Ja jep, minäkin olen ihan koukuttunut siihen :D

 11. Voi vitsit, mietinkin nimimerkin perusteella mahdatko se olla sinä! Mielettömän kivaa saada monelle anonyymilukijalle kasvot, ryhdyn ehdottomasti seurailemaan sinuakin :) Ihanaa joulun aikaa sinnekin <3

 12. Ihania kuvia :)) mä siirryn myös sinne sua seurailemaan :)
  Oon kyllä ite ihan koukussa instagramiin ja sen selailuun :D

  -Janscu

 13. Taidampa mennä myös tsiigailemaan sinun profiiliasi, itse päätin tänään kunnolla vasta perehtyä Instagramin maailmaan :) Kuvia on vielä vähän, mutta jatkossa koitan tsempata! Tässä vielä profiilini jos haluat kurkata

  http://instagram.com/pinxedful/ :)

 14. Jee, kiva kun liityit seuraajaksi! :) Minäkin olen vasta nyt päässyt Instagramin makuun, tulen aina vähän jäljessä tällaisissa asioissa ;) Käyn ehdottomasti kurkkaamassa sinunkin profiilisi!

 15. Hih, kiva kuulla että liityt :) Mielelläni kuulisin sinunkin nimimerkkisi, en ainakaan vielä seuraajista osannut päätellä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *