Viikonloppukuulumisia

Heippa ja ihanaa lauantaita!

Viikonloppu on sujunut tähän asti mukavissa, mutta hyvin rauhallisissa merkeissä! Tänään aloitin aamuni sängyssä makeasti venytellen ja aamupalasta nautiskellen. Vaikka olenkin aikamoinen aamupalaintoilija ja tykkään väkertää viikonloppuaamuisin jotain vähän erikoisempaa lautaselleni, niin ylempi kuva on se kaikista totuudenmukaisin versio ;) Ihan vain ruisleipää ja kahvia, mutta nautin silti aamupalahetkestäni täysin rinnoin!  Sujautan myös aina heti herättyäni sängyn reunalla odottelevat lämpöiset tohvelit jalkaan.

Eilen sen sijaan tapasin Lillin kaupungilla ja uhmasimme viimaa ja sadetta kaupoilla kierrellen. Onneksi tosin hänen valtavan “pappasateenvarjonsa” alle mahtui hyvin kaksi pientä tyttöä! ;) Ulkona hytisemisen ja tuloksettoman shoppailun jälkeen oli ihana istahtaa hetkeksi alas edessään höyryävä mukillinen kaakaota – kermavaahdolla tietenkin!

Illaksi menin vielä siskoni luokse istumaan iltaa. Kun pikkuneiti oli saatu nukkumaan ja leikitty niin teekutsuja kuin Muumitalollakin, niin ryhdyimme pizzojen valmistukseen, parmankinkkupizza vuohenjuustolla ja rucolalla vei kielen mennessään! Samalla katselimme nauhalta Vain elämää-ohjelmaa, josta on tullut ihan suosikkini! Minulla on taipumus tykästyä aina sellaisiin TV-sarjoihin, joita harva muu ikäiseni katsoo saati fanittaa, kuten jo aiemmin tunnustamani Emmerdale, saksalaiset poliisisarjat, Ylen Uusi päivä… :D Ja niin vaan nytkin nyyhkyttelin, kuinka liikuttava onkaan Jari Sillanpää tai kuinka Katri Helena saa minut naurun partaalle. Tunnustakaa nyt joku muukin, etten ole ainoa? ;)

Myöhemmin tänään menen jälleen siskoni luokse, tällä kertaa ystäväni kanssa vahtimaan pikkuneitiä. Huomenna taas pidämme erään ystäväni kanssa kotibrunssin! Oikein ihanaa viikonloppua, toivottavasti teilläkin on tiedossa leppoisaa ohjelmaa! :)

20 thoughts on “Viikonloppukuulumisia

 1. Kylläpä alkanut viikonloppusi kuulostaa rattoisalta! Itsekin aloitin lauantain nukkumalla pitkään ja juomalla (turhankin monta) kupillista kahvia. Lekottelu kunniaan!

 2. On se vaan sievä tuo sinun Lilysi :) Yllättävän kaunis mustana. Eilen Mulberryllä käydessäni ihan muusta syystä, oli pakko hypistellä ihanaa oakinväristä Daria Pouchia. Vaikka se väri on niin mua, niin kieltämättä tuo musta on varteenotettava vaihtoehto (ymmärtääkseni Dariassa oli vaihtiksena just sama Black Soft Spongy-nahka.) Näitä ostoksia pitää aina loppuun asti harkita, mutta kumpaa väriä suosittelisit? :)

 3. et todellakaan ole ainoa kyseiseen ohjelmaan tykästynyt, täältä nimittäin löytyy toinen (ja olen vielä sua pari vuotta nuorempi..)! :)

 4. Vain elämää on ihan loistava! Harmikseni olen ollut nyt kaksi perjantaita iltavuorossa, joten on kummatkin jaksot katsomatta :/ Kaija Koon jakson aion kyllä katsoa netistä, sillä tykkään naisen biiseistä kovasti ;D Ja myös minä olen Emmerdale fani ja Kauniit ja Rohkeatkin tulee katsottua jos vain suinkin ehdin :D Ja kun Sydämmenasialla tuli Yleltä vielä päivittäin katsoin sitäkin, hih.

  On muuten tylsää kun täällä Oulussa on tosi vähän muita bloggaajia :( Olisi ihana tavata muita bloggaajia enemmän :)

 5. Minä tunnustan katsovani Vain elämää! Aina yhden kaverin kanssa kokoonnutaan perjantaisin telkkarin ääreen, ikää mulla siis kohta 20 ja kaverilla 19 eli et ole ainoa :–D Tosin ei mun muut ystävät taida tuota seurata, mutta töissä missä olen joukon nuorin niin voi sitten jutella sarjasta ja intoilla muiden kanssa !

 6. Haha, nii turhaan naurat mun “papalle”, se piti sunkin hiukset kuivana!;D Ai mun harjoituskuva pääs tänne wohooo!:D Kyllä mun nyt pitää äkkiä saada se objektiivi että pääsen harjotteleen lisää!:)

 7. Kiitos, olen kyllä aivan ihastunut Lilyyni :) Rakastan Daria-laukkujen kultaista laattaa, todella kaunis! Hmm, vaikea päätös kyllä.. Dariassa Oak on myös erityisen kaunis Soft Spongy-nahassa, joten kummankaan päätöksen kanssa et varmasti mene metsään! Koita miettiä, kumpi väri sopisi paremmin tämän hetkisiin tarpeisiisi :)

  Oakissa on aina se, että se on hieman herkempää, enkä esimerkiksi itse uskalla käyttää Bayswateriani kovin usein sateella. Muuten nahka on kyllä helppo puhdistaa tahroista :)

 8. Kiva kuulla, etten ole ainoa! :D Minultakin jäi edellinen Cheekin jakso katsomatta, mutta onneksi siskollani on se vielä nauhalla, niin voin ylipuhua ystäväni katsomaan sitä tänään kanssani ;) Ja tosiaan näkeehän ne netistä, Kaija Koon jakso kannattaa kyllä katsoa!

  Höh, kurjaa :/ Sinun täytyy tulla tänne Helsinkiin, niin pistetään porukalla treffit pystyyn! :)

 9. Oih, teillä on oikein katsomo aina perjantaisin! :D Hauska kuulla, etten ole ainoa ;) Minulta jäi edellinen jakso katsomatta, mutta siskollani oli se onneksi nauhalla, joten ajattelin ylipuhua ystäväni katsomaan sitä tänään kanssani!

 10. Hihih, tunnustan, oon vaan kateellinen.. :D Munkin on saatava pappis! Ja tottakai, sen verran hyvää jälkeä tuli ;)

 11. Voi, et tosiaan ole ainoa, joka on koukussa Vain elämää -ohjelmaan. :) Mielestäni sarja on aivan mahtava, mielettömän hienoja tulkintoja ovat artistit esittäneet toistensa kappaleista ja olen myös saanut paljon tietoa monista laulajista, joiden tuotanto ei välttämättä ole ihan ominta musiikkiani. :)

  Tuo pitsa näyttää hurjan herkulliselta ja tuo Lilykin miellyttää silmääni kovasti. :) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 12. Täytyy tunnustaa, että emmerdalea tulee katsottua päivittäin…:D myös uutta päivää tulee seurattua. Olen varmaan kaveripiiristäni ainoa joka katsoo kyseisiä sarjoja. Mutta hyvin monet ovat tykästyneet vain elämää -sarjaan, ja se onkin minun tämän hetken ehdoton suosikki! Yhtäkään jaksoa ei voi jättää välistä! :) ja ikää minulle on se 20 vuotta ;D

 13. Ihana kuulla, etten ole ainoa ohjelmaan hurahtanut! Veit sanat suustani, mahtavaa nähdä niin erilaisten artistien tulkitsevan toistensa biisejä. Se on sellainen hyvänmielen ohjelma :)

  Mums, pizza olikin hyvää ja Lily on toiminut oikein näppäränä laukkuna viime päivät! ;) Rentouttavaa “loppuviikonloppua”!

 14. Voi että, aivan mahtavaa kuulla! :D Vain elämää-ohjelman suosion nuortenkin keskuudessa vielä ymmärrän, mutta olen ihan yllättynyt kuinka moni lisäkseni fanittaa Emmerdalea! ;) Ja kyllä, minäkin saan aina osakseni aiheesta niin poikaystävältäni kuin kavereiltanikin :D Terkuin toinen kaksikymppinen!

 15. Täälläkin ollaan koukussa Vain elämä-sarjaan :)!! Jari Sillanpää ja Jonne Aaron on niin symppiksiä, en olisi koskaan ajatellut tykästyväni niihin ohjelmassa, mutta näin kävi, heh! Ihanaa sunnuntaita sinne:).

 16. Jari Sillanpää on vienyt hupsuttelullaan ja iloisella olemuksellaan sydämeni täysin! En olisi voinut uskoa sanovani näin ennen sarjaa.. :D Ja Jonne Aaron oli kyllä myös erityisen symppis perjantaisessa jaksossa!

  Hih, ihanaa sunnuntaita sinullekin Trina! :)

 17. Älä muuta sano, ihan jo harmittaa että se loppuu pian. Onneksi minulla on pari ekaa jaksoa vielä katsomatta, kun lämpesin vähän hitaasti ;) Ihanaa sunnuntaita, Miss J!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *