Buff & Go

Tämä on maailman paras keksintö sitten BareMineralsien mineraalimeikkien, enkä voi olla jakamatta tätä pientä, mutta niin näppärää kikkaa teidän kanssanne! Moni mineraalimeikkien ystävä varmasti tietää, kuinka turhauttavaa on, kun purkin pyöriessä laukun pohjalla jauhe on levinnyt ympäri putelia. Kerran olen myös onnistunut töissä meikkiä korjatessani leväyttämään jauheet päälleni – ja ei ollut muuten mikään ihan pieni tahra.. :D

Niin uskollisesti kuin vannonkin näiden ihmemeikkien nimeen, niin etenkin niiden mukana kuljettamisessa on pieniä käytännön ongelmia. Pitkään pyörittelin erästä tuotetta Lookfantasticista hiustenhoitopurtiloita tilatessa ostoskorissani, mutta aina otin sen sieltä pois, kun 19 puntaa tuntui niin kirpaisevalta. Lopulta järjestelmä osasi jo tarjota sitä kassalla ollessani, “It’s not too late to add..” – eihän siinä nyt enää osannut kieltäytyä!

Kyseessä on siis BareMineralsin Buff & Go Brush-nimeä kantava suti, joka olikin ratkaisu kaikkiin pikkuruisiin ongelmiini. Tuo pieni musta, ylihinnoitellulta tuntunut putkilo kätkee sisäänsä matkakokoisen sudin, jolla meikin korjailu liikkeellä ollessa onnistuu käden käänteessä.

Kuinka se sitten toimii? Putkilosta kierretään suti esiin, pyöräytetään siihen meikkijauhe ja laitetaan korkki takaisin kiinni. Meikki kulkee siis näppärästi mukana valmiiksi siveltimessä, eikä ole vaaraa jauheiden leviämisestä tai sotkemisesta. Lisäksi olen aina innoissani kaikesta matkakokoisesta, tämä mahtuu näppärästi pieneen meikkipussukkaani taikka sellaisenaan pikkulaukkuun.

Ei sen monimutkaisempi, mutta sitäkin loistavampi innovaatio ;) Onko tämä jollekulle kenties jo tuttu?

Viettelen tänään vapaapäivää ja hipsin aamupäivästä pitkästä aikaa kampaajan hoiviin. Itse asiassa en vielä edes tiedä, mitä haluaisin tehdä kuontalolleni, pohdin taas saman dilemman äärellä kuin keväisessä Tukkapulmia-postauksessa! Noh, katsotaan mitä tuleman pitää ;) Ihanaa viikonloppua kaikille!

15 thoughts on “Buff & Go

 1. Minulla on ollut BareMineralsin oman sudin sijaan käytössä Ecotoolsin Retractable Kabuki -suti, joka on ihan huippu.

  BareMineralsin suti kutitti ihoa, ja niitä hemmetin karvoja on vaan kaikkialla – edelleen vaikka käytän sitä vain mineral veilin levitykseen. Ecotoolsin kabuki on ihan superpehmeä ja sillä saa paljon parempaa jälkeä kuin Bare Mineralsin sudilla ikinä.

  Oon käyttäny samaa kikkaa tuon kabukin kanssa, esim. jonnekin ulos lähdettäessä ei mukaan tarvitse kuin sudin johon meikkivoide on pyöritelty valmiiksi… :)

 2. Oi mulla on samanlainen. Tosin eri merkkinen eikä matkakoko, mutta kyllä se silti menee oikein nätisti siellä meikkipussissa. Pelastanut monta kertaa siltä, että olisi puuterit pitkin rinnuksia (miten siitä voikin tulla niin iso tahra?).

  Äitinihän käytännön ihmisenä tekee tämän niin, että otettuaan sutiin meikkipuuteria ja kopistellessaan sitä alemmas siinä sudissa (ihan siis kopauttamalla hellästi vaan kerran tai kaksi sutia pohjasta pöytää vasten) pudottaa sudin minigrip pussiin. Jos ei uutta halua hankkia, niin tuokin toimiva tapa, joskin pussi pitää aina sulkea huolellisesti. Minä laiskuuksissani hankin sitten tuommoisen korkillisen mallin :D

 3. Tuo on niin tuttua! Ja se tahra ei sitten millään meinaa lähteä! Kiitos taas aivan loiostavasta vinkistä, käyn nappaamassa saman sudin itselleni!

 4. Hei kiitos vinkistä! BM:n oma kabuki on tosiaan hieman karhea ja olen suunnitellut uuden ostoa, joten tuo Ecotools voisi olla potentiaalinen vaihtoehto.. Mistä olet omasi ostanut/tilannut? Ja voi sitä pienten ärsyttävien karvojen määrää, joka siitä sudista irtoaa :D

 5. Kiva kuulla, että näitä löytyy muiltakin merkeiltä! No sanos muuta, minäkin hädissäni yritin pyyhkiä jälkeä housuiltani, mutta eihän se kuin vain levinnyt.. :D Jauhe oikein jämähtää kiinni! Heh, ei ollenkaan huono tuo äitisikään idea ;)

 6. No näinpä ja pyyhkimällä tahra vain leviää leviämistään! :D Hyvä, etten ole ainoa sottapytty ;) Ja kiva kuulla, että vinkki oli mieleinen, eikun sutiostoksille!

 7. Baremineralsillahan on muutamia tuotteita READY-versiona eli käytännössä kiinteässä muodossa, vähän kuten kivipuuteri, mm. poskipuna ja luomiväri.. Tilasin juuri Ready Touch Up Veilin ja nyt on käytössä Correcting Concealer joka on myös kiinteä. Uutena heiltä on tullut myös Foundation mutta sitä ei ainakaan toistaiseksi ole Feeluniquella josta ko. tuotteet tilaan ja kävin myös Kicksillä kyselemässä mutta siellä ei tiedetty koko tuotteesta. BareEscentualsin omilla sivuilla on tuosta uudesta pohjasta juttua. Näitä on varmasti helpompi kantaa mukana.

  t.Tiiu

 8. Tuollaisesta en ole kuullutkaan aiemmin, erityisesti tuo Concealer kuulostaa kiinnostavalta! Täytyykin perehtyä näihin, kiitos vinkistä! :) En tiedä osaisinko ihan kiinteää pohjaa käyttää, kun olen muuten näihin jauhemeikkeihin niin tottunut ja pikkuongelmatkin on nyt ratkaistu ;)

 9. Oi kiitos Cherryliini, kun oikein perehdyit asiaan! ;) Täytyy tutustua tuohon Karkkipäivän tekstiin, lyhyen lukaisun jälkeen olen jo aivan myyty!

  Ja kiitokset Niina, luulin jo että on ryhdyttävä tilailemaan sutia jostain :)

 10. Juu, ei tarvi tilailla, mut ajattelin, et jos samalla ostelee jotain netistä :) Stockalla/ Ruohonjuuressa myös tekstin mukaan olisi. Pitää varmaan itsekin katsastaa, kun kaupoille suuntaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *